Euforija u Pjong Jangu: Objavljen plan napada na SAD
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Euforija u Pjong Jangu: Objavljen plan napada na SAD
nije on za war games,on je dobar biznismen a za ovo drugo je budalapismejker wrote:Bojim se Medo,da ovo nema veze sa nicim,nego sa prenapuhanim Egoima,Velikih Vodja,sa obje strane...My Brother Billo wrote:kome sad treba rat i milioni zrtava,mozda je ovo americka igra da izazovu tenzije pa da japancima uvale svoje oruzje i zarade lovupismejker wrote:a dobro receno...My Brother Billo wrote:Kina je trenutno jedini glas razuma i pozivaju ona dva ludjaka da smire tenzije
Trumponja izgleda nije svjestan da batina ima u ovom slucaju dva istomocna kraja..
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
zato kazem nije svjestan...On vjeruje da nakon bacenih njukova ima NEW GAME...ko u setup izbornicima video igara..My Brother Billo wrote:nije on za war games,on je dobar biznismen a za ovo drugo je budalapismejker wrote:Bojim se Medo,da ovo nema veze sa nicim,nego sa prenapuhanim Egoima,Velikih Vodja,sa obje strane...My Brother Billo wrote:kome sad treba rat i milioni zrtava,mozda je ovo americka igra da izazovu tenzije pa da japancima uvale svoje oruzje i zarade lovupismejker wrote:a dobro receno...My Brother Billo wrote:Kina je trenutno jedini glas razuma i pozivaju ona dva ludjaka da smire tenzije
Trumponja izgleda nije svjestan da batina ima u ovom slucaju dva istomocna kraja..
Guest- Guest
sto je ratnik bez ratova...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..dobar ljubavnik zenama..vuksadinare wrote:sto je ratnik bez ratova...
Guest- Guest
to stoji..pismejker wrote:..dobar ljubavnik zenama..vuksadinare wrote:sto je ratnik bez ratova...
2015-09-08
zena je odmor ratniku
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ako se upotrebe nuklearke,cak i takticke to ce otvoriti pandorinu kutiju te ce i svi ostali poceti to koristiti kao da je u pitanju klasicno oruzjepismejker wrote:zato kazem nije svjestan...On vjeruje da nakon bacenih njukova ima NEW GAME...ko u setup izbornicima video igara..My Brother Billo wrote:nije on za war games,on je dobar biznismen a za ovo drugo je budalapismejker wrote:Bojim se Medo,da ovo nema veze sa nicim,nego sa prenapuhanim Egoima,Velikih Vodja,sa obje strane...My Brother Billo wrote:kome sad treba rat i milioni zrtava,mozda je ovo americka igra da izazovu tenzije pa da japancima uvale svoje oruzje i zarade lovupismejker wrote:
a dobro receno...
2017-04-17
tako je..znaci cemu ratovi...nek budale ratuju,mi idemo uzivati u zenama,jelu i pitju...
Guest- Guest
rekla mi jedna treba..a vratio se doma sa linije..smrdis sam sebi..'ma nema veze sto smrdis ali odises ono pravo..muski..u toj uniformi..preplanuo..garav..ko burt raynolds'..bez zajebancije..
2015-09-08
jasna stvar,a i totalni kaos ce nastati,pa ce i njukovo oruzje zavrsiti u rukama terorista...dovoljno i ono Prljave bombe..My Brother Billo wrote:ako se upotrebe nuklearke,cak i takticke to ce otvoriti pandorinu kutiju te ce i svi ostali poceti to koristiti kao da je u pitanju klasicno oruzjepismejker wrote:zato kazem nije svjestan...On vjeruje da nakon bacenih njukova ima NEW GAME...ko u setup izbornicima video igara..My Brother Billo wrote:nije on za war games,on je dobar biznismen a za ovo drugo je budalapismejker wrote:Bojim se Medo,da ovo nema veze sa nicim,nego sa prenapuhanim Egoima,Velikih Vodja,sa obje strane...My Brother Billo wrote:
kome sad treba rat i milioni zrtava,mozda je ovo americka igra da izazovu tenzije pa da japancima uvale svoje oruzje i zarade lovu
Guest- Guest
problem je sto se ne pita mene i tebe hoce li biti ratova,mada vidim ima budala koje to zarko prizeljkujupismejker wrote:tako je..znaci cemu ratovi...nek budale ratuju,mi idemo uzivati u zenama,jelu i pitju...
2017-04-17
znas kako ja sa Rujkom..eto u subotu smo haracili po gradu ,jeli,setali,i dosli u stan potpuno usaftani...nikakvo pranje niti tusiranje...dograbili jedno drugo,a seks je bio ono zivotinjski predobar..lizalo se cuclalo svaki zakutak tijela partnera...no tabu zone...ufffff...prejebeno odlicno bilo..vuksadinare wrote:rekla mi jedna treba..a vratio se doma sa linije..smrdis sam sebi..'ma nema veze sto smrdis ali odises ono pravo..muski..u toj uniformi..preplanuo..garav..ko burt raynolds'..bez zajebancije..
Guest- Guest
ma sklonimo se sto je dalje mogutje..vise ne sudjelujemo ni za ciji racun..My Brother Billo wrote:problem je sto se ne pita mene i tebe hoce li biti ratova,mada vidim ima budala koje to zarko prizeljkujupismejker wrote:tako je..znaci cemu ratovi...nek budale ratuju,mi idemo uzivati u zenama,jelu i pitju...
Guest- Guest
stari moj..tebi treba jajca svezati..ili te uskopiti puk'o si...pismejker wrote:znas kako ja sa Rujkom..eto u subotu smo haracili po gradu ,jeli,setali,i dosli u stan potpuno usaftani...nikakvo pranje niti tusiranje...dograbili jedno drugo,a seks je bio ono zivotinjski predobar..lizalo se cuclalo svaki zakutak tijela partnera...no tabu zone...ufffff...prejebeno odlicno bilo..vuksadinare wrote:rekla mi jedna treba..a vratio se doma sa linije..smrdis sam sebi..'ma nema veze sto smrdis ali odises ono pravo..muski..u toj uniformi..preplanuo..garav..ko burt raynolds'..bez zajebancije..
2015-09-08
vuksadinare wrote:stari moj..tebi treba jajca svezati..ili te uskopiti puk'o si...pismejker wrote:znas kako ja sa Rujkom..eto u subotu smo haracili po gradu ,jeli,setali,i dosli u stan potpuno usaftani...nikakvo pranje niti tusiranje...dograbili jedno drugo,a seks je bio ono zivotinjski predobar..lizalo se cuclalo svaki zakutak tijela partnera...no tabu zone...ufffff...prejebeno odlicno bilo..vuksadinare wrote:rekla mi jedna treba..a vratio se doma sa linije..smrdis sam sebi..'ma nema veze sto smrdis ali odises ono pravo..muski..u toj uniformi..preplanuo..garav..ko burt raynolds'..bez zajebancije..
fuk,stavio sa dudlove moje Rujke,jesi ih vidio??
Guest- Guest
ma jebes rujke nema do bosanki..kakve rujke..njima kad guzove zgrabis...pismejker wrote:vuksadinare wrote:stari moj..tebi treba jajca svezati..ili te uskopiti puk'o si...pismejker wrote:znas kako ja sa Rujkom..eto u subotu smo haracili po gradu ,jeli,setali,i dosli u stan potpuno usaftani...nikakvo pranje niti tusiranje...dograbili jedno drugo,a seks je bio ono zivotinjski predobar..lizalo se cuclalo svaki zakutak tijela partnera...no tabu zone...ufffff...prejebeno odlicno bilo..vuksadinare wrote:rekla mi jedna treba..a vratio se doma sa linije..smrdis sam sebi..'ma nema veze sto smrdis ali odises ono pravo..muski..u toj uniformi..preplanuo..garav..ko burt raynolds'..bez zajebancije..
2015-09-08
ja jedino vjerujem u odbranbene ratove,trenutno pratim sta se desava na antarktiku i vanzemljcima,ovi ameterski ratovi me ne zanimajupismejker wrote:ma sklonimo se sto je dalje mogutje..vise ne sudjelujemo ni za ciji racun..My Brother Billo wrote:problem je sto se ne pita mene i tebe hoce li biti ratova,mada vidim ima budala koje to zarko prizeljkujupismejker wrote:tako je..znaci cemu ratovi...nek budale ratuju,mi idemo uzivati u zenama,jelu i pitju...
2017-04-17
pridnustranice..vuksadinare wrote:ma jebes rujke nema do bosanki..kakve rujke..njima kad guzove zgrabis...pismejker wrote:vuksadinare wrote:stari moj..tebi treba jajca svezati..ili te uskopiti puk'o si...pismejker wrote:znas kako ja sa Rujkom..eto u subotu smo haracili po gradu ,jeli,setali,i dosli u stan potpuno usaftani...nikakvo pranje niti tusiranje...dograbili jedno drugo,a seks je bio ono zivotinjski predobar..lizalo se cuclalo svaki zakutak tijela partnera...no tabu zone...ufffff...prejebeno odlicno bilo..vuksadinare wrote:rekla mi jedna treba..a vratio se doma sa linije..smrdis sam sebi..'ma nema veze sto smrdis ali odises ono pravo..muski..u toj uniformi..preplanuo..garav..ko burt raynolds'..bez zajebancije..
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t20576p100-sad-ameri-hoce-invaziju-sjeverne-koreje
Guest- Guest
Alien vs. Predator?My Brother Billo wrote:ja jedino vjerujem u odbranbene ratove,trenutno pratim sta se desava na antarktiku i vanzemljcima,ovi ameterski ratovi me ne zanimajupismejker wrote:ma sklonimo se sto je dalje mogutje..vise ne sudjelujemo ni za ciji racun..My Brother Billo wrote:problem je sto se ne pita mene i tebe hoce li biti ratova,mada vidim ima budala koje to zarko prizeljkujupismejker wrote:tako je..znaci cemu ratovi...nek budale ratuju,mi idemo uzivati u zenama,jelu i pitju...
Guest- Guest
kakva rujka ti to neku kozojebku ili ciganku prcis..ajd u kurac...pismejker wrote:pridnustranice..vuksadinare wrote:ma jebes rujke nema do bosanki..kakve rujke..njima kad guzove zgrabis...pismejker wrote:vuksadinare wrote:stari moj..tebi treba jajca svezati..ili te uskopiti puk'o si...pismejker wrote:
znas kako ja sa Rujkom..eto u subotu smo haracili po gradu ,jeli,setali,i dosli u stan potpuno usaftani...nikakvo pranje niti tusiranje...dograbili jedno drugo,a seks je bio ono zivotinjski predobar..lizalo se cuclalo svaki zakutak tijela partnera...no tabu zone...ufffff...prejebeno odlicno bilo..
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t20576p100-sad-ameri-hoce-invaziju-sjeverne-koreje
2015-09-08
pisah o tome zeru podrobnije na "Na rubu znanosti" odo sad zaliti bastu i tujepismejker wrote:Alien vs. Predator?My Brother Billo wrote:ja jedino vjerujem u odbranbene ratove,trenutno pratim sta se desava na antarktiku i vanzemljcima,ovi ameterski ratovi me ne zanimajupismejker wrote:ma sklonimo se sto je dalje mogutje..vise ne sudjelujemo ni za ciji racun..My Brother Billo wrote:problem je sto se ne pita mene i tebe hoce li biti ratova,mada vidim ima budala koje to zarko prizeljkujupismejker wrote:tako je..znaci cemu ratovi...nek budale ratuju,mi idemo uzivati u zenama,jelu i pitju...
2017-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Plan D propao, idemo na plan E...
» OBJAVLJEN RASPORED
» Američki general: "Imamo plan napada na rusku enklavu u Europi", Rusi bijesni
» Plan napada na Republiku Srpsku:Ključni koridor kod Brčkog Districta i mostovi na Drini!
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» OBJAVLJEN RASPORED
» Američki general: "Imamo plan napada na rusku enklavu u Europi", Rusi bijesni
» Plan napada na Republiku Srpsku:Ključni koridor kod Brčkog Districta i mostovi na Drini!
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
Page 2 of 4