muška emančipačija.. longi u ekstazi
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: muška emančipačija.. longi u ekstazi
u amaterskom sportu nije u igri neka velika lova, ali u profesionalnom sportu je i tu su sportaši spremni na svaštacatabbath wrote:Bio je prošle gosine problem u USA u srednjoškolskom ženskom hrvanju. Naime cura je uzimala steroidd koji su zabranjeni uz ispriku da želi postati muškarac. Naravno danje s lakoćom pobijedila normalne cure a sve je bilo po zakonu jer je imala ispričnicu od doktora da želi biti muškarac a to je bitnije od dopinških pravila. I na kraju ke rekla da oni koji se bune proziv nje da su rasisti i homofobi :)
sportašicama su samo još transrodne žene falile, pokraj ovih kao Semenya ili kao što su bile Kratochvilova, Marita Koch, Maria Mutola ili čak i Sonya O'Sullivan
Maria Mutola
Marita Koch
neva- Posts : 4367
2014-04-12
.. a što se tiče transrodnih, evo ni mi u HR ne zaostajemo previše
Ispravljena greška prirode
Nakon 33 godine Riječanka napokon postala muškarac
http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Nakon-33-godine-Rijecanka-napokon-postala-muskarac?meta_refresh=true
http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Nakon-33-godine-Rijecanka-napokon-postala-muskarac?meta_refresh=true
2014-04-12
Bezveze, ja da imam sise dirao bih se svaki dan, ovako živa dosadaNeve wrote:.. a što se tiče transrodnih, evo ni mi u HR ne zaostajemo previše
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
A čuj, uvijek ti ostaje utjeha:kaja wrote:Pa ne moze to tako, "one" ne smiju biti u kategoriji zena.
Jbg nije ravnopravno. Onda mogu staviti dupinu periku , reci da je zena i staviti ga u natjecanje zena u ronjenju..
Kupiš ovo pa se kreneš natjecati u muškim disciplinama
2015-08-09
pa gle, ne moraš patiti, u naprednom 21. stoljeću ima lijeka za oba tvoja problema, i za imanje cica i za dosadu.. vidi sliku u člankumelkior wrote:Bezveze, ja da imam sise dirao bih se svaki dan, ovako živa dosada
https://oddfix.wordpress.com/2012/10/08/man-gets-breast-implants-for-a-bet/
(jedino nabavi dobar pepper-spray, da te i drugi muškarci ne bi probali dirati )
2014-04-12
lako je imati jake noge, samo rokaj pistol squat
ja se mogu spusti, ali dignuti ugghh :^^
ja ih shvaćam ozbiljnoRayMabus wrote:misliš konceptualne dušeSerbinho-3 wrote:Blago onome, ko zenske shvati ozbiljno...
Kad mi netko izjavi da je djete bitnije od mene puno toga mi je jasno
PA PA
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kurdinje su danas jedna od nezaobilaznih vojnih snaga u Siriji.
Dakle, dame, ne dajte se. Ako ne ide drugačije onda ...puške u ruke.
Dakle, dame, ne dajte se. Ako ne ide drugačije onda ...puške u ruke.
Last edited by Eroo on 10/8/2017, 13:58; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Em sam mlađi, em imam bolje bicepse, sigurno bih imao i bolje sise od lika na sliciNeve wrote:pa gle, ne moraš patiti, u naprednom 21. stoljeću ima lijeka za oba tvoja problema, i za imanje cica i za dosadu.. vidi sliku u člankumelkior wrote:Bezveze, ja da imam sise dirao bih se svaki dan, ovako živa dosada
https://oddfix.wordpress.com/2012/10/08/man-gets-breast-implants-for-a-bet/
(jedino nabavi dobar pepper-spray, da te i drugi muškarci ne bi probali dirati )
2015-08-09
rekla ti je da si zamjenjiv drugim muškarcemRayMabus wrote:ja ih shvaćam ozbiljnoRayMabus wrote:misliš konceptualne dušeSerbinho-3 wrote:Blago onome, ko zenske shvati ozbiljno...
PA PA
Ko da nemožeš napraviti novo djete
A da tocno ali može ona to i s drugim
Zato bira djete umjesto tebe
2014-04-11
Iskreno, ne razumijem mušku opsesiju djecom i stvaranjem potomstva. Žene su mi jasne, ali muški baš i ne. Otkad su muškarci postali tako pekmezasti da su im bitna djeca u životu? Prava muškarčina će platiti alimentaciju samo da ne mora gledati djecu, reći će svom 3-godišnjem klincu; mali javi mi se kad navršiš 18 da te tata nauči pravim stvarima u životuRayMabus wrote:rekla ti je da si zamjenjiv drugim muškarcemRayMabus wrote:ja ih shvaćam ozbiljnoRayMabus wrote:misliš konceptualne dušeSerbinho-3 wrote:Blago onome, ko zenske shvati ozbiljno...
PA PA
2015-08-09
Do tad sisaj mlijeko, gnjavi mamu i ne potpleći mi se pod nogama...melkior wrote:Iskreno, ne razumijem mušku opsesiju djecom i stvaranjem potomstva. Žene su mi jasne, ali muški baš i ne. Otkad su muškarci postali tako pekmezasti da su im bitna djeca u životu? Prava muškarčina će platiti alimentaciju samo da ne mora gledati djecu, reći će svom 3-godišnjem klincu; mali javi mi se kad navršiš 18 da te tata nauči pravim stvarima u životuRayMabus wrote:rekla ti je da si zamjenjiv drugim muškarcemRayMabus wrote:ja ih shvaćam ozbiljnoRayMabus wrote:misliš konceptualne dušeSerbinho-3 wrote:Blago onome, ko zenske shvati ozbiljno...
PA PA
2015-08-09
Pravo muško u stvari, ne želi imati ništa ni s djecom ni sa ženama, jer ga samo usporavaju i ometaju u fokusiranosti na bitne stvari u životu, a to su; jebanje drugih žena, klanje neprijatelja i pljačkamelkior wrote:Do tad sisaj mlijeko, gnjavi mamu i ne potpleći mi se pod nogama...melkior wrote:Iskreno, ne razumijem mušku opsesiju djecom i stvaranjem potomstva. Žene su mi jasne, ali muški baš i ne. Otkad su muškarci postali tako pekmezasti da su im bitna djeca u životu? Prava muškarčina će platiti alimentaciju samo da ne mora gledati djecu, reći će svom 3-godišnjem klincu; mali javi mi se kad navršiš 18 da te tata nauči pravim stvarima u životuRayMabus wrote:rekla ti je da si zamjenjiv drugim muškarcemRayMabus wrote:ja ih shvaćam ozbiljnoRayMabus wrote:
misliš konceptualne duše
PA PA
2015-08-09
Žene su ostale bitno nepromijenjene u posljednjih 100000 godina i više, ono, skupljanje plodova, rađanje i odgoj djece, dobra udaja, itd. Ali muškarci su postali prave pičkice što gledaju sladunjave filmove u kinu sa curama, treba jedan dobar masni, nuklearni rat da stvari vrati u ravnotežu.melkior wrote:Pravo muško u stvari, ne želi imati ništa ni s djecom ni sa ženama, jer ga samo usporavaju i ometaju u fokusiranosti na bitne stvari u životu, a to su; jebanje drugih žena, klanje neprijatelja i pljačkamelkior wrote:Do tad sisaj mlijeko, gnjavi mamu i ne potpleći mi se pod nogama...melkior wrote:Iskreno, ne razumijem mušku opsesiju djecom i stvaranjem potomstva. Žene su mi jasne, ali muški baš i ne. Otkad su muškarci postali tako pekmezasti da su im bitna djeca u životu? Prava muškarčina će platiti alimentaciju samo da ne mora gledati djecu, reći će svom 3-godišnjem klincu; mali javi mi se kad navršiš 18 da te tata nauči pravim stvarima u životuRayMabus wrote:rekla ti je da si zamjenjiv drugim muškarcemRayMabus wrote:
ja ih shvaćam ozbiljno
PA PA
2015-08-09
Ray Mabus, što stalno kmečiš za djecom? Vrtić postoji zato da se u njega baci bomba; onda se žene počnu opet tjerati i kreće novi reproduktivni ciklus
2015-08-09
Ajmo malo zabave za odrasle:melkior wrote:Ray Mabus, što stalno kmečiš za djecom? Vrtić postoji zato da se u njega baci bomba; onda se žene počnu opet tjerati i kreće novi reproduktivni ciklus
2015-08-09
Dao bih život i prodao čitavu familiju u zamjenu za Bergersenov talent i inspiraciju:melkior wrote:Ajmo malo zabave za odrasle:melkior wrote:Ray Mabus, što stalno kmečiš za djecom? Vrtić postoji zato da se u njega baci bomba; onda se žene počnu opet tjerati i kreće novi reproduktivni ciklus
2015-08-09
ne kmečim za djecommelkior wrote:Ray Mabus, što stalno kmečiš za djecom? Vrtić postoji zato da se u njega baci bomba; onda se žene počnu opet tjerati i kreće novi reproduktivni ciklus
Samo sam ti objasnio neke stvar
2014-04-11
Ma djeca nisu bitna, nisu ni žene. Djela koja ostavljamo iza sebe odjekuju u vječnosti, a za to je potrebna samoća, fokusiranost i mir.RayMabus wrote:ne kmečim za djecommelkior wrote:Ray Mabus, što stalno kmečiš za djecom? Vrtić postoji zato da se u njega baci bomba; onda se žene počnu opet tjerati i kreće novi reproduktivni ciklus
Samo sam ti objasnio neke stvar
2015-08-09
Bitan je opstanak
Ne živi mi se s nekim tko bi me ubio za djete
2014-04-11
Bitan je opstanak, ali ne pod svaku cijenu. Ima i stvari i pojava većih od života.RayMabus wrote:Bitan je opstanak
2015-08-09
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Longi vojni rok
» LONGI RAZARAČ
» Ljevica u ekstazi!
» Žene su krive - longi je u pravu
» Longi upiši fakultet i obrazuj se
» LONGI RAZARAČ
» Ljevica u ekstazi!