ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

muška emančipačija.. longi u ekstazi

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

muška emančipačija.. longi u ekstazi - Page 3 Empty Re: muška emančipačija.. longi u ekstazi

Post by neva 10/8/2017, 13:31

catabbath wrote:Bio je prošle gosine problem u USA u srednjoškolskom ženskom hrvanju. Naime cura je uzimala steroidd koji su zabranjeni uz ispriku da želi postati muškarac. Naravno danje s lakoćom pobijedila normalne cure a sve je bilo po zakonu jer je imala ispričnicu od doktora da želi biti muškarac a to je bitnije od dopinških pravila. I na kraju ke rekla da oni koji se bune proziv nje da su rasisti i homofobi :)
u amaterskom sportu nije u igri neka velika lova, ali u profesionalnom sportu je i tu su sportaši spremni na svašta
sportašicama su samo još transrodne žene falile, pokraj ovih kao Semenya ili kao što su bile Kratochvilova, Marita Koch, Maria Mutola ili čak i Sonya O'Sullivan

Maria Mutola
muška emančipačija.. longi u ekstazi - Page 3 MariaMutolaG_468x731

Marita Koch
muška emančipačija.. longi u ekstazi - Page 3 300BAC8E00000578-0-image-m-25_1452549823350

neva

2014-04-12

Back to top Go down

muška emančipačija.. longi u ekstazi - Page 3 Empty Re: muška emančipačija.. longi u ekstazi

Post by neva 10/8/2017, 13:34

.. a što se tiče transrodnih, evo ni mi u HR ne zaostajemo previše

Ispravljena greška prirode
Nakon 33 godine Riječanka napokon postala muškarac
http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Nakon-33-godine-Rijecanka-napokon-postala-muskarac?meta_refresh=true
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by melkior 10/8/2017, 13:38

Neve wrote:.. a što se tiče transrodnih, evo ni mi u HR ne zaostajemo previše

Ispravljena greška prirode
Nakon 33 godine Riječanka napokon postala muškarac
http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Nakon-33-godine-Rijecanka-napokon-postala-muskarac?meta_refresh=true
Bezveze, ja da imam sise dirao bih se svaki dan, ovako živa dosada jocolor
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 10/8/2017, 13:44

kaja wrote:Pa ne moze to tako, "one" ne smiju biti u kategoriji zena. 
Jbg nije ravnopravno. Onda mogu staviti dupinu periku , reci da je zena i staviti ga u natjecanje zena u ronjenju..
A čuj, uvijek ti ostaje utjeha:

muška emančipačija.. longi u ekstazi - Page 3 2016-Brief-Strap-On-penis-dildo-PVC

Kupiš ovo pa se kreneš natjecati u muškim disciplinama cheers
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by neva 10/8/2017, 13:48

melkior wrote:Bezveze, ja da imam sise dirao bih se svaki dan, ovako živa dosada jocolor
pa gle, ne moraš patiti, u naprednom 21. stoljeću ima lijeka za oba tvoja problema, i za imanje cica i za dosadu.. vidi sliku u članku :]
https://oddfix.wordpress.com/2012/10/08/man-gets-breast-implants-for-a-bet/
(jedino nabavi dobar pepper-spray, da te i drugi muškarci ne bi probali dirati :D)
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kic 10/8/2017, 13:49

lako je imati jake noge, samo rokaj pistol squat

ja se mogu spusti, ali dignuti ugghh :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/8/2017, 13:56

RayMabus wrote:
Serbinho-3 wrote:Blago onome, ko zenske shvati ozbiljno...
misliš konceptualne duše

ja ih shvaćam ozbiljno

Kad mi netko izjavi da je djete bitnije od mene puno toga mi je jasno

PA PA
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 10/8/2017, 13:58

Kurdinje su danas jedna od nezaobilaznih vojnih snaga u Siriji.
Dakle, dame, ne dajte se. Ako ne ide drugačije onda ...puške u ruke.  :D

muška emančipačija.. longi u ekstazi - Page 3 Tumblr_ob4suuuHc01u4s1aco1_r1_1280

Last edited by Eroo on 10/8/2017, 13:58; edited 1 time in total
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by melkior 10/8/2017, 13:58

Neve wrote:
melkior wrote:Bezveze, ja da imam sise dirao bih se svaki dan, ovako živa dosada jocolor
pa gle, ne moraš patiti, u naprednom 21. stoljeću ima lijeka za oba tvoja problema, i za imanje cica i za dosadu.. vidi sliku u članku :]
https://oddfix.wordpress.com/2012/10/08/man-gets-breast-implants-for-a-bet/
(jedino nabavi dobar pepper-spray, da te i drugi muškarci ne bi probali dirati :D)
Em sam mlađi, em imam bolje bicepse, sigurno bih imao i bolje sise od lika na slici king
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/8/2017, 13:59

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
misliš konceptualne duše

ja ih shvaćam ozbiljno

PA PA
rekla ti je da si zamjenjiv drugim muškarcem

Ko da nemožeš napraviti novo djete

A da tocno ali može ona to i s drugim

Zato bira djete umjesto tebe
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 10/8/2017, 14:05

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
misliš konceptualne duše

ja ih shvaćam ozbiljno

PA PA

Iskreno, ne razumijem mušku opsesiju djecom i stvaranjem potomstva. Žene su mi jasne, ali muški baš i ne. Otkad su muškarci postali tako pekmezasti da su im bitna djeca u životu? Prava muškarčina će platiti alimentaciju samo da ne mora gledati djecu, reći će svom 3-godišnjem klincu; mali javi mi se kad navršiš 18 da te tata nauči pravim stvarima u životu
farao
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 10/8/2017, 14:06

melkior wrote:
RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
misliš konceptualne duše

ja ih shvaćam ozbiljno

PA PA

Iskreno, ne razumijem mušku opsesiju djecom i stvaranjem potomstva. Žene su mi jasne, ali muški baš i ne. Otkad su muškarci postali tako pekmezasti da su im bitna djeca u životu? Prava muškarčina će platiti alimentaciju samo da ne mora gledati djecu, reći će svom 3-godišnjem klincu; mali javi mi se kad navršiš 18 da te tata nauči pravim stvarima u životu
farao
Do tad sisaj mlijeko, gnjavi mamu i ne potpleći mi se pod nogama...
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 10/8/2017, 14:08

melkior wrote:
melkior wrote:
RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
misliš konceptualne duše

ja ih shvaćam ozbiljno

PA PA

farao
Pravo muško u stvari, ne želi imati ništa ni s djecom ni sa ženama, jer ga samo usporavaju i ometaju u fokusiranosti na bitne stvari u životu, a to su; jebanje drugih žena, klanje neprijatelja i pljačka cheers
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 10/8/2017, 14:13

melkior wrote:
melkior wrote:
melkior wrote:
RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
ja ih shvaćam ozbiljno

PA PA

farao
Pravo muško u stvari, ne želi imati ništa ni s djecom ni sa ženama, jer ga samo usporavaju i ometaju u fokusiranosti na bitne stvari u životu, a to su; jebanje drugih žena, klanje neprijatelja i pljačka cheers
Žene su ostale bitno nepromijenjene u posljednjih 100000 godina i više, ono, skupljanje plodova, rađanje i odgoj djece, dobra udaja, itd. Ali muškarci su postali prave pičkice što gledaju sladunjave filmove u kinu sa curama, treba jedan dobar masni, nuklearni rat da stvari vrati u ravnotežu.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 10/8/2017, 14:15

Ray Mabus, što stalno kmečiš za djecom? Vrtić postoji zato da se u njega baci bomba; onda se žene počnu opet tjerati i kreće novi reproduktivni ciklus :chiefi
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 10/8/2017, 14:18

melkior wrote:Ray Mabus, što stalno kmečiš za djecom? Vrtić postoji zato da se u njega baci bomba; onda se žene počnu opet tjerati i kreće novi reproduktivni ciklus :chiefi
Ajmo malo zabave za odrasle:

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 10/8/2017, 14:22

melkior wrote:
melkior wrote:Ray Mabus, što stalno kmečiš za djecom? Vrtić postoji zato da se u njega baci bomba; onda se žene počnu opet tjerati i kreće novi reproduktivni ciklus :chiefi
Ajmo malo zabave za odrasle:

Dao bih život i prodao čitavu familiju u zamjenu za Bergersenov talent i inspiraciju:

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/8/2017, 14:23

ne kmečim za djecom

Samo sam ti objasnio neke stvar
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 10/8/2017, 14:25

RayMabus wrote:
melkior wrote:Ray Mabus, što stalno kmečiš za djecom? Vrtić postoji zato da se u njega  baci bomba; onda se žene počnu opet tjerati i kreće novi reproduktivni ciklus :chiefi
ne kmečim za djecom

Samo sam ti objasnio neke stvar
Ma djeca nisu bitna, nisu ni žene. Djela koja ostavljamo iza sebe odjekuju u vječnosti, a za to je potrebna samoća, fokusiranost i mir.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/8/2017, 14:28

Bitan je opstanak

Ne živi mi se s nekim tko bi me ubio za djete
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 10/8/2017, 14:30

RayMabus wrote:Bitan je opstanak

Ne živi mi se s nekim tko bi me ubio za djete
Bitan je opstanak, ali ne pod svaku cijenu. Ima i stvari i pojava većih od života.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics