muška emančipačija.. longi u ekstazi
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: muška emančipačija.. longi u ekstazi
Jedino sto ste vi postali pickice pa bi radili ženske poslove, sjedili i ono.. tipkali dopis direktoru.
Odi radi na građevinu , tamo ti nema zena..
Odi radi na građevinu , tamo ti nema zena..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dobro što glava misli da je žena, a kakvi procesi su među nogama kada se tušira u timskoj svlačionici...
Možda zato jer joj ona ista mlađa uzima posao umjesto da cuva djecukaja wrote:Najugroženija skupina na burzi rada su žene, one su u najvećem postotku nezaposlene , posebno iznad 45 godina. Prema tome longi ne seri, ne otimaju one muškarcima posao.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne znam zašto al znam statistiku , grupa koja je u najvećem broju nezaposlena. Znaci one muškarcima ne uzimaju nikakav posao . Osim ako nemaš bas želju prodavati šminku u parfumeriji pa ce rade uzeti nju nego tebe s dlakavim rukama.RayMabus wrote:Možda zato jer joj ona ista mlađa uzima posao umjesto da cuva djecukaja wrote:Najugroženija skupina na burzi rada su žene, one su u najvećem postotku nezaposlene , posebno iznad 45 godina. Prema tome longi ne seri, ne otimaju one muškarcima posao.
2015-08-15
Pazi ti to, nisam znala do danas. Promjene spol u ženski toboz i natječu se u ženskim disciplinama . Pa nevjerojatno.
Idem ja stavit miki mausa na glavu i natjecati se u dječjim disciplinama jer sam kao djevojčica i sve pobjediti.
Pa nevjerojatno zbilja..
Idem ja stavit miki mausa na glavu i natjecati se u dječjim disciplinama jer sam kao djevojčica i sve pobjediti.
Pa nevjerojatno zbilja..
2015-08-15
u suštini uzimajukaja wrote:Ne znam zašto al znam statistiku , grupa koja je u najvećem broju nezaposlena. Znaci one muškarcima ne uzimaju nikakav posao . Osim ako nemaš bas želju prodavati šminku u parfumeriji pa ce rade uzeti nju nego tebe s dlakavim rukama.RayMabus wrote:Možda zato jer joj ona ista mlađa uzima posao umjesto da cuva djecukaja wrote:Najugroženija skupina na burzi rada su žene, one su u najvećem postotku nezaposlene , posebno iznad 45 godina. Prema tome longi ne seri, ne otimaju one muškarcima posao.
2014-04-11
Pa da muskarci i žene imaju iste fizičke predispozicije ne bi postajale ženske i muške discipline, skijanja, plivanja, trčanja Itd.
On silikone ugradi i trci sa ženama i kao pobijedio je .. o jbt .. pa bas sam ljuta..
On silikone ugradi i trci sa ženama i kao pobijedio je .. o jbt .. pa bas sam ljuta..
2015-08-15
I još jedna stvar ako žene uzmu sve poslove a muški samo bauštela znači da cijena rada tu pada
2014-04-11
A čemu toliko inzistiranje na tome da žena mora izgledati i ponašati se kao "žena", a muškarac kao "muškarac".
Trinity-
2014-04-17
Ali nema veze nije više ni bitno natalitet nam se prepolovio i još će nismo više jedni drugima konkurenkcija
2014-04-11
mogli bi to s dupinom, muškim ili ženskim, ako bi se on/ona svojevoljno izjasnili da se osjećaju kao žensko vrste homo sapienskaja wrote:Pa ne moze to tako, "one" ne smiju biti u kategoriji zena.
Jbg nije ravnopravno. Onda mogu staviti dupinu periku , reci da je zena i staviti ga u natjecanje zena u ronjenju..
ali tko zna, možda ni to nije daleko :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ne znam kako će sportski savezi riješiti taj čudni rodno-spolni kaos koji sve više vlada na sportskim terenimakaja wrote:Pa da muskarci i žene imaju iste fizičke predispozicije ne bi postajale ženske i muške discipline, skijanja, plivanja, trčanja Itd.
i prije je u ženskim sportovima bilo žena koje su fizički izgledale kao muškarci i pobjeđivale.. sportašice iz bivšeg 'istočnog bloka' (naročito plivačice) vjerojatno su nešto uzimale, jer su izgledale više kao muškarci nego kao žene, a za Semenyu su određeni čak i testovi kojima je trebala dokazati da je biološki žensko i da je njezina pobjeda ispravna
http://www.care2.com/causes/female-olympic-athletes-with-male-characteristics-to-have-their-disorders-treated.html
tko vjeruje, tko ne, ali ovo dolje je legendarna češka atletičarka, Jarmila Kratochvilova, za koju bi se i uz puno mašte teško reklo da je žena, pa ipak:
ali što sad, kad se u ženskim natjecanjima pojavljuje sve više bivših muškaraca koji su postali žene, kakve kriterije i testove primijeniti na njima?
2014-04-12
Prosao im rok, nisu vise interesantne sefovima...kaja wrote:Najugroženija skupina na burzi rada su žene, one su u najvećem postotku nezaposlene , posebno iznad 45 godina. Prema tome longi ne seri, ne otimaju one muškarcima posao.
Koja zna na vreme da unovci svoju, koja ne, zavrsi na birou.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Neve wrote:
ali što sad, kad se u ženskim natjecanjima pojavljuje sve više bivših muškaraca koji su postali žene, kakve kriterije i testove primijeniti na njima?
Bio je prošle gosine problem u USA u srednjoškolskom ženskom hrvanju. Naime cura je uzimala steroidd koji su zabranjeni uz ispriku da želi postati muškarac. Naravno danje s lakoćom pobijedila normalne cure a sve je bilo po zakonu jer je imala ispričnicu od doktora da želi biti muškarac a to je bitnije od dopinških pravila. I na kraju ke rekla da oni koji se bune proziv nje da su rasisti i homofobi :)
catabbath-
2015-08-22
pa sad kad se prepolovio natalitet bit će i za njih posla ako žele da radeSerbinho-3 wrote:Prosao im rok, nisu vise interesantne sefovima...kaja wrote:Najugroženija skupina na burzi rada su žene, one su u najvećem postotku nezaposlene , posebno iznad 45 godina. Prema tome longi ne seri, ne otimaju one muškarcima posao.
2014-04-11
Blago onome, ko zenske shvati ozbiljno...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
misliš konceptualne dušeSerbinho-3 wrote:Blago onome, ko zenske shvati ozbiljno...
2014-04-11
Pa ti pusti lisicu u kokošinjac...metilda wrote:
Čini se kako je pokret za „jednakost” nadahnuo ‘transrodne sportaše’ da se pridruže timovima svog odabranog roda. A to često znači da se biološki muškarci natječu protiv bioloških žena u ženskim timovima.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Završe i muskarci na birou , isto im prođe rok , stave nekog od 30 da povuče. Osim ako nisu uspjeli nešto značajnije napraviti..Serbinho-3 wrote:Prosao im rok, nisu vise interesantne sefovima...kaja wrote:Najugroženija skupina na burzi rada su žene, one su u najvećem postotku nezaposlene , posebno iznad 45 godina. Prema tome longi ne seri, ne otimaju one muškarcima posao.
2015-08-15
u amaterskom sportu nije u igri neka velika lova, ali u profesionalnom sportu je i tu su sportaši spremni na svaštacatabbath wrote:Bio je prošle gosine problem u USA u srednjoškolskom ženskom hrvanju. Naime cura je uzimala steroidd koji su zabranjeni uz ispriku da želi postati muškarac. Naravno danje s lakoćom pobijedila normalne cure a sve je bilo po zakonu jer je imala ispričnicu od doktora da želi biti muškarac a to je bitnije od dopinških pravila. I na kraju ke rekla da oni koji se bune proziv nje da su rasisti i homofobi :)
sportašicama su samo još transrodne žene falile, pokraj ovih kao Semenya ili kao što su bile Kratochvilova, Marita Koch, Maria Mutola ili čak i Sonya O'Sullivan
Maria Mutola
Marita Koch
2014-04-12
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Longi vojni rok
» LONGI RAZARAČ
» Ljevica u ekstazi!
» Žene su krive - longi je u pravu
» Longi upiši fakultet i obrazuj se
» LONGI RAZARAČ