Opasno buđenje Varšave-Susjede silom podsjeća na "sve povijesne poljske zemlje"
Page 1 of 1
Opasno buđenje Varšave-Susjede silom podsjeća na "sve povijesne poljske zemlje"
http://www.poskok.info/wp/opasno-budenje-varsave-susjede-silom-podsjeca-na-sve-povijesne-poljske-zemlje/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Opasno buđenje Varšave-Susjede silom podsjeća na "sve povijesne poljske zemlje"
...rekoh ja ne tako davno da nakon opasnosti od muslimana i migranata na red ce doci i granice...no nitko mi nije vjerovao..a kad granice dođu na red sva 'bratstva' padaju u vodu
2015-09-08
Re: Opasno buđenje Varšave-Susjede silom podsjeća na "sve povijesne poljske zemlje"
jer desnica se ne moze zaustaviti samo na jednoj sferi,planu...mnogi planoi su tu u pitanju...kad jedan utihne iskrsne drugi...adrenalin u pitanju..
2015-09-08
Nadam se da i mi spadamo u Poljsku povjesnu zemlju, da nas Poljaci spase od chardaka
Guest- Guest
...yoda...aktivni borac protiv anemije na vlasti..Pinochet wrote: Nadam se da i mi spadamo u Poljsku povjesnu zemlju, da nas Poljaci spase od chardaka
2015-09-08
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sve je to Austrougarska, Orban s Kurcm kao desnom rukom
https://www.pinterest.com/pin/470274386062027866/visual-search/?x=16&y=16&w=530&h=532
https://www.pinterest.com/pin/470274386062027866/visual-search/?x=16&y=16&w=530&h=532
forum bojna rafalna paljba tipkovnicomvuksadinare wrote:...yoda...aktivni borac protiv anemije na vlasti..Pinochet wrote: Nadam se da i mi spadamo u Poljsku povjesnu zemlju, da nas Poljaci spase od chardaka
Guest- Guest
lito je kome s eda prosvjedovati na zvizdanu..ovako bolje uz hladni gemist i u hladovini borova osluskujuci valove mora..kad dođe zima...onda ce na ulice...ako ne zapadne snijeg i ne bude minusa..Noor wrote:forum bojna rafalna paljba tipkovnicomvuksadinare wrote:...yoda...aktivni borac protiv anemije na vlasti..Pinochet wrote: Nadam se da i mi spadamo u Poljsku povjesnu zemlju, da nas Poljaci spase od chardaka
2015-09-08
Similar topics
» Kosovo je naš Jerusalim, ono što je silom otetom silom se i vraća
» Od Varsave u 30 sekundi nece ostati nista
» Buđenje
» Buđenje Spartanskog duha u Grcima
» Buđenje Slovenije u Kidričevu
» Od Varsave u 30 sekundi nece ostati nista
» Buđenje
» Buđenje Spartanskog duha u Grcima
» Buđenje Slovenije u Kidričevu