Deklaracija o opstanku Srba
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Deklaracija o opstanku Srba
PArtizanski pokret odnosno NOP je fascinantan povijesni fenomen.jastreb wrote:Previše ste tu tzv bitku uzeli ozbiljnu.RayMabus wrote:Ćup ide na vodu dok se ne razbije
Žao mi normalnih ljudi ali netko hoće Lijevća polje broj dva
To uopće nisu bili četnici već odmetnuti Crnogorci koji se nisu htjeli povinovati naređenjima Draže Mihailovića,te su krenuli u proboj na Zapad.
E onda ih dočekaju hrabri ustaše,koji se u to doba nisu usudili napasti partizane,pa ih pola pobiju,a onda kad shvate koliko je sati,priključe ih svojim redovima.
Tako da si umjesto tog Slijepča polja trebao uzeti neki drugi primjer. Npr. Neretvu,gdje su partizani četnike naguzili maksimalno.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A prešućuju da su propustili dvije grupacije Momčila Đujića da se nesmetano povlače preko Zagreba i dolje na Primorje i Pavelićevu naredbu da tko ih u tome bude ometao bit će "najstrože kažnjen".Ringo10 wrote:Jebo vas to Lijevce polja. OD bezvezne i nevazne makljaze dva gubitnika ustaska emigracija napravila cijeli MIT.RayMabus wrote:Ćup ide na vodu dok se ne razbije
Dvije stavke te deklaracije se tiču Hr
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...tako je...kako nikad da te uhvate..a budes tu negdjeRingo10 wrote:PArtizanski pokret odnosno NOP je fascinantan povijesni fenomen.jastreb wrote:Previše ste tu tzv bitku uzeli ozbiljnu.RayMabus wrote:Ćup ide na vodu dok se ne razbije
To uopće nisu bili četnici već odmetnuti Crnogorci koji se nisu htjeli povinovati naređenjima Draže Mihailovića,te su krenuli u proboj na Zapad.
E onda ih dočekaju hrabri ustaše,koji se u to doba nisu usudili napasti partizane,pa ih pola pobiju,a onda kad shvate koliko je sati,priključe ih svojim redovima.
Tako da si umjesto tog Slijepča polja trebao uzeti neki drugi primjer. Npr. Neretvu,gdje su partizani četnike naguzili maksimalno.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...i ja se pitamRingo10 wrote:Jebo vas to Lijevce polja. OD bezvezne i nevazne makljaze dva gubitnika ustaska emigracija napravila cijeli MIT.RayMabus wrote:Ćup ide na vodu dok se ne razbije
Dvije stavke te deklaracije se tiču Hr
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Letica:Sto donosi "Deklaracija o opstanku srpskog naroda"?Novi rat za granice ili...?
» Anđelković: Deklaracija SDA loša kao i Islamska deklaracija Alije Izetbegovića
» Macron skonto da njegov progresivizam otvara vrata americkom wokizmu koji je prijetnja opstanku francuske
» Velikosrpska deklaracija
» Usvojena deklaracija kojom se osuđuje dizanje tri prsta
» Anđelković: Deklaracija SDA loša kao i Islamska deklaracija Alije Izetbegovića
» Macron skonto da njegov progresivizam otvara vrata americkom wokizmu koji je prijetnja opstanku francuske
» Velikosrpska deklaracija
» Usvojena deklaracija kojom se osuđuje dizanje tri prsta
Page 4 of 4