Deklaracija o opstanku Srba
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Deklaracija o opstanku Srba
Memorandum 2 je krivotvorina nastala u istoj kuhinji kao i Islamska deklaracija.vuksadinare wrote:...o opstanku ovo mi vise smrdi prezentiranje memoranduma 2
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Toga je bilo i prije, ali nije bilo emačipačije. Feminizam je zatornik svakoga naroda.pizzon wrote:samo fundamentalne promene u drustvu mogu da zaustave odlazak
dokle god je budzetska plata rule, a direktorska mesta dedovina,
koja sluze za licno bogacenje, i tako dalje prema vrhu,
nema oporavka, sem daljeg urusavanja !
Srbi su žrtve i kad ubijaju.vuksadinare wrote:a sto je sa 1991..ili 18.11.1991 da sad en nabrajam..dalje i dlaje...popala maca...pamet..pizzon wrote:ne postoji veći nacizam i fašizam od obelezavanja hrvatskog 5. avgusta
za srbe, izmedju 5. avgrusta 95. i 1o. aprila 41. postoji samo znak
jednakosti, nema razlike.
posebno, sve pratece vezano za taj i te datume sto se manifestuje
vezano za te skupove.
Ringo10 wrote:Rat odnosno agresija na Hrvatsku je pocela 17. Augusta/Kolovoza 1990. godine.vuksadinare wrote:a sto je sa 1991..ili 18.11.1991 da sad en nabrajam..dalje i dlaje...popala maca...pamet..pizzon wrote:ne postoji veći nacizam i fašizam od obelezavanja hrvatskog 5. avgusta
vezano za te skupove.
Sa prvim naoruzanim barikadama i balvanima.
Sve nakon toga je samo promjena u intenzitetu rata.
U to ja uvjeravam kolege godinami, a oni zapeli "Pakrac, ožujak 91.", a Rudolf "okupacija Baranje".
mi smo mislili da će to opet neko umesto nas, turci, šiptari ili neko treći!flumen wrote:Bolje da ste se jebavali nego glumili junastvo u zadnjih 120 godina. Make love - not war!
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
koji ste vi papci, da ste to vi nama napravili do dans bi bilo barem pola miliona pobijenih srba!Noor wrote:pizzon wrote:za srbe,
ne postoji veći nacizam i fašizam od obelezavanja hrvatskog 5. avgusta !
izmedju 5. avgusta 95. i 1o. aprila 41. postoji samo znak jednakosti, nema razlike.
posebno, sve pratece za taj i te datume sto se manifestuje na tim skupovima.
gde se slavi proterivanje i ubijanje dela svog naroda sa snaznim
pozitivnim osvrtom na ndh hitlerovU tvorevinU !
ma, jeste dabome, u pravu si ti....ispričajmo se komšijama!
valjda zato što ste nam na našem teritoriju ostavili iza sebe 15.876 poginulih, 2.959 ranjenih dragovoljaca i branitelja, 8.000 poginulih civila, 404 ubijena hrvatska djeteta, 1.044 hrvatska djeteta ranjena, 7.169 ranjenih hrvatskih civila i 500.000 prognanih Hrvata. i sve to u obrambenom ratu.
2017-08-05
tačno ustašo!Regoč wrote:Srbi su žrtve i kad ubijaju.vuksadinare wrote:a sto je sa 1991..ili 18.11.1991 da sad en nabrajam..dalje i dlaje...popala maca...pamet..pizzon wrote:ne postoji veći nacizam i fašizam od obelezavanja hrvatskog 5. avgusta
vezano za te skupove.
2017-08-05
taman posla, pa svi su se već zasitiličardak efendija wrote:mi smo mislili da će to opet neko umesto nas, turci, šiptari ili neko treći!flumen wrote:Bolje da ste se jebavali nego glumili junastvo u zadnjih 120 godina. Make love - not war!
Guest- Guest
zato nas više i nema, niko nas ne jebe a sami ne umemo to kako treba da radimoNoor wrote:taman posla, pa svi su se već zasitiličardak efendija wrote:mi smo mislili da će to opet neko umesto nas, turci, šiptari ili neko treći!flumen wrote:Bolje da ste se jebavali nego glumili junastvo u zadnjih 120 godina. Make love - not war!
2017-08-05
čardak efendija wrote:zato nas više i nema, niko nas ne jebe a sami ne umemo to kako treba da radimoNoor wrote:taman posla, pa svi su se već zasitiličardak efendija wrote:mi smo mislili da će to opet neko umesto nas, turci, šiptari ili neko treći!flumen wrote:Bolje da ste se jebavali nego glumili junastvo u zadnjih 120 godina. Make love - not war!
pa ste došli malo ovdje da nama to radite, jel?
Guest- Guest
pa kad su ustašice zainteresirane, eno ona kaja ne može a da se ne uvlači nekom srbinu, meni ili djangu!Noor wrote:čardak efendija wrote:zato nas više i nema, niko nas ne jebe a sami ne umemo to kako treba da radimoNoor wrote:taman posla, pa svi su se već zasitiličardak efendija wrote:mi smo mislili da će to opet neko umesto nas, turci, šiptari ili neko treći!flumen wrote:Bolje da ste se jebavali nego glumili junastvo u zadnjih 120 godina. Make love - not war!
2017-08-05
Imam dojam da se ne bi ona uvukla Srbinu, nego bi uvukla Srbina.čardak efendija wrote:pa kad su ustašice zainteresirane, eno ona kaja ne može a da se ne uvlači nekom srbinu, meni ili djangu!Noor wrote:čardak efendija wrote:zato nas više i nema, niko nas ne jebe a sami ne umemo to kako treba da radimoNoor wrote:taman posla, pa svi su se već zasitiličardak efendija wrote:
mi smo mislili da će to opet neko umesto nas, turci, šiptari ili neko treći!
mi srbi je nestrpljivo očekujemo u srbiji pa kakobilo da bilo!Regoč wrote:Imam dojam da se ne bi ona uvukla Srbinu, nego bi uvukla Srbina.čardak efendija wrote:pa kad su ustašice zainteresirane, eno ona kaja ne može a da se ne uvlači nekom srbinu, meni ili djangu!Noor wrote:čardak efendija wrote:zato nas više i nema, niko nas ne jebe a sami ne umemo to kako treba da radimoNoor wrote:
taman posla, pa svi su se već zasitili
2017-08-05
Ćup ide na vodu dok se ne razbije
Žao mi normalnih ljudi ali netko hoće Lijevća polje broj dva
Dvije stavke te deklaracije se tiču Hr
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ako neko zeli,
paralelne zakone i prava manjina,
izmedju srba i hrvata, u srbiji i hrvatskoj,
a hrvatska upravo to zahteva, nema razloga za uzbunu.
ono sto dobijes moras da uzvratis !
hrvati u srbiji, neometano i javno koriste hrvatski, i niko ih zbog
toga ne proziva, niti su na nekom stubu za osudu.
niko im ne imputira da su ustase, da su izdajnici, da su nepozeljni.
to je apsolutna istina.
kurve ustaske u hrvatskoj to znaju, ali ne prestaju da kenjaju !
to je apsolutna istina.
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
RayMabus wrote:Ćup ide na vodu dok se ne razbije
sve stavke o zastiti hrvatske manjine ticu se srbije.
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Previše ste tu tzv bitku uzeli ozbiljnu.RayMabus wrote:Ćup ide na vodu dok se ne razbije
To uopće nisu bili četnici već odmetnuti Crnogorci koji se nisu htjeli povinovati naređenjima Draže Mihailovića,te su krenuli u proboj na Zapad.
E onda ih dočekaju hrabri ustaše,koji se u to doba nisu usudili napasti partizane,pa ih pola pobiju,a onda kad shvate koliko je sati,priključe ih svojim redovima.
Tako da si umjesto tog Slijepča polja trebao uzeti neki drugi primjer. Npr. Neretvu,gdje su partizani četnike naguzili maksimalno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...a želi.pizzon wrote:ako neko zeli,
to je apsolutna istina.
Ima da najprije podržimo formiranje Srbobunjevaca...sve sa besplatnim knjigama na ćirilici.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Jebo vas to Lijevce polja. OD bezvezne i nevazne makljaze dva gubitnika ustaska emigracija napravila cijeli MIT.RayMabus wrote:Ćup ide na vodu dok se ne razbije
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
PArtizanski pokret odnosno NOP je fascinantan povijesni fenomen.jastreb wrote:Previše ste tu tzv bitku uzeli ozbiljnu.RayMabus wrote:Ćup ide na vodu dok se ne razbije
To uopće nisu bili četnici već odmetnuti Crnogorci koji se nisu htjeli povinovati naređenjima Draže Mihailovića,te su krenuli u proboj na Zapad.
E onda ih dočekaju hrabri ustaše,koji se u to doba nisu usudili napasti partizane,pa ih pola pobiju,a onda kad shvate koliko je sati,priključe ih svojim redovima.
Tako da si umjesto tog Slijepča polja trebao uzeti neki drugi primjer. Npr. Neretvu,gdje su partizani četnike naguzili maksimalno.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Letica:Sto donosi "Deklaracija o opstanku srpskog naroda"?Novi rat za granice ili...?
» Anđelković: Deklaracija SDA loša kao i Islamska deklaracija Alije Izetbegovića
» Macron skonto da njegov progresivizam otvara vrata americkom wokizmu koji je prijetnja opstanku francuske
» Velikosrpska deklaracija
» Usvojena deklaracija kojom se osuđuje dizanje tri prsta
» Anđelković: Deklaracija SDA loša kao i Islamska deklaracija Alije Izetbegovića
» Macron skonto da njegov progresivizam otvara vrata americkom wokizmu koji je prijetnja opstanku francuske
» Velikosrpska deklaracija
» Usvojena deklaracija kojom se osuđuje dizanje tri prsta
Page 3 of 4