Denkverbot
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Denkverbot
tipa, slojevi kože?mate wrote:Višeslojnost bića?aben wrote:jo sun junga preskoči, print je bi užasan.
a, ča van je to nesvjesno, autonomni živčani sustav?
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Uma...aben wrote:tipa, slojevi kože?mate wrote:Višeslojnost bića?aben wrote:jo sun junga preskoči, print je bi užasan.
Poput ormarića...
Guest- Guest
a, covati; svaditi semate wrote:Riječ covati....našla sam to...
covalica, svadjalica
2014-04-16
ako ih nisi svjesna, kako znoš da postoju?mate wrote:Uma...aben wrote:tipa, slojevi kože?mate wrote:Višeslojnost bića?aben wrote:jo sun junga preskoči, print je bi užasan.
Poput ormarića...
2014-04-16
Ako ja tebe pokušavam razumjeti, onda je doista neshvatiljivo tvoje nerazumijevanje mene :)aben wrote:a, covati; svaditi semate wrote:Riječ covati....našla sam to...
covalica, svadjalica
Guest- Guest
Jer daju znakove postojanja.aben wrote:ako ih nisi svjesna, kako znoš da postoju?mate wrote:Uma...aben wrote:tipa, slojevi kože?mate wrote:Višeslojnost bića?aben wrote:jo sun junga preskoči, print je bi užasan.
Poput ormarića...
Guest- Guest
ali, ti si munjenamate wrote:Ako ja tebe pokušavam razumjeti, onda je doista neshvatiljivo tvoje nerazumijevanje mene :)aben wrote:a, covati; svaditi semate wrote:Riječ covati....našla sam to...
covalica, svadjalica
2014-04-16
unda si ih svjesna? :)mate wrote:Jer daju znakove postojanja.aben wrote:ako ih nisi svjesna, kako znoš da postoju?mate wrote:Uma...aben wrote:tipa, slojevi kože?mate wrote:
Višeslojnost bića?
Poput ormarića...
aj, daj neki primjer
2014-04-16
pospanostmate wrote:Koje je ime za stanje između sna i jave?
2014-04-16
ča si mi ono do ovo leto od stefana kicinjo? reko sun da morun nešto viti, a sa se ne sićun više ča...
2014-04-16
Oduvijek se postavljam na način da krećem od najgoreg :)aben wrote:ali, ti si munjenamate wrote:Ako ja tebe pokušavam razumjeti, onda je doista neshvatiljivo tvoje nerazumijevanje mene :)aben wrote:a, covati; svaditi semate wrote:Riječ covati....našla sam to...
covalica, svadjalica
No, to ne znači da ne mogu biti objektivna :)
Guest- Guest
prvu stvor ku izgubiš ka skreneš je kredibilitetmate wrote:Oduvijek se postavljam na način da krećem od najgoreg :)aben wrote:ali, ti si munjenamate wrote:Ako ja tebe pokušavam razumjeti, onda je doista neshvatiljivo tvoje nerazumijevanje mene :)aben wrote:a, covati; svaditi semate wrote:Riječ covati....našla sam to...
covalica, svadjalica
2014-04-16
Pa napisala sam koji su moji problemi...aben wrote:unda si ih svjesna? :)mate wrote:Jer daju znakove postojanja.aben wrote:ako ih nisi svjesna, kako znoš da postoju?mate wrote:Uma...aben wrote:
tipa, slojevi kože?
Poput ormarića...
aj, daj neki primjer
Nisam svjesna što izaziva toliku bol. Uvijek se događa noću, kada osjećam da tonem u san, opuštena, nakon misli o : što ću sutra raditi, ili na proljeće, planova i ostalog...
Osjećaš ono razdvajanje...i tada krene bol, noga lijevo, noga desno, pod sebe, ne pomaže, gotovo osjećaš kako te grčevi hvataju u silnim nogolomijama. Jedino što preostaje je, ustati se...ili čitati, nešto gledati..vratiti se u svjesno stanje...
Guest- Guest
Ne valja..niti blizu :)aben wrote:pospanostmate wrote:Koje je ime za stanje između sna i jave?
Popila jednom normabel na preporuku liječnika..i samo mi se oči sklapale hodajući :)
Guest- Guest
Kao što sam napisala, uvijek krenem od najgoreg :)aben wrote:prvu stvor ku izgubiš ka skreneš je kredibilitetmate wrote:Oduvijek se postavljam na način da krećem od najgoreg :)aben wrote:ali, ti si munjenamate wrote:Ako ja tebe pokušavam razumjeti, onda je doista neshvatiljivo tvoje nerazumijevanje mene :)aben wrote:
a, covati; svaditi se
covalica, svadjalica
Tada ne mogu razočarati :)
Guest- Guest
nisi svjesna, misliš- ne znoš?mate wrote:Pa napisala sam koji su moji problemi...aben wrote:unda si ih svjesna? :)mate wrote:Jer daju znakove postojanja.aben wrote:ako ih nisi svjesna, kako znoš da postoju?mate wrote:
Uma...
Poput ormarića...
aj, daj neki primjer
Nisam svjesna što izaziva toliku bol. Uvijek se događa noću, kada osjećam da tonem u san, opuštena, nakon misli o : što ću sutra raditi, ili na proljeće, planova i ostalog...
Osjećaš ono razdvajanje...i tada krene bol, noga lijevo, noga desno, pod sebe, ne pomaže, gotovo osjećaš kako te grčevi hvataju u silnim nogolomijama. Jedino što preostaje je, ustati se...ili čitati, nešto gledati..vratiti se u svjesno stanje...
normabel za bol ne pomože, moroš uzesti i brufen. normabel će ti opuštiti mišići, a brufen spriječiti bol.
riješeno.
2014-04-16
bitno ej da si diskreditirala svoje mišljenjemate wrote:Kao što sam napisala, uvijek krenem od najgoreg :)aben wrote:prvu stvor ku izgubiš ka skreneš je kredibilitetmate wrote:Oduvijek se postavljam na način da krećem od najgoreg :)aben wrote:ali, ti si munjenamate wrote:
Ako ja tebe pokušavam razumjeti, onda je doista neshvatiljivo tvoje nerazumijevanje mene :)
2014-04-16
Jok! :)aben wrote:nisi svjesna, misliš- ne znoš?mate wrote:Pa napisala sam koji su moji problemi...aben wrote:unda si ih svjesna? :)mate wrote:Jer daju znakove postojanja.aben wrote:
ako ih nisi svjesna, kako znoš da postoju?
aj, daj neki primjer
normabel za bol ne pomože, moroš uzesti i brufen. normabel će ti opuštiti mišići, a brufen spriječiti bol.
riješeno.
Jednom me toliko bolio želudac od tableta protiv bolova :) A jutro dočekala :)
Ništa mi nije pomoglo osim tih nekih tableta što sam dobila od liječnika...zaboravila sam kako se zovu jer su tek bile izašle...Na bazi dopamina i serotonina, no, nakon godine...bol mi se vratila...i reko: neću ja više to :)
Bacila sve tablete, ajme, tjedan dana u zatiljku bol kao da te netko čekićem lupa dok hodaš...
Guest- Guest
Pa meni nije bitno mišljenje, meni je bitno dobro :)aben wrote:bitno ej da si diskreditirala svoje mišljenjemate wrote:Kao što sam napisala, uvijek krenem od najgoreg :)aben wrote:prvu stvor ku izgubiš ka skreneš je kredibilitetmate wrote:Oduvijek se postavljam na način da krećem od najgoreg :)aben wrote:
ali, ti si munjena
Guest- Guest
a kako znoš da ti je to psihološki a ne neurološki?mate wrote:Jok! :)aben wrote:nisi svjesna, misliš- ne znoš?mate wrote:Pa napisala sam koji su moji problemi...aben wrote:unda si ih svjesna? :)mate wrote:
Jer daju znakove postojanja.
aj, daj neki primjer
riješeno.
Jednom me toliko bolio želudac od tableta protiv bolova :) A jutro dočekala :)
Ništa mi nije pomoglo osim tih nekih tableta što sam dobila od liječnika...zaboravila sam kako se zovu jer su tek bile izašle...Na bazi dopamina i serotonina, no, nakon godine...bol mi se vratila...i reko: neću ja više to :)
Bacila sve tablete, ajme, tjedan dana u zatiljku bol kao da te netko čekićem lupa dok hodaš...
2014-04-16
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Page 48 of 50