Denkverbot
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Denkverbot
a kako znoš da ti je to psihološki a ne neurološki?mate wrote:Jok! :)aben wrote:nisi svjesna, misliš- ne znoš?mate wrote:Pa napisala sam koji su moji problemi...aben wrote:unda si ih svjesna? :)mate wrote:
Jer daju znakove postojanja.
aj, daj neki primjer
Nisam svjesna što izaziva toliku bol. Uvijek se događa noću, kada osjećam da tonem u san, opuštena, nakon misli o : što ću sutra raditi, ili na proljeće, planova i ostalog...
Osjećaš ono razdvajanje...i tada krene bol, noga lijevo, noga desno, pod sebe, ne pomaže, gotovo osjećaš kako te grčevi hvataju u silnim nogolomijama. Jedino što preostaje je, ustati se...ili čitati, nešto gledati..vratiti se u svjesno stanje...
normabel za bol ne pomože, moroš uzesti i brufen. normabel će ti opuštiti mišići, a brufen spriječiti bol.
riješeno.
Jednom me toliko bolio želudac od tableta protiv bolova :) A jutro dočekala :)
Ništa mi nije pomoglo osim tih nekih tableta što sam dobila od liječnika...zaboravila sam kako se zovu jer su tek bile izašle...Na bazi dopamina i serotonina, no, nakon godine...bol mi se vratila...i reko: neću ja više to :)
Bacila sve tablete, ajme, tjedan dana u zatiljku bol kao da te netko čekićem lupa dok hodaš...
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Bože, ispadam kada sve ovo čitam unatrag kao neka luđakinja, a nisam ja u fokusu već ti i tvoja dijagnoza. Ja sam se postavila prijateljski u slučaju da te hospitaliziraju, tek toliko da znaš da ćemo te uvijek razumjeti i prihvatiti s dijagnozom :)
Guest- Guest
Koja je razlika?aben wrote:a kako znoš da ti je to psihološki a ne neurološki?mate wrote:Jok! :)aben wrote:nisi svjesna, misliš- ne znoš?mate wrote:Pa napisala sam koji su moji problemi...aben wrote:
unda si ih svjesna? :)
aj, daj neki primjer
Nisam svjesna što izaziva toliku bol. Uvijek se događa noću, kada osjećam da tonem u san, opuštena, nakon misli o : što ću sutra raditi, ili na proljeće, planova i ostalog...
Osjećaš ono razdvajanje...i tada krene bol, noga lijevo, noga desno, pod sebe, ne pomaže, gotovo osjećaš kako te grčevi hvataju u silnim nogolomijama. Jedino što preostaje je, ustati se...ili čitati, nešto gledati..vratiti se u svjesno stanje...
normabel za bol ne pomože, moroš uzesti i brufen. normabel će ti opuštiti mišići, a brufen spriječiti bol.
riješeno.
Ništa mi nije pomoglo osim tih nekih tableta što sam dobila od liječnika...zaboravila sam kako se zovu jer su tek bile izašle...Na bazi dopamina i serotonina, no, nakon godine...bol mi se vratila...i reko: neću ja više to :)
Bacila sve tablete, ajme, tjedan dana u zatiljku bol kao da te netko čekićem lupa dok hodaš...
Guest- Guest
ne ispadoš, nego si se tako soma okarakterizirala,mate wrote:Bože, ispadam kada sve ovo čitam unatrag kao neka luđakinja, a nisam ja u fokusu već ti i tvoja dijagnoza. Ja sam se postavila prijateljski u slučaju da te hospitaliziraju, tek toliko da znaš da ćemo te uvijek razumjeti i prihvatiti s dijagnozom :)
a moja dijagnoza je tek u ponediljak
2014-04-16
aben wrote:ča si mi ono do ovo leto od stefana kicinjo? reko sun da morun nešto viti, a sa se ne sićun više ča...
mislim da je bilo ono o prekidanju veza s Family Of Origin..
neurološki je ka imoš tumor, a psihološki ka misliš da te niko ne volimate wrote:Koja je razlika?aben wrote:a kako znoš da ti je to psihološki a ne neurološki?mate wrote:Jok! :)aben wrote:nisi svjesna, misliš- ne znoš?mate wrote:
Pa napisala sam koji su moji problemi...
riješeno.
2014-04-16
a, da.kic wrote:aben wrote:ča si mi ono do ovo leto od stefana kicinjo? reko sun da morun nešto viti, a sa se ne sićun više ča...
mislim da je bilo ono o prekidanju veza s Family Of Origin..
bi sun nešto našo, naljuti je anarhokapitaliste strahovito, grin viti ponovno
2014-04-16
Rekla sam da sam munjena, no onaj tko za sebe nije u stanju reći je, doista je za hospitalizaciju :)aben wrote:ne ispadoš, nego si se tako soma okarakterizirala,mate wrote:Bože, ispadam kada sve ovo čitam unatrag kao neka luđakinja, a nisam ja u fokusu već ti i tvoja dijagnoza. Ja sam se postavila prijateljski u slučaju da te hospitaliziraju, tek toliko da znaš da ćemo te uvijek razumjeti i prihvatiti s dijagnozom :)
Guest- Guest
A bila sam i kod neurologa prije psihijatra :)aben wrote:neurološki je ka imoš tumor, a psihološki ka misliš da te niko ne volimate wrote:Koja je razlika?aben wrote:a kako znoš da ti je to psihološki a ne neurološki?mate wrote:Jok! :)aben wrote:
nisi svjesna, misliš- ne znoš?
riješeno.
Sve je ok s fizičke strane :)
Bit će ovo drugo....
Guest- Guest
zoč bi zdrov čovik zo se pošo reći da je munjin, ča ti jemate wrote:Rekla sam da sam munjena, no onaj tko za sebe nije u stanju reći je, doista je za hospitalizaciju :)aben wrote:ne ispadoš, nego si se tako soma okarakterizirala,mate wrote:Bože, ispadam kada sve ovo čitam unatrag kao neka luđakinja, a nisam ja u fokusu već ti i tvoja dijagnoza. Ja sam se postavila prijateljski u slučaju da te hospitaliziraju, tek toliko da znaš da ćemo te uvijek razumjeti i prihvatiti s dijagnozom :)
2014-04-16
Kako možeš biti zdrav, a ne biti munjen?aben wrote:zoč bi zdrov čovik zo se pošo reći da je munjin, ča ti jemate wrote:Rekla sam da sam munjena, no onaj tko za sebe nije u stanju reći je, doista je za hospitalizaciju :)aben wrote:ne ispadoš, nego si se tako soma okarakterizirala,mate wrote:Bože, ispadam kada sve ovo čitam unatrag kao neka luđakinja, a nisam ja u fokusu već ti i tvoja dijagnoza. Ja sam se postavila prijateljski u slučaju da te hospitaliziraju, tek toliko da znaš da ćemo te uvijek razumjeti i prihvatiti s dijagnozom :)
Guest- Guest
zajebano.mate wrote:A bila sam i kod neurologa prije psihijatra :)aben wrote:neurološki je ka imoš tumor, a psihološki ka misliš da te niko ne volimate wrote:Koja je razlika?aben wrote:a kako znoš da ti je to psihološki a ne neurološki?mate wrote:
Jok! :)
Sve je ok s fizičke strane :)
Bit će ovo drugo....
2014-04-16
to je ko da pitoš, kako moreš biti mokar, a ne biti suhmate wrote:Kako možeš biti zdrav, a ne biti munjen?aben wrote:zoč bi zdrov čovik zo se pošo reći da je munjin, ča ti jemate wrote:Rekla sam da sam munjena, no onaj tko za sebe nije u stanju reći je, doista je za hospitalizaciju :)aben wrote:ne ispadoš, nego si se tako soma okarakterizirala,mate wrote:Bože, ispadam kada sve ovo čitam unatrag kao neka luđakinja, a nisam ja u fokusu već ti i tvoja dijagnoza. Ja sam se postavila prijateljski u slučaju da te hospitaliziraju, tek toliko da znaš da ćemo te uvijek razumjeti i prihvatiti s dijagnozom :)
2014-04-16
Čekamo tvoju dijagnozu u ponedjeljak :)
Zar ti nije niti malo drago što smo ja i Kic, čak smislili pjesmice, tvog odlaska u čast. Evo da se podsjetimo :) :
Kic:
pobjegao glavom bez obzira,
bacio sidro na planinu
otpjevao drugarici vjetru
staru ratarsku himnu..
Mativka:
Manio se posla
Na štap metnuo gaće
Pa sad na planini,
Skače li ga skače.
:)
Zar ti nije niti malo drago što smo ja i Kic, čak smislili pjesmice, tvog odlaska u čast. Evo da se podsjetimo :) :
Kic:
bacio sidro na planinu
staru ratarsku himnu..
Mativka:
Manio se posla
Na štap metnuo gaće
Pa sad na planini,
Skače li ga skače.
Guest- Guest
Pa nije tako...aben wrote:to je ko da pitoš, kako moreš biti mokar, a ne biti suhmate wrote:Kako možeš biti zdrav, a ne biti munjen?aben wrote:zoč bi zdrov čovik zo se pošo reći da je munjin, ča ti jemate wrote:Rekla sam da sam munjena, no onaj tko za sebe nije u stanju reći je, doista je za hospitalizaciju :)aben wrote:
ne ispadoš, nego si se tako soma okarakterizirala,
Ja se poslije tuširanja nikada ne brišem, već pustim da se voda i krema upiju.
Bilo bi ok pitanje: kako moreš biti mokar u odjeći....
Guest- Guest
nis jo razumi da je to bilo zo me, meni se tribo reći "ovo je zo te".mate wrote:Čekamo tvoju dijagnozu u ponedjeljak :)
Kic:
bacio sidro na planinu
staru ratarsku himnu..
Mativka:
Manio se posla
Na štap metnuo gaće
Pa sad na planini,
Skače li ga skače.
a, di jo to grin?
2014-04-16
ti ne razumiš baš analogije?mate wrote:Pa nije tako...aben wrote:to je ko da pitoš, kako moreš biti mokar, a ne biti suhmate wrote:Kako možeš biti zdrav, a ne biti munjen?aben wrote:zoč bi zdrov čovik zo se pošo reći da je munjin, ča ti jemate wrote:
Rekla sam da sam munjena, no onaj tko za sebe nije u stanju reći je, doista je za hospitalizaciju :)
ako nisi munjin, unda si zdrov
2014-04-16
Ma ne ti, već munjeni psihijatar :)aben wrote:nis jo razumi da je to bilo zo me, meni se tribo reći "ovo je zo te".mate wrote:Čekamo tvoju dijagnozu u ponedjeljak :)
Kic:
bacio sidro na planinu
staru ratarsku himnu..
Mativka:
Manio se posla
Na štap metnuo gaće
Pa sad na planini,
Skače li ga skače.
a, di jo to grin?
Guest- Guest
Ti ne razumiješ više od te tvoje analogije.aben wrote:ti ne razumiš baš analogije?mate wrote:Pa nije tako...aben wrote:to je ko da pitoš, kako moreš biti mokar, a ne biti suhmate wrote:Kako možeš biti zdrav, a ne biti munjen?aben wrote:
zoč bi zdrov čovik zo se pošo reći da je munjin, ča ti je
ako nisi munjin, unda si zdrov
Ti stvarno vjeruješ samo u crno i bijelo?
Guest- Guest
a, misliš ma ono da ću ispozditi šrinka?mate wrote:Ma ne ti, već munjeni psihijatar :)aben wrote:nis jo razumi da je to bilo zo me, meni se tribo reći "ovo je zo te".mate wrote:Čekamo tvoju dijagnozu u ponedjeljak :)
Kic:
bacio sidro na planinu
staru ratarsku himnu..
Mativka:
Manio se posla
Na štap metnuo gaće
Pa sad na planini,
Skače li ga skače.
a, di jo to grin?
cool, al ne, ne funkcioniro to tako, ovo je državni likor, boli njega kurac zo me:)
2014-04-16
Ja sam uvjerena da će tako biti :)aben wrote:a, misliš ma ono da ću ispozditi šrinka?mate wrote:Ma ne ti, već munjeni psihijatar :)aben wrote:nis jo razumi da je to bilo zo me, meni se tribo reći "ovo je zo te".mate wrote:Čekamo tvoju dijagnozu u ponedjeljak :)
Kic:
bacio sidro na planinu
staru ratarsku himnu..
Mativka:
Manio se posla
Na štap metnuo gaće
Pa sad na planini,
Skače li ga skače.
a, di jo to grin?
cool, al ne, ne funkcioniro to tako, ovo je državni likor, boli njega kurac zo me:)
Pa u konačnici, većinu boli kurac za tebe :)
Guest- Guest
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 49 of 50