Denkverbot
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Denkverbot
Bože dragi :)aben wrote:pa nis čarobnjak,mate wrote:Nemoguće.aben wrote:pa to su sve naši klikovi, svaki da tri pu otvori, voilamate wrote:Meni muka što smo tako čitani....
Reci mi, u čemu je moj problem.
Voljela bih da sutra ništa od ovog ne postoji?
tribaju mi informacije.
ali, dobro. provati ću.
žena si poodmakle dobi, bar u seljačkon i reporoduktivnon smislu; 25 godin je možda realno malo, ali pritisak okoline očekivanja su nešto ča se u nekon naimenovanon selu čak i na karti s mjerilom 1:50 000 na dravi more rizati is nožin i ča receptivnijoj osobi more predstavljati realan teret.
pod ruku s feminističkon ideologijon koja si istodobno autonamećeš, u obliku karijere, stvoro se raskorak ki je nemoguće pomiriti. naprezanja su velika, a štete koje proizvodi na ostalin aspektima velike. jer, žene , ako su seljanke, realno ne tribaju prijatelje pored muža i ako su feministice ne tribaju dicu pored karijere. tribati i ovce i novce rezultira time da si se okrenula jedinome ča te još sluša, cviću, i forumu, ki ti ugađa na jedun klasičan nočin, good and bad cop- jo te naljutin jer ti rečin istinu a unda ti kic posta link u kojen saznaješ kako te cviće stvarno slušo.
potriba da izbrišeš sve i kreneš od nule otkrivo da se ne voliš išporkati, ža znoči da si još zelena, i misliš kako se čistoća stvoro u vakumu. misliš, da ako poklekneš da te više nišće ne more oprati. a istina je da je bolje biti šporak.
Baš, Bože :)
to je tvoj profil mene? :)
Guest- Guest
17?kic wrote:aben wrote:vako je reko jedun čovik,kic wrote:
bas ja kuso haha, ne..
ali nebitno, koef 1,05 da ce se mate izbrisati nocas, puno sam i rek'o..
sedili smo na kafi, i onako, žalili se jedun drugome na zdrovlje ko ča užaju stori ljudi,a jer su nas prebili dun ranije na košarci; pizde sun vidi, droge, alkohola, kocke i jutrov isto, moro sun se dignuti rano i mogo sun i spati dokle me volje, ča bi još u životu hoti?
naravski da imo još puno stvori, ali to je ko i ono s mativkinin postolima i čovikun brez noge.
da, znam..
hoti da imam 17 opet xD
jebenti, jo ne bi. znoš ono kako u merikunskin filmovima imo neki lik ki svoj vrhunac doživi u srednjij skuli,
jo ne verujen da takovi postoju. čini mi se da moj život gre uvika prema boljemu, ko da uvika grin prema napri;
super mi je bilo ka sun bi faca u grodu, i ka mi dun danas udane gospođe priznaju kako su bile tajno zaljubljene u me, ali, stvor je u tomu da svaki peak nekako preresteš, i moroš nojti novi peak. sa sedamnajst godin sun se dizo u 13, 14 uri popodne, a danas mi je jutro nojbolji de dona i u subotu i nedilju se dignen ranije nego ka grin na poso. sa rasturan na poslu i svi me gljedaju ko da znun ča činin, a meni je već jeno oko fiksirono na mirovinu, i buduće uspjehe s uzgojen pomedurov...
2014-04-16
to je dijagnoza,mate wrote:Bože dragi :)aben wrote:pa nis čarobnjak,mate wrote:Nemoguće.aben wrote:pa to su sve naši klikovi, svaki da tri pu otvori, voilamate wrote:Meni muka što smo tako čitani....
Reci mi, u čemu je moj problem.
Voljela bih da sutra ništa od ovog ne postoji?
tribaju mi informacije.
ali, dobro. provati ću.
žena si poodmakle dobi, bar u seljačkon i reporoduktivnon smislu; 25 godin je možda realno malo, ali pritisak okoline očekivanja su nešto ča se u nekon naimenovanon selu čak i na karti s mjerilom 1:50 000 na dravi more rizati is nožin i ča receptivnijoj osobi more predstavljati realan teret.
pod ruku s feminističkon ideologijon koja si istodobno autonamećeš, u obliku karijere, stvoro se raskorak ki je nemoguće pomiriti. naprezanja su velika, a štete koje proizvodi na ostalin aspektima velike. jer, žene , ako su seljanke, realno ne tribaju prijatelje pored muža i ako su feministice ne tribaju dicu pored karijere. tribati i ovce i novce rezultira time da si se okrenula jedinome ča te još sluša, cviću, i forumu, ki ti ugađa na jedun klasičan nočin, good and bad cop- jo te naljutin jer ti rečin istinu a unda ti kic posta link u kojen saznaješ kako te cviće stvarno slušo.
potriba da izbrišeš sve i kreneš od nule otkrivo da se ne voliš išporkati, ža znoči da si još zelena, i misliš kako se čistoća stvoro u vakumu. misliš, da ako poklekneš da te više nišće ne more oprati. a istina je da je bolje biti šporak.
Baš, Bože :)
to je tvoj profil mene? :)
na osnovu šturih informacijov. srića tvoja da ti ne morin prepisati tablete na osnovu njih:)
2014-04-16
kome?mate wrote:A, ja sam samo rekla: dobrodošao :)
2014-04-16
Tebi...jer psihosomatska bol je nešto neznano ikome, a ja znam da je to duboka žal, .....aben wrote:kome?mate wrote:A, ja sam samo rekla: dobrodošao :)
Guest- Guest
jebiga, ne razumin.mate wrote:Tebi...jer psihosomatska bol je nešto neznano ikome, a ja znam da je to duboka žal, .....aben wrote:kome?mate wrote:A, ja sam samo rekla: dobrodošao :)
čigova psihosomatska? kako misliš neznana?
2014-04-16
Da znam, prva bih bila bez nje :)aben wrote:jebiga, ne razumin.mate wrote:Tebi...jer psihosomatska bol je nešto neznano ikome, a ja znam da je to duboka žal, .....aben wrote:kome?mate wrote:A, ja sam samo rekla: dobrodošao :)
Al, ok...sve dok se previše ne dajem. Kic me već poznaje pa je dao prognoze :)
No, nema veze :)
Guest- Guest
nišće te ne razumin.mate wrote:Da znam, prva bih bila bez nje :)aben wrote:jebiga, ne razumin.mate wrote:Tebi...jer psihosomatska bol je nešto neznano ikome, a ja znam da je to duboka žal, .....aben wrote:kome?mate wrote:A, ja sam samo rekla: dobrodošao :)
ko da slušan igri bez granici- aj prevedi mi barinku to, je moreš?
2014-04-16
Ne mogu...aben wrote:nišće te ne razumin.mate wrote:Da znam, prva bih bila bez nje :)aben wrote:jebiga, ne razumin.mate wrote:Tebi...jer psihosomatska bol je nešto neznano ikome, a ja znam da je to duboka žal, .....aben wrote:
kome?
ko da slušan igri bez granici- aj prevedi mi barinku to, je moreš?
Guest- Guest
kompanija
nezaboravija
stara jugoslavija
nova makedonije
ćataligu bataligu
utnam putnam
kolkuse
šesne serutne
osudna tolga magarica
nezaboravija
stara jugoslavija
nova makedonije
ćataligu bataligu
utnam putnam
kolkuse
šesne serutne
osudna tolga magarica
2014-04-16
ki jezik, za majku božju, ko da se zajebovo:)
2014-04-16
Lako se tebi zajebavati kad glumiš psihijatra :)aben wrote:ki jezik, za majku božju, ko da se zajebovo:)
Guest- Guest
svima se lako zajebavati, ča je tote teško
ovu pismu mećeš ka si sritna ili ka si tužna?
2014-04-16
Kada sebe osjećam :)aben wrote:svima se lako zajebavati, ča je tote teško
Guest- Guest
kibitnost, kibitnost
od bela kreda školica
kibitnost, kibitnost
iskite taj sega ja
džam li kartali
džimbučija i lageri
našlaka i na linija
naćar za serki od kasija
pipka trepka mamo tebka
koga udram nežalam
tak se maž ventuturijam
a psi odpozadi ulai legi
od bela kreda školica
kibitnost, kibitnost
iskite taj sega ja
džam li kartali
džimbučija i lageri
našlaka i na linija
naćar za serki od kasija
pipka trepka mamo tebka
koga udram nežalam
tak se maž ventuturijam
a psi odpozadi ulai legi
2014-04-16
dobro je, msili sun da sun učini svoj poso, da si spremana za delete:)mate wrote:Kada sebe osjećam :)aben wrote:svima se lako zajebavati, ča je tote teško
2014-04-16
kompanijaaben wrote:kibitnost, kibitnost
od bela kreda školica
kibitnost, kibitnost
iskite taj sega ja
džam li kartali
džimbučija i lageri
našlaka i na linija
naćar za serki od kasija
pipka trepka mamo tebka
koga udram nežalam
tak se maž ventuturijam
a psi odpozadi ulai legi
nezaboravija
stara jugoslavija
nova makedonije
ćataligu bataligu
utnam putnam
kolkuse
šesne serutne
osudna tolga magarica
eto tako, neka je na okupu
2014-04-16
Nećem, misao dana mi nije dala :)aben wrote:dobro je, msili sun da sun učini svoj poso, da si spremana za delete:)mate wrote:Kada sebe osjećam :)aben wrote:svima se lako zajebavati, ča je tote teško
Ali da sam bila na rubu, jesam, jer sam bila preemotivna :)
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Page 44 of 50