Denkverbot
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Denkverbot
kako te moglo povriditi ako ne znoš ča je bilo?mate wrote:Ne znam, ali me povrijedilo sve to skupa.aben wrote:a ča je bilo?mate wrote:Danas me zgrozio odnos muškaraca prema Metildi i Sori.
Sutra ću i ja do doživjeti....
A, svi u konačnici starimo...
je, već smo bilo obrodili temu godin, i ka ostariš zaslužuješ jedun respekt samo radi činjenice ča si uspi opstati sve te godine,
ali forum malo drukčije funkcioniro, mišljenje se napado bez obzira na nositelja, i uobičajene rl užance bi samo oduzele, a ne dodole na kvaliteti.
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Jesi li ti iskren na forumu?aben wrote:kako te moglo povriditi ako ne znoš ča je bilo?mate wrote:Ne znam, ali me povrijedilo sve to skupa.aben wrote:a ča je bilo?mate wrote:Danas me zgrozio odnos muškaraca prema Metildi i Sori.
je, već smo bilo obrodili temu godin, i ka ostariš zaslužuješ jedun respekt samo radi činjenice ča si uspi opstati sve te godine,
ali forum malo drukčije funkcioniro, mišljenje se napado bez obzira na nositelja, i uobičajene rl užance bi samo oduzele, a ne dodole na kvaliteti.
Guest- Guest
ja sam danas u firmi citao preko maila svadju izmedju odjela, spominjale su se guzice i svasta nesto, nije forum nis gori puno..
Želiš reći: ispraznice ;)kic wrote:
ja sam danas u firmi citao preko maila svadju izmedju odjela, spominjale su se guzice i svasta nesto, nije forum nis gori puno..
Guest- Guest
kic wrote:
jebi se :^^
a, jesi, jesi, ne biži od toga.
da sa umreš, ljudi bi ti na sporvodu komodno mogli zaključiti, aj, fala bogu, vidi je i kušo života...
2014-04-16
da, pa niko me ne zno, zoč bi izmišljomate wrote:Jesi li ti iskren na forumu?aben wrote:kako te moglo povriditi ako ne znoš ča je bilo?mate wrote:Ne znam, ali me povrijedilo sve to skupa.aben wrote:a ča je bilo?mate wrote:Danas me zgrozio odnos muškaraca prema Metildi i Sori.
2014-04-16
bas ja kuso haha, ne..
ali nebitno, koef 1,05 da ce se mate izbrisati nocas, puno sam i rek'o..
Joj, kada se spomene sprovod...recimo...kako god to zvučalo, sjetim se jedne od mojih omiljenih epizoda iz serije : Zaboravljeni slučaj. Ono tip o kojem se ništa nije znalo, umoren je..itd...nije se s ikim mogao povezati. Na kraju, toliko neznanih ljudi mu je došlo odati počast....aben wrote:kic wrote:
jebi se :^^
a, jesi, jesi, ne biži od toga.
da sa umreš, ljudi bi ti na sporvodu komodno mogli zaključiti, aj, fala bogu, vidi je i kušo života...
Guest- Guest
hahahhaha,kic wrote:
bas ja kuso haha, ne..
već me dobro poznaješ...
al zajebala te misao dana :)
Guest- Guest
da :)aben wrote:da, pa niko me ne zno, zoč bi izmišljomate wrote:Jesi li ti iskren na forumu?aben wrote:kako te moglo povriditi ako ne znoš ča je bilo?mate wrote:Ne znam, ali me povrijedilo sve to skupa.aben wrote:
a ča je bilo?
Guest- Guest
vako je reko jedun čovik,kic wrote:
bas ja kuso haha, ne..
sedili smo na kafi, i onako, žalili se jedun drugome na zdrovlje ko ča užaju stori ljudi,a jer su nas prebili dun ranije na košarci; pizde sun vidi, droge, alkohola, kocke i jutrov isto, moro sun se dignuti rano i mogo sun i spati dokle me volje, ča bi još u životu hoti?
naravski da imo još puno stvori, ali to je ko i ono s mativkinin postolima i čovikun brez noge.
2014-04-16
pa to su sve naši klikovi, svaki da tri pu otvori, voilamate wrote:Meni muka što smo tako čitani....
2014-04-16
Nemoguće.aben wrote:pa to su sve naši klikovi, svaki da tri pu otvori, voilamate wrote:Meni muka što smo tako čitani....
Reci mi, u čemu je moj problem.
Voljela bih da sutra ništa od ovog ne postoji?
Guest- Guest
aben wrote:vako je reko jedun čovik,kic wrote:
bas ja kuso haha, ne..
sedili smo na kafi, i onako, žalili se jedun drugome na zdrovlje ko ča užaju stori ljudi,a jer su nas prebili dun ranije na košarci; pizde sun vidi, droge, alkohola, kocke i jutrov isto, moro sun se dignuti rano i mogo sun i spati dokle me volje, ča bi još u životu hoti?
naravski da imo još puno stvori, ali to je ko i ono s mativkinin postolima i čovikun brez noge.
da, znam..
hoti da imam 17 opet xD
mate wrote:Nemoguće.aben wrote:pa to su sve naši klikovi, svaki da tri pu otvori, voilamate wrote:Meni muka što smo tako čitani....
here we go again
Ma, svi mi očekujemo iskrenost prema sebi, no što dajemo?
I, što je uopće bitno?
I, što je uopće bitno?
Guest- Guest
pa nis čarobnjak,mate wrote:Nemoguće.aben wrote:pa to su sve naši klikovi, svaki da tri pu otvori, voilamate wrote:Meni muka što smo tako čitani....
tribaju mi informacije.
ali, dobro. provati ću.
žena si poodmakle dobi, bar u seljačkon i reporoduktivnon smislu; 25 godin je možda realno malo, ali pritisak okoline očekivanja su nešto ča se u nekon naimenovanon selu čak i na karti s mjerilom 1:50 000 na dravi more rizati is nožin i ča receptivnijoj osobi more predstavljati realan teret.
pod ruku s feminističkon ideologijon koja si istodobno autonamećeš, u obliku karijere, stvoro se raskorak ki je nemoguće pomiriti. naprezanja su velika, a štete koje proizvodi na ostalin aspektima velike. jer, žene , ako su seljanke, realno ne tribaju prijatelje pored muža i ako su feministice ne tribaju dicu pored karijere. tribati i ovce i novce rezultira time da si se okrenula jedinome ča te još sluša, cviću, i forumu, ki ti ugađa na jedun klasičan nočin, good and bad cop- jo te naljutin jer ti rečin istinu a unda ti kic posta link u kojen saznaješ kako te cviće stvarno slušo.
potriba da izbrišeš sve i kreneš od nule otkrivo da se ne voliš išporkati, ža znoči da si još zelena, i misliš kako se čistoća stvoro u vakumu. misliš, da ako poklekneš da te više nišće ne more oprati. a istina je da je bolje biti šporak.
2014-04-16
Bože dragi :)aben wrote:pa nis čarobnjak,mate wrote:Nemoguće.aben wrote:pa to su sve naši klikovi, svaki da tri pu otvori, voilamate wrote:Meni muka što smo tako čitani....
tribaju mi informacije.
ali, dobro. provati ću.
žena si poodmakle dobi, bar u seljačkon i reporoduktivnon smislu; 25 godin je možda realno malo, ali pritisak okoline očekivanja su nešto ča se u nekon naimenovanon selu čak i na karti s mjerilom 1:50 000 na dravi more rizati is nožin i ča receptivnijoj osobi more predstavljati realan teret.
pod ruku s feminističkon ideologijon koja si istodobno autonamećeš, u obliku karijere, stvoro se raskorak ki je nemoguće pomiriti. naprezanja su velika, a štete koje proizvodi na ostalin aspektima velike. jer, žene , ako su seljanke, realno ne tribaju prijatelje pored muža i ako su feministice ne tribaju dicu pored karijere. tribati i ovce i novce rezultira time da si se okrenula jedinome ča te još sluša, cviću, i forumu, ki ti ugađa na jedun klasičan nočin, good and bad cop- jo te naljutin jer ti rečin istinu a unda ti kic posta link u kojen saznaješ kako te cviće stvarno slušo.
potriba da izbrišeš sve i kreneš od nule otkrivo da se ne voliš išporkati, ža znoči da si još zelena, i misliš kako se čistoća stvoro u vakumu. misliš, da ako poklekneš da te više nišće ne more oprati. a istina je da je bolje biti šporak.
Baš, Bože :)
to je tvoj profil mene? :)
Guest- Guest
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Page 43 of 50