Zašto u filmu nema Afrikanaca, Indijaca i žena - ilitiga Dunkirk pod paljbom
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Zašto u filmu nema Afrikanaca, Indijaca i žena - ilitiga Dunkirk pod paljbom
mda..mogao bih zirnuti.....2017 i 16 su katastrofa filmovi i serije..melkior wrote:A što ja znam, u posljednje vrijeme nema dobrih filmova. Ali Greben spašenih od Mela Gibsona je odličan (anti)ratni film, snimljen po istinitom povijesnom liku koji nudi obilje dobre akcije i realnog prikaza bojišta Sam početak makljaže je po meni opakpismejker wrote:Melk neki savjet za dobar film..?
Guest- Guest
Re: Zašto u filmu nema Afrikanaca, Indijaca i žena - ilitiga Dunkirk pod paljbom
pismejker wrote:mda..mogao bih zirnuti.....2017 i 16 su katastrofa filmovi i serije..melkior wrote:A što ja znam, u posljednje vrijeme nema dobrih filmova. Ali Greben spašenih od Mela Gibsona je odličan (anti)ratni film, snimljen po istinitom povijesnom liku koji nudi obilje dobre akcije i realnog prikaza bojišta Sam početak makljaže je po meni opakpismejker wrote:Melk neki savjet za dobar film..?
Preporučam
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pogledam ga...bukmarkao sam ga u Imdb-u..THX..
Guest- Guest
to sto je crno bijelo jos dodatno utjeruje stra' u kosti
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
passengers,onako nije los
2017-04-17
Ma imaju onu svoju dusu..My Brother Billo wrote:to sto je crno bijelo jos dodatno utjeruje stra' u kosti
ias ciklus filmova Jacka Arnolda,pogledaj malo..Tarantula,Čudviste iz crne lagune(po njemu je napravljena jedna epizoda Zagora i tako...
Guest- Guest
mda..nije los...cekam nastavak trece sezzone serije..My Brother Billo wrote:passengers,onako nije los
The Expanse..SF ali odlican..
Guest- Guest
pismejker wrote:Ma imaju onu svoju dusu..My Brother Billo wrote:to sto je crno bijelo jos dodatno utjeruje stra' u kosti
ias ciklus filmova Jacka Arnolda,pogledaj malo..Tarantula,Čudviste iz crne lagune(po njemu je napravljena jedna epizoda Zagora i tako...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
serija ha? tesko je naci dobar sf movie ili seriju,posljednja dobra sci fi serija mi je bila Galactica,a sjecam se da si ti spomenuo Capricu?pismejker wrote:mda..nije los...cekam nastavak trece sezzone serije..My Brother Billo wrote:passengers,onako nije los
2017-04-17
eeeeee..bas to... :)))))))
Guest- Guest
Znaš li koji horror filmovi su mi do sada nekako bili najbolji u životu. Demoni 1 i 2.pismejker wrote:mda..nije los...cekam nastavak trece sezzone serije..My Brother Billo wrote:passengers,onako nije los
1987/88 bili su apsolutni hitovi,a onda su nestali i današnje generacije ne znaju za njih,a stariji ih se slabo sjećaju.
2014-04-22
My Brother Billo wrote:serija ha? tesko je naci dobar sf movie ili seriju,posljednja dobra sci fi serija mi je bila Galactica,a sjecam se da si ti spomenuo Capricu?pismejker wrote:mda..nije los...cekam nastavak trece sezzone serije..My Brother Billo wrote:passengers,onako nije los
Guest- Guest
pogledaj Descentjastreb wrote:Znaš li koji horror filmovi su mi do sada nekako bili najbolji u životu. Demoni 1 i 2.pismejker wrote:mda..nije los...cekam nastavak trece sezzone serije..My Brother Billo wrote:passengers,onako nije los
1987/88 bili su apsolutni hitovi,a onda su nestali i današnje generacije ne znaju za njih,a stariji ih se slabo sjećaju.
2017-04-17
Pogledaj i fim Hellraiser,Hellbaund isto iz toga doba..mislim da ima 4 nastavka...odlicni filmovi..jastreb wrote:Znaš li koji horror filmovi su mi do sada nekako bili najbolji u životu. Demoni 1 i 2.pismejker wrote:mda..nije los...cekam nastavak trece sezzone serije..My Brother Billo wrote:passengers,onako nije los
Guest- Guest
My Brother Billo wrote:pogledaj Descentjastreb wrote:Znaš li koji horror filmovi su mi do sada nekako bili najbolji u životu. Demoni 1 i 2.pismejker wrote:mda..nije los...cekam nastavak trece sezzone serije..My Brother Billo wrote:passengers,onako nije los
ufffff..... .. Descent 1 i 2 ne znas koji vise udarqa po psihi....uzas..
Guest- Guest
snimili su i drugi dio?nisam znaopismejker wrote:My Brother Billo wrote:pogledaj Descentjastreb wrote:Znaš li koji horror filmovi su mi do sada nekako bili najbolji u životu. Demoni 1 i 2.pismejker wrote:mda..nije los...cekam nastavak trece sezzone serije..My Brother Billo wrote:passengers,onako nije los
2017-04-17
pa ima vec puno vremena..My Brother Billo wrote:snimili su i drugi dio?nisam znaopismejker wrote:My Brother Billo wrote:pogledaj Descentjastreb wrote:Znaš li koji horror filmovi su mi do sada nekako bili najbolji u životu. Demoni 1 i 2.pismejker wrote:
mda..nije los...cekam nastavak trece sezzone serije..
Guest- Guest
u prvom dijelu idu u onu pecinu gdje ih napadnu one neke corave nemani i samo se jedna zenska izvukla jeli tako,ili dve? ostalo sve zaginucepismejker wrote:pa ima vec puno vremena..My Brother Billo wrote:snimili su i drugi dio?nisam znaopismejker wrote:My Brother Billo wrote:pogledaj Descentjastreb wrote:
Znaš li koji horror filmovi su mi do sada nekako bili najbolji u životu. Demoni 1 i 2.
2017-04-17
Hellraiser sam gledao.pismejker wrote:Pogledaj i fim Hellraiser,Hellbaund isto iz toga doba..mislim da ima 4 nastavka...odlicni filmovi..jastreb wrote:Znaš li koji horror filmovi su mi do sada nekako bili najbolji u životu. Demoni 1 i 2.pismejker wrote:mda..nije los...cekam nastavak trece sezzone serije..My Brother Billo wrote:passengers,onako nije los
2014-04-22
My Brother Billo wrote:u prvom dijelu idu u onu pecinu gdje ih napadnu one neke corave nemani i samo se jedna zenska izvukla jeli tako,ili dve? ostalo sve zaginucepismejker wrote:pa ima vec puno vremena..My Brother Billo wrote:snimili su i drugi dio?nisam znaopismejker wrote:My Brother Billo wrote:
pogledaj Descent
je..u drugom dijelu curu ucjenjuju da sa novom ekspedicijom ide istraziti nestale i eventualne ostatke,jer sumnjaju u nju....dalje sam gledaj...
Guest- Guest
jastreb wrote:Hellraiser sam gledao.pismejker wrote:Pogledaj i fim Hellraiser,Hellbaund isto iz toga doba..mislim da ima 4 nastavka...odlicni filmovi..jastreb wrote:Znaš li koji horror filmovi su mi do sada nekako bili najbolji u životu. Demoni 1 i 2.pismejker wrote:mda..nije los...cekam nastavak trece sezzone serije..My Brother Billo wrote:passengers,onako nije los
80te s u bile posebne po muzici i po dobrim filmovima,bez isuvise CGI-ja...horrori su bili najvise oni gdje hrpa tinejdzera ili studenata nekud idu,pa ih nesto roka van baj van..
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» bidna zena nema pojma
» Zašto je 50 % žena frigidno i neurotično: Govorio je Vladeta Jerotić!
» Ako je žena silovana, nema pravo počiniti još jedan zločin
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» bidna zena nema pojma
» Zašto je 50 % žena frigidno i neurotično: Govorio je Vladeta Jerotić!
» Ako je žena silovana, nema pravo počiniti još jedan zločin
Page 6 of 7