Kako narod diše?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kako narod diše?
Noor wrote:Piglet wrote:Baš to, žali Bože vremena bilo kojeg čovjeka koji doživljava ozbiljno ovakve ankete i analizira ih.asilovski wrote:Naruči anketu i rezultate, nesto slično je sa podacima o padu nezaposlenosti a prešucivanje egzodusadebotoijusto wrote:Noor wrote:ajde daj, pa tko još vjeruje u te svake vrste sponzorirane ankete
vjerujem
kolegice , prejadno
mozes ti i bolje
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jasno da mogu, no čemu se truditi kad đentlmenski odradiš pola posla :)debotoijusto wrote:Noor wrote:Piglet wrote:Baš to, žali Bože vremena bilo kojeg čovjeka koji doživljava ozbiljno ovakve ankete i analizira ih.asilovski wrote:Naruči anketu i rezultate, nesto slično je sa podacima o padu nezaposlenosti a prešucivanje egzodusadebotoijusto wrote:Noor wrote:ajde daj, pa tko još vjeruje u te svake vrste sponzorirane ankete
vjerujem
kolegice , prejadno
mozes ti i bolje
love your style ;)
Guest- Guest
Stanje s politicarima
Nakon 10 mjeseci na vrh se ljestvice pozitivnog doživljaja hrvatskih političara vratila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i s vrha pogurala premijera Andreja Plenkovića.
Predsjednica Grabar Kitarović je najpozitivnija domaća politička osoba za 17,8 posto hrvatskih građana (prije mjesec dana izbor je iznosio 15 posto), dok je premijer Plenković drugi s izborom od 17,2 posto (u odnosu na 18,8 posto iz srpnja).
Treće mjesto drži “Nitko” (niti jedan političar kao zasebna kategorija odgovora) s izborom od 14,7 posto (prema lipanjskih 14,9 posto). Slijedi Anka Mrak Taritaš s izborom od 6,4 posto (u srpnju 8,7 posto), dok je na petom mjestu Ivan Pernar (5,7 posto). Među deset najpozitivnijih domaćih političara još su Zoran Milanović (4,8%), Milan Bandić (3,6%), Božo Petrov (3,4%), Zlatko Hasanbegović (2,4%) i po prvi put Damir Krstičević (2,2%). Prvak najveće opozicijske stranke, Davor Bernardić je na jedanaestom mjestu s izborom od 1,8 posto.
Nakon 10 mjeseci na vrh se ljestvice pozitivnog doživljaja hrvatskih političara vratila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i s vrha pogurala premijera Andreja Plenkovića.
Predsjednica Grabar Kitarović je najpozitivnija domaća politička osoba za 17,8 posto hrvatskih građana (prije mjesec dana izbor je iznosio 15 posto), dok je premijer Plenković drugi s izborom od 17,2 posto (u odnosu na 18,8 posto iz srpnja).
Treće mjesto drži “Nitko” (niti jedan političar kao zasebna kategorija odgovora) s izborom od 14,7 posto (prema lipanjskih 14,9 posto). Slijedi Anka Mrak Taritaš s izborom od 6,4 posto (u srpnju 8,7 posto), dok je na petom mjestu Ivan Pernar (5,7 posto). Među deset najpozitivnijih domaćih političara još su Zoran Milanović (4,8%), Milan Bandić (3,6%), Božo Petrov (3,4%), Zlatko Hasanbegović (2,4%) i po prvi put Damir Krstičević (2,2%). Prvak najveće opozicijske stranke, Davor Bernardić je na jedanaestom mjestu s izborom od 1,8 posto.
Plenković na vrhu negativnog doživljaja
Na vrhu ljestvice negativnog doživljaja hrvatskih političara je premijer Plenković s izborom od 20,5 posto (prije mjesec dana 19,6 posto). Drugo mjesto dijele “svi političari” kao zasebna kategorija odgovora s izborom od 10,6 posto (prije mjesec dana 9,9 posto). Po prvi put na trećem je mjestu Davor Bernardić s izborom od 8,5 posto (prije mjesec dana 7,5 posto). Slijedi njegov prethodnik na čelu stranke, Zoran Milanović, kojemu je najava političkog povratka povećala negativni izbor (sada na 8,2 posto u odnosu na srpanjskih 5,7 posto). Peto mjesto zauzima Tomislav Karamarko koji bilježi izbor od 6,4 posto, a slijedi Zlatko Hasanbegović s s izborom od 5,9 posto. Među prvih deset najnegativnijih domaćih političkih osoba još su Milorad Pupovac i Kolinda Grabar Kitarović (oboje po 4,8 posto), Gordan Jandroković (2,3 posto) i Gordan Maras (2,1 posto)._________________
DUM SPIRO, SPERO
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Narod voli da im političaru lazu osobioto oko nacionslmh mitova ,
putuju cim vise ( to daje dojam da smo neki faktor unsvijetu)
, nista ne rade drugo osim dijeli prazna obećanja i farbaju situaciju.
Kakav narod ..covjece .
putuju cim vise ( to daje dojam da smo neki faktor unsvijetu)
, nista ne rade drugo osim dijeli prazna obećanja i farbaju situaciju.
Kakav narod ..covjece .
Šta je to?epikur37 wrote:to je dobro bit će božićnica
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Šta je to?epikur37 wrote:to je dobro bit će božićnica
nesto sto vi neoliberali ne zagovarate i s ponosom nemate ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Naravno. Ne možeš biti ponosan na nešto što nisi zaradio. :)epikur37 wrote:Triny wrote:Šta je to?epikur37 wrote:to je dobro bit će božićnica
Trinity-
2014-04-17
Triny, ne vracaj epija u realnost previse..zatvorit ce spinu bas sad kad treba kino financirat i pocet stedit :D
2014-04-12
Triny wrote:Naravno. Ne možeš biti ponosan na nešto što nisi zaradio. :)epikur37 wrote:Triny wrote:Šta je to?epikur37 wrote:to je dobro bit će božićnica
bas lipo, ti nastavi ponosno nemat a mi s gustom imat ...svatko zivi svoju ideologiju
@ meggy kino ide od regresa što jer oistalo :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dobro, ovo cu skrinsatat ;Depikur37 wrote:Triny wrote:Naravno. Ne možeš biti ponosan na nešto što nisi zaradio. :)epikur37 wrote:Triny wrote:Šta je to?epikur37 wrote:to je dobro bit će božićnica
bas lipo, ti nastavi ponosno nemat a mi s gustom imat ...svatko zivi svoju ideologiju
@ meggy kino ide od regresa što jer oistalo :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
bas lipo, ti nastavi ponosno nemat što nisi zaradila
Uvijek.
a mi s gustom imat što nismo zaradili
lipo baš
Trinity-
2014-04-17
epikur37 wrote:Triny wrote:Naravno. Ne možeš biti ponosan na nešto što nisi zaradio. :)epikur37 wrote:Triny wrote:Šta je to?epikur37 wrote:to je dobro bit će božićnica
tako je
kao i uskrsnicu..hehe
Guest- Guest
Noor wrote:epikur37 wrote:Triny wrote:Naravno. Ne možeš biti ponosan na nešto što nisi zaradio. :)epikur37 wrote:Triny wrote:
Šta je to?
tako je
kao i uskrsnicu..hehe
ček stani. vas dva to ozbiljno mislite? vi ste čardaklije? nije to nikakva ideologija to je besramna pljačka. jel vas nije sram? barem malo jel vam nije neugodno?
Guest- Guest
pitaj ako te zanima gdje radim. opet prvo napadaš.Gnječ wrote:Noor wrote:epikur37 wrote:Triny wrote:Naravno. Ne možeš biti ponosan na nešto što nisi zaradio. :)epikur37 wrote:
tako je
kao i uskrsnicu..hehe
ček stani. vas dva to ozbiljno mislite? vi ste čardaklije? nije to nikakva ideologija to je besramna pljačka. jel vas nije sram? barem malo jel vam nije neugodno?
radim kod privatnika već 14 godina, i svo to vrijeme uredno nam uplaćuje i uskrsnicu i božićnicu. bilo nas je 44, a od prije 2-3 godine nas je upola manje.
zadovoljan?
i što da mi bude neugodno?
Guest- Guest
Noor wrote:pitaj ako te zanima gdje radim. opet prvo napadaš.Gnječ wrote:Noor wrote:epikur37 wrote:Triny wrote:
Naravno. Ne možeš biti ponosan na nešto što nisi zaradio. :)
tako je
kao i uskrsnicu..hehe
radim kod privatnika već 14 godina, i svo to vrijeme uredno nam uplaćuje i uskrsnicu i božićnicu. bilo nas je 44, a od prije 2-3 godine nas je upola manje.
zadovoljan?
i što da mi bude neugodno?
referiram se na crveni tekst.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PRIMJER KAKO VLASTI IPAK MOGU ZAŠTITIIT NAROD (DJELATNICU) KADA IMAJU VOLJE I HOĆE
» Kako su se birali i kako biraju treneri nogometne reprezentacije Hrvatske po sistemu 'ti meni ja tebi'
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Cameron poručio kako je Britanija kršćanska zemlja i kako se time ponose
» Kako su se birali i kako biraju treneri nogometne reprezentacije Hrvatske po sistemu 'ti meni ja tebi'
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Cameron poručio kako je Britanija kršćanska zemlja i kako se time ponose
Page 2 of 2