Lukav plan i druge basne
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Lukav plan i druge basne
I super, neka samo Njemacka jasno kaze da ih nece, ali eto, neugodnjak joj je to tako rec javno, pa ce ih pozivati i smjestati u Hrvatsku, Srbiju, Makedoniju. Dobro sad, sto kad tisuce postanu milijuni? Neka Njemacka ili kaze da ih nece, pa neka ih sve redom vratimo ili neka ispuni rijec i primi ih. A rijec je dala, i ako ju je dala, onda da, ljudi imaju pravo razumno pravo ocekivati da ce ih primiti sa cvijecem na kolodvoru u Münchenu.marcellus wrote:Problem je da ne glumimo onda humanost gdje je nema. Svi po novinama pišu kako treba biti human s kozojebima ali pod uvjetom da odu u njemačku a da ne ostanu ovdje. Ja kad nekog pozovem u stan onda ću ga ili pogostiti kako najbolje mogu i neću mu reć "ajde idi sad dalje šta ćeš tu" ili ga neću pustit uopće unutra nikako.kolerik wrote:Pa nema druge, nitko nije prozvao Grcku, Austrija i Njemacka himbeno prozivaju, ali zatvorili bi ih u rezevat - Hrvatsku, i obecali nam 6.300€ po glavi (kao da se tih obecanja nismo naslusali). Ljudi hoce u Njemacku, Njemacka ih hoce, u Hrvatskoj ne bi ostali jer im i nije neki standard i u cemu je problem? Neka ih ta skrta, sitnicava babetina hrani.
Što se toga tiče, ljudi hoće u njemačku ali nemaju pravo ići tamo, njemačka ih neće.
Guest- Guest
Nije ih nitko zvao. Izbjeglice su problem onog u čijoj su zemlji - moralno i zakonski. Zokijev plan je upalio? 15.000 izbjeglica je od jučer ušlo u zemlju. U austriju je stiglo za sad tristo i još šesto je na putu. Slovenci su zatvorili granicu. Austrija će vjerojatno prestat primat autobuse iz mađarske - što onda? Za dva do tri tjedna će u Hrvatskoj biti 60.000 ljudi, procjenjuje se. Da uvalimo pola toga austriji, ostaje 30.000. Što ćemo im reć? Idite u Njemačku?
Kakva si ti ovca kad ne slušaš svoju Crkvu ( pastira )?marcellus wrote:Nije ih nitko zvao. Izbjeglice su problem onog u čijoj su zemlji - moralno i zakonski. Zokijev plan je upalio? 15.000 izbjeglica je od jučer ušlo u zemlju. U austriju je stiglo za sad tristo i još šesto je na putu. Slovenci su zatvorili granicu. Austrija će vjerojatno prestat primat autobuse iz mađarske - što onda? Za dva do tri tjedna će u Hrvatskoj biti 60.000 ljudi, procjenjuje se. Da uvalimo pola toga austriji, ostaje 30.000. Što ćemo im reć? Idite u Njemačku?
Last edited by red wolf on 18/9/2015, 19:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
Fénix wrote:Ne praktički nego doslovno. Sad igraju na dječji vrtić pa govore "a nismo baš tako ozbiljno mislili kad smo rekli". Ovo nije zajebancija, ali bili su prvi kad je trebalo spustit palac Assadu i podržati Al Nusru i takve. Sad neka vidim njemačke brodove i vojsku na Mediteranu kako riješava probleme u Grčkoj, Hrvatskoj, Italiji, Španjolskoj, a ne pričati priče kao Ameri s drugog kraja svijeta.Starhemberg wrote:Zašto bi bio naš kad oni žele u Njemačku? Treba ih pustiti da tamo odu, kad su ih praktički pozvali. Oni kurvinski zatvorili granice a vi dolje se snalazite...marcellus wrote:Fénix wrote:Neka Nijemci onda taj problem sami riješe. Ha jebote, drugi da njihove probleme riješavaju. Fuck logic.marcellus wrote:Problem je da ne glumimo onda humanost gdje je nema. Svi po novinama pišu kako treba biti human s kozojebima ali pod uvjetom da odu u njemačku a da ne ostanu ovdje. Ja kad nekog pozovem u stan onda ću ga ili pogostiti kako najbolje mogu i neću mu reć "ajde idi sad dalje šta ćeš tu" ili ga neću pustit uopće unutra nikako.kolerik wrote:Pa nema druge, nitko nije prozvao Grcku, Austrija i Njemacka himbeno prozivaju, ali zatvorili bi ih u rezevat - Hrvatsku, i obecali nam 6.300€ po glavi (kao da se tih obecanja nismo naslusali). Ljudi hoce u Njemacku, Njemacka ih hoce, u Hrvatskoj ne bi ostali jer im i nije neki standard i u cemu je problem? Neka ih ta skrta, sitnicava babetina hrani.
Što se toga tiče, ljudi hoće u njemačku ali nemaju pravo ići tamo, njemačka ih neće.
Njihov problem? Izbjeglice u Hrvatskoj nisu njemački problem, to je naš problem.
a da i mi isto govorimo "Nismo mi to tako mislili kad smo rekli da ćemo biti humani s izbjeglicama"
red wolf wrote:Kakva si ti ovca kad ne slušaš svoju Crkvu ( pastira )?marcellus wrote:Nije ih nitko zvao. Izbjeglice su problem onog u čijoj su zemlji - moralno i zakonski. Zokijev plan je upalio? 15.000 izbjeglica je od jučer ušlo u zemlju. U austriju je stiglo za sad tristo i još šesto je na putu. Slovenci su zatvorili granicu. Austrija će vjerojatno prestat primat autobuse iz mađarske - što onda? Za dva do tri tjedna će u Hrvatskoj biti 60.000 ljudi, procjenjuje se. Da uvalimo pola toga austriji, ostaje 30.000. Što ćemo im reć? Idite u Njemačku?
Moja crkva? Pa ako je neko posrao papu radi ovih zadnjih sranja koja radi onda sam ja.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Yehudi wrote:marcellus wrote:gargamel0101 wrote:Pa lijepo digla Frau 4000 vojnika i odmah red nastao. Ako treba digne još i cvrc za Zokija.epikur37 wrote::D a kako su je to zatvoriligargamel wrote: a naprijed ne mogu jer je granica zatvorena.
Jebiga ček dok švabo digne 4 000 000 vojnika. Onda smo najebali i mi i muslimani i svi skupa :D
Aha,sjećam se kako je završio zadnji takav potez.
Pusti, dvaput nije prošlo, al treća sreća...
2014-04-16
Super, samo oni se ne pojave na GP-u sa putovnicom i carinsk deklaracijom. Prelaze liniju SLO-AU pjeske, a cesto preko mreze organiziranih krijumcara ljudima (1.200€/glavi).marcellus wrote:kaja_333 wrote:Neoliberalni, ne lupaj bedastoće, ajde da vidim Austriju kako će ih zatvoriti sa stotinama tisuća ispred granice . Uostalom nek se tuku s njima, boli nas kurac
Lijepo, jednostavno, vrate ih s granice. Ili im odbiju azil i vrate ih u zadnju sigurnu zemlju iz koje su došli.
Guest- Guest
Čekaj, pa tko je izjavljivao da će primiti sve izbjeglice koje pristignu iz Sirije? Merkelica, nismo mi, niti Mađari, samo što smo se mi našli između njih i odredišta kad je frau kancelarka okrenula ploču. Ja tu vidim samo njenu moralnu neodgovornost.marcellus wrote:Nije ih nitko zvao. Izbjeglice su problem onog u čijoj su zemlji - moralno i zakonski. Zokijev plan je upalio? 15.000 izbjeglica je od jučer ušlo u zemlju. U austriju je stiglo za sad tristo i još šesto je na putu. Slovenci su zatvorili granicu. Austrija će vjerojatno prestat primat autobuse iz mađarske - što onda? Za dva do tri tjedna će u Hrvatskoj biti 60.000 ljudi, procjenjuje se. Da uvalimo pola toga austriji, ostaje 30.000. Što ćemo im reć? Idite u Njemačku?
Guest- Guest
Pa jesmo. Mi njima ispunjavamo želje bokte... Gdje ćeš naći nekoga tko takvo nešto radi? Oni hoće svi Njemačku i mi radimo na tome kako bi dospjeli tamo gdje žele. Jebeš fleksibilnu humanost koju svaki pojedinac tumači na svoje, mi smo "ljudi od djela".marcellus wrote:Fénix wrote:Ne praktički nego doslovno. Sad igraju na dječji vrtić pa govore "a nismo baš tako ozbiljno mislili kad smo rekli". Ovo nije zajebancija, ali bili su prvi kad je trebalo spustit palac Assadu i podržati Al Nusru i takve. Sad neka vidim njemačke brodove i vojsku na Mediteranu kako riješava probleme u Grčkoj, Hrvatskoj, Italiji, Španjolskoj, a ne pričati priče kao Ameri s drugog kraja svijeta.Starhemberg wrote:Zašto bi bio naš kad oni žele u Njemačku? Treba ih pustiti da tamo odu, kad su ih praktički pozvali. Oni kurvinski zatvorili granice a vi dolje se snalazite...marcellus wrote:Fénix wrote:Neka Nijemci onda taj problem sami riješe. Ha jebote, drugi da njihove probleme riješavaju. Fuck logic.marcellus wrote:Problem je da ne glumimo onda humanost gdje je nema. Svi po novinama pišu kako treba biti human s kozojebima ali pod uvjetom da odu u njemačku a da ne ostanu ovdje. Ja kad nekog pozovem u stan onda ću ga ili pogostiti kako najbolje mogu i neću mu reć "ajde idi sad dalje šta ćeš tu" ili ga neću pustit uopće unutra nikako.kolerik wrote:Pa nema druge, nitko nije prozvao Grcku, Austrija i Njemacka himbeno prozivaju, ali zatvorili bi ih u rezevat - Hrvatsku, i obecali nam 6.300€ po glavi (kao da se tih obecanja nismo naslusali). Ljudi hoce u Njemacku, Njemacka ih hoce, u Hrvatskoj ne bi ostali jer im i nije neki standard i u cemu je problem? Neka ih ta skrta, sitnicava babetina hrani.
Njihov problem? Izbjeglice u Hrvatskoj nisu njemački problem, to je naš problem.
a da i mi isto govorimo "Nismo mi to tako mislili kad smo rekli da ćemo biti humani s izbjeglicama"
Guest- Guest
Jel nešto potpisala? Neki međunarodni ugovor?Starhemberg wrote:Čekaj, pa tko je izjavljivao da će primiti sve izbjeglice koje pristignu iz Sirije? Merkelica, nismo mi, niti Mađari, samo što smo se mi našli između njih i odredišta kad je frau kancelarka okrenula ploču. Ja tu vidim samo njenu moralnu neodgovornost.marcellus wrote:Nije ih nitko zvao. Izbjeglice su problem onog u čijoj su zemlji - moralno i zakonski. Zokijev plan je upalio? 15.000 izbjeglica je od jučer ušlo u zemlju. U austriju je stiglo za sad tristo i još šesto je na putu. Slovenci su zatvorili granicu. Austrija će vjerojatno prestat primat autobuse iz mađarske - što onda? Za dva do tri tjedna će u Hrvatskoj biti 60.000 ljudi, procjenjuje se. Da uvalimo pola toga austriji, ostaje 30.000. Što ćemo im reć? Idite u Njemačku?
2014-04-16
Papa je po svojim stajalištima nešto sasvim različito od tvoje Crkve, ali u ovom slučaju su na istoj valnoj duljini...Dakle, budi dobra ovca...marcellus wrote:red wolf wrote:Kakva si ti ovca kad ne slušaš svoju Crkvu ( pastira )?marcellus wrote:Nije ih nitko zvao. Izbjeglice su problem onog u čijoj su zemlji - moralno i zakonski. Zokijev plan je upalio? 15.000 izbjeglica je od jučer ušlo u zemlju. U austriju je stiglo za sad tristo i još šesto je na putu. Slovenci su zatvorili granicu. Austrija će vjerojatno prestat primat autobuse iz mađarske - što onda? Za dva do tri tjedna će u Hrvatskoj biti 60.000 ljudi, procjenjuje se. Da uvalimo pola toga austriji, ostaje 30.000. Što ćemo im reć? Idite u Njemačku?
Moja crkva? Pa ako je neko posrao papu radi ovih zadnjih sranja koja radi onda sam ja.
Guest- Guest
ovce ste kako vidim jedino vi liberali, zovete tu arape u ime svoje "humanosti" a kad počnu vješat pedere i kamenovat nevjerne žene, šta onda? Kad uvedu šerijat i sjebu vam liberalizam, što onda?
U tome i leži ono kurvinski i moralna neodgovornost... dakle, zakonski, može kako hoće, ostali ako se protive, uskratit će im sredstva. Eto već neko vrijeme ucjenjuju Orbana.marcellus wrote:Jel nešto potpisala? Neki međunarodni ugovor?Starhemberg wrote:Čekaj, pa tko je izjavljivao da će primiti sve izbjeglice koje pristignu iz Sirije? Merkelica, nismo mi, niti Mađari, samo što smo se mi našli između njih i odredišta kad je frau kancelarka okrenula ploču. Ja tu vidim samo njenu moralnu neodgovornost.marcellus wrote:Nije ih nitko zvao. Izbjeglice su problem onog u čijoj su zemlji - moralno i zakonski. Zokijev plan je upalio? 15.000 izbjeglica je od jučer ušlo u zemlju. U austriju je stiglo za sad tristo i još šesto je na putu. Slovenci su zatvorili granicu. Austrija će vjerojatno prestat primat autobuse iz mađarske - što onda? Za dva do tri tjedna će u Hrvatskoj biti 60.000 ljudi, procjenjuje se. Da uvalimo pola toga austriji, ostaje 30.000. Što ćemo im reć? Idite u Njemačku?
Guest- Guest
Ja osobno nisam liberal...Nemam ništa protiv da ljudi prođu kroz našu zemlju tamo gdje već žele...Zapravo, ovo je tako bezvezno...Velike stvari se imaju odviti u ovom svijetu da je ovo tako minorno...marcellus wrote:ovce ste kako vidim jedino vi liberali, zovete tu arape u ime svoje "humanosti" a kad počnu vješat pedere i kamenovat nevjerne žene, šta onda? Kad uvedu šerijat i sjebu vam liberalizam, što onda?
Guest- Guest
Jebote čovjek na ulici kaže otvoreno kako mrzi nekog svog neprijatelja, završi na sudu. Merkelica čija je važnost u svijetu toliko bitna spram tog mrava na ulici provali kako će prihvaćati imigrante i onda suprotno reći. Što se nakon toga dogodi u Njemačkoj? Alo!?! Jesmo mi normalni uopće? O čemu mi pričamo? Pa nije to ćakulanje i baćkanje na bazenu uz jebanje matere mrtvi-hladni pa onda da druga strana nakon što je krenula šakama smirivat situaciju, to su ljudski životi u pitanju. Ta qurvetina je takvu glupost napravila da ni dan danas nije svjesna.Starhemberg wrote:U tome i leži ono kurvinski i moralna neodgovornost... dakle, zakonski, može kako hoće, ostali ako se protive, uskratit će im sredstva. Eto već neko vrijeme ucjenjuju Orbana.marcellus wrote:Jel nešto potpisala? Neki međunarodni ugovor?Starhemberg wrote:Čekaj, pa tko je izjavljivao da će primiti sve izbjeglice koje pristignu iz Sirije? Merkelica, nismo mi, niti Mađari, samo što smo se mi našli između njih i odredišta kad je frau kancelarka okrenula ploču. Ja tu vidim samo njenu moralnu neodgovornost.marcellus wrote:Nije ih nitko zvao. Izbjeglice su problem onog u čijoj su zemlji - moralno i zakonski. Zokijev plan je upalio? 15.000 izbjeglica je od jučer ušlo u zemlju. U austriju je stiglo za sad tristo i još šesto je na putu. Slovenci su zatvorili granicu. Austrija će vjerojatno prestat primat autobuse iz mađarske - što onda? Za dva do tri tjedna će u Hrvatskoj biti 60.000 ljudi, procjenjuje se. Da uvalimo pola toga austriji, ostaje 30.000. Što ćemo im reć? Idite u Njemačku?
Guest- Guest
u islamskim zemljama se vodi jaka reklamna kampanja o životu od socijalne pomoći na zapadu, reklame se kod njih vrte po TVu i internetu, u kojima krijumčari reklamiraju destinacije kao da se radi o turističkim putovanjima
http://www.rt.com/news/310792-Denmark-asylum-seekers-ads/
In response to human traffickers publishing information about lucrative refugee benefits in EU countries, the Danish government plans to launch a public campaign designed to dissuade asylum seekers from heading to Copenhagen.
Integration Minister Inger Støjberg said earlier this week she is going to run advertisements in foreign newspapers, which will include information deterring refugees from coming to Denmark.
The announcement was made shortly after Denmark's Jyllands-Posten daily published a document people traffickers use to help asylum seekers compare different levels of welfare benefits in Europe.
According to the Local, the document revealed monthly waiting times for family reunification and the amount of monthly benefits available to refugees in prosperous EU nations, including Denmark, Germany, the Netherlands and Sweden.
“Of course, living conditions – including finances – is something asylum seekers are looking for. Why else would human smugglers have developed and published this systematic review of countries, including Denmark, on a website where they provide services based on this kind of information,” Støjberg wrote in a Facebook post that featured a screenshot of the document.
The integration minister said the document justified the government's decision to cut benefits for refugees by up to 45 percent.
“There is something strange about the fact that a refugee would travel through several countries before ending up in Denmark, Norway, Sweden or Germany,” Minister Støjberg told DR TV, according to the Local.
http://www.rt.com/news/310792-Denmark-asylum-seekers-ads/
In response to human traffickers publishing information about lucrative refugee benefits in EU countries, the Danish government plans to launch a public campaign designed to dissuade asylum seekers from heading to Copenhagen.
Integration Minister Inger Støjberg said earlier this week she is going to run advertisements in foreign newspapers, which will include information deterring refugees from coming to Denmark.
The announcement was made shortly after Denmark's Jyllands-Posten daily published a document people traffickers use to help asylum seekers compare different levels of welfare benefits in Europe.
According to the Local, the document revealed monthly waiting times for family reunification and the amount of monthly benefits available to refugees in prosperous EU nations, including Denmark, Germany, the Netherlands and Sweden.
“Of course, living conditions – including finances – is something asylum seekers are looking for. Why else would human smugglers have developed and published this systematic review of countries, including Denmark, on a website where they provide services based on this kind of information,” Støjberg wrote in a Facebook post that featured a screenshot of the document.
The integration minister said the document justified the government's decision to cut benefits for refugees by up to 45 percent.
“There is something strange about the fact that a refugee would travel through several countries before ending up in Denmark, Norway, Sweden or Germany,” Minister Støjberg told DR TV, according to the Local.
Guest- Guest
Nekako je to odavno ispalo iz fokusa, zapravo, nikad u njemu nije ni bilo....Fénix wrote:to su ljudski životi u pitanju
Guest- Guest
Kao i obicno olako se predje na crnobijeli film.
Lakse malo.
Merkel jest pozvala ove likove, poruka dobrodoslice,neka vrst ohrabrenja itd.
Ipak jasno je valjda svima da bi i bez tog poziva najezda bila jednaka, a zasto je to tako nije tesko pogoditi , zasto ekipa hoce gore.
Uostalom, zele oni i u Svedsku iako nisam cuo da su pozvani,a zasto hoce i gore ,a nece HR ili Madjarsku valjda je jasno.
Lakse malo.
Merkel jest pozvala ove likove, poruka dobrodoslice,neka vrst ohrabrenja itd.
Ipak jasno je valjda svima da bi i bez tog poziva najezda bila jednaka, a zasto je to tako nije tesko pogoditi , zasto ekipa hoce gore.
Uostalom, zele oni i u Svedsku iako nisam cuo da su pozvani,a zasto hoce i gore ,a nece HR ili Madjarsku valjda je jasno.
dijagram-
2015-08-09
opet si se predomislio? neki dan si pisao samo žene i djeca...Starhemberg wrote:Nekako je to odavno ispalo iz fokusa, zapravo, nikad u njemu nije ni bilo....Fénix wrote:to su ljudski životi u pitanju
sad su opet svi ljudi?
Guest- Guest
Dijagram, stvar je u sljedećem...Postoji nepremostivi jaz između Zapada i ostalih...Vrijednosti Zapada su njima strani pojam...Čak i Rusija pokazuje nerazumijevanje...Ne može postojati svijet različitosti gdje nećeš znati tko pije, a tko plaća...Svijet mora ići ka ujedinjenju, a to znači nestajanje razlika...Religije su veliki problerm, ali ne i na Zapadu...
Guest- Guest
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» bosanski srbi , dodo majstore & ostale basne
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Plan C
» Plan D
» PLAN - B
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Plan C
» Plan D
» PLAN - B