Lukav plan i druge basne
Page 10 of 15
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Re: Lukav plan i druge basne
Nisi znao da mentalno smrdiš?asilovski wrote:hahaha vodirajred wolf wrote:Ne pratim ja tebe ljudsko smeće...Ti si nebitan...Smrdiš...asilovski wrote:pa pacove jedan šizofreni ti me pratiš cijelo vrijeme majkomilared wolf wrote:Ja sam te nazvao pravim imenom...Ti si ljudsko smeće...Tornjaj od mene...asilovski wrote:
Kad nazoveš nešto pravim inemon to je to ist kao i onaj glupi Papa kad prođe mandat ode u Montevideo vuči koku
Guest- Guest
I to je točno, govoriti da izbjeglice nisu naš problem je netočno jer smo dio stvaranja kaosa u tom području, ako ništa sve do jednog Sirijca dužni smo smjestiti u prostore HNSa i SDPaepikur37 wrote:asilovski wrote:Baš hahaha pa Pusićka je slala od tomato bonova pa do VBR-ova Nusri i ISIL-u ovo bi joj dobro došlo kao i gang bang u Raqiepikur37 wrote:Hrvatska bi mogla na primjer reći da Assada treba uključiti u rješenje sirijskog problema. Rekao je to austrijski ministar pa i australijski....što mislite može li to Hrvatska :D
Mislim o čemu mi govorimo, zemlja podržava politiku koja generira izbjeglice a ne bi izbjeglice.
n_razbojnik-
2014-04-15
Čudim se tim teškim birokratskim 'brigama', to je po sistemu 'selo gori, a baba se češlja' :D Kad bi se provodila redovna procedura, začas bi imali duplo stanovnika, a druga polovica govorila bi nerazumljivim jezicima. Naš trenutni najbolji interes je otpremiti izbjeglice što kraćim putem i u što bržem roku izvan ozemlja RH, a u međuvremenu, EU navodno upravo potiho dogovara čvršću zaštitu i manju propusnost vanjskih granica.Fénix wrote:I sad dok oni to sve obrade, popune formulare za sve, skeniraju, printaju, naprave javnu raspravu zbog društvenog pluralizma i propitkivanja raznih svjetonazora, političkih programa, sustava vrijednosti uvezenih izvana, kojekakvih "povelja" i sl. - ode sve kvragu! Signature: Killed by own stupidity!
Last edited by r_nevjesta on Fri 18 Sep - 20:42; edited 1 time in total
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ljudi pričate gluposti. Amerika, kurci, palci. Milijuni islamista iz svakog ugla svijeta dolaze dirigirano u Njemačku. Iz afganistana, maroka, odasvud. Istovremeno i slučajno?? I svi imaju pare za prijevoz i sve to? Dajte me ne jebite. Neko ovo skupo plaća. Zatvoriti granice, poslati vojsku da ih čuva i to je to. Ako su izbjeglice u Njemačkoj to je skoro isto kao da su i tu.
Samo sam mu rekao što ga ide...Trinity wrote:Asila, Wolf...smirite se malo.
Guest- Guest
svaka vam je ko u Njegošanevjestin_razbojnik wrote:I to je točno, govoriti da izbjeglice nisu naš problem je netočno jer smo dio stvaranja kaosa u tom području, ako ništa sve do jednog Sirijca dužni smo smjestiti u prostore HNSa i SDPaepikur37 wrote:asilovski wrote:Baš hahaha pa Pusićka je slala od tomato bonova pa do VBR-ova Nusri i ISIL-u ovo bi joj dobro došlo kao i gang bang u Raqiepikur37 wrote:Hrvatska bi mogla na primjer reći da Assada treba uključiti u rješenje sirijskog problema. Rekao je to austrijski ministar pa i australijski....što mislite može li to Hrvatska :D
Mislim o čemu mi govorimo, zemlja podržava politiku koja generira izbjeglice a ne bi izbjeglice.
Kermit-
2014-04-17
Dobro, razumijemo...Ti braniš stav tvoje stranke HDZ...No nije baš tako...marcellus wrote:Ljudi pričate gluposti. Amerika, kurci, palci. Milijuni islamista iz svakog ugla svijeta dolaze dirigirano u Njemačku. Iz afganistana, maroka, odasvud. Istovremeno i slučajno?? I svi imaju pare za prijevoz i sve to? Dajte me ne jebite. Neko ovo skupo plaća. Zatvoriti granice, poslati vojsku da ih čuva i to je to. Ako su izbjeglice u Njemačkoj to je skoro isto kao da su i tu.
Guest- Guest
Pa da. Uglavnom, kad se dignem od ovozemaljskog mulja nekako mi se čini da se previše opterećujemo i brinemo kada i na koji način bi mogli umrijeti. Na kraju opet - morat ćemo svi.r_nevjesta wrote:Čudim se tim teškim birokratskim 'brigama', to je po sistemu 'selo gori, a baba se češlja' :D Kad bi se provodila redovna procedura, začas bi imali duplo stanovnika, a druga polovica govorila bi nerazumljivim jezicima. Naš trenutni najbolji interes je otpremiti izbjeglice što kraćim putem i u što bržem roku izvan ozemlja RH, a u međuvremenu, EU navodno upravo potiho dogovara čvršću zaštitu i manju propusnost vanjskih granica.Fénix wrote:I sad dok oni to sve obrade, popune formulare za sve, skeniraju, printaju, naprave javnu raspravu zbog društvenog pluralizma i propitkivanja raznih svjetonazora, političkih programa, sustava vrijednosti uvezenih izvana, kojekakvih "povelja" i sl. - ode sve kvragu! Signature: Killed by own stupidity!
Guest- Guest
marcellus wrote:Ljudi pričate gluposti. Amerika, kurci, palci. Milijuni islamista iz svakog ugla svijeta dolaze dirigirano u Njemačku. Iz afganistana, maroka, odasvud. Istovremeno i slučajno?? I svi imaju pare za prijevoz i sve to? Dajte me ne jebite. Neko ovo skupo plaća. Zatvoriti granice, poslati vojsku da ih čuva i to je to. Ako su izbjeglice u Njemačkoj to je skoro isto kao da su i tu.
Što se mene tiče veći problem je europska politika općenito nego izbjeglice ako će oni doprinijeti da se sruši liberalni centar..ok. Na kraju će ih Europa riješiti ovako il onako.
Problem treba rješavati u uzroku a ne u posljedici.
Europska politika podržava agendu S. Arabije na terenu dolje i onda se čudi što im je apetit porastao...trpaj.
Rješenje je u promjeni paradigme u samoj Europi. Orban zna ali na njega grakće i Njemačka i anglo-američka žgadija.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Čekaj pa tko je saveznik glavnih islamista iz KSA? Manđurija ili SAD-e?marcellus wrote:Ljudi pričate gluposti. Amerika, kurci, palci. Milijuni islamista iz svakog ugla svijeta dolaze dirigirano u Njemačku. Iz afganistana, maroka, odasvud. Istovremeno i slučajno?? I svi imaju pare za prijevoz i sve to? Dajte me ne jebite. Neko ovo skupo plaća. Zatvoriti granice, poslati vojsku da ih čuva i to je to. Ako su izbjeglice u Njemačkoj to je skoro isto kao da su i tu.
Kermit-
2014-04-17
De lega molim te stavi opet onu kartu američkih baza na "teritorijima USA". Ona svjetska karta s pomorskim i kopnenim područjima.asilovski wrote:svaka vam je ko u Njegošanevjestin_razbojnik wrote:I to je točno, govoriti da izbjeglice nisu naš problem je netočno jer smo dio stvaranja kaosa u tom području, ako ništa sve do jednog Sirijca dužni smo smjestiti u prostore HNSa i SDPaepikur37 wrote:asilovski wrote:Baš hahaha pa Pusićka je slala od tomato bonova pa do VBR-ova Nusri i ISIL-u ovo bi joj dobro došlo kao i gang bang u Raqiepikur37 wrote:Hrvatska bi mogla na primjer reći da Assada treba uključiti u rješenje sirijskog problema. Rekao je to austrijski ministar pa i australijski....što mislite može li to Hrvatska :D
Guest- Guest
Ye, bravo 'Njegoši', sitna riba Hrvatska je kao za nešto bitno kriva, pa nas zato treba s pravom potopiti i ugušiti stotinama tisuća izbjeglica...asilovski wrote:svaka vam je ko u NjegošaI to je točno, govoriti da izbjeglice nisu naš problem je netočno jer smo dio stvaranja kaosa u tom području, ako ništa sve do jednog Sirijca dužni smo smjestiti u prostore HNSa i SDPa
2014-04-12
asilovski wrote:Čekaj pa tko je saveznik glavnih islamista iz KSA? Manđurija ili SAD-e?marcellus wrote:Ljudi pričate gluposti. Amerika, kurci, palci. Milijuni islamista iz svakog ugla svijeta dolaze dirigirano u Njemačku. Iz afganistana, maroka, odasvud. Istovremeno i slučajno?? I svi imaju pare za prijevoz i sve to? Dajte me ne jebite. Neko ovo skupo plaća. Zatvoriti granice, poslati vojsku da ih čuva i to je to. Ako su izbjeglice u Njemačkoj to je skoro isto kao da su i tu.
:) jugoudba i ruska despotija
2015-08-06
r_nevjesta wrote:Ye, bravo 'Njegoši', sitna riba Hrvatska je kao za nešto bitno kriva, pa nas zato treba s pravom potopiti i ugušiti stotinama tisuća izbjeglica...asilovski wrote:svaka vam je ko u NjegošaI to je točno, govoriti da izbjeglice nisu naš problem je netočno jer smo dio stvaranja kaosa u tom području, ako ništa sve do jednog Sirijca dužni smo smjestiti u prostore HNSa i SDPa
Hrvatska je kao i uvijek kolateralna posljedica :)
2015-08-06
milijunima i toplom zimomr_nevjesta wrote:Ye, bravo 'Njegoši', sitna riba Hrvatska je kao za nešto bitno kriva, pa nas zato treba s pravom potopiti i ugušiti stotinama tisuća izbjeglica...asilovski wrote:svaka vam je ko u NjegošaI to je točno, govoriti da izbjeglice nisu naš problem je netočno jer smo dio stvaranja kaosa u tom području, ako ništa sve do jednog Sirijca dužni smo smjestiti u prostore HNSa i SDPa
Kermit-
2014-04-17
Utoliko je kriva koliko je i neovisna, zeru više i em bi tjerali po svome , em bi imali moralno pravo na tor_nevjesta wrote:Ye, bravo 'Njegoši', sitna riba Hrvatska je kao za nešto bitno kriva, pa nas zato treba s pravom potopiti i ugušiti stotinama tisuća izbjeglica...asilovski wrote:svaka vam je ko u NjegošaI to je točno, govoriti da izbjeglice nisu naš problem je netočno jer smo dio stvaranja kaosa u tom području, ako ništa sve do jednog Sirijca dužni smo smjestiti u prostore HNSa i SDPa
n_razbojnik-
2014-04-15
Bilo kako bilo ali mislim da je vrijeme za poceti nabavljati konzerve.....diglo se sve od Pakistana do Mauretanije. Slucajno. Sa ratnih podrucja u Ukrajini protjerani natrag. Kao ima i sigurnih dijelova tamo. Jebi ga. Lagao bih kada bih reko da razumijem.
2014-04-14
Jedno je redovna i zajednička EU vanjska politika, a drugo je izvanredna situacija, koja postaje sve teža i izvanrednija. U takvim situacijama, oni koji se zamaraju hipotetičnim 'moralnim pravima' ubrzo gledaju travu odozdola.nevjestin_razbojnik wrote:Utoliko je kriva koliko je i neovisna, zeru više i em bi tjerali po svome , em bi imali moralno pravo na to
2014-04-12
abraham wrote:Bilo kako bilo ali mislim da je vrijeme za poceti nabavljati konzerve.....diglo se sve od Pakistana do Mauretanije. Slucajno. Sa ratnih podrucja u Ukrajini protjerani natrag. Kao ima i sigurnih dijelova tamo. Jebi ga. Lagao bih kada bih reko da razumijem.
e to i mene muči. Nego svi humanitarni do jaja. Kad su branitelji prosvjedovali iza 22 h navečer u kolicima na markovom trgu svi veliki legalisti. Udri jebi majku. Upadni u crkvu za njima, pendreči stoku. Krše zakon, prosvjeduju neparijavljeno. Legalizam. Pa valjda smo se borili za pravnu državu. Jebeš presude europskog suda za ljudska prava. A dva tjedna kasnije JL piše kako je Singapur fašistička država jer svaki prosvjed treba prijaviti policiji. Da, ne želimo živjeti u Europi Petre Laszlo jer je podmetnula nogu islamskom militantu. O majkuvamjebemtulavu.
Last edited by marcellus on Fri 18 Sep - 21:06; edited 1 time in total
Similar topics
» bosanski srbi , dodo majstore & ostale basne
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Plan C
» Plan D
» PLAN - B
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Plan C
» Plan D
» PLAN - B
Page 10 of 15