STRIJELJANJE
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
STRIJELJANJE
Dragi moji forumasi forumski gestapo mi je dostavio sve dokaze. Najcrnje izdaje su dokazane i bit ce drasticno kaznjene. Cinjenice su nepobitne i neoprostive. Nakon razlaganja dokaza sa svojim suborcima i predstavnicima najviseg tijela i komandnog centra NSDAPa smo odlucili da sutra u 11 krecemo sa strijeljanjem.
U 11 sati prvi pred vod smrti izlazi Kicinjo.
Naime dokazana mu je homoseksualna sklonost a to poredak koji sluzi Njemu ne oprasta.
U 11.15 na red dolazi Matilda. Udbaski provokator sluzbenica hdzovackog komunjarskog miljea i zenski drski provokator koja se usudila doci na forum kao zensko i jos negirati Njega.
U 11.30 Meggie o toj zenskoj vjestici sve znamo.
U 11.45 na redu je Brend ubaceni agent Kosa i zadarski polutan.
12.00 Demonski koji je dezertirao i priklonio se saveznicima.
12.15 Tominjo krivnja mu je jer je star pa smatramo da svijetu treba friska krv. A i protiv vodje je.
12.30 strijeljamo Zill Dill. Znaci kleo se u slavu izdajnika iz Madrida a ima i kineski nadimak a to je dovoljno za izlazak pred Vod smrti.
U 13.00 smicemo Nichea jer je komunjara
A u 13.10 ampera jer je orjunas.
U 13.45 zeku vjesamo jer je potpuno izgubio kompas.
14.45 na redu je cmarwitzki jer se nije oglasio u povodu europe.
15.00 bacamo leseve svinjama a taj posao ce raditi forumski grobar i advokat. Naime on nece biti strijeljan. Nego ce privezan lisicinama na spravama za inkviziciju gledati ma tv kako ustase jebu srbe od vrlike do banja luke. A prije nego ode luciferu lozit ugljen pustit cemo mu snimke iz Barija.
Nemojte bjezat to ne vrijedi momci su vec rasporedjeni.
U 11 sati prvi pred vod smrti izlazi Kicinjo.
Naime dokazana mu je homoseksualna sklonost a to poredak koji sluzi Njemu ne oprasta.
U 11.15 na red dolazi Matilda. Udbaski provokator sluzbenica hdzovackog komunjarskog miljea i zenski drski provokator koja se usudila doci na forum kao zensko i jos negirati Njega.
U 11.30 Meggie o toj zenskoj vjestici sve znamo.
U 11.45 na redu je Brend ubaceni agent Kosa i zadarski polutan.
12.00 Demonski koji je dezertirao i priklonio se saveznicima.
12.15 Tominjo krivnja mu je jer je star pa smatramo da svijetu treba friska krv. A i protiv vodje je.
12.30 strijeljamo Zill Dill. Znaci kleo se u slavu izdajnika iz Madrida a ima i kineski nadimak a to je dovoljno za izlazak pred Vod smrti.
U 13.00 smicemo Nichea jer je komunjara
A u 13.10 ampera jer je orjunas.
U 13.45 zeku vjesamo jer je potpuno izgubio kompas.
14.45 na redu je cmarwitzki jer se nije oglasio u povodu europe.
15.00 bacamo leseve svinjama a taj posao ce raditi forumski grobar i advokat. Naime on nece biti strijeljan. Nego ce privezan lisicinama na spravama za inkviziciju gledati ma tv kako ustase jebu srbe od vrlike do banja luke. A prije nego ode luciferu lozit ugljen pustit cemo mu snimke iz Barija.
Nemojte bjezat to ne vrijedi momci su vec rasporedjeni.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: STRIJELJANJE
U 19.00 strijeljamo Bonuccia
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Polutan, jel? Racunajte onda na talijanske bunkere oko grada, da ne bi bilo nismo znali...dam i pola karte minskog polja prednosti...
darth_vader-
2014-04-17
Momci su vec sve otklonili sve znaju i sve je vec rjeseno. Dapace i u tvojoj kuci imamo Gestapo.
2015-09-13
Sad sam istukao zenu i priznala mi da je ona ta...vrag crni u tim ženama...(samo da Metilda ne vidi ovo... ) uglavnom, otkucani ste i ceka vas iznenađenje zlotvori...necete na more...imate ona dva bunara gori pa skacite s litice...
darth_vader-
2014-04-17
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1