Splitski konobar mrzi turiste
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Splitski konobar mrzi turiste
Ma znam,ali zanima me jeli se taj termin za hrvatske uhljebe koristi (i) van foruma???asilovski wrote:U principu čardak čarda je drvena kuća katnica samo je vremenom ista postala kukuruzarnikjastreb wrote:Znam ja šta je čardak,ali me zanima čardak kao neohrvatska karakterna osobina,ne kao objekt u kojem se suši kukuruz,jeli nastao ovdje ili...?asilovski wrote:Turcizam kasnije promoviran od metildejastreb wrote:Recite mi jeli termin "čardak(lija)" originalan termin nastao na ovom forumu,ili je nastao negdje drugdje,i da li se koristi i izvan ovoga foruma?Pinochet wrote:ako mu se neda konobarit neka se učlani u Čardak partiju i uvali na čardak sisu
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
asilovski wrote:U pragu su isto konobari problem redom lopine, u irskoj nema konobara nego ideš po pola sata da se koprcaš sa pijanim ircima da si uzmeš pivo, dok srbija, makedonija, rumunjska začuđujuce dobri i zajebanti
U Pragu su konobari redom vrhunski placeni i ono paze bas na to. Sad jebiga....dozivio sam i ja svasta u Pragu kad sam na koncert isao. Mislim da ovisi to dosta i od toga gdje ides jbg. Od mjesta do mjesta. U Irskoj ne znam gdje si bio i imaju konobari. A tamo nitko ziv ni ne pije bas do vikenda.
Guest- Guest
ne. to je asilina izmišljotina, koju je preuzeo mali yodica i sad guslaju po tome dok ide...jastreb wrote:Ma znam,ali zanima me jeli se taj termin za hrvatske uhljebe koristi (i) van foruma???asilovski wrote:U principu čardak čarda je drvena kuća katnica samo je vremenom ista postala kukuruzarnikjastreb wrote:Znam ja šta je čardak,ali me zanima čardak kao neohrvatska karakterna osobina,ne kao objekt u kojem se suši kukuruz,jeli nastao ovdje ili...?asilovski wrote:Turcizam kasnije promoviran od metildejastreb wrote:
Recite mi jeli termin "čardak(lija)" originalan termin nastao na ovom forumu,ili je nastao negdje drugdje,i da li se koristi i izvan ovoga foruma?
Guest- Guest
Prag ima vrhove samo sam ja uhvatio u centru jedno 3 konobara da me hoće prevarit. U irskim pubovima ideš po pivo redom ja i ne idem drugdje tamo, a piju svaki dan samo vikendom se truju...MaximusDecimusMiridije wrote:asilovski wrote:U pragu su isto konobari problem redom lopine, u irskoj nema konobara nego ideš po pola sata da se koprcaš sa pijanim ircima da si uzmeš pivo, dok srbija, makedonija, rumunjska začuđujuce dobri i zajebanti
U Pragu su konobari redom vrhunski placeni i ono paze bas na to. Sad jebiga....dozivio sam i ja svasta u Pragu kad sam na koncert isao. Mislim da ovisi to dosta i od toga gdje ides jbg. Od mjesta do mjesta. U Irskoj ne znam gdje si bio i imaju konobari. A tamo nitko ziv ni ne pije bas do vikenda.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Prag ima vrhove samo sam ja uhvatio u centru jedno 3 konobara da me hoće prevarit. U irskim pubovima ideš po pivo redom ja i ne idem drugdje tamo, a piju svaki dan samo vikendom se truju...MaximusDecimusMiridije wrote:asilovski wrote:U pragu su isto konobari problem redom lopine, u irskoj nema konobara nego ideš po pola sata da se koprcaš sa pijanim ircima da si uzmeš pivo, dok srbija, makedonija, rumunjska začuđujuce dobri i zajebanti
Ja sam kad sam na Pearl Jam isao....upali u nekakav kafic koji je radio kasnije. Bilo grozno vrijeme vani i sve. To mi je jedino bilo ruzno iskustvo...ono bas otvoreno vrijedanje nekakvo i agresija od konobara, ali nije bilo striktno vezano za nas nego mi se vise ucinilo za sve koji su u to vrijeme dosli u kafich. Ali ono...nemogu na osnovu toga vuci neki prosjek. Vecinom sam imao okej iskustva. Bas u Pragu ko nigdje ozb.
Guest- Guest
Ma prag je odličan samo ne volim kad me varaju jer misle da sam pijanMaximusDecimusMiridije wrote:asilovski wrote:Prag ima vrhove samo sam ja uhvatio u centru jedno 3 konobara da me hoće prevarit. U irskim pubovima ideš po pivo redom ja i ne idem drugdje tamo, a piju svaki dan samo vikendom se truju...MaximusDecimusMiridije wrote:asilovski wrote:U pragu su isto konobari problem redom lopine, u irskoj nema konobara nego ideš po pola sata da se koprcaš sa pijanim ircima da si uzmeš pivo, dok srbija, makedonija, rumunjska začuđujuce dobri i zajebanti
Ja sam kad sam na Pearl Jam isao....upali u nekakav kafic koji je radio kasnije. Bilo grozno vrijeme vani i sve. To mi je jedino bilo ruzno iskustvo...ono bas otvoreno vrijedanje nekakvo i agresija od konobara, ali nije bilo striktno vezano za nas nego mi se vise ucinilo za sve koji su u to vrijeme dosli u kafich. Ali ono...nemogu na osnovu toga vuci neki prosjek. Vecinom sam imao okej iskustva. Bas u Pragu ko nigdje ozb.
Kermit-
2014-04-17
Nije puno ni pogrijesio, sto ste se navili..B-)
2014-04-12
a sigurno se zabunio...gdje bi tiasilovski wrote:Ma prag je odličan samo ne volim kad me varaju jer misle da sam pijanMaximusDecimusMiridije wrote:asilovski wrote:Prag ima vrhove samo sam ja uhvatio u centru jedno 3 konobara da me hoće prevarit. U irskim pubovima ideš po pivo redom ja i ne idem drugdje tamo, a piju svaki dan samo vikendom se truju...MaximusDecimusMiridije wrote:asilovski wrote:U pragu su isto konobari problem redom lopine, u irskoj nema konobara nego ideš po pola sata da se koprcaš sa pijanim ircima da si uzmeš pivo, dok srbija, makedonija, rumunjska začuđujuce dobri i zajebanti
Guest- Guest
Jbg ja pjan brojimNoor wrote:a sigurno se zabunio...gdje bi tiasilovski wrote:Ma prag je odličan samo ne volim kad me varaju jer misle da sam pijanMaximusDecimusMiridije wrote:asilovski wrote:Prag ima vrhove samo sam ja uhvatio u centru jedno 3 konobara da me hoće prevarit. U irskim pubovima ideš po pivo redom ja i ne idem drugdje tamo, a piju svaki dan samo vikendom se truju...MaximusDecimusMiridije wrote:
Kermit-
2014-04-17
http://www.b92.net/putovanja/vesti.php?yyyy=2017&mm=08&dd=05&nav_id=1290243
Turizam treba ograničit na razumnu mjeru.
Ja bih u Dubrovniku, na primjer, uveo onaj davni običaj gospara o izuvanju i pranju nogu izvan zidina....
Jebote, di ćeš Asilu pustit u grod bez prethodnog pranja nogu.
Ja bih u Dubrovniku, na primjer, uveo onaj davni običaj gospara o izuvanju i pranju nogu izvan zidina....
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Jučer bio u Mađarskoj, osim u Budimpešti u manjim mjestima nema klasičnih barova u kojima možeš popiti jutarnju kavu. Na autocesti na benzinskim pumpama neznaju što je espresso, nego nude "automat filter kavu". Konobara nema, osim na Balatonu i u Pešti. Običan svijet u svojoj depresiji loče kod kuće jer nije za druženje i eventualno u vinskim podrumima kisela mađarska vina. Na dunavskoj kompi prema Baji, ultra bezobrazni "mornar" viče i upljuvava nazočne i isijava zadovoljstvom. Uglavnom, sranje.
Guest- Guest
kofein wrote:Jučer bio u Mađarskoj, osim u Budimpešti u manjim mjestima nema klasičnih barova u kojima možeš popiti jutarnju kavu. Na autocesti na benzinskim pumpama neznaju što je espresso, nego nude "automat filter kavu". Konobara nema, osim na Balatonu i u Pešti. Običan svijet u svojoj depresiji loče kod kuće jer nije za druženje i eventualno u vinskim podrumima kisela mađarska vina. Na dunavskoj kompi prema Baji, ultra bezobrazni "mornar" viče i upljuvava nazočne i isijava zadovoljstvom. Uglavnom, sranje.
Ti vidim jucer bio bas dobre volje :))
Guest- Guest
mađarska nije turistička zemlja osim tih par lokacija Budimpešta Balaton i sličnokofein wrote:Jučer bio u Mađarskoj, osim u Budimpešti u manjim mjestima nema klasičnih barova u kojima možeš popiti jutarnju kavu. Na autocesti na benzinskim pumpama neznaju što je espresso, nego nude "automat filter kavu". Konobara nema, osim na Balatonu i u Pešti. Običan svijet u svojoj depresiji loče kod kuće jer nije za druženje i eventualno u vinskim podrumima kisela mađarska vina. Na dunavskoj kompi prema Baji, ultra bezobrazni "mornar" viče i upljuvava nazočne i isijava zadovoljstvom. Uglavnom, sranje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Gluposti osim toga tamo se toči pivo na A-U način sa pjenom na vrhu i rupom, vina su odlična bogata i ima ih na stotine vrsta i sorti sa mnoštvom vrhunskh restorana i čardi. Nadalje sam autoput dođe 10 eura za 7 dana kod nas ne stigneš do nove gradiške u jednom smjeru...kofein wrote:Jučer bio u Mađarskoj, osim u Budimpešti u manjim mjestima nema klasičnih barova u kojima možeš popiti jutarnju kavu. Na autocesti na benzinskim pumpama neznaju što je espresso, nego nude "automat filter kavu". Konobara nema, osim na Balatonu i u Pešti. Običan svijet u svojoj depresiji loče kod kuće jer nije za druženje i eventualno u vinskim podrumima kisela mađarska vina. Na dunavskoj kompi prema Baji, ultra bezobrazni "mornar" viče i upljuvava nazočne i isijava zadovoljstvom. Uglavnom, sranje.
Kermit-
2014-04-17
Zarade skoro 80% od naše sezone ali istina to je oko 8% Bdp a ne 25% kao kod nas i na jamajciRayMabus wrote:mađarska nije turistička zemlja osim tih par lokacija Budimpešta Balaton i sličnokofein wrote:Jučer bio u Mađarskoj, osim u Budimpešti u manjim mjestima nema klasičnih barova u kojima možeš popiti jutarnju kavu. Na autocesti na benzinskim pumpama neznaju što je espresso, nego nude "automat filter kavu". Konobara nema, osim na Balatonu i u Pešti. Običan svijet u svojoj depresiji loče kod kuće jer nije za druženje i eventualno u vinskim podrumima kisela mađarska vina. Na dunavskoj kompi prema Baji, ultra bezobrazni "mornar" viče i upljuvava nazočne i isijava zadovoljstvom. Uglavnom, sranje.
Kermit-
2014-04-17
Koji cu kurac u dubrovniku skupa gužva i u biti simulakrumEroo wrote:http://www.b92.net/putovanja/vesti.php?yyyy=2017&mm=08&dd=05&nav_id=1290243
Kermit-
2014-04-17
Da to sam i mislio kao zemlja nisu bazirani toliko na turizmu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Austrija zaradi više od nas a to je svega par % BDP država bazirana na turizmu je kurac na biciklu i na pola puta do 3. svijetaRayMabus wrote:Da to sam i mislio kao zemlja nisu bazirani toliko na turizmu
Kermit-
2014-04-17
Osim oko Budimpešte, ostalo je jad veći od nas.kofein wrote:Jučer bio u Mađarskoj, osim u Budimpešti u manjim mjestima nema klasičnih barova u kojima možeš popiti jutarnju kavu. Na autocesti na benzinskim pumpama neznaju što je espresso, nego nude "automat filter kavu". Konobara nema, osim na Balatonu i u Pešti. Običan svijet u svojoj depresiji loče kod kuće jer nije za druženje i eventualno u vinskim podrumima kisela mađarska vina. Na dunavskoj kompi prema Baji, ultra bezobrazni "mornar" viče i upljuvava nazočne i isijava zadovoljstvom. Uglavnom, sranje.
Trinity-
2014-04-17
I ja mrzim splitske konobare pa ne pišem memoare o njihovoj profesionalnosti.
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
ja dajem napojnicu u svoja dva kafea. Čim sjednem znaju što donijeti i kooiko minuta čekati te koje drugo piće donijeti...prva liga su
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» I mrzi sve, mrzi ljude, mrzi crnce Njih nema, mrze sve, mrzi pse, mrzi sunce
» konobar bojnik
» Francuska : Konobar izboden nakon šta je odbio poslužiti Afganistanca bez maske
» on.ne.mrzi
» Puca u zene, jer ih mrzi!
» konobar bojnik
» Francuska : Konobar izboden nakon šta je odbio poslužiti Afganistanca bez maske
» on.ne.mrzi
» Puca u zene, jer ih mrzi!
Page 2 of 3