Novi gradonačelnik Knina pozvao izbjegle Srbe da se vrate u svoje domove: Ovo je njihova domovina i djedovina!
Page 12 of 15
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: Novi gradonačelnik Knina pozvao izbjegle Srbe da se vrate u svoje domove: Ovo je njihova domovina i djedovina!
slobodno zovičardak efendija wrote:ajde ga ne hebi, vidiš da je puko a mi smo abolirani 2002 kad nam je račan dao aboliciju i sad ne sme niko da nas bije!My Brother Billo wrote:longi jebeš mi tarabu ako ovo nije za policiju zvatiRayMabus wrote:kic baniraj ovočardak efendija wrote:lako sad srati, da nam je pao u šake do 95 da vidiš kakav bi izašo posle naše obrade ako bi uopšte izašao!RayMabus wrote:
špiro Novak
Sv roko
6
Kaštel Lukšić
STRANČE OVDJE TE ZAKON NE ŠTITI
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Novi gradonačelnik Knina pozvao izbjegle Srbe da se vrate u svoje domove: Ovo je njihova domovina i djedovina!
nisam ja pička, ja sam srbin budalo!RayMabus wrote:Što je šupčino
To šta se mi iz Kaštela ne želimo vozi kat po vajlNdu MALO VAS JE OSILILOZ
PIČKO
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
ja pomislio da si brat srbin krajišnik, moja isprika iako mi vučeš na krajišnika ne znam zaštoMy Brother Billo wrote:koji mi,ma ja sam turčin to si ti nešto pobrkočardak efendija wrote:ajde ga ne hebi, vidiš da je puko a mi smo abolirani 2002 kad nam je račan dao aboliciju i sad ne sme niko da nas bije!My Brother Billo wrote:longi jebeš mi tarabu ako ovo nije za policiju zvatiRayMabus wrote:kic baniraj ovočardak efendija wrote:
lako sad srati, da nam je pao u šake do 95 da vidiš kakav bi izašo posle naše obrade ako bi uopšte izašao!
2017-08-05
tako sam se samo maskiro da se ubacim u njiove redovečardak efendija wrote:ja pomislio da si brat srbin krajišnik, moja isprika iako mi vučeš na krajišnika ne znam zaštoMy Brother Billo wrote:koji mi,ma ja sam turčin to si ti nešto pobrkočardak efendija wrote:ajde ga ne hebi, vidiš da je puko a mi smo abolirani 2002 kad nam je račan dao aboliciju i sad ne sme niko da nas bije!My Brother Billo wrote:longi jebeš mi tarabu ako ovo nije za policiju zvatiRayMabus wrote:
kic baniraj ovo
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
nisam ja stranac, ja sam čardak efendija, vidio sam da je taj čardak popularan ovde pa pomislih da ću vam se svideti a pola vas ustaški nastrojeno na mene jer sam srbin!RayMabus wrote:slobodno zovičardak efendija wrote:ajde ga ne hebi, vidiš da je puko a mi smo abolirani 2002 kad nam je račan dao aboliciju i sad ne sme niko da nas bije!My Brother Billo wrote:longi jebeš mi tarabu ako ovo nije za policiju zvatiRayMabus wrote:kic baniraj ovočardak efendija wrote:
lako sad srati, da nam je pao u šake do 95 da vidiš kakav bi izašo posle naše obrade ako bi uopšte izašao!
2014-04-11
GUBI SE s foruma
2014-04-11
čekaj samo da te dovati naša kuvarska četa, oderati ćemo te ko zeca!My Brother Billo wrote:tako sam se samo maskiro da se ubacim u njiove redovečardak efendija wrote:ja pomislio da si brat srbin krajišnik, moja isprika iako mi vučeš na krajišnika ne znam zaštoMy Brother Billo wrote:koji mi,ma ja sam turčin to si ti nešto pobrkočardak efendija wrote:ajde ga ne hebi, vidiš da je puko a mi smo abolirani 2002 kad nam je račan dao aboliciju i sad ne sme niko da nas bije!My Brother Billo wrote:
longi jebeš mi tarabu ako ovo nije za policiju zvati
2017-08-05
nemoj hanume ti,napravicu vam bureka,pite i baklave,nemojte samo mene jadno ture pojesti
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Gubi se s foruma jadniče
Jadan si
Jadan si
2014-04-11
daj pusti čovjeka, šta izigravaš muriju...šta ti radi?RayMabus wrote:
GUBI SE s foruma
ko da je dudeta bolja ...ili eva
Guest- Guest
ali možemo pričati o željeznicaRayMabus wrote:Gubi se s foruma jadniče
Jadan si
Imam lijepo san
2014-04-11
muškarac jeNoor wrote:daj pusti čovjeka, šta izigravaš muriju...šta ti radi?RayMabus wrote:
GUBI SE s foruma
ko da je dudeta bolja ...ili eva
2014-04-11
neću ustašo i ko te jebeRayMabus wrote:
GUBI SE s foruma
Muškarac je
Vidim da oće fAjght
Vidim da oće fAjght
2014-04-11
ajd kad si lepo zamolio ali dovedi nekog ustašu da imamo šo prigrist!My Brother Billo wrote:nemoj hanume ti,napravicu vam bureka,pite i baklave,nemojte samo mene jadno ture pojesti
2017-08-05
neću i moš mi samo posisati ustašo!RayMabus wrote:Gubi se s foruma jadniče
Jadan si
2017-08-05
ustaša jelčardak efendija wrote:neću ustašo i ko te jebeRayMabus wrote:
GUBI SE s foruma
Puj jeben ti majku
2014-04-11
ti bi se samo tuko, koji ti je kurac budalo, ja sam za mir do prve prilike kada ćemo biti u prednostiRayMabus wrote:Muškarac je
Vidim da oće fAjght
za salatu ne brini...to džango uvijek ima kod sebe, nek se nađečardak efendija wrote:ajd kad si lepo zamolio ali dovedi nekog ustašu da imamo šo prigrist!My Brother Billo wrote:nemoj hanume ti,napravicu vam bureka,pite i baklave,nemojte samo mene jadno ture pojesti
Guest- Guest
nego šta nego ustaša, pa svi rvati su ustaše jebo te tito tako blesavog, za nas je i stipe šuvar ustaša kretenu nopodojeniRayMabus wrote:ustaša jelčardak efendija wrote:neću ustašo i ko te jebeRayMabus wrote:
GUBI SE s foruma
Puj jeben ti majku
Similar topics
» Srbi prisilnom mobilizacijom pa čak do smrti kažnjavali izbjegle Srbe iz Oluje
» Umro Drago Kovacevic zadnji gradonacelnik Knina u SRAO KRAJINI
» Milijun Sirijaca se vratilo u svoje domove nakon ruske intervencije
» Torcidaši koji su palicama tukli Srbe kod Knina idu natrag u pritvor
» Dalaj Lama- Europa pripada Europljanima, izbjeglice moraju obnavljati svoje domove
» Umro Drago Kovacevic zadnji gradonacelnik Knina u SRAO KRAJINI
» Milijun Sirijaca se vratilo u svoje domove nakon ruske intervencije
» Torcidaši koji su palicama tukli Srbe kod Knina idu natrag u pritvor
» Dalaj Lama- Europa pripada Europljanima, izbjeglice moraju obnavljati svoje domove
Page 12 of 15