Novi gradonačelnik Knina pozvao izbjegle Srbe da se vrate u svoje domove: Ovo je njihova domovina i djedovina!
Page 11 of 15
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Re: Novi gradonačelnik Knina pozvao izbjegle Srbe da se vrate u svoje domove: Ovo je njihova domovina i djedovina!
lako sad srati, da nam je pao u šake do 95 da vidiš kakav bi izašo posle naše obrade ako bi uopšte izašao!RayMabus wrote:špiro Novakčardak efendija wrote:e da smo se dočepali takvog, takvi su nam bili najslađi, da vidiš nakon batina kako pevaju četničke pesme!RayMabus wrote:slaviti ću kad ja oćuNoor wrote:ti i ovi tvoji čergari zgnječenih mozgova, asila, yoda, itd nikako da shvatile da se ne slavi ni plenković, ni dalička, ni njonjo...slavi se pobjeda! ona je stvarna, povijesna i vrijedna poklona do zemlje svih nas.RayMabus wrote:
i
mase ih odjebale
Prekjučer sam častio čovjek koji je Utekao iz jna vlakom iz bg u Mađarsku s dvije duge devetke i sto metaka i tri godine proveo na Velebitu
Sv roko
6
Kaštel Lukšić
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Re: Novi gradonačelnik Knina pozvao izbjegle Srbe da se vrate u svoje domove: Ovo je njihova domovina i djedovina!
pa u pereciji je tako da si u pravučardak efendija wrote:ja bi reko da je negde u umobolnici ali hebiga ne mogu da tvrdim!My Brother Billo wrote:bavi se emanchwipiranjem i mačkamačardak efendija wrote:ovaj reymabuš je u pički materinoj, taj sam sa sobom priča na forumu satima, što tek radi u stvarnosti ne želim da znam uopšte!
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
kic baniraj ovočardak efendija wrote:lako sad srati, da nam je pao u šake do 95 da vidiš kakav bi izašo posle naše obrade ako bi uopšte izašao!RayMabus wrote:špiro Novakčardak efendija wrote:e da smo se dočepali takvog, takvi su nam bili najslađi, da vidiš nakon batina kako pevaju četničke pesme!RayMabus wrote:slaviti ću kad ja oćuNoor wrote:
ti i ovi tvoji čergari zgnječenih mozgova, asila, yoda, itd nikako da shvatile da se ne slavi ni plenković, ni dalička, ni njonjo...slavi se pobjeda! ona je stvarna, povijesna i vrijedna poklona do zemlje svih nas.
Prekjučer sam častio čovjek koji je Utekao iz jna vlakom iz bg u Mađarsku s dvije duge devetke i sto metaka i tri godine proveo na Velebitu
Sv roko
6
Kaštel Lukšić
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
evo da naletim i na ustaškinju koja kuži stvari i smije se nama srbima a ne samo mi njima ali ipak sam u vodstvu ustaškinjo pa ti pati, ipak si mi simpatična pa šaljem jedan nazdravNoor wrote:a vidi, vidičardak efendija wrote:pa da, i onda ste nas krajišnike nagovorili da iz preventive okupiramo trećinu rvatske a ishod toga svega je da nas nije ostala ni trećina šta nas je bilo đubre prekodrinsko a o sjedinjenju sa srbijom i da ne pišem kako ste nam obećavali!Braća wrote:RayMabus wrote:Htjeli ste veliku Srbiju a da nas pobijete
Nije prošlo
Ne već ste vi hteli da zatrete srpsko seme...
jeben ti mater smrad uRayMabus wrote:kic baniraj ovočardak efendija wrote:lako sad srati, da nam je pao u šake do 95 da vidiš kakav bi izašo posle naše obrade ako bi uopšte izašao!RayMabus wrote:špiro Novakčardak efendija wrote:e da smo se dočepali takvog, takvi su nam bili najslađi, da vidiš nakon batina kako pevaju četničke pesme!RayMabus wrote:
slaviti ću kad ja oću
Sv roko
6
Kaštel Lukšić
2014-04-11
na smem, mi srbi smo pičke ako nas nema deset puta više, pitaj crvenog ako mi ne veruješ!RayMabus wrote:Jak si pajdo na internetu
Aj da te vidim u živo
Zovem se špiro novaku
Sv roko šest
Kaštel Lukšić
Povedi i braću
2017-08-05
nećuRayMabus wrote:aj vozičardak efendija wrote:pa da, tamo smo napravili najveća sranja a niko živ nije odgovarao, znamo gde sledeći put opet da udarimo dok se ne pregupišeteRayMabus wrote:Tko je bio martičevac
Dođi u Dalmaciju
Da te malo povučemo kroz prste
Nije ti ovo Slavonija kume
VOZIIIIII
NEĆUUUU
2017-08-05
čekam pravi trenutak, do tada sam kuvar blesane, ja i crvenkasti!RayMabus wrote:Aj vozi s foruma
Prijetiš a nemaš muda
GUBI SE
2017-08-05
perecija hahahahaahaha a jebote upišaću se od smeha hahqahahahaahha ovo je dobro a još bi bilo bolje da si rvat ali i ovako je dobro brate srbineMy Brother Billo wrote:pa u pereciji je tako da si u pravučardak efendija wrote:ja bi reko da je negde u umobolnici ali hebiga ne mogu da tvrdim!My Brother Billo wrote:bavi se emanchwipiranjem i mačkamačardak efendija wrote:ovaj reymabuš je u pički materinoj, taj sam sa sobom priča na forumu satima, što tek radi u stvarnosti ne želim da znam uopšte!
2017-08-05
o pa očeščardak efendija wrote:nećuRayMabus wrote:aj vozičardak efendija wrote:pa da, tamo smo napravili najveća sranja a niko živ nije odgovarao, znamo gde sledeći put opet da udarimo dok se ne pregupišeteRayMabus wrote:Tko je bio martičevac
Dođi u Dalmaciju
VOZIIIIII
NEĆUUUU
Nisam ti ja Noor i meggy
Šta je šupčino
2014-04-11
oće kurac, mi srbi smo ovde zaštićeni ko medvedi a ti se jebi tužibabo ludaRayMabus wrote:kic baniraj ovočardak efendija wrote:lako sad srati, da nam je pao u šake do 95 da vidiš kakav bi izašo posle naše obrade ako bi uopšte izašao!RayMabus wrote:špiro Novakčardak efendija wrote:e da smo se dočepali takvog, takvi su nam bili najslađi, da vidiš nakon batina kako pevaju četničke pesme!RayMabus wrote:
slaviti ću kad ja oću
Sv roko
6
Kaštel Lukšić
longi jebeš mi tarabu ako ovo nije za policiju zvatiRayMabus wrote:kic baniraj ovočardak efendija wrote:lako sad srati, da nam je pao u šake do 95 da vidiš kakav bi izašo posle naše obrade ako bi uopšte izašao!RayMabus wrote:špiro Novakčardak efendija wrote:e da smo se dočepali takvog, takvi su nam bili najslađi, da vidiš nakon batina kako pevaju četničke pesme!RayMabus wrote:
slaviti ću kad ja oću
Sv roko
6
Kaštel Lukšić
2017-04-17
ne vrijeđaj onu koja me u štali rodila ustašo munjena!RayMabus wrote:jeben ti mater smrad uRayMabus wrote:kic baniraj ovočardak efendija wrote:lako sad srati, da nam je pao u šake do 95 da vidiš kakav bi izašo posle naše obrade ako bi uopšte izašao!RayMabus wrote:špiro Novakčardak efendija wrote:
e da smo se dočepali takvog, takvi su nam bili najslađi, da vidiš nakon batina kako pevaju četničke pesme!
Sv roko
6
Kaštel Lukšić
govinda, jesi to ti?čardak efendija wrote:evo da naletim i na ustaškinju koja kuži stvari i smije se nama srbima a ne samo mi njima ali ipak sam u vodstvu ustaškinjo pa ti pati, ipak si mi simpatična pa šaljem jedan nazdravNoor wrote:a vidi, vidičardak efendija wrote:pa da, i onda ste nas krajišnike nagovorili da iz preventive okupiramo trećinu rvatske a ishod toga svega je da nas nije ostala ni trećina šta nas je bilo đubre prekodrinsko a o sjedinjenju sa srbijom i da ne pišem kako ste nam obećavali!Braća wrote:RayMabus wrote:Htjeli ste veliku Srbiju a da nas pobijete
Nije prošlo
Guest- Guest
ne ti si obični idiot, vidim da se svađaš sam sa sobom što jasno govori o kakvom se idiotu radi ali ti si rvat pa lajkam, samo nastavi u tom smeruRayMabus wrote:o pa očeščardak efendija wrote:nećuRayMabus wrote:aj vozičardak efendija wrote:pa da, tamo smo napravili najveća sranja a niko živ nije odgovarao, znamo gde sledeći put opet da udarimo dok se ne pregupišeteRayMabus wrote:Tko je bio martičevac
Dođi u Dalmaciju
VOZIIIIII
NEĆUUUU
Nisam ti ja Noor i meggy
Šta je šupčino
Što je šupčino
To šta se mi iz Kaštela ne želimo vozi kat po vajlNdu MALO VAS JE OSILILOZ
PIČKO
To šta se mi iz Kaštela ne želimo vozi kat po vajlNdu MALO VAS JE OSILILOZ
PIČKO
2014-04-11
ajde ga ne hebi, vidiš da je puko a mi smo abolirani 2002 kad nam je račan dao aboliciju i sad ne sme niko da nas bije!My Brother Billo wrote:longi jebeš mi tarabu ako ovo nije za policiju zvatiRayMabus wrote:kic baniraj ovočardak efendija wrote:lako sad srati, da nam je pao u šake do 95 da vidiš kakav bi izašo posle naše obrade ako bi uopšte izašao!RayMabus wrote:špiro Novakčardak efendija wrote:
e da smo se dočepali takvog, takvi su nam bili najslađi, da vidiš nakon batina kako pevaju četničke pesme!
Sv roko
6
Kaštel Lukšić
2014-04-11
pa u kući me vole i tako me zovu ali govedo nisamNoor wrote:govinda, jesi to ti?čardak efendija wrote:evo da naletim i na ustaškinju koja kuži stvari i smije se nama srbima a ne samo mi njima ali ipak sam u vodstvu ustaškinjo pa ti pati, ipak si mi simpatična pa šaljem jedan nazdravNoor wrote:a vidi, vidičardak efendija wrote:pa da, i onda ste nas krajišnike nagovorili da iz preventive okupiramo trećinu rvatske a ishod toga svega je da nas nije ostala ni trećina šta nas je bilo đubre prekodrinsko a o sjedinjenju sa srbijom i da ne pišem kako ste nam obećavali!Braća wrote:
koji mi,ma ja sam turčin to si ti nešto pobrkočardak efendija wrote:ajde ga ne hebi, vidiš da je puko a mi smo abolirani 2002 kad nam je račan dao aboliciju i sad ne sme niko da nas bije!My Brother Billo wrote:longi jebeš mi tarabu ako ovo nije za policiju zvatiRayMabus wrote:kic baniraj ovočardak efendija wrote:lako sad srati, da nam je pao u šake do 95 da vidiš kakav bi izašo posle naše obrade ako bi uopšte izašao!RayMabus wrote:
špiro Novak
Sv roko
6
Kaštel Lukšić
2017-04-17
slobodno zovičardak efendija wrote:ajde ga ne hebi, vidiš da je puko a mi smo abolirani 2002 kad nam je račan dao aboliciju i sad ne sme niko da nas bije!My Brother Billo wrote:longi jebeš mi tarabu ako ovo nije za policiju zvatiRayMabus wrote:kic baniraj ovočardak efendija wrote:lako sad srati, da nam je pao u šake do 95 da vidiš kakav bi izašo posle naše obrade ako bi uopšte izašao!RayMabus wrote:
špiro Novak
Sv roko
6
Kaštel Lukšić
STRANČE OVDJE TE ZAKON NE ŠTITI
2014-04-11
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Srbi prisilnom mobilizacijom pa čak do smrti kažnjavali izbjegle Srbe iz Oluje
» Umro Drago Kovacevic zadnji gradonacelnik Knina u SRAO KRAJINI
» Milijun Sirijaca se vratilo u svoje domove nakon ruske intervencije
» Torcidaši koji su palicama tukli Srbe kod Knina idu natrag u pritvor
» Dalaj Lama- Europa pripada Europljanima, izbjeglice moraju obnavljati svoje domove
» Umro Drago Kovacevic zadnji gradonacelnik Knina u SRAO KRAJINI
» Milijun Sirijaca se vratilo u svoje domove nakon ruske intervencije
» Torcidaši koji su palicama tukli Srbe kod Knina idu natrag u pritvor
» Dalaj Lama- Europa pripada Europljanima, izbjeglice moraju obnavljati svoje domove
Page 11 of 15