Novi gradonačelnik Knina pozvao izbjegle Srbe da se vrate u svoje domove: Ovo je njihova domovina i djedovina!
Page 9 of 15
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Re: Novi gradonačelnik Knina pozvao izbjegle Srbe da se vrate u svoje domove: Ovo je njihova domovina i djedovina!
jbte plenky se Non stop slika s onom ženskom to mi rodicaRayMabus wrote:peta kolonaRayMabus wrote:Lukša Novak
Direktor split Aerodrom
Ja teški most a svi mi hdz
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Novi gradonačelnik Knina pozvao izbjegle Srbe da se vrate u svoje domove: Ovo je njihova domovina i djedovina!
boli te kurac kao i mene, dok su ove ustaše na vlasti nama kaplje lova kao manjincima i jebe nam se živocrvenkasti wrote:Pinochet wrote:crvenkasti wrote:Mogu doći, ali da budu Hrvati.
mogu biti što se mene tiče Klingonci samo da ne glasuju za Čardak
Ustašama možemo zahvaliti što Hrvatska postoji. Dok postojimo, čardak vlada. Jebiga.
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
to je pravi srbo, ne smeš ustašama priznati ni da te škakljaju po tabanima da je drugačije!Serbinho-3 wrote:Srbi krivi za sve, Hrvati nevini...
2017-08-05
isusami, ostavimo li čardak na vlasti, ovi čardakovci na vlasti su veća pošast za hrvatsku od turaka, komunista, antifašista, i čedačardak efendija wrote:tako je, šta ti hrvati misle, ima da to sve oped bude srpsko kao što je bilo unazad 50 godina a dok je tebe i takvih svetla budućnost nama srbima ne gine, lajkamPinochet wrote:crvenkasti wrote:Mogu doći, ali da budu Hrvati.
mogu biti što se mene tiče Klingonci samo da ne glasuju za Čardak
Guest- Guest
šta ti tu sad sereš, pa tebi je žena naša srpkinja i baš se pitam jel tako smeš da sereš i pred njom bitango ustaška!?Ringo10 wrote:Ko ih jebe. Evo gledam srpske programe, cijeli dana kukaju i placu ko zadnje picke radi Oluje.Eroo wrote:Kaže se da je u zadnjem ratu na ovim prostorima bilo protjerano i raseljeno 2,000,000 (dva milijuna) ljudi. Sukrivci za to su Vučić, Dačić, Vulin...Vučić je u tome, koliko mi je poznato i sam sudjelovao. Ex precednik Nikolić i danas ima tužbu za zločine nad hr civilima u Antinu. Uostalom, sam se nedavno s ponosom pohvalio da je sudjelovao u prošlom ratu.Gdje je to sudjelovao, u Srbiji ili u susjednim državama?
Nije lako Srbima u Kninu kad se svake godine na to podsjeća...Jebiga i Hrvati su od 1945 dalje svašta morali progutat.
Neka svatko svoje povijesne greške prihvati i proguta kako zna i umije. S lažima i prikrivanjem istine se ništa ne postiže...
Naravno zaboravljaju da je Oluji predhodilo 4 godine njivog orgijanja po Hrvatskoj i BiH. A prije toga jos 4 godine njivog divljanja i medijske propagandne pripreme za rat.
Sad galame na izjavu da je Oluja sprijecila novu Srebrenicu u Bihackom dzepu.
To nije istina.
Oluja je sprijecila deset Sreberenica u bihackoj regiji.
Popusili kitomira do jaja i sad buuuhuhuhu odvratni su.
to kad me Metilda tuži policiji da sam plenkyu jebe sve po spisku zvat ću njuRayMabus wrote:jbte plenky se Non stop slika s onom ženskom to mi rodicaRayMabus wrote:peta kolonaRayMabus wrote:Lukša Novak
Direktor split Aerodrom
Šala
2014-04-11
ustašo skidam kapu, ja sam krajišnik a baš dobro govoriš, nije bilo žene koje nismo silovali i ustaške kuće koju nismo zapalili ili opljačkali ali jebiga ti si na jednoj a ja na drugoj strani, nama je interes da ima što više takvih rvatskih korisnih budaletina, sve što je vama minus nama je plusAntijunak wrote:Jebem mu mater izdajničku!
Želi da se vrate oni koji su iznutra rušili ovu zemlju, koji su protjerivali, ubijali, pljačkali i silovali sve što nije srpsko!
I to još daje ovakvu izjavu na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti!
plenkya je ubacilo ovdjeRayMabus wrote:to kad me Metilda tuži policiji da sam plenkyu jebe sve po spisku zvat ću njuRayMabus wrote:jbte plenky se Non stop slika s onom ženskom to mi rodicaRayMabus wrote:peta kolonaRayMabus wrote:Lukša Novak
Direktor split Aerodrom
Šala
Sjećam se dok je još bio EU zDtupnik
Faros
2014-04-11
tako svaki pravi srbin mora da misli, ko drugačije kaže taj je seronja poput crvenog otpadnika.Antijunak wrote:Serbinho-3 wrote:Srbi krivi za sve, Hrvati nevini...
Po njegovim izjavama Srbi ispadaju nevini, a Hrvati krivci.
to je taj moj visok IQRayMabus wrote:plenkya je ubacilo ovdjeRayMabus wrote:to kad me Metilda tuži policiji da sam plenkyu jebe sve po spisku zvat ću njuRayMabus wrote:jbte plenky se Non stop slika s onom ženskom to mi rodicaRayMabus wrote:peta kolonaRayMabus wrote:Lukša Novak
Direktor split Aerodrom
Šala
Sjećam se dok je još bio EU zDtupnik
Faros
Bio si odličan
2014-04-11
ti si neki jebeni jugoslav no i to je dobro za našu srpsku stvar, lajkamjastreb wrote: Još danas će se Hrvati i Srbi nabacivati jedni na druge,međusobno se okrivljavati.
Jedni će slaviti i jesti i piti,drugi će tugovati i jesti i piti.
A sutra će sve krenuti svojom uobičajenom kolotečinom,a Knin će biti u centru pažnje još par dana i to na vremenskoj prognozi.
i tog je vrag odneo na vreme, koliko je taj štete mogao da napravi ni pupovac ga ne bi mogao spasiti svojim baljezgarijama!debotoijusto wrote:"Izlazim pred ovaj Tribunal sa dubokim osjećajem sramote i kajanja. Dozvolio sam sebi sudjelovati u progonu najgore vrste protiv ljudi samo zato što su bili Hrvati, a ne Srbi. Nevini ljudi su proganjani, istjerani iz svojih kuća i ubijeni. Šutio sam o tome. Žaljenje koje osjećam zbog toga je bol sa kojim moram živjeti ostatak života. Molim svoju braću Hrvate da oproste braći Srbima. Preklinjem svoj srpski narod da ostavi prošlost iza sebe i okrene se budućnosti gdje će dobro, suosjećanje i pravda na neki način olakšati rezultate zla u kojemu sam i sam sudjelovao", rekao je Milan Babić na Međunarodnom sudu za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije u Haagu.Antijunak wrote:Ringo10 wrote:Ko ih jebe. Evo gledam srpske programe, cijeli dana kukaju i placu ko zadnje picke radi Oluje.Eroo wrote:Kaže se da je u zadnjem ratu na ovim prostorima bilo protjerano i raseljeno 2,000,000 (dva milijuna) ljudi. Sukrivci za to su Vučić, Dačić, Vulin...Vučić je u tome, koliko mi je poznato i sam sudjelovao. Ex precednik Nikolić i danas ima tužbu za zločine nad hr civilima u Antinu. Uostalom, sam se nedavno s ponosom pohvalio da je sudjelovao u prošlom ratu.Gdje je to sudjelovao, u Srbiji ili u susjednim državama?
Nije lako Srbima u Kninu kad se svake godine na to podsjeća...Jebiga i Hrvati su od 1945 dalje svašta morali progutat.
Neka svatko svoje povijesne greške prihvati i proguta kako zna i umije. S lažima i prikrivanjem istine se ništa ne postiže...
Naravno zaboravljaju da je Oluji predhodilo 4 godine njivog orgijanja po Hrvatskoj i BiH. A prije toga jos 4 godine njivog divljanja i medijske propagandne pripreme za rat.
Sad galame na izjavu da je Oluja sprijecila novu Srebrenicu u Bihackom dzepu.
To nije istina.
Oluja je sprijecila deset Sreberenica u bihackoj regiji.
Popusili kitomira do jaja i sad buuuhuhuhu odvratni su.
Dok ne priznaju svoju odgovornost i krivnju za rat i sve što se događalo od 1991 do 1995 i dok ne isplate odštetu i kažu gdje se nalaze nestali ljudi nema pomirbe i normalizacije odnosa posebice ne s ovom Miloševićevom-šešeljevom ekipom na vlasti u Srbiji.
Pozdravi australske Hrvate.
2017-08-05
mi srbi pederčino, imaš šta protiv?catabbath wrote:LOL pa koji normalan humanioid bi htio živiti u Kninu, moža neki Klingonci, ljudi gušteri i sl.
2017-08-05
Obožavam kulture
To je ono što inteldktuLca dijeli od divljaka
To je ono što inteldktuLca dijeli od divljaka
2014-04-11
Isto je i sa našom pravoslavnom srpskom crkvom, ne bi bili svetosavci da ne sljedimo bratoubojicu i bili bi kršćani da sljedimo Krista a jebiga onda bi svi skužili da srbi ne postoje i da smo izmišljen narod, bolje nama ovako, bratoubojica i pedofil i krivokletnik ali bitno je da je naš srbo i da je pripadnik nebeskog naroda!jastreb wrote:Knin bez Kninjana nije više Knin. Isto kao Što Sarajevo bez svojih prijeratnih Sarajlija nije više Sarajevo,isto vrijedi i za Bosanski Brod,Tuzlu, Brčko,ili Banjaluku.RayMabus wrote:Knin je besperktivan možda da aktiviraju unsku prugu pa imaš tri dalmatinske luke za BiH a ne samo Ploče
to je na kraju bilo, dok smo pljačkali i silovali nesmetano i dok nas nisu ustaše sjebale bilo nas milijun kao u jasenovcu jebote!!RayMabus wrote:Milicija od Mile Martića novačila ih prisilno pa bježi ovamo
2017-08-05
jesi ti rvat ili srbo, po ovome si srbo da jebe raka raka, lajkamRayMabus wrote:ja to nikad ne slavim osim 95Noor wrote:nema veze, ljudi uživaju ovaj dan i njegov značaj u privatnosti svoga doma, među svojimakic wrote:
vise politicara, vojske i policije neg obicnih ljudi na proslavi, malo temperature krive malo i atmosfera u drustvu..
2017-08-05
e da smo se dočepali takvog, takvi su nam bili najslađi, da vidiš nakon batina kako pevaju četničke pesme!RayMabus wrote:slaviti ću kad ja oćuNoor wrote:ti i ovi tvoji čergari zgnječenih mozgova, asila, yoda, itd nikako da shvatile da se ne slavi ni plenković, ni dalička, ni njonjo...slavi se pobjeda! ona je stvarna, povijesna i vrijedna poklona do zemlje svih nas.RayMabus wrote:ikic wrote:
vise politicara, vojske i policije neg obicnih ljudi na proslavi, malo temperature krive malo i atmosfera u drustvu..
mase ih odjebale
Prekjučer sam častio čovjek koji je Utekao iz jna vlakom iz bg u Mađarsku s dvije duge devetke i sto metaka i tri godine proveo na Velebitu
2017-08-05
ovaj reymabuš je u pički materinoj, taj sam sa sobom priča na forumu satima, što tek radi u stvarnosti ne želim da znam uopšte!
brate srbine preko drine manje seri jer pojma nemaš, pa srba je više bilo iza drugog svetckog rata nego prije njega, ti si sigurno neki turčin čim toliko lažeš!Braća wrote:Dolaze da umru i to je to. Sa olujom je i zapečaćen pavelićev plan o 1/3 pobijenih, 1/3 pokatoličenih i 1/3 proteranih...
2017-08-05
bavi se emanchwipiranjem i mačkamačardak efendija wrote:ovaj reymabuš je u pički materinoj, taj sam sa sobom priča na forumu satima, što tek radi u stvarnosti ne želim da znam uopšte!
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Similar topics
» Srbi prisilnom mobilizacijom pa čak do smrti kažnjavali izbjegle Srbe iz Oluje
» Umro Drago Kovacevic zadnji gradonacelnik Knina u SRAO KRAJINI
» Milijun Sirijaca se vratilo u svoje domove nakon ruske intervencije
» Torcidaši koji su palicama tukli Srbe kod Knina idu natrag u pritvor
» Dalaj Lama- Europa pripada Europljanima, izbjeglice moraju obnavljati svoje domove
» Umro Drago Kovacevic zadnji gradonacelnik Knina u SRAO KRAJINI
» Milijun Sirijaca se vratilo u svoje domove nakon ruske intervencije
» Torcidaši koji su palicama tukli Srbe kod Knina idu natrag u pritvor
» Dalaj Lama- Europa pripada Europljanima, izbjeglice moraju obnavljati svoje domove
Page 9 of 15