Novi gradonačelnik Knina pozvao izbjegle Srbe da se vrate u svoje domove: Ovo je njihova domovina i djedovina!
Page 6 of 15
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: Novi gradonačelnik Knina pozvao izbjegle Srbe da se vrate u svoje domove: Ovo je njihova domovina i djedovina!
Lijepo su vas Martičevci priveslali
Ogroman broj dalmatinskih Srba koji nije popušio te fore normalno živi ovdje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Novi gradonačelnik Knina pozvao izbjegle Srbe da se vrate u svoje domove: Ovo je njihova domovina i djedovina!
arsen bauk, grcić, lik koji je oženio moju rodicu drniški Srbin, roditelji ga potirali u Split da ga matričevci ne mobilizirajuRayMabus wrote:
Lijepo su vas Martičevci priveslali
Ogroman broj dalmatinskih Srba koji nije popušio te fore normalno živi ovdje
Nemate vi pojma
Ovo je Dalmacija
2014-04-11
Prvi hr policajac ubijen od martičevaca je alavanja
Ana Alavanja
Ana Alavanja
2014-04-11
Žena od gradonačelnika Klisa je pravoslavna dalmatinka
Troje djece
Jakov Vetma
Ništa vi ne kužite glupi četnici
Troje djece
Jakov Vetma
Ništa vi ne kužite glupi četnici
2014-04-11
Novi gradonačelnik priča lovačke priče i bolje mu je da napuni usta kilom mesa i tijesta umjesto što vrijeđa intelekt i razum.
Guest- Guest
RayMabus wrote:nije to je drugiorion wrote:RayMabus wrote:Evo baš sam joj maloprije dao salame
Sinoć smo se igrali do tri ujutro
Skače po kući
se mačak vratio .... .... smo ti mi odmah rekli da će se vratiti
aaaa dobro .... sigurno je mio i drag kao svako mače ....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Fénix wrote:Novi gradonačelnik priča lovačke priče i bolje mu je da napuni usta kilom mesa i tijesta umjesto što vrijeđa intelekt i razum.
mozes vratit srbe koji zele ili drugu radnu snagu s problemima koze vjere obicaja
tako stvari stoje u 2017
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/sibenik/clanak/id/500335/novi-gradonacelnik-knina-pozvao-izbjegle-srbe-da-se-vrate-u-svoje-domove-ovo-je-njihova-domovina-i-djedovina
lako za reći, lijepo za ćuti ....
Da se ljudi vrate treba neka perspektiva ..... a Knin je perpektivan da božemesačuvaj .... osim državnih i javnih službi možeš još eventuano bacati kamena s ramena
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Stvari u 2017. stoje tako da sve godine unazad prije 2017. se nisu vratili i tu je kraj svake priče. Ništa od mitomanske čmarsrbije, znači ništa od njih ne očekivati. Štoviše, dosta kuća je sagrađeno za njihov povratak od strane hrvatske države i nitko se nije vratio. Znači, treba lijepo sve oduzeti i zaključiti priču. Tko je htio ostati, ostao je i nigdje nije imao potrebu otići. Znam jer živim u regiji gdje Srba ima poprilično i nema se s njima nikakav problem osim ako ga sami ne traže. S takvima sam išao u školu, na ekskurziju, igrao nogomet kao klinac itd. Dok nekoliko kilometara dalje(Vukovar, zapadni Srijem), tu četnici još nisu istjerani, ni fizički, ni psihički, a možda ni duhovno nego uživaju i rugaju se, provociraju i ništa se po tom pitanju ne radi.debotoijusto wrote:Fénix wrote:Novi gradonačelnik priča lovačke priče i bolje mu je da napuni usta kilom mesa i tijesta umjesto što vrijeđa intelekt i razum.
mozes vratit srbe koji zele ili drugu radnu snagu s problemima koze vjere obicaja
tako stvari stoje u 2017
Ljudi koji nisu lojalni Hrvatskoj i ne smatraju Hrvatskom svojom zemljom, potpuno je glupo i besmisleno očekivati i pozivati na povratak. Kao da vlastiti izmet izbaciš i onda ga ideš unositi u svoj organizam oralno.
Guest- Guest
nema posla a hr srbi s papirima idu u Irskudebotoijusto wrote:Fénix wrote:Novi gradonačelnik priča lovačke priče i bolje mu je da napuni usta kilom mesa i tijesta umjesto što vrijeđa intelekt i razum.
tako stvari stoje u 2017
Prijatelj mi je tamo
2014-04-11
točnoFénix wrote:Stvari u 2017. stoje tako da sve godine unazad prije 2017. se nisu vratili i tu je kraj svake priče. Ništa od mitomanske čmarsrbije, znači ništa od njih ne očekivati. Štoviše, dosta kuća je sagrađeno za njihov povratak od strane hrvatske države i nitko se nije vratio. Znači, treba lijepo sve oduzeti i zaključiti priču. Tko je htio ostati, ostao je i nigdje nije imao potrebu otići. Znam jer živim u regiji gdje Srba ima poprilično i nema se s njima nikakav problem osim ako ga sami ne traže. S takvima sam išao u školu, na ekskurziju, igrao nogomet kao klinac itd. Dok nekoliko kilometara dalje(Vukovar, zapadni Srijem), tu četnici još nisu istjerani, ni fizički, ni psihički, a možda ni duhovno nego uživaju i rugaju se, provociraju i ništa se po tom pitanju ne radi.debotoijusto wrote:9Fénix wrote:Novi gradonačelnik priča lovačke priče i bolje mu je da napuni usta kilom mesa i tijesta umjesto što vrijeđa intelekt i razum.
tako stvari stoje u 2017
Ljudi koji nisu lojalni Hrvatskoj i ne smatraju Hrvatskom svojom zemljom, potpuno je glupo i besmisleno očekivati i pozivati na povratak. Kao da vlastiti izmet izbaciš i onda ga ideš unositi u svoj organizam oralno.
2014-04-11
Srbi u Dalmaciji tko je bio za vrijeme rata taj je i ostao
Mi smo izravni
Ja sam jednog ispalio 96
Kao pojavio se
E nemože brajkane
Nikad više u selu se nije pojavio
Nisamo mi mlaki Slavonci
Mi smo izravni
Ja sam jednog ispalio 96
Kao pojavio se
E nemože brajkane
Nikad više u selu se nije pojavio
Nisamo mi mlaki Slavonci
2014-04-11
To ti je ta razlika između Dalmoša i Slavonac
DLmoš udara direkt u glavu
Nema sjedenja na dvije stolice
2014-04-11
zato se neće ni vratiti doli ovi što su bili MartičevciRayMabus wrote:To ti je ta razlika između Dalmoša i Slavonac
Znaju šta ih čeka
2014-04-11
Sirovine smo
Ali inteligentne
Nisam ga udario.
Samo pogledao duboko u oči i to mu rekao
Njegova obitelj je shvatit
Rodice koje su cijeli rat ostalo ovdje
Tu su
Kupaju se
On NE
Ali inteligentne
Nisam ga udario.
Samo pogledao duboko u oči i to mu rekao
Njegova obitelj je shvatit
Rodice koje su cijeli rat ostalo ovdje
Tu su
Kupaju se
On NE
2014-04-11
Fénix wrote:Stvari u 2017. stoje tako da sve godine unazad prije 2017. se nisu vratili i tu je kraj svake priče. Ništa od mitomanske čmarsrbije, znači ništa od njih ne očekivati. Štoviše, dosta kuća je sagrađeno za njihov povratak od strane hrvatske države i nitko se nije vratio. Znači, treba lijepo sve oduzeti i zaključiti priču. Tko je htio ostati, ostao je i nigdje nije imao potrebu otići. Znam jer živim u regiji gdje Srba ima poprilično i nema se s njima nikakav problem osim ako ga sami ne traže. S takvima sam išao u školu, na ekskurziju, igrao nogomet kao klinac itd. Dok nekoliko kilometara dalje(Vukovar, zapadni Srijem), tu četnici još nisu istjerani, ni fizički, ni psihički, a možda ni duhovno nego uživaju i rugaju se, provociraju i ništa se po tom pitanju ne radi.debotoijusto wrote:Fénix wrote:Novi gradonačelnik priča lovačke priče i bolje mu je da napuni usta kilom mesa i tijesta umjesto što vrijeđa intelekt i razum.
tako stvari stoje u 2017
stvari 2017 ovako stoje kolega
POLICIJA je u Kninu danas privela manju grupu muškaraca koji su između 14 i 15 sati na glavnoj kninskoj ulici, Ulici dr. Franje Tuđmana, nekoliko puta viknuli ustaški pozdrav "Za dom spremni".
Prema riječima očevidaca, interventna policija stvorila se "u roku od minute", muškarce "strpala u maricu" i odvezla u policijsku postaju.
Muškarci su bili obučeni u crne majice, s "natpisima neprimjerenog sadržaja".
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
2014-04-11
Rodice su mu ok
JedinA je baš sad noseća
JedinA je baš sad noseća
2014-04-11
Veze s ničime nema to što si napisao. Bolje iznesi podatke koliko se protjeranih Hrvata iz 90-ih iz istočnog Srijema, Bačke i Banata vratilo u Srbiju.
Takve stvari iz Knina me uopće ne zanimaju.
Takve stvari iz Knina me uopće ne zanimaju.
Guest- Guest
Fénix wrote:Stvari u 2017. stoje tako da sve godine unazad prije 2017. se nisu vratili i tu je kraj svake priče. Ništa od mitomanske čmarsrbije, znači ništa od njih ne očekivati. Štoviše, dosta kuća je sagrađeno za njihov povratak od strane hrvatske države i nitko se nije vratio. Znači, treba lijepo sve oduzeti i zaključiti priču. Tko je htio ostati, ostao je i nigdje nije imao potrebu otići. Znam jer živim u regiji gdje Srba ima poprilično i nema se s njima nikakav problem osim ako ga sami ne traže. S takvima sam išao u školu, na ekskurziju, igrao nogomet kao klinac itd. Dok nekoliko kilometara dalje(Vukovar, zapadni Srijem), tu četnici još nisu istjerani, ni fizički, ni psihički, a možda ni duhovno nego uživaju i rugaju se, provociraju i ništa se po tom pitanju ne radi.debotoijusto wrote:Fénix wrote:Novi gradonačelnik priča lovačke priče i bolje mu je da napuni usta kilom mesa i tijesta umjesto što vrijeđa intelekt i razum.
tako stvari stoje u 2017
Guest- Guest
Hr vojska nisu samo da momci koji su ratovali
Nego i mi
Nisam ga udario
Pitao sam ga a gdje si bio prošle četiri godine
96
Imao sam oko šesnaesti
Nikad se više u selu nisu pojavili
Bili ste u srao krajini
KUM
Nego i mi
Nisam ga udario
Pitao sam ga a gdje si bio prošle četiri godine
96
Imao sam oko šesnaesti
Nikad se više u selu nisu pojavili
Bili ste u srao krajini
KUM
2014-04-11
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Similar topics
» Srbi prisilnom mobilizacijom pa čak do smrti kažnjavali izbjegle Srbe iz Oluje
» Umro Drago Kovacevic zadnji gradonacelnik Knina u SRAO KRAJINI
» Milijun Sirijaca se vratilo u svoje domove nakon ruske intervencije
» Torcidaši koji su palicama tukli Srbe kod Knina idu natrag u pritvor
» Dalaj Lama- Europa pripada Europljanima, izbjeglice moraju obnavljati svoje domove
» Umro Drago Kovacevic zadnji gradonacelnik Knina u SRAO KRAJINI
» Milijun Sirijaca se vratilo u svoje domove nakon ruske intervencije
» Torcidaši koji su palicama tukli Srbe kod Knina idu natrag u pritvor
» Dalaj Lama- Europa pripada Europljanima, izbjeglice moraju obnavljati svoje domove
Page 6 of 15