Treba se biti korak ispred, makar pokušati, a to se radi
Page 1 of 1
Treba se biti korak ispred, makar pokušati, a to se radi
Na pitanje misli li da bi se u sve trebala uključiti vojska, odgovara da je on sada u mirovini. 'Sada to rade neki mladi ljudi', rekao je Gotovina. Budući da se čuju i komentari da bi se Hrvatska trebala zatvoriti na neki način jer nema kapaciteta primiti veći broj ljudi, Gotovina se ne slaže s tim da se zemlja zatvori za izbjeglice.
'Ja na znam brojku i nije mi bitna. Postoje institucije koje se brinu za to i odgovorne su za to. 'Ne možete se zatvoriti. Kako zatvoriti? Treba se pristupiti problemu organizirano i to se radi. Treba se biti korak ispred,makar pokušati, a to rade', zaključuje.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ante-gotovina-o-izbjeglickoj-krizi-treba-se-biti-korak-ispred-makar-pokusati-a-to-rade---409037.html
'Ja na znam brojku i nije mi bitna. Postoje institucije koje se brinu za to i odgovorne su za to. 'Ne možete se zatvoriti. Kako zatvoriti? Treba se pristupiti problemu organizirano i to se radi. Treba se biti korak ispred,makar pokušati, a to rade', zaključuje.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ante-gotovina-o-izbjeglickoj-krizi-treba-se-biti-korak-ispred-makar-pokusati-a-to-rade---409037.html
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Treba se biti korak ispred, makar pokušati, a to se radi
he he i jos jedno he...
2014-04-12
ae...da je za zabranu/vojsku/sator sad bi bilo 16st. upisa...red wolf wrote:To je čovjek...
2014-04-12
Ne treba ga kritizirat,svašta je prošao,sad ima milione i deblja ribe....šta mu fali?
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
njemu nista...fali kvazidesnicarima vodja jer sami nemaju muda a osovina klem/glogoski su desnicari od slatke vodev_vlado wrote:Ne treba ga kritizirat,svašta je prošao,sad ima milione i deblja ribe....šta mu fali?
2014-04-12
Ne znam šta su ga to uopće išli pitati. Čovjek gleda svoje posle.
Trinity-
2014-04-17
Gotovina ima francusku putovnicu i ugled u Južnoj Americi. Boli našeg generala qrac kad je već preko 10 godina bježao i gulio za politički montirani proces u Haagu. Nakon svega toga ima svako pravo i pilati kontra ove zemlje i naroda.
Guest- Guest
Pa u vijeću za nacionalnu sigurnost je kod predsjednice...I ti pitaš gluposti...Ali, vjerujem da ju je iznenadio svojim stavom...heheheheheheheheTrinity wrote:Ne znam šta su ga to uopće išli pitati. Čovjek gleda svoje posle.
Guest- Guest
kod gospodje babe inflacija vijeca , svaki dan jedno novo...i 128 ureda po HR , mnogo lijepored wolf wrote:Pa u vijeću za nacionalnu sigurnost je kod predsjednice...I ti pitaš gluposti...Ali, vjerujem da ju je iznenadio svojim stavom...heheheheheheheheTrinity wrote:Ne znam šta su ga to uopće išli pitati. Čovjek gleda svoje posle.
2014-04-12
Similar topics
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» evo ga opet , Amerikanci biti bijesni i pokušati tražiti intervenciju" no vjeruje kako prijatelji RS to neće dopustiti.
» Njemačka korak ispred ostalih: Video na stranici biskupije Essen poziva na ukidanje spolnog morala unutar Crkve
» Prosvjed Hrvata,Albanaca i Bosnjaka ispred srbijanskog konzulata u New Yorku radi kaznjavanja ratnih zlocina silovanja zena
» puljku biljezim + , mozemoa treba bacit oko kako se to radi
» evo ga opet , Amerikanci biti bijesni i pokušati tražiti intervenciju" no vjeruje kako prijatelji RS to neće dopustiti.
» Njemačka korak ispred ostalih: Video na stranici biskupije Essen poziva na ukidanje spolnog morala unutar Crkve
» Prosvjed Hrvata,Albanaca i Bosnjaka ispred srbijanskog konzulata u New Yorku radi kaznjavanja ratnih zlocina silovanja zena
» puljku biljezim + , mozemoa treba bacit oko kako se to radi
Page 1 of 1