Na Malom Lošinju brat roknuo brata zbog-konkurencije
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Na Malom Lošinju brat roknuo brata zbog-konkurencije
Marčelo, ne budi bezobrazan. Sve su to Hrvati kao i Haso.marcellus wrote:dzango wrote:Ajde dok ste se jebali za svaki evro. Sad ste počeli i da se ubijate.
ko mi. Ovo su šiptari.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
krivo napisano restorani...fast fudovi...to vec da..jer sipci rijetko drze restorane...catabbath wrote:vuksadinare wrote:..cisto sumnjam proverit cu kod frenda u malom losinju on tamo zivi
Evo jutarnji se raspitao
Trojica braće - Lazar, Simon i Gjergj - na Lošinj su se doselila 80-ih godina.Četvrti brat Pero živio je na Rabu i vratio se na Kosovo. Podrijetlom su iz Prizrena, iz zlatarske obitelji. Prije nekoliko godina, također zbog sukoba oko gostiju, došlo je do pucnjave, ali tada nitko nije stradao.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mada cudna imena za sipce..prije bi rekao da su kako ono rece jastreb goranci sa kosova..
2015-09-08
Zakaj čudna, imaš Šipaca katolika i muja.vuksadinare wrote:mada cudna imena za sipce..prije bi rekao da su kako ono rece jastreb goranci sa kosova..
2017-03-21
dobro..bas pero,nikola...Eva_ wrote:Zakaj čudna, imaš Šipaca katolika i muja.vuksadinare wrote:mada cudna imena za sipce..prije bi rekao da su kako ono rece jastreb goranci sa kosova..
2015-09-08
Da, baš ta imena. Evo Luka Mjeda, Albanac katolik.
2017-03-21
..oni ako daju imena ako su katolici mahom prevladavaju imena..edi,albert i nesto tome slicno...dobro ima i drugih imena...Eva_ wrote:Da, baš ta imena. Evo Luka Mjeda, Albanac katolik.
2015-09-08
ima kod mene jedan Jozefvuksadinare wrote:..oni ako daju imena ako su katolici mahom prevladavaju imena..edi,albert i nesto tome slicno...dobro ima i drugih imena...Eva_ wrote:Da, baš ta imena. Evo Luka Mjeda, Albanac katolik.
u obitelji ima Edgara, Bernardinu, Zitu, Simona, Antonetu i Ursulu.
Guest- Guest
Koja je razlika?marcellus wrote:dzango wrote:Ajde dok ste se jebali za svaki evro. Sad ste počeli i da se ubijate.
ko mi. Ovo su šiptari.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa ta što vi imate šipca za predsjednika, a mi nemamodzango wrote:Koja je razlika?marcellus wrote:dzango wrote:Ajde dok ste se jebali za svaki evro. Sad ste počeli i da se ubijate.
ko mi. Ovo su šiptari.
Guest- Guest
Istina. Ali vi imate Šiptara i Baliju za brata, a mi nemamo. To ti praktično dođe na isto: Hrvat, Šiptar, Balija.Noor wrote:pa ta što vi imate šipca za predsjednika, a mi nemamodzango wrote:Koja je razlika?marcellus wrote:dzango wrote:Ajde dok ste se jebali za svaki evro. Sad ste počeli i da se ubijate.
ko mi. Ovo su šiptari.
2014-04-19
vama je šiptar tata, a turčin deda.dzango wrote:Istina. Ali vi imate Šiptara i Baliju za brata, a mi nemamo. To ti praktično dođe na isto: Hrvat, Šiptar, Balija.Noor wrote:pa ta što vi imate šipca za predsjednika, a mi nemamodzango wrote:Koja je razlika?marcellus wrote:dzango wrote:Ajde dok ste se jebali za svaki evro. Sad ste počeli i da se ubijate.
ko mi. Ovo su šiptari.
Guest- Guest
Noor wrote:vama je šiptar tata, a turčin deda.dzango wrote:Istina. Ali vi imate Šiptara i Baliju za brata, a mi nemamo. To ti praktično dođe na isto: Hrvat, Šiptar, Balija.Noor wrote:pa ta što vi imate šipca za predsjednika, a mi nemamodzango wrote:Koja je razlika?marcellus wrote:
ko mi. Ovo su šiptari.
2015-09-08
Teško. Znamo kako prolazi nekrst sa Srbima a kako sa braćom Hrvatima.Noor wrote:vama je šiptar tata, a turčin deda.dzango wrote:Istina. Ali vi imate Šiptara i Baliju za brata, a mi nemamo. To ti praktično dođe na isto: Hrvat, Šiptar, Balija.Noor wrote:pa ta što vi imate šipca za predsjednika, a mi nemamodzango wrote:Koja je razlika?marcellus wrote:
ko mi. Ovo su šiptari.
2014-04-19
a znamo, vama je sve je to dobro za klanje...kasnije dodaš malo salate i to je todzango wrote:Teško. Znamo kako prolazi nekrst sa Srbima a kako sa braćom Hrvatima.Noor wrote:vama je šiptar tata, a turčin deda.dzango wrote:Istina. Ali vi imate Šiptara i Baliju za brata, a mi nemamo. To ti praktično dođe na isto: Hrvat, Šiptar, Balija.Noor wrote:pa ta što vi imate šipca za predsjednika, a mi nemamodzango wrote:
Koja je razlika?
Guest- Guest
oni vas guzili ili vi njih..dzango wrote:Teško. Znamo kako prolazi nekrst sa Srbima a kako sa braćom Hrvatima.Noor wrote:vama je šiptar tata, a turčin deda.dzango wrote:Istina. Ali vi imate Šiptara i Baliju za brata, a mi nemamo. To ti praktično dođe na isto: Hrvat, Šiptar, Balija.Noor wrote:pa ta što vi imate šipca za predsjednika, a mi nemamodzango wrote:
Koja je razlika?
2015-09-08
I pivo. Vrućina je.Noor wrote:a znamo, vama je sve je to dobro za klanje...kasnije dodaš malo salate i to je todzango wrote:Teško. Znamo kako prolazi nekrst sa Srbima a kako sa braćom Hrvatima.Noor wrote:vama je šiptar tata, a turčin deda.dzango wrote:Istina. Ali vi imate Šiptara i Baliju za brata, a mi nemamo. To ti praktično dođe na isto: Hrvat, Šiptar, Balija.Noor wrote:
pa ta što vi imate šipca za predsjednika, a mi nemamo
2014-04-19
Ne može Vathr bez dupeta i guženja.vuksadinare wrote:oni vas guzili ili vi njih..dzango wrote:Teško. Znamo kako prolazi nekrst sa Srbima a kako sa braćom Hrvatima.Noor wrote:vama je šiptar tata, a turčin deda.dzango wrote:Istina. Ali vi imate Šiptara i Baliju za brata, a mi nemamo. To ti praktično dođe na isto: Hrvat, Šiptar, Balija.Noor wrote:
pa ta što vi imate šipca za predsjednika, a mi nemamo
2014-04-19
Ma šta pričaš gluposti kad ne znaš. Drže baš restorane i to one najbolje,na najboljim pozicijama.vuksadinare wrote:krivo napisano restorani...fast fudovi...to vec da..jer sipci rijetko drze restorane...catabbath wrote:vuksadinare wrote:..cisto sumnjam proverit cu kod frenda u malom losinju on tamo zivi
Evo jutarnji se raspitao
Trojica braće - Lazar, Simon i Gjergj - na Lošinj su se doselila 80-ih godina.Četvrti brat Pero živio je na Rabu i vratio se na Kosovo. Podrijetlom su iz Prizrena, iz zlatarske obitelji. Prije nekoliko godina, također zbog sukoba oko gostiju, došlo je do pucnjave, ali tada nitko nije stradao.
Istina,drže još i slastičarne,ali sad su proširili repertoar.
Fast fudove drže uglavnom Goranci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma kakvi Goranci??? Bedak,Goranci su muslimani. Ovo su Albanci katolici. Vidiš da imaju katolička imena!vuksadinare wrote:mada cudna imena za sipce..prije bi rekao da su kako ono rece jastreb goranci sa kosova..
2014-04-22
Netočno. Prenz(Franjo), Zef(Josip), Nikola(Kol),Leš(Aleksandar), Simon(Šime),Vljaš (Blaž,Vlaho),Đon(Ivan),Vilson,Vilčenc(Vinko)...vuksadinare wrote:..oni ako daju imena ako su katolici mahom prevladavaju imena..edi,albert i nesto tome slicno...dobro ima i drugih imena...Eva_ wrote:Da, baš ta imena. Evo Luka Mjeda, Albanac katolik.
2014-04-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Udario brat na brata
» Brat do brata Srbin do Hrvata
» Brat Xi preveslao brata Vučica
» Krvna osveta u Srbiji: Brat za brata
» Zaštitar roknuo cigu na žitnjaku
» Brat do brata Srbin do Hrvata
» Brat Xi preveslao brata Vučica
» Krvna osveta u Srbiji: Brat za brata