Udario brat na brata
Page 1 of 1
Udario brat na brata
Katastrofa: Pogledajte šta su migranti uradili mještaninu Glinice
Pokucali na vrata, ja otvorio i odmah me napali, napisao je Kantarević
E. T. / Avaz.ba
03.08.2020 14:10
Zikret Kantarević, mještanin naselja Glinica kod Velike Kladuše brutalno je pretučen, saznaje "Avaz".
Kako je napisao na Facebooku, njega su napali migranti oko 1 sat iza ponoći.
- Pokucali na vrata, ja otvorio i odmah me napali. Više im ni vode neću dati. Pomogneš im, oni ovako vraćaju - napisao je Kantarević na Facebooku.
Inače, u posljednja dva mjeseca napadi migranata na domicilno stanovništvu su učestali.
https://avaz.ba/vijesti/bih/585608/katastrofa-pogledajte-sta-su-migranti-uradili-mjestaninu-glinice
Pokucali na vrata, ja otvorio i odmah me napali, napisao je Kantarević
E. T. / Avaz.ba
03.08.2020 14:10
Kantarević u krvi Foto: Facebook
Zikret Kantarević, mještanin naselja Glinica kod Velike Kladuše brutalno je pretučen, saznaje "Avaz".
Kako je napisao na Facebooku, njega su napali migranti oko 1 sat iza ponoći.
Brojne povrede Foto: Facebook
- Pokucali na vrata, ja otvorio i odmah me napali. Više im ni vode neću dati. Pomogneš im, oni ovako vraćaju - napisao je Kantarević na Facebooku.
Inače, u posljednja dva mjeseca napadi migranata na domicilno stanovništvu su učestali.
https://avaz.ba/vijesti/bih/585608/katastrofa-pogledajte-sta-su-migranti-uradili-mjestaninu-glinice
Re: Udario brat na brata
Tema vec postoji. Molio bih forumsko vrhovništvo da se ovom javašluku već jednom stane na kraj.
Gdje bismo finili kad bismo nasumice otvarali teme ne provjeravsjući jesu li iste već otvorene.
Budući da ovaj tehničar to učestalo čini predlažem da ga se kazni opomenom.
Gdje bismo finili kad bismo nasumice otvarali teme ne provjeravsjući jesu li iste već otvorene.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja predlažem da ti prestaneš srati barem dok pišeš po ovom forumujastreb wrote:Tema vec postoji. Molio bih forumsko vrhovništvo da se ovom javašluku već jednom stane na kraj.
Na kraju će na forumu ostati vas partre wrote:ja predlažem da ti prestaneš srati barem dok pišeš po ovom forumujastreb wrote:Tema vec postoji. Molio bih forumsko vrhovništvo da se ovom javašluku već jednom stane na kraj.
I jedan drugom gladiiti dlaku
Vama ne treba opozicija niti pametniji od vas
Preveć znam takvih koji su odustali
Ovaj forum postaje jednouman do jaja
baba ajd i ti prestani srati, tražiti da se nekoga opominje jer je otvorio temu koja već postoji je ttalna glupostSora wrote:Na kraju će na forumu ostati vas partre wrote:ja predlažem da ti prestaneš srati barem dok pišeš po ovom forumujastreb wrote:Tema vec postoji. Molio bih forumsko vrhovništvo da se ovom javašluku već jednom stane na kraj.
I jedan drugom gladiiti dlaku
Vama ne treba opozicija niti pametniji od vas
Preveć znam takvih koji su odustali
Ovaj forum postaje jednouman do jaja
Similar topics
» Brat do brata Srbin do Hrvata
» Brat Xi preveslao brata Vučica
» Krvna osveta u Srbiji: Brat za brata
» Na Malom Lošinju brat roknuo brata zbog-konkurencije
» Netanyahu udario po Erdoganu
» Brat Xi preveslao brata Vučica
» Krvna osveta u Srbiji: Brat za brata