Strijeljanje kao novi segment dokazivanja vjerodostojnosti
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Strijeljanje kao novi segment dokazivanja vjerodostojnosti
Uzima se datum kada je evidentirana..pismejker wrote:ak oje gradnja pocela prije 67 a zavrsila poslije,kako se to uzima?
Guest- Guest
THX...ima na kartama ,ono cestica 1/1 itd..dakle vidi cuda,nije nelegalno..Noor wrote:kod tebe u ormaru, ako nemaš onda u arhivu, a ak ti je kuća izgrađena prije 68. onda idi na katastar traži uvjerenje da je vidljiva na kartama prije 68. i ne trebaš nikakve dozvole. Znači ako se kuća vidi na kartama od prije 68. imaš legalnu kuću.pismejker wrote:gDJE Se te dozvole prije 68 mogu provjeriti?Noor wrote:tko ti je rekao da moraš, ako su ti objekti izgrađeni točno kako stoji u tim dozvolama?mate wrote:Imam sve dozvole i za trgovinu i sve njene standarde u kući...a...gle, moram platiti legalizaciju
Guest- Guest
jasno...hvala puno...mate wrote:Uzima se datum kada je evidentirana..pismejker wrote:ak oje gradnja pocela prije 67 a zavrsila poslije,kako se to uzima?
Guest- Guest
i šta s njom? nije u građ. području?mate wrote:Oranica je to, moja Noorka :)
Guest- Guest
jo živin u hrpi kamenja organiziranog u 19. stoljeću, i isto mi išću dozvolu za spajanje čestica.
2014-04-16
Odi, to je javno dostupno...katastar, gruntovnica...možeš vidjeti svoj vlasnički list i sve ostalo. Problem je što u većini krajeva gruntovnica i katastar nisu ujednačeni...pismejker wrote:THX...ima na kartama ,ono cestica 1/1 itd..dakle vidi cuda,nije nelegalno..Noor wrote:kod tebe u ormaru, ako nemaš onda u arhivu, a ak ti je kuća izgrađena prije 68. onda idi na katastar traži uvjerenje da je vidljiva na kartama prije 68. i ne trebaš nikakve dozvole. Znači ako se kuća vidi na kartama od prije 68. imaš legalnu kuću.pismejker wrote:gDJE Se te dozvole prije 68 mogu provjeriti?Noor wrote:tko ti je rekao da moraš, ako su ti objekti izgrađeni točno kako stoji u tim dozvolama?mate wrote:Imam sve dozvole i za trgovinu i sve njene standarde u kući...a...gle, moram platiti legalizaciju
Guest- Guest
pa posto je relokacija...logike ima..aben wrote:jo živin u hrpi kamenja organiziranog u 19. stoljeću, i isto mi išću dozvolu za spajanje čestica.
Guest- Guest
Je...prošla sve transformacije društvenih mijena. Godinama stoji, djeluje...Noor wrote:i šta s njom? nije u građ. području?mate wrote:Oranica je to, moja Noorka :)
Guest- Guest
Na otocima je katastrofa, uskladiti gruntovnicu i katastar....Ne znam kada će to uopće biti moguće. Morali bi uhljebiti još 300 samo za istraživanje :)aben wrote:jo živin u hrpi kamenja organiziranog u 19. stoljeću, i isto mi išću dozvolu za spajanje čestica.
Guest- Guest
kakav posto?pismejker wrote:pa posto je relokacija...logike ima..aben wrote:jo živin u hrpi kamenja organiziranog u 19. stoljeću, i isto mi išću dozvolu za spajanje čestica.
ima logike ako si pijun ko čep
2014-04-16
ča je to gruntovnica?mate wrote:Na otocima je katastrofa, uskladiti gruntovnicu i katastar....Ne znam kada će to uopće biti moguće. Morali bi uhljebiti još 300 samo za istraživanje :)aben wrote:jo živin u hrpi kamenja organiziranog u 19. stoljeću, i isto mi išću dozvolu za spajanje čestica.
nemomo mi to
2014-04-16
da,kod mene je katastar,no neki zovu gruntovnica..sad ga znaj..dobro,imam vlasnicki list odnosno moja stara..nemam ja nis vise doli...necu da imam.. ..mjesto je novijeg datuma gradnje,uglavnom novogradnja 60tih i 70tih..THXmate wrote:Odi, to je javno dostupno...katastar, gruntovnica...možeš vidjeti svoj vlasnički list i sve ostalo. Problem je što u većini krajeva gruntovnica i katastar nisu ujednačeni...pismejker wrote:THX...ima na kartama ,ono cestica 1/1 itd..dakle vidi cuda,nije nelegalno..Noor wrote:kod tebe u ormaru, ako nemaš onda u arhivu, a ak ti je kuća izgrađena prije 68. onda idi na katastar traži uvjerenje da je vidljiva na kartama prije 68. i ne trebaš nikakve dozvole. Znači ako se kuća vidi na kartama od prije 68. imaš legalnu kuću.pismejker wrote:gDJE Se te dozvole prije 68 mogu provjeriti?Noor wrote:
tko ti je rekao da moraš, ako su ti objekti izgrađeni točno kako stoji u tim dozvolama?
Guest- Guest
ne znoš sto je grunt..??? A pas ti guzicu poharo...aben wrote:ča je to gruntovnica?mate wrote:Na otocima je katastrofa, uskladiti gruntovnicu i katastar....Ne znam kada će to uopće biti moguće. Morali bi uhljebiti još 300 samo za istraživanje :)aben wrote:jo živin u hrpi kamenja organiziranog u 19. stoljeću, i isto mi išću dozvolu za spajanje čestica.
nemomo mi to
Last edited by pismejker on 4/8/2017, 23:26; edited 1 time in total
Guest- Guest
Hahhaha, znam :)aben wrote:ča je to gruntovnica?mate wrote:Na otocima je katastrofa, uskladiti gruntovnicu i katastar....Ne znam kada će to uopće biti moguće. Morali bi uhljebiti još 300 samo za istraživanje :)aben wrote:jo živin u hrpi kamenja organiziranog u 19. stoljeću, i isto mi išću dozvolu za spajanje čestica.
nemomo mi to
Guest- Guest
Pošto..dakle,na jednom mjestu imas cesticu,pa hotjes spojiti sa drugom..a udaljene su..dobijes uz prvu grunt,velika kao ona druga i to se uknjizi u gruntovnici...a ono gdje je bila,je prihefta nekom drugom ili drzavi...aben wrote:kakav posto?pismejker wrote:pa posto je relokacija...logike ima..aben wrote:jo živin u hrpi kamenja organiziranog u 19. stoljeću, i isto mi išću dozvolu za spajanje čestica.
ima logike ako si pijun ko čep
Guest- Guest
je ti znoš ča je grboč, i hara li pas guzuci ako ne znoš?pismejker wrote:ne znoš sto je grunt..??? A pas ti guzicu poharo... :lol!:aben wrote:ča je to gruntovnica?mate wrote:Na otocima je katastrofa, uskladiti gruntovnicu i katastar....Ne znam kada će to uopće biti moguće. Morali bi uhljebiti još 300 samo za istraživanje :)aben wrote:jo živin u hrpi kamenja organiziranog u 19. stoljeću, i isto mi išću dozvolu za spajanje čestica.
nemomo mi to
2014-04-16
a zasti ja trebam dozvolu da na svojoj zemlji napravim skloniste od vremenski neuvjetaNoor wrote:Zbog čega??? To su plaćali svi koji su vadili dozvole prije gradnje. Jesu li oni budale a ovi ilegalci tako pametni? Potičeš nezakonitu gradnju?mate wrote:A što bi se dogodilo da su svi građani pružili otpor tome?Noor wrote:zbog ubiranja lovemate wrote:Zbog čega produljuju rok za legalizaciju nekretnina?
eto, moras izbljuvat hrpu para za neke papire koje oni daju, isto kao sto moras placat prikljucak za struju vodu plin i slicno, i to masno jebate, ti placas da oni poslije zaradjuju na tebi
nista, nula bodova, kod nas elektra nije dobila dozvolu ni stupove da postavlja, nisu htjeli platit predlozenu rentu mjesta za stup
grboč je riba,pas kjoj kosti oglobao...aben wrote:je ti znoš ča je grboč, i hara li pas guzuci ako ne znoš?pismejker wrote:ne znoš sto je grunt..??? A pas ti guzicu poharo...aben wrote:ča je to gruntovnica?mate wrote:Na otocima je katastrofa, uskladiti gruntovnicu i katastar....Ne znam kada će to uopće biti moguće. Morali bi uhljebiti još 300 samo za istraživanje :)aben wrote:jo živin u hrpi kamenja organiziranog u 19. stoljeću, i isto mi išću dozvolu za spajanje čestica.
nemomo mi to
Guest- Guest
Ma sve je tako jednostavno za provjeriti, znaš li broj čestice?pismejker wrote:da,kod mene je katastar,no neki zovu gruntovnica..sad ga znaj..dobro,imam vlasnicki list odnosno moja stara..nemam ja nis vise doli...necu da imam.. ..mjesto je novijeg datuma gradnje,uglavnom novogradnja 60tih i 70tih..THXmate wrote:Odi, to je javno dostupno...katastar, gruntovnica...možeš vidjeti svoj vlasnički list i sve ostalo. Problem je što u većini krajeva gruntovnica i katastar nisu ujednačeni...pismejker wrote:THX...ima na kartama ,ono cestica 1/1 itd..dakle vidi cuda,nije nelegalno..Noor wrote:kod tebe u ormaru, ako nemaš onda u arhivu, a ak ti je kuća izgrađena prije 68. onda idi na katastar traži uvjerenje da je vidljiva na kartama prije 68. i ne trebaš nikakve dozvole. Znači ako se kuća vidi na kartama od prije 68. imaš legalnu kuću.pismejker wrote:
gDJE Se te dozvole prije 68 mogu provjeriti?
Guest- Guest
car :Daben wrote:jo živin u hrpi kamenja organiziranog u 19. stoljeću, i isto mi išću dozvolu za spajanje čestica.
Leviathan2 wrote:a zasti ja trebam dozvolu da na svojoj zemlji napravim skloniste od vremenski neuvjetaNoor wrote:Zbog čega??? To su plaćali svi koji su vadili dozvole prije gradnje. Jesu li oni budale a ovi ilegalci tako pametni? Potičeš nezakonitu gradnju?mate wrote:A što bi se dogodilo da su svi građani pružili otpor tome?Noor wrote:zbog ubiranja lovemate wrote:Zbog čega produljuju rok za legalizaciju nekretnina?
eto, moras izbljuvat hrpu para za neke papire koje oni daju, isto kao sto moras placat prikljucak za struju vodu plin i slicno, i to masno jebate, ti placas da oni poslije zaradjuju na tebi
nista, nula bodova, kod nas elektra nije dobila dozvolu ni stupove da postavlja, nisu htjeli platit predlozenu rentu mjesta za stup
ufffkad cuh da ne smijes u svom dvoristu rasiriti sator pa rokati curu cijelu noc,otkinuo sam se..
Guest- Guest
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» STRIJELJANJE
» STRIJELJANJE
» STRIJELJANJE
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» STRIJELJANJE
» STRIJELJANJE
» STRIJELJANJE