Konačno: Hrvatska blokira uvoz robe iz Srbije
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Konačno: Hrvatska blokira uvoz robe iz Srbije
dobar je bog ki se škiva da te pogodi gromom radi ove blasfemijevuksadinare wrote:.a imas makedonskih vina i to dobrih za dvadeset kuna
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Hrvatica ih ....
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pao Agrpkor palo sve, nema više jeftinog uvoza
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a i chokolino vise nije sto je nekad bio
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Dok je bilo Agrokora bilo je i đabe uvoza sad idu takse
2014-04-11
Aha, pa su povisili takse na voće i povrće iz Srbije ali iz EU i dalje mogu uvoziti smeće za otpad za pola centa sto kila trulog paradajza. I tako će tobož zaštiti seljake. Jer nećemo uvesti maline iz Srbije nego još jeftinije trule maline iz Poljske?!crvenkasti wrote:Kako su naveli u obrazloženju ove odluke, „dosta im je da idu niz dlaku zahtevima Evropske unije i ustezanja od zaštite svojih seljaka”.
Pa ja nema više riječi gađenja za ovu državu i vlast i njihove laži i svinjarije, nemam više tako odvratnu riječ u repertoaru
eto..ponestalo je i meni uvreda...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa sto ti nisi navijala kad je zoki lupio rampu na granici sa srbijom...kaja wrote:Aha, pa su povisili takse na voće i povrće iz Srbije ali iz EU i dalje mogu uvoziti smeće za otpad za pola centa sto kila trulog paradajza. I tako će tobož zaštiti seljake. Jer nećemo uvesti maline iz Srbije nego još jeftinije trule maline iz Poljske?!crvenkasti wrote:Kako su naveli u obrazloženju ove odluke, „dosta im je da idu niz dlaku zahtevima Evropske unije i ustezanja od zaštite svojih seljaka”.
Pa ja nema više riječi gađenja za ovu državu i vlast i njihove laži i svinjarije, nemam više tako odvratnu riječ u repertoaru
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa navijala sam zato jer su nam poslali izbjeglice da se vrati mjerom od par dana čisto da prestanu to raditi.i prestali su.vuksadinare wrote:pa sto ti nisi navijala kad je zoki lupio rampu na granici sa srbijom...kaja wrote:Aha, pa su povisili takse na voće i povrće iz Srbije ali iz EU i dalje mogu uvoziti smeće za otpad za pola centa sto kila trulog paradajza. I tako će tobož zaštiti seljake. Jer nećemo uvesti maline iz Srbije nego još jeftinije trule maline iz Poljske?!crvenkasti wrote:Kako su naveli u obrazloženju ove odluke, „dosta im je da idu niz dlaku zahtevima Evropske unije i ustezanja od zaštite svojih seljaka”.
ali ova mjera s taksama je van svakog smisla...
2015-08-15
i gdje im je fitosanitarni nadzor kad prodaju meso staro 40 godina iz argentine ili piletinu sa salmonelom iz poljske?
2015-08-15
jbg.....odnosi nisu idealni...jedni druge prcaju...eto ima desetak dana da su na bajakovu srski carinici zajebavali nase kamione i drzali ih gotovo cijeli dan na granici..ovo je valjda vracanje na tokaja wrote:pa navijala sam zato jer su nam poslali izbjeglice da se vrati mjerom od par dana čisto da prestanu to raditi.i prestali su.vuksadinare wrote:pa sto ti nisi navijala kad je zoki lupio rampu na granici sa srbijom...kaja wrote:Aha, pa su povisili takse na voće i povrće iz Srbije ali iz EU i dalje mogu uvoziti smeće za otpad za pola centa sto kila trulog paradajza. I tako će tobož zaštiti seljake. Jer nećemo uvesti maline iz Srbije nego još jeftinije trule maline iz Poljske?!crvenkasti wrote:Kako su naveli u obrazloženju ove odluke, „dosta im je da idu niz dlaku zahtevima Evropske unije i ustezanja od zaštite svojih seljaka”.
ali ova mjera s taksama je van svakog smisla...
2015-09-08
znači to je smisao te mjere koja se vidim tebi sviđa?vuksadinare wrote:.jedni druge prcaju..
2015-08-15
Komentirao bih ali ovo na kraju se opet dogovore i sve ok tako da
2014-04-11
..ma zaboli me..bas ne kupujem prvise njihove proizvode...koji put zdrepcevu krv..eurokrem mi ej preskup...kajmaka nema tu...ni carnex-a...bambi plazmu sam kupovao dok mi ej klinka beba bila i to je to...kaja wrote:znači to je smisao te mjere koja se vidim tebi sviđa?vuksadinare wrote:.jedni druge prcaju..
2015-09-08
malo drame uvijek mora biti..biraci sa obje strane granice zive od toga..RayMabus wrote:Komentirao bih ali ovo na kraju se opet dogovore i sve ok tako da
2015-09-08
uostalom malo ih nasi rajcaju pred oluju da podivljaju...pa da kenjaju jos vise kontra oluje..pa mi kazemo...'vidite kakvi su..'..nisu se promjenili..
2015-09-08
mavuksadinare wrote:malo drame uvijek mora biti..biraci sa obje strane granice zive od toga..RayMabus wrote:Komentirao bih ali ovo na kraju se opet dogovore i sve ok tako da
2014-04-11
Ovo je "vijest" koju su naprednjaci u Srbiji plasirali planski, kako bi prosječnom Srbinu-mitomanu odvukli pažnju od nedavno objavljenih razultata o srpskoj privredi koja je i u drugom kvartalu zabilježila katastrofalne rezulate.
U trećem kvartalu (u koji ulazi suša i štrajkovi u Fijatu, Gorenju i dr.) će opet biti puštena slična vijest, možda samo na račun Albanaca. Nikad siromašnija Srbija i nikad veća propaganda kojom im njihovi mediji zaglupljuju.
U trećem kvartalu (u koji ulazi suša i štrajkovi u Fijatu, Gorenju i dr.) će opet biti puštena slična vijest, možda samo na račun Albanaca. Nikad siromašnija Srbija i nikad veća propaganda kojom im njihovi mediji zaglupljuju.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Kupiš ih zato što ti pašu i cukar i cijena, ostalo je glupost. :)aben wrote:jo mrzin i srbe i srbsku kulturu, to ni tajna,vuksadinare wrote:...eh sto kupuju masovno srpske proizvode...sve se ubili...aben wrote:štititi svoje gradjane od proizvoda koje želu kupiti ti nazivlješ normalnim?vuksadinare wrote:kakvu glupost'..pa to je prvi potez da neka drzava na ovim prostorima ex yu konacno nasla muda da zastiti svoje poljop.proizvođace od prekomjernog uvoza robe.....tako bi rade sve normalnije drzave...ali kontroliraniMy Brother Billo wrote:
to sam ja govorio jos davnih dana da bi to bilo dbro za Srbiju jer nas hrvati tuku ekonomski u robnoj razmjeni,ali eto kad se nemozemo pouzdati u nasu pamet mozemo u njihovu glupost
ali sbe ipak volin više; i zoto ka na polici vidin malešne srbske keksiće čoko keksi od štark, kupin ih tako da uživan u cukru i tako da moj moli doprinos natiro srbe da i dalje rodu zo me.
ali ti si socijalist, i ti to ne moš svatiti. ako moreš, imoš kafu omene.
Trinity-
2014-04-17
ovo je udar na nevidljivu ruku, sto je sranje. HDZ čardak je zlo
Guest- Guest
Koliko vidim suša prepolovila urod u Srbiji
2014-04-11
Poljske maline imaju neku strukturu 3-4%, dok Srpske 12-13.kaja wrote:Aha, pa su povisili takse na voće i povrće iz Srbije ali iz EU i dalje mogu uvoziti smeće za otpad za pola centa sto kila trulog paradajza. I tako će tobož zaštiti seljake. Jer nećemo uvesti maline iz Srbije nego još jeftinije trule maline iz Poljske?!crvenkasti wrote:Kako su naveli u obrazloženju ove odluke, „dosta im je da idu niz dlaku zahtevima Evropske unije i ustezanja od zaštite svojih seljaka”.
Poljske jesu smece, znaju to i Srpski hladnjacari, koji formiraju cenu na osnovu Poljske maline a zatim mesaju Srpsku sa Poljskom i uvaljuju u EU.
Onda dodje kod Rusa i Rus pita ko ga tu za.ebava, kao da su sisali veslo.
Proizvodjaci treba hladnjacare da otkace i da nadju trgovinske lance, gde moze jeftinije da se prodaje a kvalitetna roba.
Tako vrganj mesaju sa sampinjonom i stavljaju u vlazne prostorije da upije vlagu i dobije na tezini.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rusija blokira uvoz iz Srbije
» Erdoganov zet: Turska povećava carine i otežava uvoz za sve robe koje sama može proizvesti
» Hrvatska ne sme da blokira Srbiju!
» Kina na mukama, Hrvatska je blokira!
» Hrvatska blokira EU osudu Turske
» Erdoganov zet: Turska povećava carine i otežava uvoz za sve robe koje sama može proizvesti
» Hrvatska ne sme da blokira Srbiju!
» Kina na mukama, Hrvatska je blokira!
» Hrvatska blokira EU osudu Turske
Page 3 of 3