Riječ ima Karolina Vidović Krišto!
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Riječ ima Karolina Vidović Krišto!
mutava baštarda wrote:cajka postala punkEroo wrote:Slušaju oni i rok i heavy metal...i svašta nešto...omladina ko omladina.mutava baštarda wrote:ne uzimam za zlo nikom ništa, ovdje pričamo o glazbenim ukusima. konzumenti mpt-a su u velikoj mjeri i oni koji slušaju cajke. de gustibus non est disputandumEroo wrote:Zašto im to uzimaš za zlo? Ja ne.mutava baštarda wrote:
veće je pitanje kako to da bi dobar dio tih koji dođu na njegov koncert došli i na cecin...
Ustvari, to bi mogao biti i jedan dio odgovora onima kojima se diže kosa na glavi na "lijepa li si".
Ovo je umjetnost, ma šta tko o tome mislio...Ljepota je u oku promatrača. Illi uhu.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Onda ces na ovo da odlepis... ;)Eroo wrote:Pa i to...meni se dopada i "Svilen konac...", na primjer.Stanojko wrote:Kicu Slabinca!Eroo wrote:Nije loše imati dobar okus, a ukus se onda s vremenom sredi...Ja sam se tako zaljubio u klasiku.Stanojko wrote:Nikoga. Vole rvat cajku vise nego leba da jede i to je ok. Ne moze svako da ima ukusa...Eroo wrote:
Pa ne rekoh li, meni ni Picasso nije nešto što bi me fasciniralo...jebiga, koga to briga?
Gdje, kad?mutava baštarda wrote:mpt je hrvatski domoljub koji se između ostalog "proslavio" pjesmuljkom o gradišci i jasenovcu, a ceca je udovica srpskog domoljuba, njen opus ne poznam, vjerojatno je o ljubavi ili domoljublju, tu se diže najveća lova.dzango wrote:Šta je tu problem?mutava baštarda wrote:veće je pitanje kako to da bi dobar dio tih koji dođu na njegov koncert došli i na cecin...Eroo wrote:Bez veze ti je to, nije to tema...Htio bih čuti odgovor na pitanje, zašto se nekima u okruženju i bliže, diže kosa na glavi na pjesmuljak "Lijepa li si", na primjer? Na njegov koncert dođe 100,000 curica i dječaka, a na te s tvoga snimka ne bi skupio ni 100.vuksadinare wrote:evo jedne jace i od cavoglava...
https://www.youtube.com/watch?v=yqdKjMy2DJc
Te priče dolaze iz krugova koji nisu dobronamjerni...U pozadini je "prikrivena" (meni jasna) priča,
kojih sam se naslušao kroz moj ne baš tako kratak život.
Uostalom, za vrijeme rata nije prošla ni jedna svadba bez onog pjesmuljka...Tada je to bilo tako.
Pjevali su je na zabavama i neki ljudi (ima snimak!), koji se na nju danas zgažavaju....
2016-07-22
I jedno i drugo je turbo folk. Normalno je da onaj koji sluša Tompsona sluša i Cecu. Neobično bi bilo da sluša Disciplinu.mutava baštarda wrote:mpt je hrvatski domoljub koji se između ostalog "proslavio" pjesmuljkom o gradišci i jasenovcu, a ceca je udovica srpskog domoljuba, njen opus ne poznam, vjerojatno je o ljubavi ili domoljublju, tu se diže najveća lova.dzango wrote:Šta je tu problem?mutava baštarda wrote:veće je pitanje kako to da bi dobar dio tih koji dođu na njegov koncert došli i na cecin...Eroo wrote:Bez veze ti je to, nije to tema...Htio bih čuti odgovor na pitanje, zašto se nekima u okruženju i bliže, diže kosa na glavi na pjesmuljak "Lijepa li si", na primjer? Na njegov koncert dođe 100,000 curica i dječaka, a na te s tvoga snimka ne bi skupio ni 100.vuksadinare wrote:evo jedne jace i od cavoglava...
https://www.youtube.com/watch?v=yqdKjMy2DJc
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Neki od njih slušaju "Moj očka 'ma konjička dva"...sve sa "Kdor ne skače ni Sovenc"...dzango wrote:I jedno i drugo je turbo folk. Normalno je da onaj koji sluša Tompsona sluša i Cecu. Neobično bi bilo da sluša Disciplinu.mutava baštarda wrote:mpt je hrvatski domoljub koji se između ostalog "proslavio" pjesmuljkom o gradišci i jasenovcu, a ceca je udovica srpskog domoljuba, njen opus ne poznam, vjerojatno je o ljubavi ili domoljublju, tu se diže najveća lova.dzango wrote:Šta je tu problem?mutava baštarda wrote:veće je pitanje kako to da bi dobar dio tih koji dođu na njegov koncert došli i na cecin...Eroo wrote:
Bez veze ti je to, nije to tema...Htio bih čuti odgovor na pitanje, zašto se nekima u okruženju i bliže, diže kosa na glavi na pjesmuljak "Lijepa li si", na primjer? Na njegov koncert dođe 100,000 curica i dječaka, a na te s tvoga snimka ne bi skupio ni 100.
2016-07-22
Krišto Dio!Eroo wrote:
[size=24]PROGONJENA HRT-OVA NOVINARKA Karolina Vidović Krišto
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ero,ne trubi bezveze. JA sam ga 2003 OSOBNO vidio i čuo kako pjeva dotični mračnjak od pjesme.Eroo wrote:Gdje, kad?mutava baštarda wrote:mpt je hrvatski domoljub koji se između ostalog "proslavio" pjesmuljkom o gradišci i jasenovcu, a ceca je udovica srpskog domoljuba, njen opus ne poznam, vjerojatno je o ljubavi ili domoljublju, tu se diže najveća lova.dzango wrote:Šta je tu problem?mutava baštarda wrote:veće je pitanje kako to da bi dobar dio tih koji dođu na njegov koncert došli i na cecin...Eroo wrote:
Bez veze ti je to, nije to tema...Htio bih čuti odgovor na pitanje, zašto se nekima u okruženju i bliže, diže kosa na glavi na pjesmuljak "Lijepa li si", na primjer? Na njegov koncert dođe 100,000 curica i dječaka, a na te s tvoga snimka ne bi skupio ni 100.
Te priče dolaze iz krugova koji nisu dobronamjerni...U pozadini je "prikrivena" (meni jasna) priča,
kojih sam se naslušao kroz moj ne baš tako kratak život.
Uostalom, za vrijeme rata nije prošla ni jedna svadba bez onog pjesmuljka...Tada je to bilo tako.
Pjevali su je na zabavama i neki ljudi (ima snimak!), koji se na nju danas zgažavaju....
Čak je napomenuo prije te pjesme kako ćemo "sada zapivati pismu koju su pivali naši didovi"!
A ti sad sumnjaj i dvoji,koliko hoćeš.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nije moja berba, inače mi ne bi utekla...Eva_ wrote:Ero ima novu muzu.
2016-07-22
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Karolina Vidović Krišto: esej o dubokoj državi
» Karolina Vidović Krišto osniva svoju stranku
» Vrkljan: Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta.
» Karolina Vidovic Kristo:svatko tko velica jugokomunizam diskvalificira se za javno djelovanje
» Karolina Vidović Krišto osniva novu stranku, poznato kako će se zvati
» Karolina Vidović Krišto osniva svoju stranku
» Vrkljan: Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta.
» Karolina Vidovic Kristo:svatko tko velica jugokomunizam diskvalificira se za javno djelovanje
» Karolina Vidović Krišto osniva novu stranku, poznato kako će se zvati
Page 4 of 4