Više od petine stanovništva u Njemačkoj je prvi ili drugi naraštaj imigranata
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Više od petine stanovništva u Njemačkoj je prvi ili drugi naraštaj imigranata
Nijemci su gotovi, ono npr Berlin, nema odakle da dođu etnički Nijemci samo stranci
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Više od petine stanovništva u Njemačkoj je prvi ili drugi naraštaj imigranata
cuddle bitch wrote:epikur37 wrote:cuddle bitch wrote:epikur37 wrote:Tebi se ne može pomoći, zauzeo si neki perverzan stav i vrtiš potku.
mogao bi otrčati maraton za mene, to bi mi pomoglo
ti pretrčiš koji kilometar, a bolesni ozdravljaju
i klečanje u međugorju, to isto pomaže
Vruće, preplivat ću koju milju s nakanom za tebe :)
Moj elan vital je na vrhuncu rukom probijam zid, brz sam poput sjene oštrouman kao britva :) asistentice potiho govore da sam supermen :D
spreman si fizički za događanje naroda, kao što su tvoji preci bili spremni na imigraciju Turaka kroz 400 godina povijesti
i tad je pobjedila kršćanska tolerancija, okretanje drugog obraza, oprost, ljubav prema neprijatelju, pomaganje slabijima
Ntad je pobijedila nadmoćnija vojska s jedne strane i izdaja (opet) zapada s druge strane.
Ali ne mislim na Bosnu u ovoj temi nego na Zapad, napose Europu.
Posve krivo ciljaš na crkvu ali kaj se može.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
cuddle bitch wrote:
kršćanski alfa muškarac, nadahnuće mu je sveti Josip
najdraži su mu ljudi koji nisu njegove krvi, koji nisu njegovih gena
Guest- Guest
Idem napisati nešto pametno, da svi misle kako sam pametan, a samo da ja znam kako sam u stvari glup.
crvenkasti-
2014-04-17
Dedi treba jedna mulatkinja, malo je bljedunjav.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Dedi treba jedna mulatkinja, malo je bljedunjav.
seksualno je zakinut...to i psiholog pripravniok odmah vidi
2015-08-06
Eva_ wrote:Dedi treba jedna mulatkinja, malo je bljedunjav.
mulatkinja s downovim sindromom
da me se nauči poniznosti i sreći u životu
vanjska ljepota nije odraz zdravlja nego materijalizma i taštine, ljepota je iznutra, a život ima smisla samo u raju nakon smrti
Guest- Guest
Nestanak etnički Švaba je ok manje protestanata
2014-04-11
Doduše, deda zna ispleskati ove forumske mlade neoliberale yodu, triniti to mu bilježim kao plus.
Shvatio je da su zajednica i država nezaobilazni.
2015-08-06
Praktički nitko od ovih iseljenika nije protestant
Promjena omjera
Promjena omjera
2014-04-11
epikur37 wrote:seksualno je zakinut...to i psiholog pripravniok odmah vidiEva_ wrote:Dedi treba jedna mulatkinja, malo je bljedunjav.
tako je, ja sam zdrav pa sam bolestan, to je u skladu s kršćanskim svjetonazorom, ili opsjednut zloduhom, pa zato mrzim ljubav i dobrotu
a bolesni s kojima radiš oni su zdraviji od normalnih, zreliji, odgovorniji, sretniji, zadovoljniji, puni ljubavi, bolji...
Guest- Guest
cuddle bitch wrote:epikur37 wrote:seksualno je zakinut...to i psiholog pripravniok odmah vidiEva_ wrote:Dedi treba jedna mulatkinja, malo je bljedunjav.
tako je, ja sam zdrav pa sam bolestan, to je u skladu s kršćanskim svjetonazorom, ili opsjednut zloduhom, pa zato mrzim ljubav i dobrotu
a bolesni s kojima radiš oni su zdraviji od normalnih, zreliji, odgovorniji, sretniji, zadovoljniji, puni ljubavi, bolji...
gluposti, slabiji članovi zajednice imaju svoje mjesto pod suncem i pravo na životno zadovoljstvo...no bolest je bolest i ona limitira.
jaki smo koliko je jaka naša najslabija karika jel :)
2015-08-06
Još koji napad u Švabiji i za Arape neće htjeti čuti
Useljavaj južnu Ameriku
Katolici
Useljavaj južnu Ameriku
Katolici
2014-04-11
Prije ovakva da te može izdevetat kad padneš u sevdah.cuddle bitch wrote:Eva_ wrote:Dedi treba jedna mulatkinja, malo je bljedunjav.
mulatkinja s downovim sindromom
da me se nauči poniznosti i sreći u životu
vanjska ljepota nije odraz zdravlja nego materijalizma i taštine, ljepota je iznutra, a život ima smisla samo u raju nakon smrti
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
epikur37 wrote:Doduše, deda zna ispleskati ove forumske mlade neoliberale yodu, triniti to mu bilježim kao plus.
ne pljuskam ja nikog, to je čisto retorički pristup da se kroz sukob stvori fokus na određenu stvar
suhoparne informacije nikom ne love pažnju, a drama i cirkus su zanimljive, pa se nešto upamti
pitanje je zašto netko tko zna računati ne može zbrojiti dvije obične stavke i vidjeti to u što gleda
rezultat ne odgovara ideologiji?
zašto ti znaš što je bolest, ali ju ne vidiš tamo gdje je ima, nego ju vidiš kod zdravih ljudi
Guest- Guest
Majmun hoće reći da se trebaš osjećati bolesnim iako si zdrav, odnosno samo onaj tko je vrhunski zdrav može biti svjesan koliko je bolestan.
Nešto slično kao kad je Sokrat rekao da zna da ništa ne zna onda kad je premašio prag vrhunske mudrosti.
Nešto slično kao kad je Sokrat rekao da zna da ništa ne zna onda kad je premašio prag vrhunske mudrosti.
crvenkasti-
2014-04-17
Vidim je gdje je prisutna, zna se što je bolesno ili hendikepirano.cuddle bitch wrote:epikur37 wrote:Doduše, deda zna ispleskati ove forumske mlade neoliberale yodu, triniti to mu bilježim kao plus.
ne pljuskam ja nikog, to je čisto retorički pristup da se kroz sukob stvori fokus na određenu stvar
suhoparne informacije nikom ne love pažnju, a drama i cirkus su zanimljive, pa se nešto upamti
pitanje je zašto netko tko zna računati ne može zbrojiti dvije obične stavke i vidjeti to u što gleda
zašto ti znaš što je bolest, ali ju ne vidiš tamo gdje je ima, nego ju vidiš kod zdravih ljudi
Dobro tebe cimam onako, čisto za provokaciju. Malo si uvrnut ali si ok.
2015-08-06
crvenkasti wrote:Majmun hoće reći da se trebaš osjećati bolesnim iako si zdrav, odnosno samo onaj tko je vrhunski zdrav može biti svjesan koliko je bolestan.
Narcisoidan čovjek se ne može osjećati bolesnim, imun je na kršćanske gluposti
Guest- Guest
cuddle bitch wrote:epikur37 wrote:Doduše, deda zna ispleskati ove forumske mlade neoliberale yodu, triniti to mu bilježim kao plus.
Deda je sebi utuvio u glavu da treba dizati kredite i puno trošiti i da je to super, i cijelo vrijeme se nervira što smo mi ostali glupi i to ne razumijemo.
crvenkasti-
2014-04-17
cuddle bitch wrote:crvenkasti wrote:Majmun hoće reći da se trebaš osjećati bolesnim iako si zdrav, odnosno samo onaj tko je vrhunski zdrav može biti svjesan koliko je bolestan.
Narcisoidan čovjek se ne može osjećati bolesnim, imun je na kršćanske gluposti
I majmun isto.
crvenkasti-
2014-04-17
Kad se izbace protestanti iz Njemačke sve će se vratiti u normalu
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» JEDNA LJUBAVNA PRICA IZMEDJU IMIGRANATA I LOKALNOG STANOVNISTVA
» Prava demografska katastrofa : Hrvatsku je napustilo više od petine stanovnika
» U Njemačkoj je 25,5% stanovništva doseljeničkog podrijekla
» Još malo imigranata u njemačkoj danas...
» Tuča neonacista i imigranata u istočnoj Njemačkoj
» Prava demografska katastrofa : Hrvatsku je napustilo više od petine stanovnika
» U Njemačkoj je 25,5% stanovništva doseljeničkog podrijekla
» Još malo imigranata u njemačkoj danas...
» Tuča neonacista i imigranata u istočnoj Njemačkoj
Page 2 of 3