Novi američki nosač promovira rodna prava
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Novi američki nosač promovira rodna prava
U uniseks kulturi možeš slobodno mlatit žene kojih - nema :kidd:melkior wrote:Ako postoji uniseks kultura, onda nema ni nasilja prema suprotnom spolu jer suprotni spol - ne postoji. Sljedeći put kad vidite neku žensku, odvalite joj šamarčinu da joj se glava okrene za 360°melkior wrote:Bezveze. Da mi ženska uđe u muški wc dok sam ja unutra, bez pardona bih je izbacio van, i još tri puta udario njenom glavom u zid. Jedino što mi treba i što želim na wc-u je samoća i mir, a ne da mi razno razni freakovi ulaze u zabranjenu zonu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Polomit ću kosti svakome tko mi upadne u wc dok sam ja unutra.
2015-08-09
Regoč wrote:Pisoari na stranu, problem su uniseks toaleti. Stvarat će barem nelagodi dielu korisnikah, o povećanim mogućnostima silovanja da i ne pričamo.epikur37 wrote:Nu kad smo vec kod pisoara. Zanimljivo nigdje ih nisam vidio u stanovima i kucama u glavnom u javnim i ugostiteljskim objektima..
Sebi sam uprojektirao u kući mali odjeljak u toaletu za pisoar, za mene i malog. Spasit ćemo se :)
e da baš ti se jebe dok sereš.
Guest- Guest
ovako se obavljala sveta stolica u 1. sjetskom ratu
Guest- Guest
ye, pogotovo onaj prvi koji ima košulju i jaknu od mlađeg brata, suknju od bake, a cipele od Louisa XVI.Leviathan2 wrote:neve, jel te to pali
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Gnječ wrote:škoti se tako nose od davnina
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Nisam problem ja koji dođem srati, problem je onaj koji dođe silovati. Ili zavirivati, što je lakše u uniseksnom toaletu.Gnječ wrote:Regoč wrote:Pisoari na stranu, problem su uniseks toaleti. Stvarat će barem nelagodi dielu korisnikah, o povećanim mogućnostima silovanja da i ne pričamo.epikur37 wrote:Nu kad smo vec kod pisoara. Zanimljivo nigdje ih nisam vidio u stanovima i kucama u glavnom u javnim i ugostiteljskim objektima..
Sebi sam uprojektirao u kući mali odjeljak u toaletu za pisoar, za mene i malog. Spasit ćemo se :)
Neva je modno osvještena.Neve wrote:ye, pogotovo onaj prvi koji ima košulju i jaknu od mlađeg brata, suknju od bake, a cipele od Louisa XVI.Leviathan2 wrote:neve, jel te to pali
Problem je onaj što usere i zapiša dasku od školjke Ovo je u stvari, najbolji način borbe protiv uniseksizmaRegoč wrote:Nisam problem ja koji dođem srati, problem je onaj koji dođe silovati. Ili zavirivati, što je lakše u uniseksnom toaletu.Gnječ wrote:Regoč wrote:Pisoari na stranu, problem su uniseks toaleti. Stvarat će barem nelagodi dielu korisnikah, o povećanim mogućnostima silovanja da i ne pričamo.epikur37 wrote:Nu kad smo vec kod pisoara. Zanimljivo nigdje ih nisam vidio u stanovima i kucama u glavnom u javnim i ugostiteljskim objektima..
2015-08-09
Od wc-a treba napraviti pakao na zemlji:melkior wrote:Problem je onaj što usere i zapiša dasku od školjke Ovo je u stvari, najbolji način borbe protiv uniseksizmaRegoč wrote:Nisam problem ja koji dođem srati, problem je onaj koji dođe silovati. Ili zavirivati, što je lakše u uniseksnom toaletu.Gnječ wrote:Regoč wrote:Pisoari na stranu, problem su uniseks toaleti. Stvarat će barem nelagodi dielu korisnikah, o povećanim mogućnostima silovanja da i ne pričamo.epikur37 wrote:Nu kad smo vec kod pisoara. Zanimljivo nigdje ih nisam vidio u stanovima i kucama u glavnom u javnim i ugostiteljskim objektima..
2015-08-09
Feministice kažu da je muškarci koji pišaju u pisoar ustvari simuliraju silovanje žena i da muškarci trebaju pišati u sjedećem položaju :)
chi non piscia in compania o xe ladro o xe spia !
Guest- Guest
I islamisti tumače da muškarci moraju pišati u čučećem položaju.catabbath wrote:Feministice kažu da je muškarci koji pišaju u pisoar ustvari simuliraju silovanje žena i da muškarci trebaju pišati u sjedećem položaju :)
Pitanje: Da li je mokrenje stojeći zabranjeno ili je dozvoljeno?
Odgovor: Obavljanje prirodne potrebe stojeći nije zabranjeno, međutim, sunnet je da se obavi sjedeći, zbog riječi Aiše, radijallahu anha: „Ko vam bude rekao da je Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, mokrio stojeći, nemojte mu vjerovati, on je mokrio samo sjedeći.“(Ahmed, Tirmizi, Ibn Madže). Mokrenje sjedeći je čišće i lakše se sačuvati od mokraće.
Međutim, došla je olakšica po pitanju mokrenja stojeći, i to od Omera, Alije, Ibn Omera i Zejd b. Sabita, radijallahu anhum. Rekao je Huzejfe, radijallahu anhu: „Došao je Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, na smetljište te je mokrio stojeći.“ (Buhari, Muslim) Bitno je napomenuti da nema kontradiktornosti između ova dva hadisa , već je Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, mokrio stojeći jer nije mogao sjedeći, ili je želio da pojasni ummetu da mokrenje stojeći nije zabranjeno. Osnova ovog propisa je hadis Aiše, radijallahu anha, a to je da je Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, mokrio sjedeći. To je sunnet, a onaj ko mokri stojeći nije počinio zabranjenu stvar.
(Stalna komisija za fetve, br. 2001)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jbte, ti postao al jastrebi ib kobac
znas kuran i hadise
znas kuran i hadise
2014-04-22
e svastajastreb wrote:Pa zanima me islamsko učenjaštvo.Leviathan2 wrote:jbte, ti postao al jastrebi ib kobac
znas kuran i hadise
Ooooo,ima tu zanimljivih stvari. I dobrih stvari. Neke stvari su po šerijatskom sudu kudikamo pravednije od ovih naših trulih zapadnjačkih zakona.Leviathan2 wrote:e svastajastreb wrote:Pa zanima me islamsko učenjaštvo.Leviathan2 wrote:jbte, ti postao al jastrebi ib kobac
znas kuran i hadise
2014-04-22
neke stvari jesu al u vecoj slici je samo jos jedan instrument opresije isto kao i bilo kakvo sudstvojastreb wrote:Ooooo,ima tu zanimljivih stvari. I dobrih stvari. Neke stvari su po šerijatskom sudu kudikamo pravednije od ovih naših trulih zapadnjačkih zakona.Leviathan2 wrote:e svastajastreb wrote:Pa zanima me islamsko učenjaštvo.Leviathan2 wrote:jbte, ti postao al jastrebi ib kobac
znas kuran i hadise
porobljavanje covjeka putem religija i pravila
nema niceg pametnog isto kao i bibliji
nametanje obrasca ponasanja i proglasavanje jedino pravednog nacina
pljuv
Leviathan2 wrote:neke stvari jesu al u vecoj slici je samo jos jedan instrument opresije isto kao i bilo kakvo sudstvojastreb wrote:Ooooo,ima tu zanimljivih stvari. I dobrih stvari. Neke stvari su po šerijatskom sudu kudikamo pravednije od ovih naših trulih zapadnjačkih zakona.Leviathan2 wrote:e svastajastreb wrote:Pa zanima me islamsko učenjaštvo.Leviathan2 wrote:jbte, ti postao al jastrebi ib kobac
znas kuran i hadise
pljuv
jašta.. isto kao što je tvoje pleme bilo sinonim za lopovluk u crknutoj jugi
Guest- Guest
moje pleme je nadzivilo i tvoju crknutu jugu i nadzivjece tvoju polucrknutu hrvatskumetilda wrote:Leviathan2 wrote:neke stvari jesu al u vecoj slici je samo jos jedan instrument opresije isto kao i bilo kakvo sudstvojastreb wrote:Ooooo,ima tu zanimljivih stvari. I dobrih stvari. Neke stvari su po šerijatskom sudu kudikamo pravednije od ovih naših trulih zapadnjačkih zakona.Leviathan2 wrote:e svastajastreb wrote:
Pa zanima me islamsko učenjaštvo.
pljuv
jašta.. isto kao što je tvoje pleme bilo sinonim za lopovluk u crknutoj jugi
a nadzivjece i tebe,
a ipak mislim da je sinonim za lopovluk domoljublje na koje se toliko pozivas
prema tomu ajd odjebi i uvedi si sherijat
domoljubni sherijat,
blja
» Američki nosač aviona uplovio u Mediteran