Ima li nade za net.hr.forum?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ima li nade za net.hr.forum?
Prvo Gnječa. Da se strasti smire.Iknar je gay wrote:provocatora ?jasambrend wrote:Kic, banaj provokatora...
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Kad je već jastreba uhvatila nostalgija za starim stranicama,pitam se ima li više ikakve nade za leksikon-yu-mitologije.net
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Zapravo ima,ali ne onaj naš stari i voljeni,gdje smo jastreb i ja surađivali http://www.leksikon-yu-mitologije.net/
2015-07-23
Regoč-
2015-08-21
A ne,nismo mi autori Leksikona,mi smo samo,ajmo reći,doprinosili našim prilozima i pisanjima.Regoč wrote:Bome ste si truda dali.
2015-07-23
A!Iknar je gay wrote:A ne,nismo mi autori Leksikona,mi smo samo,ajmo reći,doprinosili našim prilozima i pisanjima.Regoč wrote:Bome ste si truda dali.
jastreb wrote:Baš sam malo googlao po starim raspravama na tom kultnom forumu i ufatila me neka nethaernostalgija.
Ima li nade da će taj stari dobri forum ikada više oživjeti,ili će doživjeti istu sudbinu kao Haludovo?
auuuuuu .... Metka stavila neki dan ........ godine su prošle u trenu. Nisam baš puno gledala-tek onu zalijepljnu temu ....
Pa vako sa odmakom: jel na ponos, il na diku - možeš dobit pravu sliku
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Ma nije ni važno,bilo pa prošlo.To je bila slobodna stranica gdje su entuzijasti poput nas dva ostavljali osvrte i priloge za koje se smatralo kako su važni,te zaslužuju da se uvrste u leksikon.Naprimjer,,Modra lasta'' je časopis koji je znamenit i zaslužuje da ga se spomene kao dio jugoslavenske urbane kulture,te mnoge brojene poznate i manje poznate stvari koje su ostavile neki trag u tim romatičarskim vremenima,te sve što se netko sjeti a da netko drugi nije.Regoč wrote:A!Iknar je gay wrote:A ne,nismo mi autori Leksikona,mi smo samo,ajmo reći,doprinosili našim prilozima i pisanjima.Regoč wrote:Bome ste si truda dali.
Recimo čokoladica Zagi,sjetiš se nje i napišeš svoj osvrt,što je bila,kako je nastala,i napišeš neki romantičarski post,tako o bilo čemu što je bilo znamenito za to utopijsko vrijeme.
2015-07-23
Iknar je gay wrote:Ma nije ni važno,bilo pa prošlo.To je bila slobodna stranica gdje su entuzijasti poput nas dva ostavljali osvrte i priloge za koje se smatralo kako su važni,te zaslužuju da se uvrste u leksikon.Naprimjer,,Modra lasta'' je časopis koji je znamenit i zaslužuje da ga se spomene kao dio jugoslavenske urbane kulture,te mnoge brojene poznate i manje poznate stvari koje su ostavile neki trag u tim romatičarskim vremenima,te sve što se netko sjeti a da netko drugi nije.Regoč wrote:A!Iknar je gay wrote:A ne,nismo mi autori Leksikona,mi smo samo,ajmo reći,doprinosili našim prilozima i pisanjima.Regoč wrote:Bome ste si truda dali.
Recimo čokoladica Zagi,sjetiš se nje i napišeš svoj osvrt,što je bila,kako je nastala,i napišeš neki romantičarski post,tako o bilo čemu što je bilo znamenito za to utopijsko vrijeme.
kad spomenijo čokoldu - krašev runolist u formi svake kockice ful zamotane unutar kutije od sto grama ...vrh vrhova
2017-06-06
Da,tu sam i ja najviše volio. To je bila čokolada.orion wrote:Iknar je gay wrote:Ma nije ni važno,bilo pa prošlo.To je bila slobodna stranica gdje su entuzijasti poput nas dva ostavljali osvrte i priloge za koje se smatralo kako su važni,te zaslužuju da se uvrste u leksikon.Naprimjer,,Modra lasta'' je časopis koji je znamenit i zaslužuje da ga se spomene kao dio jugoslavenske urbane kulture,te mnoge brojene poznate i manje poznate stvari koje su ostavile neki trag u tim romatičarskim vremenima,te sve što se netko sjeti a da netko drugi nije.Regoč wrote:A!Iknar je gay wrote:A ne,nismo mi autori Leksikona,mi smo samo,ajmo reći,doprinosili našim prilozima i pisanjima.Regoč wrote:Bome ste si truda dali.
kad spomenijo čokoldu - krašev runolist u formi svake kockice ful zamotane unutar kutije od sto grama ...vrh vrhova
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne sjećam se čokolade Zagi, valjda nješto prigodno za Ynivezijadu.jastreb wrote:Da,tu sam i ja najviše volio. To je bila čokolada.orion wrote:Iknar je gay wrote:Ma nije ni važno,bilo pa prošlo.To je bila slobodna stranica gdje su entuzijasti poput nas dva ostavljali osvrte i priloge za koje se smatralo kako su važni,te zaslužuju da se uvrste u leksikon.Naprimjer,,Modra lasta'' je časopis koji je znamenit i zaslužuje da ga se spomene kao dio jugoslavenske urbane kulture,te mnoge brojene poznate i manje poznate stvari koje su ostavile neki trag u tim romatičarskim vremenima,te sve što se netko sjeti a da netko drugi nije.Regoč wrote:A!Iknar je gay wrote:
A ne,nismo mi autori Leksikona,mi smo samo,ajmo reći,doprinosili našim prilozima i pisanjima.
Ne Zagi,nego Runolist. Ta Zagi je vjerovatno bila neka šećerna tabla.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da,obožavo sam je i ja,zato sam je i spomenuo.jastreb wrote:Da,tu sam i ja najviše volio. To je bila čokolada.orion wrote:Iknar je gay wrote:Ma nije ni važno,bilo pa prošlo.To je bila slobodna stranica gdje su entuzijasti poput nas dva ostavljali osvrte i priloge za koje se smatralo kako su važni,te zaslužuju da se uvrste u leksikon.Naprimjer,,Modra lasta'' je časopis koji je znamenit i zaslužuje da ga se spomene kao dio jugoslavenske urbane kulture,te mnoge brojene poznate i manje poznate stvari koje su ostavile neki trag u tim romatičarskim vremenima,te sve što se netko sjeti a da netko drugi nije.Regoč wrote:A!Iknar je gay wrote:
A ne,nismo mi autori Leksikona,mi smo samo,ajmo reći,doprinosili našim prilozima i pisanjima.
Ali to je ona suština leksikona,da se u njemu pronađu sve one stvari koje nas na neki način vraćaju u to zlatno vrijeme.
2015-07-23
kopipejstajteIknar je gay wrote:Da,obožavo sam je i ja,zato sam je i spomenuo.jastreb wrote:Da,tu sam i ja najviše volio. To je bila čokolada.orion wrote:Iknar je gay wrote:Ma nije ni važno,bilo pa prošlo.To je bila slobodna stranica gdje su entuzijasti poput nas dva ostavljali osvrte i priloge za koje se smatralo kako su važni,te zaslužuju da se uvrste u leksikon.Naprimjer,,Modra lasta'' je časopis koji je znamenit i zaslužuje da ga se spomene kao dio jugoslavenske urbane kulture,te mnoge brojene poznate i manje poznate stvari koje su ostavile neki trag u tim romatičarskim vremenima,te sve što se netko sjeti a da netko drugi nije.Regoč wrote:
A!
Ali to je ona suština leksikona,da se u njemu pronađu sve one stvari koje nas na neki način vraćaju u to zlatno vrijeme.
Guest- Guest
U to vrijeme,kada je počeo taj projekat,nije bilo baš izvora s kojih bi se moglo kopipejstat.pismejker wrote:kopipejstajteIknar je gay wrote:Da,obožavo sam je i ja,zato sam je i spomenuo.jastreb wrote:Da,tu sam i ja najviše volio. To je bila čokolada.orion wrote:Iknar je gay wrote:
Ma nije ni važno,bilo pa prošlo.To je bila slobodna stranica gdje su entuzijasti poput nas dva ostavljali osvrte i priloge za koje se smatralo kako su važni,te zaslužuju da se uvrste u leksikon.Naprimjer,,Modra lasta'' je časopis koji je znamenit i zaslužuje da ga se spomene kao dio jugoslavenske urbane kulture,te mnoge brojene poznate i manje poznate stvari koje su ostavile neki trag u tim romatičarskim vremenima,te sve što se netko sjeti a da netko drugi nije.
2015-07-23
Iknar je gay wrote:provocatora ?jasambrend wrote:Kic, banaj provokatora...
Jastreba... opet ga pucaju nostalgične pizdarije...ne sviđa mu se ovaj forum nikako i non stop rovari...
darth_vader-
2014-04-17
pismejker wrote:kopipejstajteIknar je gay wrote:Da,obožavo sam je i ja,zato sam je i spomenuo.jastreb wrote:Da,tu sam i ja najviše volio. To je bila čokolada.orion wrote:Iknar je gay wrote:
Ma nije ni važno,bilo pa prošlo.To je bila slobodna stranica gdje su entuzijasti poput nas dva ostavljali osvrte i priloge za koje se smatralo kako su važni,te zaslužuju da se uvrste u leksikon.Naprimjer,,Modra lasta'' je časopis koji je znamenit i zaslužuje da ga se spomene kao dio jugoslavenske urbane kulture,te mnoge brojene poznate i manje poznate stvari koje su ostavile neki trag u tim romatičarskim vremenima,te sve što se netko sjeti a da netko drugi nije.
2017-06-06
Meni su bile dobre mini, one mliečne, i Kolumbo, domaća inačica Toblerone.
Pa,šta onda,znaju ga pucat i jugonostalgične pizdarije(kako ti kažeš),ali to ne znači da mu se ne sviđa ova država i da rovari protiv nje.jasambrend wrote:Iknar je gay wrote:provocatora ?jasambrend wrote:Kic, banaj provokatora...
Jastreba... opet ga pucaju nostalgične pizdarije...ne sviđa mu se ovaj forum nikako i non stop rovari...
2015-07-23
jasambrend wrote:Iknar je gay wrote:provocatora ?jasambrend wrote:Kic, banaj provokatora...
kajgod ..... ak zbog fucking čokolade najjačeg hrvatskog čokoladnog brenda rovari protv Hrvtske, onda imamo negdje u eteru imamo bijele miševe
2017-06-06
Zajebancija.orion wrote:jasambrend wrote:Iknar je gay wrote:provocatora ?jasambrend wrote:Kic, banaj provokatora...
kajgod ..... ak zbog fucking čokolade najjačeg hrvatskog čokoladnog brenda rovari protv Hrvtske, onda imamo negdje u eteru imamo bijele miševe
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» Još 5 dana do najvećeg skupa "Srbija nade"
» Milanović: Rusi su tračak nade za Siriju!
» Ima nade za Srbiju?
» Srbija , zemlja bez nade
» Još 5 dana do najvećeg skupa "Srbija nade"
» Milanović: Rusi su tračak nade za Siriju!
» Ima nade za Srbiju?
» Srbija , zemlja bez nade
Page 2 of 3