Plenki mijenja i kraljicu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenki mijenja i kraljicu
jastreb wrote:Pa neki dan joj je pozlilo poslije mise. Šta misliš zašto?Iknar je gay wrote:Je,kak da ne a osim toga,većina njih,pogotovu onih na nižim stupnjevima,uopće ne znaju kome se klanjaju.Regoč wrote:Masonsko sestrinstvo? Nisu li masoni mizogini?Iknar je gay wrote:Kolindu mogu maknuti samo oni koji su je postavili.Ona je jedna od najistaknutiji članica ženskog masonjeriskog sestrinstva,pa koliko mi je poznato,postoji neki ekvivalent,pa što je mason 33 stupnja,na isti način se pozicioniraju i ženske članice.
Ono što je zanimljivo,Kolinda je po tim stupnjevima u masonjerijskoj hijerarhiji ispred Therese May,a ono što me iznenadilo čak ispred i same Merkelice a tek stupanj ispod Hillary Clinton.
I ako nisu članice iste lože,Kolinda je barem tu ispred britansko-njemačkih baba.
...ideš
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Regoč wrote:Ne nego Buzin.orion wrote:Regoč wrote:Iskreno, trebala je biti udaljena još kad je samovoljno otišla s mjesta hrvatske veleposlanice u Americi. Trenutačni otkaz i nemogućnost povrata u državnu i javnu službu kao primjer drugima. Ali sad što je tu je. Bolje nemamo pa ju podupiremo.orion wrote:nije valjda d će po drugi put biti kulturno udaljena ...inače, jako bi joj naštetili .... stradao bi samo ego ...... i krojačice bi ostale bez dobrog posla
u svakom slučaju biti će onako kako Šeks kaže .....
ne znam tko je Buzin, znam gdje je Buzin ..... ......
unatoč masoneriji, hramovima i ložama na belosvetskom nivou kladim na Šeksa
orion- Posts : 2287
2017-06-06
E, najgore je što nikada nećemo znati jer nam nije dano vidjeti sve tajne.orion wrote:Regoč wrote:Ne nego Buzin.orion wrote:Regoč wrote:Iskreno, trebala je biti udaljena još kad je samovoljno otišla s mjesta hrvatske veleposlanice u Americi. Trenutačni otkaz i nemogućnost povrata u državnu i javnu službu kao primjer drugima. Ali sad što je tu je. Bolje nemamo pa ju podupiremo.orion wrote:nije valjda d će po drugi put biti kulturno udaljena ...inače, jako bi joj naštetili .... stradao bi samo ego ...... i krojačice bi ostale bez dobrog posla
Američka ambasada a Šeks je dobar priležnik svakoj strukturi kojoj može biti koristan,ali njegovo vrijeme je prošlo.Nije on prošao škole i inicijacije da bi se kvalificirao za takvu vrstu podatnosti i bezpogovorne raspoloživosti,ali jedno mu se mora priznati,mudriji je nego ova nova postava političara(Kolinda,Plenković,Josipović)orion wrote:Regoč wrote:Ne nego Buzin.orion wrote:Regoč wrote:Iskreno, trebala je biti udaljena još kad je samovoljno otišla s mjesta hrvatske veleposlanice u Americi. Trenutačni otkaz i nemogućnost povrata u državnu i javnu službu kao primjer drugima. Ali sad što je tu je. Bolje nemamo pa ju podupiremo.orion wrote:nije valjda d će po drugi put biti kulturno udaljena ...inače, jako bi joj naštetili .... stradao bi samo ego ...... i krojačice bi ostale bez dobrog posla
I Šeks bi bio dobar sluga tim gospodarima,ali on bi uvijek za sebe znao nešto usićarit,baš kao i Stipe Mesić.Ta stara Titova škola preživila bi kataklizmu,dok je Kolinda jedna od onih,,neću ništa pitati,znati,važno je samo da sam u tom društvu''
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
pa da..i meni je to težak mirisIknar je gay wrote:Da,pogotovu od mirisa tamjana.Noor wrote:Aha, mislila sam da imaš odgovor.jastreb wrote:Ne znam. Pitam stručnjaka za okultizam-Iknara jea gaya.Noor wrote:zašto?jastreb wrote:
Pa neki dan joj je pozlilo poslije mise. Šta misliš zašto?
Pa vjerojatno zbog pomanjkanja zraka i mišunga svakojakih mirisa...vruće, zagušljivo...
Guest- Guest
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-iz-knina-kolinda-nije-isla-na-misu-jer-joj-je-prevruce-plenkovic-porucio-ne-damo-na-oluju/986674.aspxjastreb wrote:Pa neki dan joj je pozlilo poslije mise. Šta misliš zašto?Iknar je gay wrote:Je,kak da ne a osim toga,većina njih,pogotovu onih na nižim stupnjevima,uopće ne znaju kome se klanjaju.Regoč wrote:Masonsko sestrinstvo? Nisu li masoni mizogini?Iknar je gay wrote:Kolindu mogu maknuti samo oni koji su je postavili.Ona je jedna od najistaknutiji članica ženskog masonjeriskog sestrinstva,pa koliko mi je poznato,postoji neki ekvivalent,pa što je mason 33 stupnja,na isti način se pozicioniraju i ženske članice.
Ono što je zanimljivo,Kolinda je po tim stupnjevima u masonjerijskoj hijerarhiji ispred Therese May,a ono što me iznenadilo čak ispred i same Merkelice a tek stupanj ispod Hillary Clinton.
I ako nisu članice iste lože,Kolinda je barem tu ispred britansko-njemačkih baba.
UŽIVO IZ KNINA Kolinda nije otišla na misu jer joj je prevruće
Foto: Dusko Jaramaz, Hrvoje Jelavić/PIXSELL, Index
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Da im hoce netko oruzje podijeliti pa da to naprave kako Bog zapovjeda...kuga ih odnijela.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Četnik ismijava hrvatsku kraljicu
» Bojan Glavasevic pokopao kraljicu
» Srbi popizdeli na zlatnu kraljicu
» (VIDEO) KRALJICU ELIZABETU POSJETILI IZVANZEMALJCI? Na snimci jubileja vidi se neobičan objekt
» Molitva za domovinu: Veliki skup na Bobovcu u znak sjećanja na bosansku kraljicu Katarinu Kosaču
» Bojan Glavasevic pokopao kraljicu
» Srbi popizdeli na zlatnu kraljicu
» (VIDEO) KRALJICU ELIZABETU POSJETILI IZVANZEMALJCI? Na snimci jubileja vidi se neobičan objekt
» Molitva za domovinu: Veliki skup na Bobovcu u znak sjećanja na bosansku kraljicu Katarinu Kosaču
Page 3 of 3