Plenki mijenja i kraljicu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenki mijenja i kraljicu
Ma kakav epikur? nekakav Logo ili takvo nešto. Ne sjećam se više.Regoč wrote:Epikur?jastreb wrote:Čardaklije do groba odani HDZ-u. Među njima i onaj forumaš koji bi kad bi HDZ izgubio izbore bio mjesec dana u nokdaunu.Regoč wrote:Tko je pljuval po Anti? Usta mu se osušila!jastreb wrote:Pljuvat ćete po njemu. Kao i ono kad se nije htio pridružiti HDZ-u i djesnici.metilda wrote:pa šta.. već na starom forumu ja sam predvidjela da će predsjednik RH biti Ante Gotovina.. i treba biti...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Lobo? Ako je istina, stvarno se radi o budaletinama. Tko se više dokazal da je za Hrvatsku od onih koji su za nju ratovali?jastreb wrote:Ma kakav epikur? nekakav Logo ili takvo nešto. Ne sjećam se više.Regoč wrote:Epikur?jastreb wrote:Čardaklije do groba odani HDZ-u. Među njima i onaj forumaš koji bi kad bi HDZ izgubio izbore bio mjesec dana u nokdaunu.Regoč wrote:Tko je pljuval po Anti? Usta mu se osušila!jastreb wrote:
Pljuvat ćete po njemu. Kao i ono kad se nije htio pridružiti HDZ-u i djesnici.
Nije Lobo. Lobo je i sad tu i nije HDZ-ovac ,nego pripadnik Hrv.državotvornog pokreta kojeg je vodio onaj uštipak iz Škotske,Štedul.Regoč wrote:Lobo? Ako je istina, stvarno se radi o budaletinama. Tko se više dokazal da je za Hrvatsku od onih koji su za nju ratovali?jastreb wrote:Ma kakav epikur? nekakav Logo ili takvo nešto. Ne sjećam se više.Regoč wrote:Epikur?jastreb wrote:Čardaklije do groba odani HDZ-u. Među njima i onaj forumaš koji bi kad bi HDZ izgubio izbore bio mjesec dana u nokdaunu.Regoč wrote:
Tko je pljuval po Anti? Usta mu se osušila!
2014-04-22
Pa tko onda? Tko je toliki idiot da ide vrieđati Gotovinu?jastreb wrote:Nije Lobo. Lobo je i sad tu i nije HDZ-ovac ,nego pripadnik Hrv.državotvornog pokreta kojeg je vodio onaj uštipak iz Škotske,Štedul.Regoč wrote:Lobo? Ako je istina, stvarno se radi o budaletinama. Tko se više dokazal da je za Hrvatsku od onih koji su za nju ratovali?jastreb wrote:Ma kakav epikur? nekakav Logo ili takvo nešto. Ne sjećam se više.Regoč wrote:Epikur?jastreb wrote:
Čardaklije do groba odani HDZ-u. Među njima i onaj forumaš koji bi kad bi HDZ izgubio izbore bio mjesec dana u nokdaunu.
Ma ne znam. Možda se netko od forumaša sjeti. Bio je žestoki HDZ-ovac i kad je vidio da se Gotovina ne kani priključiti Stranci onda je beštima na njega i pljuvo po njemu,a kad bi HDZ izgubio izbore bio bi mjesec dana dišperan. Nema ga već dugo.Regoč wrote:Pa tko onda? Tko je toliki idiot da ide vrieđati Gotovinu?jastreb wrote:Nije Lobo. Lobo je i sad tu i nije HDZ-ovac ,nego pripadnik Hrv.državotvornog pokreta kojeg je vodio onaj uštipak iz Škotske,Štedul.Regoč wrote:Lobo? Ako je istina, stvarno se radi o budaletinama. Tko se više dokazal da je za Hrvatsku od onih koji su za nju ratovali?jastreb wrote:Ma kakav epikur? nekakav Logo ili takvo nešto. Ne sjećam se više.Regoč wrote:
Epikur?
2014-04-22
nije valjda d će po drugi put biti kulturno udaljena ...inače, jako bi joj naštetili .... stradao bi samo ego ...... i krojačice bi ostale bez dobrog posla
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Iskreno, trebala je biti udaljena još kad je samovoljno otišla s mjesta hrvatske veleposlanice u Americi. Trenutačni otkaz i nemogućnost povrata u državnu i javnu službu kao primjer drugima. Ali sad što je tu je. Bolje nemamo pa ju podupiremo.orion wrote:nije valjda d će po drugi put biti kulturno udaljena ...inače, jako bi joj naštetili .... stradao bi samo ego ...... i krojačice bi ostale bez dobrog posla
Regoč wrote:Iskreno, trebala je biti udaljena još kad je samovoljno otišla s mjesta hrvatske veleposlanice u Americi. Trenutačni otkaz i nemogućnost povrata u državnu i javnu službu kao primjer drugima. Ali sad što je tu je. Bolje nemamo pa ju podupiremo.orion wrote:nije valjda d će po drugi put biti kulturno udaljena ...inače, jako bi joj naštetili .... stradao bi samo ego ...... i krojačice bi ostale bez dobrog posla
u svakom slučaju biti će onako kako Šeks kaže .....
2017-06-06
Kolindu mogu maknuti samo oni koji su je postavili.Ona je jedna od najistaknutiji članica ženskog masonjeriskog sestrinstva,pa koliko mi je poznato,postoji neki ekvivalent,pa što je mason 33 stupnja,na isti način se pozicioniraju i ženske članice.
Ono što je zanimljivo,Kolinda je po tim stupnjevima u masonjerijskoj hijerarhiji ispred Therese May,a ono što me iznenadilo čak ispred i same Merkelice a tek stupanj ispod Hillary Clinton.
I ako nisu članice iste lože,Kolinda je barem tu ispred britansko-njemačkih baba.
Ono što je zanimljivo,Kolinda je po tim stupnjevima u masonjerijskoj hijerarhiji ispred Therese May,a ono što me iznenadilo čak ispred i same Merkelice a tek stupanj ispod Hillary Clinton.
I ako nisu članice iste lože,Kolinda je barem tu ispred britansko-njemačkih baba.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne nego Buzin.orion wrote:Regoč wrote:Iskreno, trebala je biti udaljena još kad je samovoljno otišla s mjesta hrvatske veleposlanice u Americi. Trenutačni otkaz i nemogućnost povrata u državnu i javnu službu kao primjer drugima. Ali sad što je tu je. Bolje nemamo pa ju podupiremo.orion wrote:nije valjda d će po drugi put biti kulturno udaljena ...inače, jako bi joj naštetili .... stradao bi samo ego ...... i krojačice bi ostale bez dobrog posla
u svakom slučaju biti će onako kako Šeks kaže .....
Masonsko sestrinstvo? Nisu li masoni mizogini?Iknar je gay wrote:Kolindu mogu maknuti samo oni koji su je postavili.Ona je jedna od najistaknutiji članica ženskog masonjeriskog sestrinstva,pa koliko mi je poznato,postoji neki ekvivalent,pa što je mason 33 stupnja,na isti način se pozicioniraju i ženske članice.
Imaju i ženske lože,a osim toga Kolinda je i članica zloglasne Trilaterale.
2014-04-22
Je,kak da ne a osim toga,većina njih,pogotovu onih na nižim stupnjevima,uopće ne znaju kome se klanjaju.Regoč wrote:Masonsko sestrinstvo? Nisu li masoni mizogini?Iknar je gay wrote:Kolindu mogu maknuti samo oni koji su je postavili.Ona je jedna od najistaknutiji članica ženskog masonjeriskog sestrinstva,pa koliko mi je poznato,postoji neki ekvivalent,pa što je mason 33 stupnja,na isti način se pozicioniraju i ženske članice.
2015-07-23
Pa neki dan joj je pozlilo poslije mise. Šta misliš zašto?Iknar je gay wrote:Je,kak da ne a osim toga,većina njih,pogotovu onih na nižim stupnjevima,uopće ne znaju kome se klanjaju.Regoč wrote:Masonsko sestrinstvo? Nisu li masoni mizogini?Iknar je gay wrote:Kolindu mogu maknuti samo oni koji su je postavili.Ona je jedna od najistaknutiji članica ženskog masonjeriskog sestrinstva,pa koliko mi je poznato,postoji neki ekvivalent,pa što je mason 33 stupnja,na isti način se pozicioniraju i ženske članice.
2014-04-22
zašto?jastreb wrote:Pa neki dan joj je pozlilo poslije mise. Šta misliš zašto?Iknar je gay wrote:Je,kak da ne a osim toga,većina njih,pogotovu onih na nižim stupnjevima,uopće ne znaju kome se klanjaju.Regoč wrote:Masonsko sestrinstvo? Nisu li masoni mizogini?Iknar je gay wrote:Kolindu mogu maknuti samo oni koji su je postavili.Ona je jedna od najistaknutiji članica ženskog masonjeriskog sestrinstva,pa koliko mi je poznato,postoji neki ekvivalent,pa što je mason 33 stupnja,na isti način se pozicioniraju i ženske članice.
Guest- Guest
Ne znam. Pitam stručnjaka za okultizam-Iknara jea gaya.Noor wrote:zašto?jastreb wrote:Pa neki dan joj je pozlilo poslije mise. Šta misliš zašto?Iknar je gay wrote:Je,kak da ne a osim toga,većina njih,pogotovu onih na nižim stupnjevima,uopće ne znaju kome se klanjaju.Regoč wrote:Masonsko sestrinstvo? Nisu li masoni mizogini?Iknar je gay wrote:Kolindu mogu maknuti samo oni koji su je postavili.Ona je jedna od najistaknutiji članica ženskog masonjeriskog sestrinstva,pa koliko mi je poznato,postoji neki ekvivalent,pa što je mason 33 stupnja,na isti način se pozicioniraju i ženske članice.
2014-04-22
Vrućina,ili se prenajela.jastreb wrote:Pa neki dan joj je pozlilo poslije mise. Šta misliš zašto?Iknar je gay wrote:Je,kak da ne a osim toga,većina njih,pogotovu onih na nižim stupnjevima,uopće ne znaju kome se klanjaju.Regoč wrote:Masonsko sestrinstvo? Nisu li masoni mizogini?Iknar je gay wrote:Kolindu mogu maknuti samo oni koji su je postavili.Ona je jedna od najistaknutiji članica ženskog masonjeriskog sestrinstva,pa koliko mi je poznato,postoji neki ekvivalent,pa što je mason 33 stupnja,na isti način se pozicioniraju i ženske članice.
2015-07-23
Aha, mislila sam da imaš odgovor.jastreb wrote:Ne znam. Pitam stručnjaka za okultizam-Iknara jea gaya.Noor wrote:zašto?jastreb wrote:Pa neki dan joj je pozlilo poslije mise. Šta misliš zašto?Iknar je gay wrote:Je,kak da ne a osim toga,većina njih,pogotovu onih na nižim stupnjevima,uopće ne znaju kome se klanjaju.Regoč wrote:
Masonsko sestrinstvo? Nisu li masoni mizogini?
Pa vjerojatno zbog pomanjkanja zraka i mišunga svakojakih mirisa...vruće, zagušljivo...
Guest- Guest
Da,pogotovu od mirisa tamjana.Noor wrote:Aha, mislila sam da imaš odgovor.jastreb wrote:Ne znam. Pitam stručnjaka za okultizam-Iknara jea gaya.Noor wrote:zašto?jastreb wrote:Pa neki dan joj je pozlilo poslije mise. Šta misliš zašto?Iknar je gay wrote:
Je,kak da ne a osim toga,većina njih,pogotovu onih na nižim stupnjevima,uopće ne znaju kome se klanjaju.
Pa vjerojatno zbog pomanjkanja zraka i mišunga svakojakih mirisa...vruće, zagušljivo...
2015-07-23
Ja sam se onesviestil pod misom. Lastane, jesam li mason?
jastreb wrote:Pa neki dan joj je pozlilo poslije mise. Šta misliš zašto?Iknar je gay wrote:Je,kak da ne a osim toga,većina njih,pogotovu onih na nižim stupnjevima,uopće ne znaju kome se klanjaju.Regoč wrote:Masonsko sestrinstvo? Nisu li masoni mizogini?Iknar je gay wrote:Kolindu mogu maknuti samo oni koji su je postavili.Ona je jedna od najistaknutiji članica ženskog masonjeriskog sestrinstva,pa koliko mi je poznato,postoji neki ekvivalent,pa što je mason 33 stupnja,na isti način se pozicioniraju i ženske članice.
...ideš
2017-06-06
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Četnik ismijava hrvatsku kraljicu
» Bojan Glavasevic pokopao kraljicu
» Srbi popizdeli na zlatnu kraljicu
» (VIDEO) KRALJICU ELIZABETU POSJETILI IZVANZEMALJCI? Na snimci jubileja vidi se neobičan objekt
» Molitva za domovinu: Veliki skup na Bobovcu u znak sjećanja na bosansku kraljicu Katarinu Kosaču
» Bojan Glavasevic pokopao kraljicu
» Srbi popizdeli na zlatnu kraljicu
» (VIDEO) KRALJICU ELIZABETU POSJETILI IZVANZEMALJCI? Na snimci jubileja vidi se neobičan objekt
» Molitva za domovinu: Veliki skup na Bobovcu u znak sjećanja na bosansku kraljicu Katarinu Kosaču
Page 2 of 3