Crnja: Hrvatice su prave zapadnjačke drolje
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Crnja: Hrvatice su prave zapadnjačke drolje
koliko vidim, tip nije crnac ni mulat, prilično je svijetle puti, ime mu je Daryush "Roosh" Valizadeh i mix je Iranca i Armenke
osim toga, izgleda da sam sebe doživljava ozbiljno na najjače, on je neki man-power aktivist, osnovao je i promovira pokret 'neomaskulinizma' na svojim blogovima:
http://www.returnofkings.com/author/roosh
http://www.poznaninstitute.org/
u svakom slučaju, napravio je usput i dobar biznis od svega toga :D
osim toga, izgleda da sam sebe doživljava ozbiljno na najjače, on je neki man-power aktivist, osnovao je i promovira pokret 'neomaskulinizma' na svojim blogovima:
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Čekaj, lik za sebe tvrdi da je mulat!?Neve wrote:koliko vidim, tip nije crnac ni mulat, prilično je svijetle puti, ime mu je Daryush "Roosh" Valizadeh i mix je Iranca i Armenke
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
phuuu,pa nedavno pisem o jednompoznaniku iz Irana,tip je svjetao u potpunosti,crna kosa vrckasta,faca fino isklesana kultivirana..lik je pojava sto jest jest..iz Irana morao bjezati,jer je starast pretvorio u profit..jebo je zenu nekom vjerskom motjniku...mogao je samo direktno preko granice..sada isto pokusava u svabiji raditi..nema teorije da bi se uhvatio standardnog posela...
Guest- Guest
nemam pojma što on za sebe tvrdi ili je nešto izgubljeno u prijevodumelkior wrote:Čekaj, lik za sebe tvrdi da je mulat!?
crnac ni mulat očito nije
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Imaju vrlo vrlo jebacki pristup curama,gledao sam svojim ocima...lik osvaja neosvojivo...nema kalkulacije za neuspjeh..
Prvo je okrenuo jednu Poljakinju udanju,dvoje djece,ali jako fina cura...dobro je izjebao.,onda je stavio na hladno..cura u shocku..potom dogovorio soj na kavi sa njom,pa u medjuvremenu upoznao neku,visoku krasoticu,ali prefinjenu...skupa je sjedio sa njima,ovu obradjivao,ovoj staroj bacao mrvice...radio je to tako suptilno da se ova nova sve vise zagrijavala,a ovoj staroj,taman u mjeri da se ne pokupi i ode...kraj kave,lik se dize,gleda u oje,dizu se one...sa obima dogovara novi spoj,.,obje sretne i radosne...
Ja znam biti opak u uletu,ali naspram ovoga,zivi sam pocetnik...lik na kraju do suza dotjera cure..
Prvo je okrenuo jednu Poljakinju udanju,dvoje djece,ali jako fina cura...dobro je izjebao.,onda je stavio na hladno..cura u shocku..potom dogovorio soj na kavi sa njom,pa u medjuvremenu upoznao neku,visoku krasoticu,ali prefinjenu...skupa je sjedio sa njima,ovu obradjivao,ovoj staroj bacao mrvice...radio je to tako suptilno da se ova nova sve vise zagrijavala,a ovoj staroj,taman u mjeri da se ne pokupi i ode...kraj kave,lik se dize,gleda u oje,dizu se one...sa obima dogovara novi spoj,.,obje sretne i radosne...
Ja znam biti opak u uletu,ali naspram ovoga,zivi sam pocetnik...lik na kraju do suza dotjera cure..
Guest- Guest
ko onaj u grckoj
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Likovi idu metodom neko maccho-emocionalnog,ali brutalnog stila,sto je bitno,STROGO kriju to sto rade izmedju cura..Nisam vidio lika na ulici doslovno nikad da je pokazao da neku poznaje..strogo mobitel i zavuceni restoran ili kavana...
Zadnji put mi je rekao da je nasao posao kao instruktor plivanja na gradskim bazenima...ehhh,jel moze blize cura..
Zadnji put mi je rekao da je nasao posao kao instruktor plivanja na gradskim bazenima...ehhh,jel moze blize cura..
Guest- Guest
koja sirovina ... da drolje - one su blesave što se upuštaju u kontakt i riskiraju šugu, kugu i bugu ....a drolja je on - mentalno i fizički.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
to je vec generaliziranje,i oni su individualci tako da nisu svi isti ali zrazaila ih je ta neka rep kultura
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
orion wrote:koja sirovina ... da drolje - one su blesave što se upuštaju u kontakt i riskiraju šugu, kugu i bugu ....a drolja je on - mentalno i fizički.
sestra mi je u klinici od frendice na infektoloskom rcula da imaju previse slucajeva neke nove groznice,protiv koje zasad ne postoji djelotvorni antibiotik...ugl.Čamuge iz afrike i arapi sjeverne afrike to sire..a cure??? "Ehhh,pa to je tak okuuul i egzota..."
Guest- Guest
pismejker wrote:orion wrote:koja sirovina ... da drolje - one su blesave što se upuštaju u kontakt i riskiraju šugu, kugu i bugu ....a drolja je on - mentalno i fizički.
sestra mi je u klinici od frendice na infektoloskom rcula da imaju previse slucajeva neke nove groznice,protiv koje zasad ne postoji djelotvorni antibiotik...ugl.Čamuge iz afrike i arapi sjeverne afrike to sire..a cure??? "Ehhh,pa to je tak okuuul i egzota..."
prezasićena svim mogućim onlinovima, misleć da je globalizirana,da sve zna i sve umije, nažalost današnja omladina zapravo je skroz na sroz blesava .....
2017-06-06
A i on je jako pametan što se upustio tako nešto i još se hvali.orion wrote:koja sirovina ... da drolje - one su blesave što se upuštaju u kontakt i riskiraju šugu, kugu i bugu ....a drolja je on - mentalno i fizički.
Trinity-
2014-04-17
orion wrote:pismejker wrote:orion wrote:koja sirovina ... da drolje - one su blesave što se upuštaju u kontakt i riskiraju šugu, kugu i bugu ....a drolja je on - mentalno i fizički.
prezasićena svim mogućim onlinovima, misleć da je globalizirana,da sve zna i sve umije, nažalost današnja omladina zapravo je skroz na sroz blesava .....
upravo tako..Putem socijalnih mreza i servisa prave povodljive idjote i kretene,koji nisu skloni kritickom razmisljanju i djelovnju..Povode se aktualnim i "coool" stvarima,liberalnim i egocentrecnim smjerovima,u stvari,ostvaruju samo one sebicne interese i ciljeve..
Od frendice netjaka,11 godina,takvog jebenog materijalistu ne vidjeh poduze..dobra mala sa svima koji joj nesto zele kupiti,pokloniti,ima najskuplji zamzung mobitel, appleov laptop,teblet,garderoba skupa u pickju mater...tko joj jednom ne ispuni zelju,odmah ide u reciklator i u gnojivo..promptno..
Dakle,to je vec odrecenog usmjerenja i zna se sto joj je motivacija u zivotu..dok dojde u zrelije godine,Liberalni pogledi ce joj savjetovat ičamuge,arape,multikulti,rasiri noge svemu sto pristize iz pičkematerine,,,onda kad zavrse u klinikama sa zarazama,infekcijama,kojekkvim simbiotickim parazitima,ovim i onim...
Ma tko im jebe mater,koja ih nije odgojila,jer joj je lakse bilo kupiti komp,pa nek se cura zabavi,
Guest- Guest
Ja sa 11 godina nisam znao kako pička izgleda,a pristupu curam..ma sramota...
Guest- Guest
melkior wrote:Zapravo, film 50 nijansi sive je presjedk čitave ženske seksualne evolucije još otkad se ljudska vrsta spustila s grana i počela skupljati plodove po zemlji, do današnjeg dana.
Udala se za monstruma: Drago mi je da ga se druge žene boje
Ukrajinac Sergej Tkač (65) je ubijao i silovao više od 25 godina. Kada je konačno uhvaćen, na televiziji ga je vidjela Elena i zaljubila se u njega. Počeli su se dopisivati. Danas su u braku i imaju dijete
Elena je imala 16 godina kada je na televiziji vidjela osuđenog nekrofila i pedofila koji je ubijao djevojčice i mrtve ih silovao. Ubio je 37 curica u 25 godina. Elena se za njega udala i ima s njim dijete.
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/udala-se-za-monstruma-drago-mi-je-da-ga-se-druge-zene-boje-533839 - 24sata.hr
Guest- Guest
kad te cura ostavila? :DPinochet wrote:ako je ovo istina mogu se kladiti da je 80% pojebanih "zagrebčankih" porijeklom iz dalmacije i hercegovine
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
on je autistični geek koji je odlučio postati alfa muškaracNeve wrote:on je neki man-power aktivist, osnovao je i promovira pokret 'neomaskulinizma' na svojim blogovima
dok je studirao biologiju i prije dok je bio srednjoškolac nijedna ženska nije htjela biti s njim jer je bio smotan i sramežljiv
autizam je moćan kod njega
Guest- Guest
cuddle bitch wrote:melkior wrote:Zapravo, film 50 nijansi sive je presjedk čitave ženske seksualne evolucije još otkad se ljudska vrsta spustila s grana i počela skupljati plodove po zemlji, do današnjeg dana.Udala se za monstruma: Drago mi je da ga se druge žene boje
Ukrajinac Sergej Tkač (65) je ubijao i silovao više od 25 godina. Kada je konačno uhvaćen, na televiziji ga je vidjela Elena i zaljubila se u njega. Počeli su se dopisivati. Danas su u braku i imaju dijete
Elena je imala 16 godina kada je na televiziji vidjela osuđenog nekrofila i pedofila koji je ubijao djevojčice i mrtve ih silovao. Ubio je 37 curica u 25 godina. Elena se za njega udala i ima s njim dijete.
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/udala-se-za-monstruma-drago-mi-je-da-ga-se-druge-zene-boje-533839 - 24sata.hr
a eee...ebi ga... cura osjetila onaj najprimordijalni zov brutalnog muzjaka...no nikako ne podrzavam ubvijanje zenki...dakle za joojca promptno..
Guest- Guest
situacija je zapravo prekostrašna ..... djece uopće ne možeš vidjeti vani, više se nitko se ne igra .....
kod mene toalno pitomo okruženje tako da nema razloga za strahove, pa da zbog djecu ne puštju u park ili na igralište .... ne znam. Čudne generacije roditelja.
kod mene toalno pitomo okruženje tako da nema razloga za strahove, pa da zbog djecu ne puštju u park ili na igralište .... ne znam. Čudne generacije roditelja.
2017-06-06
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Korona virus: kineski crveni komunisticki zmaj nokautirao zapadnjacke kapitalisticke ojebine
» Hrvatice po BGD
» Hrvatice u BG
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe
» Hrvatice po BGD
» Hrvatice u BG
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe
Page 4 of 6