Hrvatice u BG
Page 1 of 16
Page 1 of 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Re: Hrvatice u BG
teško je pratiti sve te trendove, prvo su najbolji bili Bosanci, onda Talijani, pa su sad Srbi
u Beogradu je eto život, sve pršti od događanja i uzbuđenja
u Hrvatskoj sivilo i dosada, dođeš na more, na obalu, sve mrtvo, nigdje nikog
u Beogradu je eto život, sve pršti od događanja i uzbuđenja
u Hrvatskoj sivilo i dosada, dođeš na more, na obalu, sve mrtvo, nigdje nikog
Guest- Guest
Mmeni je ZG puno uredjeniji od BG i kulturnije izgleda ali izgleda da je pomalo sterilan za one koji zive tamo...
Guest- Guest
dzmrdz wrote:Mmeni je ZG puno uredjeniji od BG i kulturnije izgleda ali izgleda da je pomalo sterilan za one koji zive tamo...
bg je neuporedivo otvoreniji
prema drugacijem, pa je time kulturniji
nema otpora, pa ga zato svi koji dodju
zavole
Guest- Guest
dzmrdz wrote:Mmeni je ZG puno uredjeniji od BG i kulturnije izgleda ali izgleda da je pomalo sterilan za one koji zive tamo...
Zagreb je pun turista, oko 1 milijun godišnje, meni polako počinju ići na živce Koreanci, ne možeš hodati ulicama više od njih, posvuda su.
Guest- Guest
Kako za koga.dzmrdz wrote:Mmeni je ZG puno uredjeniji od BG i kulturnije izgleda ali izgleda da je pomalo sterilan za one koji zive tamo...
Meni je BG djelovao...pa prilično nesterilno...blago rečeno...
Trinity-
2014-04-17
Ma čuješ razne jezike po Zagrebu.deda ultimate nemesis wrote:dzmrdz wrote:Mmeni je ZG puno uredjeniji od BG i kulturnije izgleda ali izgleda da je pomalo sterilan za one koji zive tamo...
Zagreb je pun turista, oko 1 milijun godišnje, meni polako počinju ići na živce Koreanci, ne možeš hodati ulicama više od njih, posvuda su.
Ali meni ne smetaju.
Trinity-
2014-04-17
onako po domaće. malo musav.Triny wrote:Kako za koga.dzmrdz wrote:Mmeni je ZG puno uredjeniji od BG i kulturnije izgleda ali izgleda da je pomalo sterilan za one koji zive tamo...
2014-12-30
ok, imas pravo na utisak
javi se kad vidis pariz
koliko je (ne )sterilan
javi se kad vidis pariz
koliko je (ne )sterilan
Last edited by pizzon on 8/9/2016, 20:41; edited 1 time in total
Guest- Guest
Po podacima Turističke zajednice Srbije, Beograd najviše posjećuju Turci.
A iako je Beograd veći grad od Zagreba, te iako ima kako vi kažete, bolju ponudu, bolju zabavu, bolji život, ostvaruje 30% manje posjeta nego Hrvatska metropola koja je dosadna i bezvezna.
Očito Beogradu treba malo promocije, pa u tom svjetlu treba shvatiti i ovaj video iz uvoda. Treba više puta ponoviti kako je najbolja zabava i najbolji život tamo.
A iako je Beograd veći grad od Zagreba, te iako ima kako vi kažete, bolju ponudu, bolju zabavu, bolji život, ostvaruje 30% manje posjeta nego Hrvatska metropola koja je dosadna i bezvezna.
Očito Beogradu treba malo promocije, pa u tom svjetlu treba shvatiti i ovaj video iz uvoda. Treba više puta ponoviti kako je najbolja zabava i najbolji život tamo.
Guest- Guest
Pa ako ćemo iskreno, baš prljav i neuredan.veber wrote:onako po domaće. malo musav.Triny wrote:Kako za koga.dzmrdz wrote:Mmeni je ZG puno uredjeniji od BG i kulturnije izgleda ali izgleda da je pomalo sterilan za one koji zive tamo...
Bar je tako izgledao kad sam ja bila tamo. Prije nekih 20-tak godina.
Trinity-
2014-04-17
pa nije, ima mjesta za partijanje, odličnih. Ako to misliš. Makar, puno je ovih cajki zadnjih desetak godina...
bio nedavno, ono cigana ko u priči. smeća još više.Triny wrote:Pa ako ćemo iskreno, baš prljav i neuredan.veber wrote:onako po domaće. malo musav.Triny wrote:Kako za koga.dzmrdz wrote:Mmeni je ZG puno uredjeniji od BG i kulturnije izgleda ali izgleda da je pomalo sterilan za one koji zive tamo...
Bar je tako izgledao kad sam ja bila tamo. Prije nekih 20-tak godina.
mada ima impresivnih veduta. onaj viseći most izgleda super...
2014-12-30
Page 1 of 16 • 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Similar topics
» Hrvatice po BGD
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe
» Hrvatice su spolno ravnopeavnije od Šveđanki i Njemica
» Ispovest Hrvatice koja je raskrinkala Tuđmana
» Laka vam zemlja Hrvatice i Hrvati
» Da li Hrvatice zaista padaju na Srbe
» Hrvatice su spolno ravnopeavnije od Šveđanki i Njemica
» Ispovest Hrvatice koja je raskrinkala Tuđmana