dijete se rodilo, treba ga skućiti :)
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: dijete se rodilo, treba ga skućiti :)
vuksadinare wrote:a jebote dopli se hasanbegovica koji po anketama uziva 2% podrske kao da ima 25%..
Pravi se otrov nalazi u malim pakiranjima..
Guest- Guest
onda se komotno mos plasiti i stranke stejana gnječa...pismejker wrote:vuksadinare wrote:a jebote dopli se hasanbegovica koji po anketama uziva 2% podrske kao da ima 25%..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nu ga:)epikur37 wrote:Eva_ wrote:A Gargamel bi mogel bit mujezin, ima glas ko Coce.
gagi se kvarca...taman malo potamni kao pravi a saud :)
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Pinochet wrote:Bosanska posla
aj ne izvači se sad i ti si hasin doguznik..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
tako ej druze epikure..mislim ovo druze se govorilo ili govori u bosni umjesto prijatelju..epikur37 wrote:Pinochet wrote:Bosanska posla
2015-09-08
vuksadinare wrote:tako ej druze epikure..mislim ovo druze se govorilo ili govori u bosni umjesto prijatelju..epikur37 wrote:Pinochet wrote:Bosanska posla
to među tvojim tamo ;)
2015-08-06
a ne ne....nekidan sam cuo od jednog tuzlaka..'moj drug tomo'epikur37 wrote:vuksadinare wrote:tako ej druze epikure..mislim ovo druze se govorilo ili govori u bosni umjesto prijatelju..epikur37 wrote:Pinochet wrote:Bosanska posla
to među tvojim tamo ;)
2015-09-08
vuksadinare wrote:a ne ne....nekidan sam cuo od jednog tuzlaka..'moj drug tomo'epikur37 wrote:vuksadinare wrote:tako ej druze epikure..mislim ovo druze se govorilo ili govori u bosni umjesto prijatelju..epikur37 wrote:Pinochet wrote:Bosanska posla
to među tvojim tamo ;)
a more bit, manje više to je bošnjački čaršijanerski sleng.
ali nije nepoznanica da i ostali gradžani pokupe istog :)
2015-08-06
Al ti si vučino još fanatičniji sljedbenik Hasana nego što su to yoda i gargamel.
mrka kapa
mrka kapa
2015-08-06
...ziv nam bio druze hasaneepikur37 wrote:Al ti si vučino još fanatičniji sljedbenik Hasana nego što su to yoda i gargamel.
mrka kapa
2015-09-08
Eva_ wrote:Ima Hase većinu na forumu.
Onda može promijeniti ime foruma i podforuma.
Kic kao Bandić treba većinu i to je to.
Ajmo prijedlozi za preimenovanje :D
2015-08-06
Mračni vilajet poturica, nešto kršćana i dva Židova.epikur37 wrote:Eva_ wrote:Ima Hase većinu na forumu.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Forumiistan.epikur37 wrote:Eva_ wrote:Ima Hase većinu na forumu.
vuksadinare wrote:onda se komotno mos plasiti i stranke stejana gnječa...pismejker wrote:vuksadinare wrote:a jebote dopli se hasanbegovica koji po anketama uziva 2% podrske kao da ima 25%..
Ne ja..ali bi se vi Fuk trebali plasiti polovicne muslimnske prevrtljivosti...danas i nosite stimu Koljaca iz WW2,bas rad imuslimanskih handzar divizija,koje su napravile 90% masakra u sklopu Ustasa.a vi naravno placate cijenu....samo napred...Haze ima da zametne lijeve i desne,a st oprezivi,ima da sluzi njegovoj bratiji...
Nigdje ne pise da je povijes na Balkanu konacno u kamen upisana...
Guest- Guest
ljubo1212 wrote:GRAD Zagreb dodijelit će političkoj stranci Bruna Esih-Zlatko Hasanbegović: Neovisni za Hrvatsku, prostor za korištenje u Jurišićevoj ulici veličine 189,04 m2.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hasanbegovic-i-esih-dobili-od-grada-zagreba-gotovo-200-kvadrata-u-centru-grada/984997.aspx
čestitamo
očekujem da uskoro ponovo proradi Jasenovac i Gradiška stara kuća Maksovih mesara, te da Bozanić blagoslovi a Kolinda prereže vrpcu.
Guest- Guest
i onda se ljutiš kad ti se na glupi upis kaže jednostavno, idi bre srči pesak..
(da, opet sam ti zdrmao kavez)
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
ljubo1212 wrote:i onda se ljutiš kad ti se na glupi upis kaže jednostavno, idi bre srči pesak..
jel sam tebe spomenuo? nisam. ajde ubij se majmune ustaški. evo ti je danas dan žalosti.
Guest- Guest
da, opet ista reakcije
a jel majmun možda za bananu?
a jel majmun možda za bananu?
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Imigranti oteli dijete iz Crikvenice, treba im za ženidbu sina
» Ove godine je u RH umrlo manje ljudi, rodilo se više, a zabilježen je i porast zahtjeva za vjenčanjem
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Ove godine je u RH umrlo manje ljudi, rodilo se više, a zabilježen je i porast zahtjeva za vjenčanjem
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
Page 2 of 3