Dokument OZNA-e mijenja povijest: ‘Pobiti svećenike, seljake, trgovce, bogataše …’
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Dokument OZNA-e mijenja povijest: ‘Pobiti svećenike, seljake, trgovce, bogataše …’
Eva_ wrote:Jesi li ti ga ti i proknjižila, kradljiva komunistička knjigovotkinjo?metilda wrote:Eva_ wrote:Moje dupe nije u igri nit se prodaje za pare, a niti je bilo na forumu.dzango wrote:Ajde da napravimo jedan duel u tverkovanju. Norka i Eva za sve pare. Koja pobedi, ima bolje dupe.vuksadinare wrote:evo dupeta od eve..
https://www.youtube.com/watch?v=cnIAScG4AlU
tvoje je dupe u slikopisu bilo na forumu, a bome je i danas svaki dan
ja imam dobro pamćenje pa se sjećam da si ga stavila i sad se stidiš jer su ti rekli da ti je kao daska.. ja se moje priče ne stidim a ti možeš lagati koliko hoćeš.. uostalom stavi link na post u kojem sam to pisala.. ako imaš obraz umjesto dupeta na avataru
Guest- Guest
Re: Dokument OZNA-e mijenja povijest: ‘Pobiti svećenike, seljake, trgovce, bogataše …’
Nema duela, monolog dupeta.dzango wrote:Ovo sad neko podbadanje pred meč kao bokseri?Noor wrote:Za tverkanje trebaš imat gluteus, tak da Afrodita otpada u samom startudzango wrote:Ajde da napravimo jedan duel u tverkovanju. Norka i Eva za sve pare. Koja pobedi, ima bolje dupe.vuksadinare wrote:evo dupeta od eve..
Vadi pare:))
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
dzango wrote:Samo ja izvisio. E sudbino kleta...Eva_ wrote:Jesi li ti ga ti i proknjižila, kradljiva komunistička knjigovotkinjo?metilda wrote:Eva_ wrote:Moje dupe nije u igri nit se prodaje za pare, a niti je bilo na forumu.dzango wrote:
Ajde da napravimo jedan duel u tverkovanju. Norka i Eva za sve pare. Koja pobedi, ima bolje dupe.
Evo,Džango i ja cemo u reali,sve Odmjeriti Rukama..dimenzije,tvrdocu,oblik,testirati na triskanje,i tako..
Guest- Guest
Moje dupe nije bilo na forumu. A ti laži jer ispovijed sve briše, jel tako kradljiva knjogovotkinjo?metilda wrote:Eva_ wrote:Jesi li ti ga ti i proknjižila, kradljiva komunistička knjigovotkinjo?metilda wrote:Eva_ wrote:Moje dupe nije u igri nit se prodaje za pare, a niti je bilo na forumu.dzango wrote:
Ajde da napravimo jedan duel u tverkovanju. Norka i Eva za sve pare. Koja pobedi, ima bolje dupe.
ja imam dobro pamćenje pa se sjećam da si ga stavila i sad se stidiš jer su ti rekli da ti je kao daska.. ja se moje priče ne stidim a ti možeš lagati koliko hoćeš.. uostalom stavi link na post u kojem sam to pisala.. ako imaš obraz umjesto dupeta na avataru
2017-03-21
Šalimo se, koje zlo? bar ja, za druge ne znam.pismejker wrote:ufffff.....neduznom zaebancijom,pokrenuh sveopće Zlo...
2017-03-21
Eva_ wrote:Moje dupe nije bilo na forumu. A ti laži jer ispovijed sve briše, jel tako kradljiva knjogovotkinjo?metilda wrote:Eva_ wrote:Jesi li ti ga ti i proknjižila, kradljiva komunistička knjigovotkinjo?metilda wrote:Eva_ wrote:
Moje dupe nije u igri nit se prodaje za pare, a niti je bilo na forumu.
stidiš se i lažeš o drugima.. tipična palanačka navika
Guest- Guest
Pokaži sliku, vidjelicemetilda wrote:Eva_ wrote:Moje dupe nije bilo na forumu. A ti laži jer ispovijed sve briše, jel tako kradljiva knjogovotkinjo?metilda wrote:Eva_ wrote:Jesi li ti ga ti i proknjižila, kradljiva komunistička knjigovotkinjo?metilda wrote:
2017-03-21
Eva_ wrote:Pokaži sliku, vidjelicemetilda wrote:Eva_ wrote:Moje dupe nije bilo na forumu. A ti laži jer ispovijed sve briše, jel tako kradljiva knjogovotkinjo?metilda wrote:Eva_ wrote:
Jesi li ti ga ti i proknjižila, kradljiva komunistička knjigovotkinjo?
bilo na starom forumu.. taman da ću spremati sliku tvog dupeta.. a ti stavi link na moj post.. ako ne staviš, dupe ti je na avataru umjesto naboranog lica
Guest- Guest
Ma je, bilo i u šumi, u Rusiji, svugdje je bilo moje dupe. No, na forumu nije, ali to vidjelice ne spriječava da ga vide kao i Gospu.metilda wrote:Eva_ wrote:Pokaži sliku, vidjelicemetilda wrote:Eva_ wrote:Moje dupe nije bilo na forumu. A ti laži jer ispovijed sve briše, jel tako kradljiva knjogovotkinjo?metilda wrote:
bilo na starom forumu.. taman da ću spremati sliku tvog dupeta.. a ti stavi link na moj post.. ako ne staviš, dupe ti je na avataru umjesto naboranog lica
2017-03-21
kako ćeš... sad je slika tvog dupeta i evidentirana.. a ja te napuštam i prepuštam tvojoj zloći.. i borama...
Guest- Guest
Afrodita, nisam ja kandidatkinja, kaj si zaboravila, ja već imam tituluEva_ wrote:Kaj sam rekla. Kandidatkinja se sama javila.Noor wrote:Za tverkanje trebaš imat gluteus, tak da Afrodita otpada u samom startudzango wrote:Ajde da napravimo jedan duel u tverkovanju. Norka i Eva za sve pare. Koja pobedi, ima bolje dupe.vuksadinare wrote:evo dupeta od eve..
Vadite pare na stol.
Guest- Guest
Gdje je slika?metilda wrote:kako ćeš... sad je slika tvog dupeta i evidentirana.. a ja te napuštam i prepuštam tvojoj zloći.. i borama...
2017-03-21
Kad si bila i jedina budala koje lijepi slike dupeta na forum. Svakom njegovo.Noor wrote:Afrodita, nisam ja kandidatkinja, kaj si zaboravila, ja već imam tituluEva_ wrote:Kaj sam rekla. Kandidatkinja se sama javila.Noor wrote:Za tverkanje trebaš imat gluteus, tak da Afrodita otpada u samom startudzango wrote:Ajde da napravimo jedan duel u tverkovanju. Norka i Eva za sve pare. Koja pobedi, ima bolje dupe.vuksadinare wrote:evo dupeta od eve..
Vadite pare na stol.
2017-03-21
Ni to nisam video. Jebote.Eva_ wrote:Kad si bila i jedina budala koje lijepi slike dupeta na forum. Svakom njegovo.Noor wrote:Afrodita, nisam ja kandidatkinja, kaj si zaboravila, ja već imam tituluEva_ wrote:Kaj sam rekla. Kandidatkinja se sama javila.Noor wrote:Za tverkanje trebaš imat gluteus, tak da Afrodita otpada u samom startudzango wrote:
Vadite pare na stol.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Stigneš, dvije tri pohvalne riječi i zalijepit će Noor opet. Ak još mene kudiš da sam nikakva, motivacija se multiplicira
Svetac ti na tu foru drka već duže vrijeme.
2017-03-21
Jabi vas obe, gledao na fotkama.Eva_ wrote:Stigneš, dvije tri pohvalne riječi i zalijepit će Noor opet. Ak još mene kudiš da sam nikakva, motivacija se multiplicira
A jeste pokvaren.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Što ja??Niš ja.. ..Ovako,Effa,dobra si ti,ali mozda slika nije bila najbolje odabrana,docim,Noorka je jako svjesna svoje popudbine i iskoristila je najbolji moguci kut da ju prikaze...Neffe,jedna slika sa likom pored nekoe tralje od auta,prikazuje,zamamnu prćastu guzu iz profila..Eva_ wrote:Stigneš, dvije tri pohvalne riječi i zalijepit će Noor opet. Ak još mene kudiš da sam nikakva, motivacija se multiplicira
Effa,imala si jeans hlace malo komotnije-neoprostivo...!!! Noorka neke smedje tajice,svjetlije,sa crnim sirim trakama sa strane,koje jako dobro prikauju okuke oblinaa..mmmm da...
Guest- Guest
Ja bih i u živo.dzango wrote:Jabi vas obe, gledao na fotkama.Eva_ wrote:Stigneš, dvije tri pohvalne riječi i zalijepit će Noor opet. Ak još mene kudiš da sam nikakva, motivacija se multiplicira
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Najbolja Efina fotka bila je ona kako pleše na nekoj zabavi.
A Noorkina ona u autu što liči na Lep Brenu.
A Noorkina ona u autu što liči na Lep Brenu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
s obzirom na raspolozivi materijal,drugu presudu nisam mogao niti donijeti...
Guest- Guest
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» OZNA -ubila 59.912 srba
» Neradna nedjelja za trgovce u BiH je i dalje san
» Dobra vremena za trgovce oružjem
» ''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
» Skočile cijene nafte, potez Saudijske Arabije iznenadio trgovce
» Neradna nedjelja za trgovce u BiH je i dalje san
» Dobra vremena za trgovce oružjem
» ''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
» Skočile cijene nafte, potez Saudijske Arabije iznenadio trgovce
Page 8 of 13