Dokument OZNA-e mijenja povijest: ‘Pobiti svećenike, seljake, trgovce, bogataše …’
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Dokument OZNA-e mijenja povijest: ‘Pobiti svećenike, seljake, trgovce, bogataše …’
ljubo1212 wrote:i korisni idiot
ali, fulao si već s onim slovencem, a da ni ne znaš tko je i što je bio, i kako je dospio u partizane,
sad da dokumentiram i ovoga, nema smisla,
ma inače nema smisla ulaziti u rasprave.. moj je stil da stavim tekst istine radi i ostavim da se antife glođu i spuste na ad hominem argumentaciju.. oni su slijepi za svaki argument i dokument
Guest- Guest
Re: Dokument OZNA-e mijenja povijest: ‘Pobiti svećenike, seljake, trgovce, bogataše …’
jastreb wrote:Alfonz Šarh-Iztok? O njemu znam dosta toga. Imao sam i o njemu monograiju.ljubo1212 wrote:i korisni idiot
ali, fulao si već s onim slovencem, a da ni ne znaš tko je i što je bio, i kako je dospio u partizane,
kako nisi znao da je ubijen prije ovog proglasa?
i kako je dospio u partizane..
postao si ga ovdje, kao potpuno krivi dokaz neznašnisamčega, nije ti to ni prvi ni zadnji put, lažljo
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
antife??? pa ti glasaš za udbaše i njihove potomkemetilda wrote:ljubo1212 wrote:i korisni idiot
ma inače nema smisla ulaziti u rasprave.. moj je stil da stavim tekst istine radi i ostavim da se antife glođu i spuste na ad hominem argumentaciju.. oni su slijepi za svaki argument i dokument
Kermit-
2014-04-17
Ovaj proglas je falsifikat .ljubo1212 wrote:jastreb wrote:Alfonz Šarh-Iztok? O njemu znam dosta toga. Imao sam i o njemu monograiju.ljubo1212 wrote:i korisni idiot
kako nisi znao da je ubijen prije ovog proglasa?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ali si se na njega referirao i odgovorio primjerom iztoka, a da nisi znao ovo što ti navodim
ni prvi ni zadnji puta, kako sam rekao, pukneš ime, misleći da se neće provjeravati...
lažljo, opetovani
ni prvi ni zadnji puta, kako sam rekao, pukneš ime, misleći da se neće provjeravati...
lažljo, opetovani
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
ljubo1212 wrote:lažljo, opetovani
Da, ali on je toliko glup da ga normalni ljudi često simpatiziraju zbog toga jer ga uglavnom žale zbog teškog hendikepa.
Guest- Guest
Svi smo vidli, ak se to opće more nazvat ritEva_ wrote:Samo vi maštajte, moju rit niste vidjeli nit budete.vuksadinare wrote:problem je sto nisi jedini koji joj je to rekao..pismejker wrote:Sto ti je zensko..reci joj daima plosnatu guzu,i odmah se naduri,pocne frktati i ode...
Guest- Guest
Maštaj, maštaj, vidjela nisi nit ćeš
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ja nisam. Jebote, uvek ostanem na kraju da visim.Noor wrote:Svi smo vidli, ak se to opće more nazvat ritEva_ wrote:Samo vi maštajte, moju rit niste vidjeli nit budete.vuksadinare wrote:problem je sto nisi jedini koji joj je to rekao..pismejker wrote:Sto ti je zensko..reci joj daima plosnatu guzu,i odmah se naduri,pocne frktati i ode...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nije nitko s foruma, ali to ih ne spriječava da maštaju.dzango wrote:Ja nisam. Jebote, uvek ostanem na kraju da visim.Noor wrote:Svi smo vidli, ak se to opće more nazvat ritEva_ wrote:Samo vi maštajte, moju rit niste vidjeli nit budete.vuksadinare wrote:problem je sto nisi jedini koji joj je to rekao..pismejker wrote:Sto ti je zensko..reci joj daima plosnatu guzu,i odmah se naduri,pocne frktati i ode...
2017-03-21
To ko ono kada je Mujo bio u Parizu i pitaju ga da li je video Monalizu. Čuj vido, jebo.Eva_ wrote:Nije nitko s foruma, ali to ih ne spriječava da maštaju.dzango wrote:Ja nisam. Jebote, uvek ostanem na kraju da visim.Noor wrote:Svi smo vidli, ak se to opće more nazvat ritEva_ wrote:Samo vi maštajte, moju rit niste vidjeli nit budete.vuksadinare wrote:
problem je sto nisi jedini koji joj je to rekao..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ne postoji 'nitko'..Eva_ wrote:Nije nitko s foruma, ali to ih ne spriječava da maštaju.dzango wrote:Ja nisam. Jebote, uvek ostanem na kraju da visim.Noor wrote:Svi smo vidli, ak se to opće more nazvat ritEva_ wrote:Samo vi maštajte, moju rit niste vidjeli nit budete.vuksadinare wrote:
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
ha spremila sam ja tu sliku...tak daaaaEva_ wrote:Maštaj, maštaj, vidjela nisi nit ćeš
Guest- Guest
A kaj drugo očekivat od Mujaga i Mujofila:)dzango wrote:To ko ono kada je Mujo bio u Parizu i pitaju ga da li je video Monalizu. Čuj vido, jebo.Eva_ wrote:Nije nitko s foruma, ali to ih ne spriječava da maštaju.dzango wrote:Ja nisam. Jebote, uvek ostanem na kraju da visim.Noor wrote:Svi smo vidli, ak se to opće more nazvat ritEva_ wrote:
Samo vi maštajte, moju rit niste vidjeli nit budete.
2017-03-21
Stvarno. Bravo ti. Ajde ju postaj onda.Noor wrote:ha spremila sam ja tu sliku...tak daaaaEva_ wrote:Maštaj, maštaj, vidjela nisi nit ćeš
2017-03-21
Čuj, nakon onoga kaj smo vidli čisto sumnjam da itko više maštaEva_ wrote:Nije nitko s foruma, ali to ih ne spriječava da maštaju.dzango wrote:Ja nisam. Jebote, uvek ostanem na kraju da visim.Noor wrote:Svi smo vidli, ak se to opće more nazvat ritEva_ wrote:Samo vi maštajte, moju rit niste vidjeli nit budete.vuksadinare wrote:
Guest- Guest
ajde i ja se slazem..postaj norkaEva_ wrote:Stvarno. Bravo ti. Ajde ju postaj onda.Noor wrote:ha spremila sam ja tu sliku...tak daaaaEva_ wrote:Maštaj, maštaj, vidjela nisi nit ćeš
2015-09-08
Još neću....roštiljaj seEva_ wrote:Stvarno. Bravo ti. Ajde ju postaj onda.Noor wrote:ha spremila sam ja tu sliku...tak daaaaEva_ wrote:Maštaj, maštaj, vidjela nisi nit ćeš
Guest- Guest
Da, to su više laži. Tako stari ljudi pa da idu lagat.Noor wrote:Čuj, nakon onoga kaj smo vidli čisto sumnjam da itko više maštaEva_ wrote:Nije nitko s foruma, ali to ih ne spriječava da maštaju.dzango wrote:Ja nisam. Jebote, uvek ostanem na kraju da visim.Noor wrote:Svi smo vidli, ak se to opće more nazvat ritEva_ wrote:
Samo vi maštajte, moju rit niste vidjeli nit budete.
2017-03-21
Nemaš kaj. Jel laži se ne daju predočit u sliku.Noor wrote:Još neću....roštiljaj seEva_ wrote:Stvarno. Bravo ti. Ajde ju postaj onda.Noor wrote:ha spremila sam ja tu sliku...tak daaaaEva_ wrote:Maštaj, maštaj, vidjela nisi nit ćeš
2017-03-21
evo dupeta od eve..
https://www.youtube.com/watch?v=cnIAScG4AlU
https://www.youtube.com/watch?v=cnIAScG4AlU
2015-09-08
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» OZNA -ubila 59.912 srba
» Neradna nedjelja za trgovce u BiH je i dalje san
» Dobra vremena za trgovce oružjem
» ''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
» Skočile cijene nafte, potez Saudijske Arabije iznenadio trgovce
» Neradna nedjelja za trgovce u BiH je i dalje san
» Dobra vremena za trgovce oružjem
» ''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
» Skočile cijene nafte, potez Saudijske Arabije iznenadio trgovce
Page 6 of 13