HRVATI OBOŽAVAJU HDZ
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: HRVATI OBOŽAVAJU HDZ
pa evo, iskusni Taritaš, Richembergh, Pusić i Turina Đurić idu s novom strankom Glas...a imat će još manje snage od Mosta.vuksadinare wrote:most je bio dobra ideja ali realizatori slabi i neiskusniNoor wrote:pa bio je...Most. i što se desilo?jastreb wrote:Hrvati su (smo) glupi.
Dok god su nam u žiži HDZ,SDP,HNS,MOST i slične idiotarije mi nećemo ni koraka naprijed.
Sa čime mi razbijamo glave!?? Dokle god se u Hrvatskoj ne pojavi neki novi pokret,nama napretka nema.
No kako u svemu zaostajemo za svijetom,valja nam pričekati da se takav neki pokret pojavi na globalnom planu.
Guest- Guest
....oni su cak drpili ime stranke od cehoka..Noor wrote:pa evo, iskusni Taritaš, Richembergh, Pusić i Turina Đurić idu s novom strankom Glas...a imat će još manje snage od Mosta.vuksadinare wrote:most je bio dobra ideja ali realizatori slabi i neiskusniNoor wrote:pa bio je...Most. i što se desilo?jastreb wrote:Hrvati su (smo) glupi.
Dok god su nam u žiži HDZ,SDP,HNS,MOST i slične idiotarije mi nećemo ni koraka naprijed.
Sa čime mi razbijamo glave!?? Dokle god se u Hrvatskoj ne pojavi neki novi pokret,nama napretka nema.
No kako u svemu zaostajemo za svijetom,valja nam pričekati da se takav neki pokret pojavi na globalnom planu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma nebitno, al ok...hoću reći da još dugo neće biti nikoga na našoj političkoj sceni tko će biti u stanju sdp ili hdz maknuti u stranuvuksadinare wrote:....oni su cak drpili ime stranke od cehoka..Noor wrote:pa evo, iskusni Taritaš, Richembergh, Pusić i Turina Đurić idu s novom strankom Glas...a imat će još manje snage od Mosta.vuksadinare wrote:most je bio dobra ideja ali realizatori slabi i neiskusniNoor wrote:pa bio je...Most. i što se desilo?jastreb wrote:Hrvati su (smo) glupi.
Guest- Guest
Ma čuj ovo,,što da se radi'' ne moj klonut duhom i pustit da te ova neoliberalna balavurdija skrene s našeg časnog puta samoupravnog socijalizma.jastreb wrote: A dobro, postavit ću ono čuveno "Što da se radi?"
Kurac će oni biti komesari revolucije,mi smo to kaparisali,nismo valjda godinama ginuli po forumskim frontama da bi smo sad pustili da nas zaraze malodušjem i postanu komesari kao četnici 1944te.
Drug Tito će se reinkarnirat ipovest nas u novi samoupravni socijalistički raj.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Usprkos svemu Hrvati i dalje obožavaju HDZ
» Glumac kojeg Hrvati obožavaju u aferi
» japanke obozavaju pirotske opanke
» Kakve žene vole i obožavaju muškarci?
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Glumac kojeg Hrvati obožavaju u aferi
» japanke obozavaju pirotske opanke
» Kakve žene vole i obožavaju muškarci?
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
Page 4 of 4