ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HRVATI OBOŽAVAJU HDZ

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

HRVATI OBOŽAVAJU HDZ - Page 2 Empty Re: HRVATI OBOŽAVAJU HDZ

Post by Guest 26/7/2017, 08:39

jastreb wrote:U toj novoj revoluciji neće se jurišati na nikakve zimske dvorce i bastilje,nego na banke.

dakle budućnost vidim u uništenju ovog bankarskog sustava.
:;D još kada bi shvatio da u bankama gotovo da nema novca, da u bankama imaš samo oročenu štednju RH građana, tipa Epikura ili Longija, pa eventualno što možeš  opljačkati jest njihova štednja koja je plasirana kroz kredite.. aj onda ti objasni longiju i epikuru da si im maznuo pare "u ime višeg cilja".. imaš odmah sutra građanski rat, jer 500 000 Hrvata koji imaju štednju na banci neće pristati da im komunisti kradu tu lovu.. sutra bi te longi i epi skirama i vilama razapeli

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 26/7/2017, 08:44

Pinochet wrote:misliš da se Rusi koji žive životom skoro pa slični zapadnom, --- gdje većina rusa ima stan, auto, pc, telefon, internet, 3 topla obroka dnevno, bogatiji rus putuje vanka, obični rus po rusiji.. misliš da se žele vratiti u komunizam? žele kurac
Pa to ne bi bio povratak u onaj i onakav komunizam iz doba carske Rusije i poslije nje.

Bio bi to pokret koji bi uništio parazite,uhljebe i Čardaklije.

nadam se i tvom sudjelovanju u tome.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 26/7/2017, 08:45

Pinochet wrote:
jastreb wrote:U toj novoj revoluciji neće se jurišati na nikakve zimske dvorce i bastilje,nego na banke.

:;D još kada bi shvatio da u bankama gotovo da nema novca, da u bankama imaš samo oročenu štednju RH građana, tipa Epikura ili Longija, pa eventualno što možeš  opljačkati jest njihova štednja koja je plasirana kroz kredite.. aj onda ti objasni longiju i epikuru da si im maznuo pare "u ime višeg cilja".. imaš odmah sutra građanski rat, jer 500 000 Hrvata koji imaju štednju na banci neće pristati da im komunisti kradu tu lovu.. sutra bi te longi i epi skirama i vilama razapeli
Nikome se sa bankovnog računa niš ne bi uzelo. Naprotiv. ljude bi se oslobodilo iz dužničkog ropstva. O tome se pišu knjige.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 26/7/2017, 08:48

jastreb wrote:
Pinochet wrote:

Nikome se sa bankovnog računa niš ne bi uzelo. Naprotiv. ljude bi se oslobodilo iz dužničkog ropstva. O tome se pišu knjige.
pa točno to .

epikur, longi - stave svoju ušteđevinu koju su krvavo zaradili na banku, a onda banka recimo meni(planiram uzet neki kredit možda za stan itd) da na račun njihove štednje kredit.

I sada dodjes ti jastreb, i "mene oslobodiš" "dužničkog ropstva", a longi i epikur popuše pare, a ja dobijem besplatan stan što mi je ga je financirao longi i epikur.

Mislim, ja neman ništa protiv, ali ako misliš da će pola milijuna Hrvata koji štede u banci pristati na tako nešto, sretno ti.. sutra će oni tebe (ili tko donese takvu oduku) nabiti na kolac, neće mene
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/7/2017, 08:52

orion wrote:praktično i pragmatično ..... vojska,policija,javne službe i javne tvrtke, zaštićeni penzići u liku i obliku prvoboraca više krivih nego pravih, iz realnog sektora nešto pridruženih tajkunčića koji su u provizijskom dilu i na kraju ljudi koji zaista i od srca vjeruju da je to najbolja opcija za našu zemlju....nabere se :)
ode je sve objašnjeno.

ja sam upoznao neke "hardcore" HDZovce, i doslovno svi sisaju državu(uhljebi, paraziti, čardakovci)..

najjači je meni frend, koji se oženio, on je mrzio HDZ, pa počeo glasovati za HDZ.. radi žene/cure .. koja je šema,  ona(njegova cura/žena) govori "za koga ću glasovati nego za HDZ" "jer sve što vidite HDZ nam je omogućio i stvorio".. našto ja kažem da mom starom pa i meni HDZ nije dao niti kune, nego nas samo pljačka i da smo sve sami napravili, ova me čudno gleda.. kao zar je to moguće?

onda njezina situacija ovakva - otac branitelj, u mirovini sa 40godina, čovik u naponu snage.. HDZovac, bivši branitelj, u penziji u naponu snage, rješava preko veze sve.. njoj posao, njezinom bratu, njezinoj rodbini. .

i onda se ona uda za moga frenda, i sada je i ovaj "prisiljen glasovati za HDZ". oni su poput kulta.  imaju oko 100 000 aktivnih članova i oko 200 000 malo manje aktivnih , koji su uglavnom raspoređeni po javnim firmama, policiji, birokraicji, uhljebi, paraziti, u prijevremenim penzijama..

i onda idu na šemu "ako želiš zadržati taj i taj svoj status" - glasuj za mene i ti i cijela svoja rodbina. Za doslvono svaki kvart/kotar/ulicu u RH, postoji neki HDZovac koji je nadzire. I koji nadzire svoje članove da glasuju za njih. I koji sve to provjerava kasnije(na količini izašlih ljudi).

Zato doslovno HDZovci, uoči svakih izbora , skoro pa znaju točan broj glasova. Vi nemate pojma kako je ta  efikasna ta gamad u dolasku na vlast, i da ih je nemoguće odjedanput srušiti sa vlasti. Jedino HDZ može "neoliberalni" kapitalizam srušiti. Glasovi HDZa, su glasovi parazita, uhljeba, čaradkovaca.

Da bi srušio HDZovo biračko tijelo, moraš demontirati državu i njezine institucije. Japan i Njemačka imaju 10ak ministarstava mi imamo 22?. Treba sve to početi rušiti. Ministarstva, zavode, agencije.

HDZ je od odličnog Yugoslavenskog sustava, gdje je RH bila podjeljena na 100injak gradova i općina, i nekih 8regija/županija, napravio sustav gdje imaš 550 gradova i općina(otok brač koji je nekada bila 1 administrativna jedinica, sada je 8 , ... a imaju 13 000 stanovnika) i 20ak županija.. sve to treba sustavno razjebavati iz unutra.

državne firme tipa HEP; HAC; INA, Šume, sve ti privatizirati - šta mislite koliko tamo ima HDZovaca? sigurno nekih 50-60%.. ostalo su glasači SDPa i HNSa. vrlo malo MOSTa(jer nije stiga trpat) a još manje ŽZ, i drugih stranaka
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/7/2017, 08:56

plus dešava se i demografska promjena. Hrvati iseljavaju na zapadu, većina iseljenih nisu HDZovi birači.
sa druge strane useljavaju bosanci, većina njih jesu HDZovi birači. teško ćemo se riješiti HDZa, jedino bankrotom
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 26/7/2017, 08:57

Pinochet wrote:
jastreb wrote:
Pinochet wrote:

pa točno to .

epikur, longi - stave svoju ušteđevinu koju su krvavo zaradili na banku, a onda banka recimo meni(planiram uzet neki kredit možda za stan itd) da na račun njihove štednje kredit.

I sada dodjes ti jastreb, i "mene oslobodiš"  "dužničkog ropstva", a longi i epikur popuše pare, a ja dobijem besplatan stan što mi je ga je financirao longi i epikur.

Mislim, ja neman ništa protiv, ali ako misliš da će pola milijuna Hrvata koji štede u banci pristati na tako nešto, sretno ti.. sutra će oni tebe (ili tko donese takvu oduku) nabiti na kolac, neće mene
Mislim da to ne bi išlo baš tako. Sav bi se sistem postarao da tako ne bude. O tome možemo samo razglabati,ali ima ljudi koji o tome misle.

Uglavnom,u tome je budućnost. Na kraju krajeva sjećaš li se 90-tih. Znam ljude koji su kupili aute na kredit u Kragujevcu,ili uzeli kredite u Beogradu. Počeo je rat. Kredite nisu isplatili nikad(i neće)a te banke nisu propale,niti je zbog toga propala Crvena Zastava u KG.

Ima puno solucija.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 26/7/2017, 09:00

jastreb wrote:
Pinochet wrote:
jastreb wrote:
Pinochet wrote:

pa točno to .

I sada dodjes ti jastreb, i "mene oslobodiš"  "dužničkog ropstva", a longi i epikur popuše pare, a ja dobijem besplatan stan što mi je ga je financirao longi i epikur.

Mislim da to ne bi išlo baš tako. Sav bi se sistem postarao da tako ne bude. O tome možemo samo razglabati,ali ima ljudi koji o tome misle.

Uglavnom,u tome je budućnost. Na kraju krajeva sjećaš li se 90-tih. Znam ljude koji su kupili aute na kredit u Kragujevcu,ili uzeli kredite u Beogradu. Počeo je rat. Kredite nisu isplatili nikad(i neće)a te banke nisu propale,niti je zbog toga propala Crvena Zastava u KG.

Ima puno solucija.

kralju :)
banke su propale :)

šta misliš koliko je bilo sanacija banka radi takvih kredita :)

3 puta. prvi put krajem yuge, pa dva puta u RH, početkom 90tih i krajem 90tih. sve radi takvih kredita "koji su ljudi digli i odmah isplatili". I meni je otac digao kredit, i isto tako pojela kredit hiperinflacija...

međutim nije moj otac ništa dobio besplatno. i ostali stotine tisuća Hrvata i ostalih. sve je to netko platio. platili smo svi u nižem standardu i većim porezima. tako bi i ovaj put bilo.

mislim zašto vi najmjerno zagovarate te ideje, koje su nakon 666 pokušaja, svih 666 puta završile sa ekonomskom katastrofom, siromaštvom, pa gladi i ratovima.. kada imaš sigurne puteve.. put Švicarske, Irske, ili Baltičkih zemalja/Poljske/Slovačke, Singapura, i stotine drugih zemalja koji su ekonomskom liberalizacijom i nižim porezima i regulacijama, krenuli putem prosperiteta i razvoja u svega 20ak godina
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 26/7/2017, 09:01

Nacionalizacija. Od Todorića i sličnih oduzelo bi se sve. Možda izleda malo svirepo,ali jebaj ga. To tako ide.

Razvlastiti tajkune i konfiskacija imovine,pa ti idi u Švicarsku gdje i onako imaš brdo love i živi kako znaš. Ovdje više nećeš iskorrištavati ljude.

Rješenja je milijun.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by aben 26/7/2017, 09:04

jastreb wrote:
Pinochet wrote:
jastreb wrote:
Pinochet wrote:

pa točno to .

Ima puno solucija.
sistem bi se postarao?
ča god da bude, ako bude dobro, u tomu ne će biti mi slova tvojih ideja, ni slova ideja ljudi čigove knjige čitoš.
jebote, konstelacija ideja slobodoljubivih ljudi se u ovon svemiru poklopila s jugoslovenskom, al to je toliki privid da svaki od nos na frižider triba magnetićom prikačiti 
mantru
jastreb ni naš prijatelj
jastreb ni naš prijatelj

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 26/7/2017, 09:04

jastreb wrote: Nacionalizacija. Od Todorića i sličnih oduzelo bi se sve. Možda izleda malo svirepo,ali jebaj ga. To tako ide.

Razvlastiti tajkune i konfiskacija imovine,pa ti idi u Švicarsku gdje i onako imaš brdo love i živi kako znaš. Ovdje više nećeš iskorrištavati ljude.

Rješenja je milijun.
niti slova.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 26/7/2017, 09:05

jastreb wrote: Nacionalizacija. Od Todorića i sličnih oduzelo bi se sve. Možda izleda malo svirepo,ali jebaj ga. To tako ide.

Rješenja je milijun.
eto :)

pa šta si sada dobio nego nacionalizaciju Agrokora i INE.

HDZ će postaviti svoje bosansko-vlaške uhljebe, koji će se iz nacionaliziranih firmi izvlačiti pare, a sebi će graditi vile sa bazenima, a tebi će ostaviti taman toliko da imaš za parizer i pivu na zidiću... mislim ako tebe to simiruje dok iz "nacionaliziranih" firmi HDZovac susjed kupuje auto, jebe ljubavnice, i gradi vilu sa bazenom, a tebi ostavi parizer i govori ti "neka ti kušin bude stina", mene nije.

ups..

pa to se i dogodilo u yugoslaviji, ups to se dogodilo i 90tih, ups to se događa i danas, i ups i to i ti dalje zagovaraš :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/7/2017, 09:08

Pinochet wrote:

Rješenja je milijun.

HDZ će postaviti svoje bosansko-vlaške uhljebe, koji će se iz nacionaliziranih firmi izvlačiti pare, a sebi će graditi vile sa bazenima, a tebi će ostaviti taman toliko da imaš za parizer i pivu na zidiću...   mislim ako tebe to simiruje dok iz "nacionaliziranih" firmi HDZovac susjed kupuje auto, jebe ljubavnice, i gradi vilu sa bazenom, a tebi ostavi parizer i govori ti "neka ti kušin bude stina",   mene nije.

ups..

pa to se i dogodilo u yugoslaviji, ups to se dogodilo i 90tih, ups to se događa i danas, i ups i to i ti dalje zagovaraš :)
pa covjek bi se uhljebio...na radcun drzave..sve đaba a placa ziher.. :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 26/7/2017, 09:08

jastrebe, u toj "nacionalizaciji" "socijalističkoj revoluciji".. šta misliš tko će biti glavni komesari sa foruma?

misliš da ćeš biti ti? provocator? sora? oćete kurac

glavni komesar će te biti ERO, zamjenica Metilda, Lobo, SpeakerŠejker, čak i Marc će se ugurati, pa bogami i ja ću se ugurati.

Eto, nemoj da te nisam upozorio :)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/7/2017, 09:10

vuksadinare wrote:
Pinochet wrote:

Rješenja je milijun.

HDZ će postaviti svoje bosansko-vlaške uhljebe, koji će se iz nacionaliziranih firmi izvlačiti pare, a sebi će graditi vile sa bazenima, a tebi će ostaviti taman toliko da imaš za parizer i pivu na zidiću...   mislim ako tebe to simiruje dok iz "nacionaliziranih" firmi HDZovac susjed kupuje auto, jebe ljubavnice, i gradi vilu sa bazenom, a tebi ostavi parizer i govori ti "neka ti kušin bude stina",   mene nije.

ups..

pa covjek bi se uhljebio...na radcun drzave..sve đaba a placa ziher.. :D
pa uhljebio se, taman su mu ostavili za pivu na zidiću i parizer.. naravno da su ga ostavili skroz gladnim onda bi ovaj i "pukao" i "pobunio se". Ovako taman piva na ziduću, parizer, i uvjerili ga da mu je to "dosta". "neka ti kušin bude stina"
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/7/2017, 09:10

dok da je Jastreb u Njemačkoj, radio na baušteli, mogao bi steći 2kuće, svake godine putovati diljem svijeta 2-3 puta godišnje, novo auto svako godinu dana, i jebavati dobre kurabe(pošto ga to zanima).

ovako, parizer i piva na zidiću
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/7/2017, 09:12

Pinochet wrote:dok da je Jastreb u Njemačkoj, radio na baušteli, mogao bi steći 2kuće, svake godine putovati diljem svijeta 2-3 puta godišnje, novo auto svako godinu dana, i jebavati dobre kurabe(pošto ga to zanima).

ovako, parizer i piva na zidiću
baustela vise nije ispaltiva u njemackoj kao nekad..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by aben 26/7/2017, 09:15

socijalisti u ameriki isto govoru o razvlaštenju top 1%,
za njih stvari stoju vako;
Dakle, zanemarimo li sve to i oduzmemo li ovoj osamdeset-petorici sve što imaju i dovedemo ih na prosjački štap, te “plijen” podijelimo ravnomjerno ovoj najsiromašnijoj polovici stanovništva, svaki od njih bi dobio jednokratni iznos od čak 543 dolara, odnosno, malo više od hrvatskog bruto minimalca. I što onda? Koga onda pljačkati?

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by jastreb 26/7/2017, 09:19

A dobro, postavit ću ono čuveno "Što da se radi?"
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Eva_ 26/7/2017, 09:19

Vjerodostojno, atraktivno i interesantno.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by aben 26/7/2017, 09:20

https://www.google.hr/amp/s/tkojejohngalt.wordpress.com/2015/10/16/ne-treba-se-bojati-kapitalizma/amp/

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics