ajmo sad o korisnosti marihuane
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ajmo sad o korisnosti marihuane
mogla je biti zaliepljena fotka od cuge ili cigareta ...samo što je to dvoje
nažalost društveno prihvatljivo, pa s te osnove ne djeluje tako skandalozno.... a koristi definitivno ima - ljudi sa multipla sklerozom doslovno su opet prohodali, kod karcinoma općenito, te nuspojava nakon kemoterapija također su utvrdili da je ljekovita i blagotvorna.
nažalost društveno prihvatljivo, pa s te osnove ne djeluje tako skandalozno.... a koristi definitivno ima - ljudi sa multipla sklerozom doslovno su opet prohodali, kod karcinoma općenito, te nuspojava nakon kemoterapija također su utvrdili da je ljekovita i blagotvorna.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
to i prostituciju treba pod hitno legalizirati da država ima od toga koristi a ne samo dileri i svodnici,alkohol i duhan su više štetni
:ovca:
mizantrop-
2017-05-01
Halo majstore, oladi malo...debotoijusto wrote:
tko konzumira THC nema sanse da pusi HDZ&katolicku uljudbu
Ima nas Hvata katolika koji ne pušimo HDZ fore, ali pogotovo ne pušimo SDP-HNS-jugonostalgičarske fore.
Ali poznamo sve blagotvorne učinke THC-a. I nismo djeca.
Ne mislimo da smo iznenada prosvijetljeni nakon dva dima. Trava ko trava. Malo te opusti i šibaš dalje. Bolje od opijanja, odlično u kombinaciji sex & drugs & r'n'r.
Ako se ti poslije dva dim osjećaš kao Che ili tito - to ti je loša mješavina - promijeni dilera.
Painkiller-
2014-04-27
Podrzavam,iako je gotovo legalna..(nemoj nikom reci,da mi moji ne cuju..karat ce me majka..)metalhead wrote:to i prostituciju treba pod hitno legalizirati da država ima od toga koristi a ne samo dileri i svodnici,alkohol i duhan su više štetni
Guest- Guest
Painkiller wrote:Halo majstore, oladi malo...debotoijusto wrote:
Ima nas Hvata katolika koji ne pušimo HDZ fore, ali pogotovo ne pušimo SDP-HNS-jugonostalgičarske fore.
Ne mislimo da smo iznenada prosvijetljeni nakon dva dima. Trava ko trava. Malo te opusti i šibaš dalje. Bolje od opijanja, odlično u kombinaciji sex & drugs & r'n'r.
Ako se ti poslije dva dim osjećaš kao Che ili tito - to ti je loša mješavina - promijeni dilera.
sto nisam to rekao ?
moguce da tebi kaptolat i biti vjernik isto , to ti od trave albanuse
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
cim ono valja natrljat glavu glavonje u gaca? Koksom??
Guest- Guest
pismejker wrote:cim ono valja natrljat glavu glavonje u gaca? Koksom??
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Moguće :-)debotoijusto wrote:Painkiller wrote:Halo majstore, oladi malo...debotoijusto wrote:
sto nisam to rekao ?
moguce da tebi kaptolat i biti vjernik isto , to ti od trave albanuse
Meni naravno nije (kaptolat i vjera), ali moram pazit i na osjećaje starijih, dok ne prođe njihovo vrijeme...
Ne da mi se sa tetkama, strinama, bakama, djedovima, roditeljim natezati o vjeri i religiji. Kad im kažem da ne idem baš u crkvu jer znam sve parole napamet, malo se naljute :-). Kažu da neću u raj, a ja kažem da mi je propagandna verzija katoličkog raja i tako skroz bezveze: Na vrhu Sveto Trojstvo, pa anđeli ovi-oni (kerubini,serafini,...-sve nešto u ratnom stanju, vitlaju plamenim mačevima) pa veliki sveci, pa mali sveci, pa mučenici, pa tek na kraju sitna raja.
Oni su na to naučeni i tu nemaš pomoći. Kod nas katolika sve se mora mijenjati polako - smjenom generacija.
Kao i kod vas u vašoj vjeri.
Školovani, načitani ljudi. Dobro vi znate tko su i što su bili vaši sveci. Dobro znate što je bila stvarnost, a što propaganda. Ali ko moja baba neke svoje fiks ideje, spremni ste ih braniti protiv svih argumenata.
Tito je manga, ali u usporedbi sa npr. Svetim Antom je sitna pizda :-)
Zato ću ja uvijek ubaciti milodar u "Kruh Sv. Ante", pa makar to bio fond da si Bozanić kupi novi mercedes, nego što ću ikad popustiti komunjarama (pa makar bili u pravu:-)
Dobra ova trava...oš da ti preporučim dilera :-) Garant liječi od "antifašizma".
Painkiller-
2014-04-27
sLIKU STAVITI POD SLIKA,NE VIDEO...kujis???debotoijusto wrote:pismejker wrote:cim ono valja natrljat glavu glavonje u gaca? Koksom??
Guest- Guest
Čardaklijama je trava zlo dok majke koje puše i piju u trudnoći su društveno prihvatljive, u duhu narodnih običaja.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ajmo curice, ajmo djecaci...dijele se Hrvatske putovnice
» LEGALIZACIJA MARIHUANE ILI NE
» Svi pričaju o tamponima od marihuane
» "Joint" marihuane...opasan !!
» Živi zid predložio zakon o legalizaciji marihuane
» LEGALIZACIJA MARIHUANE ILI NE
» Svi pričaju o tamponima od marihuane
» "Joint" marihuane...opasan !!
» Živi zid predložio zakon o legalizaciji marihuane
Page 2 of 2