Konačno: Rusija na koljenima
Page 1 of 1
Konačno: Rusija na koljenima
SAD zabranjuje ruske plinovode
Nacrt zakona podrazumeva i mogućnost uvođenja sankcija licima koja nameravaju da ulože više od pet miliona dolara godišnje ili milion dolara odjednom u izgradnju ruskih izvoznih cevovoda ili da pružaju usluge tehnologije ili informacionu podršku. U posebnoj tački govori se o težnji Sjedinjenih Država da se suprotstave izgradnji gasovoda „Severni tok 2“.
http://www.blic.rs/vesti/svet/zapad-strahuje-od-putinovog-odgovora-ako-amerika-usvoji-ovaj-predlog-ne-znamo-sta-nas/wwqyk2q
----------------------------------------
Haha, gotovi su Rusi, sve ćemo im zabraniti!
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Konačno: Rusija na koljenima
crvenkasti wrote:Istovremeno, Evropska komisija je upozorila da ta inicijativa Washingtona može izazvati nesagledive i nepredvidive posljedice.
A to je da će Rusija propast jer neće imat kome prodavat plin i naftu?
crvenkasti-
2014-04-17
Bravo,Ameri,uništite tu istočnjačku despociju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
O majkoBožja retarada ovih americkih..to vise niti stida niti srame,kako se ponasaju kao mafija i kriminalci...e,bas cu ljudima savjetovati investiranje u dobar posel u plinovod..
Ameri pokusavaju ...sve suprotno pameti...jebes mi sve,da sam na Putinovom mjestu,poćerao bih iz Rusije,Coca colu,McDonnalds i ostalu smecariju.ali promptno bi meni onio prestali raditi....
Cista protulegalna ucjena i prijetnja...
Pas im mater poharo umnoizdeformiranu...amerima naravno
Ameri pokusavaju ...sve suprotno pameti...jebes mi sve,da sam na Putinovom mjestu,poćerao bih iz Rusije,Coca colu,McDonnalds i ostalu smecariju.ali promptno bi meni onio prestali raditi....
Cista protulegalna ucjena i prijetnja...
Pas im mater poharo umnoizdeformiranu...amerima naravno
Guest- Guest
Zašto? Pa to ni Tito nije radio. Znači uzeo je Coca-colu i Pepsi i praktički ih tjerao da svoje rivalstvo nastavljaju i na području Juge,otvarajući nova radna mjesta i pogone. To im je bilo samo od koristi,a s druge strane nije htio oslabiti proizvodnju domaćih sokova,pa nisu uveli Fantu,Sprajt i druge bućkuriše.pismejker wrote: ..jebes mi sve,da sam na Putinovom mjestu,poćerao bih iz Rusije,Coca colu,McDonnalds i ostalu smecariju.ali promptno bi meni onio prestali raditi....
Imao si Naru,Polo,Frupi i šta ti ja znam.
Što se Mc Donaldsa tiče koliko ja upažam,ljudi radije pojedu sočni hamburger kod nekog Šipca,nego onaj keksić.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Britanska štampa: Rusija je na koljenima i poražena
» Rusija se konačno spasila, Vulin im obećao da im Srbija neće uvesti sankcije
» Rusija konačno priznala tko je kriv za ubijene ruske novinare 1991 kod Hrv.Kostajnice-Srbi
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» Eu na koljenima
» Rusija se konačno spasila, Vulin im obećao da im Srbija neće uvesti sankcije
» Rusija konačno priznala tko je kriv za ubijene ruske novinare 1991 kod Hrv.Kostajnice-Srbi
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» Eu na koljenima
Page 1 of 1