Rusija konačno priznala tko je kriv za ubijene ruske novinare 1991 kod Hrv.Kostajnice-Srbi
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Rusija konačno priznala tko je kriv za ubijene ruske novinare 1991 kod Hrv.Kostajnice-Srbi
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/nevine-zrtve-ratnog-zlocinca-putin-posthumno-odlikovao-novinare-koje-su-1991-u-hrvatskoj-ubili-marticevi-milicajci/5794755/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Rusija konačno priznala tko je kriv za ubijene ruske novinare 1991 kod Hrv.Kostajnice-Srbi
rekoh ja da se srbi imaju najmanje radovati sto rusi preuzimaju agrokor...evo prve cuske..
2015-09-08
Re: Rusija konačno priznala tko je kriv za ubijene ruske novinare 1991 kod Hrv.Kostajnice-Srbi
crveni..omah s eopet preslataj u hravte..rano si se poveselio..'evo rusa sad cu slobodno opet biti srbin'
2015-09-08
'pa kako bre putine majku mu sad preuzeo agrokor i opet srbi krivi..'
2015-09-08
https://www.youtube.com/watch?v=xo9Fp-l78MA
2015-09-08
...jos sad kad moraju hitno platit dug za plin..jer se kupuje agrokor..nema vise odgode..a vidim nikako da slete i migovi...a mart na izmaku..rokovi probijeni...
2015-09-08
..pa kako bre brat brata moze ovako gnusno optuziti...opet nam ti hrvati kurvinjski smestili..
2015-09-08
vuksadinare wrote:crveni..omah s eopet preslataj u hravte..rano si se poveselio..'evo rusa sad cu slobodno opet biti srbin'
Što, zbog mene ovo sve pišeš? A jesi našao koga ćeš zajebavati. Pa ja sam ti obična pizda.
crvenkasti-
2014-04-17
..jbg...sam si se odao..'sad ovamo sad onamo...koju pizdu materinu me zajebavate...cas hrvat cas srbin...odo ja u kineze'...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:crveni..omah s eopet preslataj u hravte..rano si se poveselio..'evo rusa sad cu slobodno opet biti srbin'
Što, zbog mene ovo sve pišeš? A jesi našao koga ćeš zajebavati. Pa ja sam ti obična pizda.
2015-09-08
Srbi na aparatima. Prvo Rusi preuzeli RH ekonomiju, drugo Putin odlikuje žrtve antifašizma
Guest- Guest
..a isporuka migova preskocila rok...Pinochet wrote:Srbi na aparatima. Prvo Rusi preuzeli RH ekonomiju, drugo Putin odlikuje žrtve antifašizma
2015-09-08
naravno sad ovu vijest neces pronaci na srbijanskim portalima..a kad putin smrce odmah se nađe na njihovim vijestima..
2015-09-08
Rusi "omekšavaju" RH javnost da bude što manji otpor preuzimanju države. Nije niti Rusima u interesu partizanski otpor protiv Rusa.. zato Putin ovo napravio u najbolji trenutak :D usljedit će još par sličnih stvari, samo čekaj :Dvuksadinare wrote:naravno sad ovu vijest neces pronaci na srbijanskim portalima..a kad putin smrce odmah se nađe na njihovim vijestima..
uvalio je onom poslušnom birokratu Plenkoviću i glupim HDZovcima do balčaka i ovi još ne kuže da ih i dalje guzi. Novi gazda je tu, Plenković ide nazad u Arapski Brisel, a vratit će se Karamarko koji će ići na instrukcije u Moskvu
Guest- Guest
Iduća napredba Putina, a time i "odluka nezavisne RH" , je ukidanje viza Rusima. Ovo ljeto pun Jadran Rusa, valjalo bi obnoviti Ruski jezik, iman još materijale gore na polici, taman ulažem u turizam $$$$$€€€.. biti će bogatih Rusa €€€€€...
samo nevidljiva ruka i čista ljubav
samo nevidljiva ruka i čista ljubav
Guest- Guest
ocito ej da je karamarko zivnuo u posljednje vrijeme...slucajno?..hm....jbg plenkovic je obicni birokrat dakle nema talenta za visoku politiku..a briselu je upravo takav covjek trebao u hrvatskoj na celu vlade...problemi nastaju kad s epojavi covjek koji gleda ili ne vodi politiku od dana do dana..kakvu vodi plenkovic...realno danas plenkovic predstavlja opasnost i za sam hdz-e..jer se mjenjaju politicki odnosi u hrvatskoj...a s ovom pozicijom rusa u hravtskoj..plenki postaje jednostavno-teret...jer samim time slabi pozicija eu u hrvatskoj..ostaje za vidjet sto ce se desavati...Pinochet wrote:Rusi "omekšavaju" RH javnost da bude što manji otpor preuzimanju države. Nije niti Rusima u interesu partizanski otpor protiv Rusa.. zato Putin ovo napravio u najbolji trenutak :D usljedit će još par sličnih stvari, samo čekaj :Dvuksadinare wrote:naravno sad ovu vijest neces pronaci na srbijanskim portalima..a kad putin smrce odmah se nađe na njihovim vijestima..
uvalio je onom poslušnom birokratu Plenkoviću i glupim HDZovcima do balčaka i ovi još ne kuže da ih i dalje guzi. Novi gazda je tu, Plenković ide nazad u Arapski Brisel, a vratit će se Karamarko koji će ići na instrukcije u Moskvu
2015-09-08
uglavnom....najmanje ovom se mogu veselit plenkovic,liberali,eu i srbija...
2015-09-08
ne kenjaj, kako su priznali ??
Guest- Guest
..tako...pizzon wrote:ne kenjaj, kako su priznali ??
2015-09-08
kako ?vuksadinare wrote:..tako...pizzon wrote:ne kenjaj, kako su priznali ??
na bazi tvog komentara.
nigde ne pise da je putin to izjavio.
postoji samo pisanje hr medija, a to je ?
Guest- Guest
da su srbi ubice ruskih novinara..de ubij se..ne ide ti..sve lose vijesti jedna za drugom danas po tebepizzon wrote:kako ?vuksadinare wrote:..tako...pizzon wrote:ne kenjaj, kako su priznali ??
na bazi tvog komentara.
nigde ne pise da je putin to izjavio.
postoji samo pisanje hr medija, a to je ?
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» I Putin shvatio:Ruske novinare su u Kostajnici 1991 pobili Srbi a ne Hrvati
» 'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati'
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» HDZ-ova gradonačelnica Petrinje konačno priznala istinu: Vlada nije sposobna provesti obnovu, snalazite se sami
» Rusija priznala radioaktivno obilježje eksplozije u vojnoj bazi
» 'Nas su 1991. ubijali Srbi, ali nas od 1991. do danas ubijaju Hrvati'
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» HDZ-ova gradonačelnica Petrinje konačno priznala istinu: Vlada nije sposobna provesti obnovu, snalazite se sami
» Rusija priznala radioaktivno obilježje eksplozije u vojnoj bazi
Page 1 of 2