Obračun Armade i Grobara na riječkom Korzu:Letjele stolice,flaše...
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Obračun Armade i Grobara na riječkom Korzu:Letjele stolice,flaše...
kad ne znas onda pametno pitaj..kakvi uvezeni armadasi...rijeka je armadino tlo i oni tamo su tate mate...pizzon wrote:ne znam, samo pitam ?vuksadinare wrote:bolje nemoj..jos jedan 'znalac' o navijackom svijetu...pizzon wrote:mene interesuje geografsko poreklo sastava armada !
da li se radi o mestanima ili uvezenim " navijacima " rijeke ??
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Boze mili, otici u hr na odmor.
koja lujka moras da budes
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
opet sipas bisere..ovo je cisto navijacki obracun..a ne turisticki..docla gropbarska ekipa malo zapjevali krive pjesme na krivom mjestu..ovi ih snimili..i to ej topizzon wrote:Boze mili, otici u hr na odmor.
2015-09-08
ja mogu da kazem da sam partizanovac ako je to trenuti siri interesvuksadinare wrote:kad ne znas onda pametno pitaj..kakvi uvezeni armadasi...rijeka je armadino tlo i oni tamo su tate mate...pizzon wrote:ne znam, samo pitam ?vuksadinare wrote:bolje nemoj..jos jedan 'znalac' o navijackom svijetu...pizzon wrote:mene interesuje geografsko poreklo sastava armada !
2017-05-25
--kad te bracala i đango dohvate zbog ovog sto si napisaopizzon wrote:ja mogu da kazem da sam partizanovac ako je to trenuti siri interesvuksadinare wrote:kad ne znas onda pametno pitaj..kakvi uvezeni armadasi...rijeka je armadino tlo i oni tamo su tate mate...pizzon wrote:ne znam, samo pitam ?vuksadinare wrote:bolje nemoj..jos jedan 'znalac' o navijackom svijetu...pizzon wrote:mene interesuje geografsko poreklo sastava armada !
2015-09-08
eto naprimjer ja bi sigurno bio 'posteđen' kad bi dosao u beges i u knez mihajlovoj zapjevao ili zaderao se..'mi smo tovari najjaci smo najjaci'..ili..'dodo je i taj dan mrzim partizan'
2015-09-08
vuksadinare wrote:--kad te bracala i đango dohvate zbog ovog sto si napisaopizzon wrote:ja mogu da kazem da sam partizanovac ako je to trenuti siri interesvuksadinare wrote:kad ne znas onda pametno pitaj..kakvi uvezeni armadasi...rijeka je armadino tlo i oni tamo su tate mate...pizzon wrote:ne znam, samo pitam ?vuksadinare wrote:
bolje nemoj..jos jedan 'znalac' o navijackom svijetu...
ja navijam za part. kad igra medj. utakmice
ja volim zvezdu ne mrzim partizan ili t.d.
2017-05-25
normalan srpski turist se nema cega bojat. nece mu pasti ni dlaka s glave. dapace, rijecani su itekako gostoprimljivi i druzeljubivi i prema srbima.
samo nemojte zajebavati, pjevati cetnicke pjesme, javno isticati svoje simbole i zajebavati domace.
onda vam je bolje da se sami ubijete.
samo nemojte zajebavati, pjevati cetnicke pjesme, javno isticati svoje simbole i zajebavati domace.
onda vam je bolje da se sami ubijete.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
ko o cemu, vuk o navijackim pizdarijama
Hahahaha,da vidimo šta će o ovome reći naš "grobar" Pižon,koji tvrdi kako su Zvezdaši u međunarodnim utakmicama uvijek za Partizan,a i Vuxadinare,koji isto tvrdi za hrvatske navijače.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jel vucina odigrao na kladionici ono sto sam mu rekao juce za tekmu?
nisi mi ti rekao nego sam ja rekao da cu odigrati ti potvrdio sa ok..jesam ali me zajebo vardar..Stanojko wrote:Jel vucina odigrao na kladionici ono sto sam mu rekao juce za tekmu?
2015-09-08
sto ja tvrdim?jastreb wrote:http://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/spreceni-neredi-ovako-je-policija-zaustavila-delije-i-navijace-olimpijakosa-video/5s693mz
Hahahaha,da vidimo šta će o ovome reći naš "grobar" Pižon,koji tvrdi kako su Zvezdaši u međunarodnim utakmicama uvijek za Partizan,a i Vuxadinare,koji isto tvrdi za hrvatske navijače.
2015-09-08
Slusaj cicu. Nikad ne omanem...vuksadinare wrote:nisi mi ti rekao nego sam ja rekao da cu odigrati ti potvrdio sa ok..jesam ali me zajebo vardar..Stanojko wrote:Jel vucina odigrao na kladionici ono sto sam mu rekao juce za tekmu?
O nekim navijačkim bratstvima kad su u pitanju međunar.utakmice.vuksadinare wrote:sto ja tvrdim?jastreb wrote:http://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/spreceni-neredi-ovako-je-policija-zaustavila-delije-i-navijace-olimpijakosa-video/5s693mz
2014-04-22
pa tih bratstava imas...na međunarodnoj razini..ja nisam tvrdio ko pizzon da cu u međunardonim utakmicama naviajti za rijeku ili dinamo niti tvrdio da necu..uglavnom svejedno mi..a sto se tice bratstava imas ih na međunarodnoj sceni..mislim naviajckoj..mali milijunjastreb wrote:O nekim navijačkim bratstvima kad su u pitanju međunar.utakmice.vuksadinare wrote:sto ja tvrdim?jastreb wrote:http://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/spreceni-neredi-ovako-je-policija-zaustavila-delije-i-navijace-olimpijakosa-video/5s693mz
2015-09-08
Ma nisi me skužio. Pižon tvrdi kako će svi Zvezdaši na međunarodnim utakmicama Partizana navijati za Partizan,a i svi Srbi. Što nije točno.vuksadinare wrote:
pa tih bratstava imas...na međunarodnoj razini..ja nisam tvrdio ko pizzon da cu u međunardonim utakmicama naviajti za rijeku ili dinamo niti tvrdio da necu..uglavnom svejedno mi..a sto se tice bratstava imas ih na međunarodnoj sceni..mislim naviajckoj..mali milijun
kao što nije točno da će svi Hrvati večeras protiv Red Bulla navijati za Rijeku.
To je fakat.
Dobar dio Torcide i BBB navijat će za Austrijance.
2014-04-22
pizzon inace nema pojma...pa ako su zvezdasi navijali za tadassnju croatio protiv partizana jos 1997 pa kako ce onda navijati za partizan protiv olompijakosa sa cijim su navijacima u pobratimstvujastreb wrote:Ma nisi me skužio. Pižon tvrdi kako će svi Zvezdaši na međunarodnim utakmicama Partizana navijati za Partizan,a i svi Srbi. Što nije točno.vuksadinare wrote:
pa tih bratstava imas...na međunarodnoj razini..ja nisam tvrdio ko pizzon da cu u međunardonim utakmicama naviajti za rijeku ili dinamo niti tvrdio da necu..uglavnom svejedno mi..a sto se tice bratstava imas ih na međunarodnoj sceni..mislim naviajckoj..mali milijun
kao što nije točno da će svi Hrvati večeras protiv Red Bulla navijati za Rijeku.
To je fakat.
Dobar dio Torcide i BBB navijat će za Austrijance.
2015-09-08
...inace jucer partizan lose odigrao dobro su i prosli
2015-09-08
nego vardar ok momcad...pobjedili su proslogodicnjeg sudionika lige prvaka favoriziranog fc kopenhagena i bormes nisu bili podređeni..bice to otvorena utakmica u kopenhagenu..mada predmjevam da bi kopenhagen mogao proci jer jako jako dobro igraju doma i jako su neugodna domacinska momcad
2015-09-08
Ma ni protiv Budućnosti nisu bili ko zna šta.vuksadinare wrote:...inace jucer partizan lose odigrao dobro su i prosli
Da su Titograđani iskoristili u 2.polovremenu barem pola onih 100% -tnih šansi ode Partizan k vragu.
2014-04-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» U riječkom KBC-u obavljena prva transplantacija fekalne mikrobiote u Hrvatskoj
» Kako je pocela mrznja izmedju Torcide i Armade
» Neoliberalni kapitalizam napreduje - Kanada izvozi flaše zraka u Kinu
» Koji šlamperaj...a di su stolice? ...:)
» Od urerdnice 'Velike Srbije' preko bacanja flase hrvatske vode u smece do Suljine nasljednice
» Kako je pocela mrznja izmedju Torcide i Armade
» Neoliberalni kapitalizam napreduje - Kanada izvozi flaše zraka u Kinu
» Koji šlamperaj...a di su stolice? ...:)
» Od urerdnice 'Velike Srbije' preko bacanja flase hrvatske vode u smece do Suljine nasljednice
Page 2 of 3