Obračun Armade i Grobara na riječkom Korzu:Letjele stolice,flaše...
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Obračun Armade i Grobara na riječkom Korzu:Letjele stolice,flaše...
http://www.direktno.hr/sport/foto-obracun-armade-i-grobara-rijeckom-korzu-letjele-stolice-boce-92840/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Obračun Armade i Grobara na riječkom Korzu:Letjele stolice,flaše...
za kog je navijao nas dicni jastreb...mozda ej i sudjelovao..
2015-09-08
sto sad ne kaze armadisima..'jeba vam vrag mater'...napadate grobare-krscane..a slizavate se sa siptarima..
2015-09-08
Gluposti. Već sam rekao da su sve ovo bedastoće. Navijači su uglavnom nedojebana mlađarija koja nema drugog posla do opijati se i tražiti kavgu. Nije bitno sa kim.
Čak sumnjam da se uopće radilo o ikakvim Grobarima. Možda su jednostavno napali turiste iz Srbije.
Čak sumnjam da se uopće radilo o ikakvim Grobarima. Možda su jednostavno napali turiste iz Srbije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...eto ni u armadi ne znaju koga su napali...jastreb wrote:Gluposti. Već sam rekao da su sve ovo bedastoće. Navijači su uglavnom nedojebana mlađarija koja nema drugog posla do opijati se i tražiti kavgu. Nije bitno sa kim.
2015-09-08
Sada sam prelistao cijeli današnji Novi list. I niti riječi o tome.
Sumnjam da se uopće radi o navijačkom obračunu. U pitanju su pijana posla.
Pa i sam ovaj izvor kaže kako "Grobari" nisu ničim provocirali,niti su imali navijačka obilježja,već da su ih "prepoznali po govoru".
U pitanju je obična pizdarija,a ne navijački obračun.
Pa i sam ovaj izvor kaže kako "Grobari" nisu ničim provocirali,niti su imali navijačka obilježja,već da su ih "prepoznali po govoru".
2014-04-22
...pa kad bi se sudilo na osnovu govora..armada bi imala svakodnevno posla....e moj jastrebe nisi ti nista naucio o navijackom svijetu....sve se cuje sve se zna...kad tko treba doci i proci...jastreb wrote:Sada sam prelistao cijeli današnji Novi list. I niti riječi o tome.
2015-09-08
Na kraju krajeva Armada se pobije i sa Boysima i sa Torcidom. Torcida sa Boysima. I što je tu čudno,ako su se i pobili sa Grobarima.
Mada izražavam sumnju da se radilo o organiziranim Grobarima. Prije će biti da je u pitanju grupica srpskih turista.
Mada izražavam sumnju da se radilo o organiziranim Grobarima. Prije će biti da je u pitanju grupica srpskih turista.
2014-04-22
..ma da..a kao na obali svih godina srpski turisti rijetki ko pande...pa eto svi skocili kad su culi govor kao da se radi o endemima..jastreb wrote:Na kraju krajeva Armada se pobije i sa Boysima i sa Torcidom. Torcida sa Boysima. I što je tu čudno,ako su se i pobili sa Grobarima.
2015-09-08
Ne znam. Novi list danas piše o Torcidi i njihovoj autodestrukciji spram vlastitog kluba,koji će igrati pred praznim gledališčem. O sukobu Armade i "Grobara" ni riječi.vuksadinare wrote:..ma da..a kao na obali svih godina srpski turisti rijetki ko pande...pa eto svi skocili kad su culi govor kao da se radi o endemima..jastreb wrote:Na kraju krajeva Armada se pobije i sa Boysima i sa Torcidom. Torcida sa Boysima. I što je tu čudno,ako su se i pobili sa Grobarima.
A riječki list? Zar nije malo čudno?
2014-04-22
pa cuj...treba zataskati da se to dogodilo u tolerantnoj rijeci..inace to je rezervirano samo za divlji split i destruktivni zagreb...jastreb wrote:Ne znam. Novi list danas piše o Torcidi i njihovoj autodestrukciji spram vlastitog kluba,koji će igrati pred praznim gledališčem. O sukobu Armade i "Grobara" ni riječi.vuksadinare wrote:..ma da..a kao na obali svih godina srpski turisti rijetki ko pande...pa eto svi skocili kad su culi govor kao da se radi o endemima..jastreb wrote:Na kraju krajeva Armada se pobije i sa Boysima i sa Torcidom. Torcida sa Boysima. I što je tu čudno,ako su se i pobili sa Grobarima.
A riječki list? Zar nije malo čudno?
2015-09-08
inace ako nece novi list ima ko hoce..
http://www.fiuman.hr/u-centru-rijeke-potukli-se-armada-i-grobari/
http://www.fiuman.hr/u-centru-rijeke-potukli-se-armada-i-grobari/
2015-09-08
A evo i NL nešto šturo piše o tome,pozivajući se na Fejs stranicu Balkanski navijači.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/ARMADA-NAPALA-GROBARE-Iza-masovne-tucnjave-u-centru-Rijeke-u-petak-stoji-navijacki-sukob
Neka. Jebeš sezonu bez malo uzbuđenja.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/ARMADA-NAPALA-GROBARE-Iza-masovne-tucnjave-u-centru-Rijeke-u-petak-stoji-navijacki-sukob
Neka. Jebeš sezonu bez malo uzbuđenja.
2014-04-22
joj...joj jastrebe zar te moram svaki put demantirati...i onda se naljutis..
2015-09-08
Pa malo je čudno da je policija došla i nikog nije zatekla i da nema povrijeđenih.vuksadinare wrote:joj...joj jastrebe zar te moram svaki put demantirati...i onda se naljutis..
Tko zna što je u pitanju.
Možda su ovi Srbi malo popili i zapjevali,a to ti je dovoljno.
Iako sam ja prije par godina šetao korzom u dresu Želje i nitko to nije ni primijetio.
2014-04-22
kod tebe mozda..mozda..mozda..mozda je inace majka svih zajeba..jastreb wrote:Pa malo je čudno da je policija došla i nikog nije zatekla i da nema povrijeđenih.vuksadinare wrote:joj...joj jastrebe zar te moram svaki put demantirati...i onda se naljutis..
Tko zna što je u pitanju.
Možda su ovi Srbi malo popili i zapjevali,a to ti je dovoljno.
Iako sam ja prije par godina šetao korzom u dresu Želje i nitko to nije ni primijetio.
2015-09-08
mene interesuje geografsko poreklo sastava armada !
da li se radi o mestanima ili uvezenim " navijacima " rijeke ??
koji su jednastavno po nac. osnovi napali grupu srba na odmoru.
koji su jednastavno po nac. osnovi napali grupu srba na odmoru.
Last edited by pizzon on 24/7/2017, 12:43; edited 1 time in total
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
bolje nemoj..jos jedan 'znalac' o navijackom svijetu...pizzon wrote:mene interesuje geografsko poreklo sastava armada !
2015-09-08
ne znam, samo pitam ?vuksadinare wrote:bolje nemoj..jos jedan 'znalac' o navijackom svijetu...pizzon wrote:mene interesuje geografsko poreklo sastava armada !
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
kad ne znas onda pametno pitaj..kakvi uvezeni armadasi...rijeka je armadino tlo i oni tamo su tate mate...pizzon wrote:ne znam, samo pitam ?vuksadinare wrote:bolje nemoj..jos jedan 'znalac' o navijackom svijetu...pizzon wrote:mene interesuje geografsko poreklo sastava armada !
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» U riječkom KBC-u obavljena prva transplantacija fekalne mikrobiote u Hrvatskoj
» Kako je pocela mrznja izmedju Torcide i Armade
» Neoliberalni kapitalizam napreduje - Kanada izvozi flaše zraka u Kinu
» Koji šlamperaj...a di su stolice? ...:)
» Od urerdnice 'Velike Srbije' preko bacanja flase hrvatske vode u smece do Suljine nasljednice
» Kako je pocela mrznja izmedju Torcide i Armade
» Neoliberalni kapitalizam napreduje - Kanada izvozi flaše zraka u Kinu
» Koji šlamperaj...a di su stolice? ...:)
» Od urerdnice 'Velike Srbije' preko bacanja flase hrvatske vode u smece do Suljine nasljednice
Page 1 of 3