Hebrang o Hasanbegoviću
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hebrang o Hasanbegoviću
Ponizni smo sto smo zivjeli u Titovo doba
mojima su oduzeli sve, objem obiteljima. danas visokopozicionirani kradezejovac živi u vili mojeg djeda, o drugim nekretninama da ne tipkam.
i jebe mi se za prošlost, spremam se za njemačku.
2014-12-30
Velikan svjetske politike, voda nesvrstanih, antifašistički heroj, jedan
Od rijetkih politicara kojem je narod bio na prvom mjestu
Od rijetkih politicara kojem je narod bio na prvom mjestu
Antijunak wrote:Pa gle slažem se s tobom da se okrenemo ka budućnosti i gospodarskim temama, ALI budućnosti nema dok se ne raščistiti prošlost, a naziv jedan od najvećih i najljepših trgova u Zagrebu po diktatoru i zločincu Titi je uvredljiv za mene, kad se uzme što je moja obitelj prošla pod njegovim režimom i posebice šta je moj narod doživio u Krndiji, Gakovu, Kikindi i drugdje.veber wrote:zato ljudi i odlaze.
umjesto da gledamo u budućnost naši političari zajebavaju se s prošlošću.
kada se radnosposobni pokupe od čega misle živjet?
radna baza se smanjuje, a time i doprinosi u mirovinsko i zdravstveno.
pa vi mijenjajte imena trgova.
No očito taj naziv trga nije bio uvredljiv samo za mene.
Lijepo se slazu ustase i cetnici nema sta
Ja ostajem u Hrvatskoj, Hrvatska je moja domovina i neću je nikad napustiti bez obzira na probleme i poteškoće na koje nailazim jer nigdje nije idealno, nigdje ne postoji raj na Zemlji, osim toga titovi poklonici bi bili najsretniji kad bih napustio ovu zemlju i otišao Vaterland ili točnije rečeno Urheimat,ili negdje dalje, a koje zadovoljstvo im ne želim pružiti.veber wrote:mojima su oduzeli sve, objem obiteljima. danas visokopozicionirani kradezejovac živi u vili mojeg djeda, o drugim nekretninama da ne tipkam.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Sora wrote:Antijunak wrote:Pa gle slažem se s tobom da se okrenemo ka budućnosti i gospodarskim temama, ALI budućnosti nema dok se ne raščistiti prošlost, a naziv jedan od najvećih i najljepših trgova u Zagrebu po diktatoru i zločincu Titi je uvredljiv za mene, kad se uzme što je moja obitelj prošla pod njegovim režimom i posebice šta je moj narod doživio u Krndiji, Gakovu, Kikindi i drugdje.veber wrote:zato ljudi i odlaze.
No očito taj naziv trga nije bio uvredljiv samo za mene.
Lijepo se slazu ustase i cetnici nema sta
Na kojim si ti drogama? Šta to tebe puca?
2015-09-26
veber wrote:mojima su oduzeli sve, objem obiteljima. danas visokopozicionirani kradezejovac živi u vili mojeg djeda, o drugim nekretninama da ne tipkam.
Jesi pokrenuo postupak za povrat nacionalizirane imovine? Moji su dobili nazad poljoprivredno zemljište, a za zemljište gdje su bile sagrađene privatne kuće novčanu naknadu. Nije bilo ni lako ni brzo, no uspjeli smo povratiti što nam pripada!
2015-09-26
Antijunak wrote:veber wrote:mojima su oduzeli sve, objem obiteljima. danas visokopozicionirani kradezejovac živi u vili mojeg djeda, o drugim nekretninama da ne tipkam.
Jesi pokrenuo postupak za povrat nacionalizirane imovine? Moji su dobili nazad poljoprivredno zemljište, a za zemljište gdje su bile sagrađene privatne kuće novčanu naknadu. Nije bilo ni lako ni brzo, no uspjeli smo povratiti što nam pripada!
I sta sad ?
Kopate tu zemlju ?
Uživate u novcu ? Brojite ga stalno svaku vecer ?
Imas veci kurac zato?
– Vidio sam tu Hasanbegovićevu izjavu i zahtjeve nekih ljevičara da se makne i naziv ulice mog oca, Andrije Hebranga.
šta to komunisti i kozojeb zajedno miču staljinista hebranga?
šta to komunisti i kozojeb zajedno miču staljinista hebranga?
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
veber wrote:zato ljudi i odlaze.
boli koga kurac.
ekipa misli da u RH imaš podjelu na "desničare i ljevičare" "partizane i ustaše"
u stvarnosti imaš podjelu na one koji proizvode dodatnu vrijednost(većina u privatnom sektoru, dio u državnom sektoru koji je nužan i neophodan, tipa liječnici, profesori matematike i prirodnih/tehničkih predmeta) te na ekipu uhljeba i parazita.
ovi koji su uhljebi i paraziti se zamaraju titom, ustašama, četnicima, partizanima, pavelićom
ovi ostali gledaju kako sebi i svojoj djeci osigurati egzistenciju .. samo ova druga ekipa su manjina, oko 1/5 stanovništva možda kada se doda ekipa na crno itd, maximalno 1/3, hrani 4/5 ili 2/3 ostale populacije
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Gledajte,Hasanbegoviću...
» Izrael zahvaljuje Hasanbegoviću
» Polovanec se ispričao Hasanbegoviću
» Hebrang:'Kolege mi daju još tri mjeseca života,imam karcinom'
» Hebrang:Ne znam kako bi rat zavrsio da su ministri sjedili u Zagrebu
» Izrael zahvaljuje Hasanbegoviću
» Polovanec se ispričao Hasanbegoviću
» Hebrang:'Kolege mi daju još tri mjeseca života,imam karcinom'
» Hebrang:Ne znam kako bi rat zavrsio da su ministri sjedili u Zagrebu