Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 30 of 40
Page 30 of 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Današnje spoznaje..
Atlana wrote:Nitko me nikada u poslovnom svijetu nije izigrao koliko i hrvatski poslodavci.
aj ti..za svabiju...vodje se svi boje zakona,i svi unda rade posteno...pa i drzava..
Guest- Guest
Vec sam nogom u svabiji...pismejker wrote:Atlana wrote:Nitko me nikada u poslovnom svijetu nije izigrao koliko i hrvatski poslodavci.
aj ti..za svabiju...vodje se svi boje zakona,i svi unda rade posteno...pa i drzava..
Guest- Guest
bravo..ako ti zatreba logisticki ili advajsni suport,javi..Atlana wrote:Vec sam nogom u svabiji...pismejker wrote:Atlana wrote:Nitko me nikada u poslovnom svijetu nije izigrao koliko i hrvatski poslodavci.
Guest- Guest
Nećeš ih puno više znati ni sa 50.Atlana wrote:U gotovo trideset godina zivota upoznala sam svega 2 muskarca.
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Nećeš ih puno više znati ni sa 50.Atlana wrote:U gotovo trideset godina zivota upoznala sam svega 2 muskarca.
Guest- Guest
Pas,sad,cure u tim godinama znaju procvjetati,pogotovo ako se maknu od primitivizma balkana..evo je,i ima 50 godina..Rabarbara wrote:Nećeš ih puno više znati ni sa 50.Atlana wrote:U gotovo trideset godina zivota upoznala sam svega 2 muskarca.
Guest- Guest
Ovaj je po svim mjerama stvorena za jednog forumasa.
Da ga "odgoji". :D
Guest- Guest
Atlana wrote:Ovaj je po svim mjerama stvorena za jednog forumasa.
eto,Longija i Yodu bi joj odmah bacio u kavez...
Guest- Guest
bil obi zanimljivo tako neku iskusnu tetu probati...puno iskustva i svega drugog..
Guest- Guest
Pa mora nekako Mladac nauciti osnovne stvari...njega seks vrijedja,kaze da je to sirotinjska zabava....
Guest- Guest
e dao mi Bog takve sirotinjske zabave do 80 godina..kao i mom tati...
Guest- Guest
Cure da, znaju procvjetati. Ali to još uviek ne znači da će se broj pravih muškaraca koje su upoznale povećati :ppismejker wrote:Pas,sad,cure u tim godinama znaju procvjetati,pogotovo ako se maknu od primitivizma balkana..evo je,i ima 50 godina..Rabarbara wrote:Nećeš ih puno više znati ni sa 50.Atlana wrote:U gotovo trideset godina zivota upoznala sam svega 2 muskarca.
Guest- Guest
Današnja spoznaja?
Ponekad je čak i u poznatim situacijama teško biti siguran što je ispravna odluka.
Ponekad je čak i u poznatim situacijama teško biti siguran što je ispravna odluka.
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Cure da, znaju procvjetati. Ali to još uviek ne znači da će se broj pravih muškaraca koje su upoznale povećati :ppismejker wrote:Pas,sad,cure u tim godinama znaju procvjetati,pogotovo ako se maknu od primitivizma balkana..evo je,i ima 50 godina..Rabarbara wrote:Nećeš ih puno više znati ni sa 50.Atlana wrote:U gotovo trideset godina zivota upoznala sam svega 2 muskarca.
Ovisno o okolini..ako je grad velik i ima puno stanovnika,zasto ne??
Ovdje kod Menea je nedavno otvoren a diskoteka 40+,puno zamamnih komada 40tih i na pragu 50tih..
svakako je bolje sa ovom uzivati,nego nekom od 18 godina i 130 kila,sa masnim zlundrama..ili mlohavim guzicama i mlohavim sisama..
Guest- Guest
OT:ismijavanje ili komentiranje tudih problema na humoristican nacin je krajnje jadno i bijedno.
Rade sutite nego da otvarate usta o necemu o cemu pojma nemate.
Rade sutite nego da otvarate usta o necemu o cemu pojma nemate.
Guest- Guest
Page 30 of 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 30 of 40