Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 14 of 40
Page 14 of 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Današnje spoznaje..
nije sranje..gumeni kotaci sto uvlacili papir imali po sebi puno prasine,pa proklizavali...
Guest- Guest
IMA BOGA..!!! taman posvuda nestalo česke piffe,kadli nabasam u Velikom Kajuflandu na velika pakiranja Staropramena...pohvalno..!!!
Guest- Guest
danas je utorak koji se više nikad neće ponoviti... tako smo prolazni i nesvrhoviti...
Guest- Guest
Jel ovo Red ukrao Metildin nick?!:)metilda wrote:danas je utorak koji se više nikad neće ponoviti... tako smo prolazni i nesvrhoviti...
Guest- Guest
mativka wrote:Jel ovo Red ukrao Metildin nick?!:)metilda wrote:danas je utorak koji se više nikad neće ponoviti... tako smo prolazni i nesvrhoviti...
ma nije... ali mi judi smo tako složeni... danas vaki sutradan naki... mene je danas sasvim razgalio duduk sa glazbene kutijice.. mislim da bih mogla svijetu podariti toliko snažnih sinova koji bi je mogli uzdignuti iznad tame kojom se obavila... ne znam baš sliči li to na wolfa.. možda mi žene i nismo toliko glazbene kako to kaže tvoj aben, ali smo snažne i držimo svijet da ne popadne....
Guest- Guest
Vi na kutijici puštate prekrasne linkove. Često klikam na njih dok sam navečer na forumu. No, onda me neki toliko rastuže, pa iz inata na svojoj temi pustim neku suprotnost :)metilda wrote:mativka wrote:Jel ovo Red ukrao Metildin nick?!:)metilda wrote:danas je utorak koji se više nikad neće ponoviti... tako smo prolazni i nesvrhoviti...
ma nije... ali mi judi smo tako složeni... danas vaki sutradan naki... mene je danas sasvim razgalio duduk sa glazbene kutijice.. mislim da bih mogla svijetu podariti toliko snažnih sinova koji bi je mogli uzdignuti iznad tame kojom se obavila... ne znam baš sliči li to na wolfa.. možda mi žene i nismo toliko glazbene kako to kaže tvoj aben, ali smo snažne i držimo svijet da ne popadne....
Ma, sačuvaj Bože da je moj :) To bi bio krkljanac :) Nas dvoje samo održavamo temu živom jer kao i u glazbi nije sve u politici i ekonomiji :)
Mi žene smo itekako glazbene, a to što neki ne vole plesati nije razlog da se izvlače na druge stvari ;)
Guest- Guest
Imam jedno drvo mandarine doma. Kupila sam mladicu jednom prilikom kada sam prolazila kraj Metkovića, rodila je puno ploda.
I dala sam joj ime Metilda :)
Imam i drvo limuna, i on je rodio, al strašno kisi. Dala sam mu ime Abend :)
Guest- Guest
mativka wrote:Imam jedno drvo mandarine doma. Kupila sam mladicu jednom prilikom kada sam prolazila kraj Metkovića, rodila je puno ploda.
joj, danas sam puna ljubavi za sav svijet.. nazvati drvo po meni je velika čast i odgovornost...
Guest- Guest
takva sam se probudila... jedan dan kao kišna godina, drugi pun radosti.. valjda je to posljedica menopauze...mativka wrote:Šta si uzela?!:) Preporuči :)
evo, jučer sam imala napad Pabla Nerude:
Tijelo žene, bijeli brežuljci, bijela bedra,
slična si svijetu kada se daješ.
Ruje te moje tijelo divljeg ratara
i sin iskače iz dubine zemlje.
Bijah sam kao tunel. Ptice su od mene bježale.
I u meni započe noć svoju moćnu invaziju.
Kovao sam te kao oružje da bih te nadživio
ko strijelu za svoj luk i kamen za svjoju pračku.
Ali stiže i čas osvete i ja te ljubim.
Tijelo od kože, od mahovine, od mlijeka snažna i lakoma.
Ah pehari grudi! Ah oči odsutnosti!
Ah ruže pubisa ! Ah glas tvoj spor i tužan!
Tijelo žene moje, u tvojoj ću ostati ljupkosti.
Žeđi moja, tjeskobo bez granica, pute neodlučni!
Tamna korita rijeka gdje vječita žeđ ostaje,
gdje ostaje umor i bol beskrajna.
Guest- Guest
kic wrote:
komplicirano je privlačno a samo probleme nosi..
Komplicirano je realno, skupa sa problemima koje sa sobom nosi.
Guest- Guest
nemam nikakvu potrebu baviti se politikom.. to traje već nekoliko tjedana otkad su i kolinda i plenković i jandroković za dom spremni nazvali ustaškim pokličem... čardak je prevladao i u vladajućim strukturama, a ja se osjećam bolje ne čitajući njihove budalaštine... za razumjeti što se zbiva oko i s todorićem dovoljno je poznavati malo psihologije i volje za moći... dakle, ako netko ima nešto protiv todorića - ja to nisam.. čovjek je imao potrebu kupovinu jahte staviti ispred plaćanja dobavljačima.. to je tako ljudski da je vrijedno sažaljenja
Guest- Guest
Metilda je puno ljepša kada se posveti "višoj" umjetnosti :)
Pisati na Vipu je: smućaj pa prolij :)
Pisati na Vipu je: smućaj pa prolij :)
Guest- Guest
Čitajući gornji Metkin post spoznala sam da smo totalno, totalno različite osobe.
citiram:
čovjek je imao potrebu kupovinu jahte staviti ispred plaćanja dobavljačima.. to je tako ljudski da je vrijedno sažaljenja
dakle, ja bih rekla da je to tako neljdski -bahato i podcjenjivački- da je za svaku osudu.....
citiram:
čovjek je imao potrebu kupovinu jahte staviti ispred plaćanja dobavljačima.. to je tako ljudski da je vrijedno sažaljenja
dakle, ja bih rekla da je to tako neljdski -bahato i podcjenjivački- da je za svaku osudu.....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Page 14 of 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 14 of 40