Hajdaš je seljačina
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hajdaš je seljačina
“Ja ne želim trošiti svoju energiju i vrijeme da jednom dijelu stanovništva Republike Hrvatske objašnjavam da su Partizani oslobodilačka vojska. To je činjenica. Jedan dio društva se s time ne slaže. To je isto činjenica. To je OK, ne trebaju se slagati, ali mora se znati da je zbog partizana, antifašista i Tita Hrvatska završila na pobjedničkoj strani u Drugom svjetskom ratu. Imate jednu izreku, to se tiče gospodina Hasanbegovića, povijest treba učiti samo iz povijesti, dakle, da su poturice uvijek bili veći Turci od samih Turaka. E, to vam je Hasanbegović.
da sramotna izjava a zbori ka issukrst
ovi desnicari bi i isusa razapeli zbog "sramotnih" izjava u ono doba
hasan je napravio vise stete za HR nego oblak skakavaca afrikom doci ce to na naplatu za par godina i vecina ovdje proklinjati njegov kurac obrezani a nece biti nikoga da to nazove "sramotnom" izjavom
to vise govori o vama nego hasanu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a što smo sa Franjom Tuđmanom?Jel on bio partizan,antifašist i titov general?Jel bio ili nije?
I tko se ono tamo kiti njegovom slikom i hvali njegovim djelom?
Ja stvarno tu u ovoj ludari ne znam tko je glup a tko seljačina.
vili40-
2015-08-02
debotoijusto wrote:“Ja ne želim trošiti svoju energiju i vrijeme da jednom dijelu stanovništva Republike Hrvatske objašnjavam da su Partizani oslobodilačka vojska. To je činjenica. Jedan dio društva se s time ne slaže. To je isto činjenica. To je OK, ne trebaju se slagati, ali mora se znati da je zbog partizana, antifašista i Tita Hrvatska završila na pobjedničkoj strani u Drugom svjetskom ratu. Imate jednu izreku, to se tiče gospodina Hasanbegovića, povijest treba učiti samo iz povijesti, dakle, da su poturice uvijek bili veći Turci od samih Turaka. E, to vam je Hasanbegović.
hasan je napravio vise stete za HR nego oblak skakavaca afrikom doci ce to na naplatu za par godina i vecina ovdje proklinjati njegov kurac obrezani a nece biti nikoga da to nazove "sramotnom" izjavom
pa da u biti ima pravo
i vi posrbice i jugoslavenčine ste uvijek bili veći srbi i četnici od samih srba,
što se tiče drugog svjetskog rata nismo ga naravno dobili nego smo ga izgubili
a sad to što vi antifašisti mislite da samo katolik može bit hrvat je stvar vaše ograničenosti
vili40 wrote:a što smo sa Franjom Tuđmanom?Jel on bio partizan,antifašist i titov general?Jel bio ili nije?
je evo dođi u kumrovec s tuđmanovom slikom kad antifašisti tamo slave dan mladosti pa vidi kako ćeš proć i hoće li te linčovat
naravno da tuđman nije bio antifašist, vodio je ustašku vojsku u zadnjem ratu i borio se protiv antifašista iz jna i antifašista slobe.
marcellus wrote:debotoijusto wrote:“Ja ne želim trošiti svoju energiju i vrijeme da jednom dijelu stanovništva Republike Hrvatske objašnjavam da su Partizani oslobodilačka vojska. To je činjenica. Jedan dio društva se s time ne slaže. To je isto činjenica. To je OK, ne trebaju se slagati, ali mora se znati da je zbog partizana, antifašista i Tita Hrvatska završila na pobjedničkoj strani u Drugom svjetskom ratu. Imate jednu izreku, to se tiče gospodina Hasanbegovića, povijest treba učiti samo iz povijesti, dakle, da su poturice uvijek bili veći Turci od samih Turaka. E, to vam je Hasanbegović.
pa da u biti ima pravo
i vi posrbice i jugoslavenčine ste uvijek bili veći srbi i četnici od samih srba,
a sad to što vi antifašisti mislite da samo katolik može bit hrvat je stvar vaše ograničenosti
vidim da i turbo crnogorac srbin ko ti može postati veći hrvat od svih hrvata. o Šejkeru da ne pričam on je da bi postao hrvat nad hrvatima tisuće transfuzija napravio iscijedio je iz sebe i zadnje srbsko krvno zrnce.
Guest- Guest
Mi smo ga dobili. AS za vas ne znam. Mi smo ga dobili,jer smo se priključili Matici Hrvatskoj. Da smo ga izgubili danas bi bili u nekakvoj Italiji.marcellus wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A ovaj Hasan ne staje ni na Titu. Koliko vidim smetaju mu i Ranogajec i neki drugi.
Dobro,što je i tko je on??? Zar smo toliko nisko pali da nam stranci odlučuju o imenima trgova i ulica i da nam oni skidaju imena hrvatskih ličnosti.
Ako se ovako nastavi imat ćemo u ZG ulice Mehmed paše Sokolovića, Omer paše Latasa,Sulejmana Veličanstvenog i cara Murata.
http://hr.n1info.com/a219437/Vijesti/Hoce-li-nakon-Tita-i-Hebrang-ostati-bez-ulice-u-Zagrebu.html
Dobro,što je i tko je on??? Zar smo toliko nisko pali da nam stranci odlučuju o imenima trgova i ulica i da nam oni skidaju imena hrvatskih ličnosti.
Ako se ovako nastavi imat ćemo u ZG ulice Mehmed paše Sokolovića, Omer paše Latasa,Sulejmana Veličanstvenog i cara Murata.
http://hr.n1info.com/a219437/Vijesti/Hoce-li-nakon-Tita-i-Hebrang-ostati-bez-ulice-u-Zagrebu.html
2014-04-22
Revizionizam je krenuo sveudilj.....crni dolaze.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jastreb wrote:A ovaj Hasan ne staje ni na Titu. Koliko vidim smetaju mu i Ranogajec i neki drugi.
Ispada..bolje bilo dok je Tito vladao..
Guest- Guest
Dok je Tito vlado imali smo ponos i dostojanstvo.pismejker wrote:jastreb wrote:A ovaj Hasan ne staje ni na Titu. Koliko vidim smetaju mu i Ranogajec i neki drugi.
Ispada..bolje bilo dok je Tito vladao..
Od ovih danas imamo samo poniženje.
2014-04-22
marcellus wrote:debotoijusto wrote:“Ja ne želim trošiti svoju energiju i vrijeme da jednom dijelu stanovništva Republike Hrvatske objašnjavam da su Partizani oslobodilačka vojska. To je činjenica. Jedan dio društva se s time ne slaže. To je isto činjenica. To je OK, ne trebaju se slagati, ali mora se znati da je zbog partizana, antifašista i Tita Hrvatska završila na pobjedničkoj strani u Drugom svjetskom ratu. Imate jednu izreku, to se tiče gospodina Hasanbegovića, povijest treba učiti samo iz povijesti, dakle, da su poturice uvijek bili veći Turci od samih Turaka. E, to vam je Hasanbegović.
pa da u biti ima pravo
seres a dobri smo si
2 mjeseca na cuki podno kupresa vise ti nista ne znaci
2014-04-12
jastreb wrote:A ovaj Hasan ne staje ni na Titu. Koliko vidim smetaju mu i Ranogajec i neki drugi.
stetocina
2014-04-12
Tuđman jest bio antifašist što je jasno ponovio bezbroj putamarcellus wrote:vili40 wrote:a što smo sa Franjom Tuđmanom?Jel on bio partizan,antifašist i titov general?Jel bio ili nije?
je evo dođi u kumrovec s tuđmanovom slikom kad antifašisti tamo slave dan mladosti pa vidi kako ćeš proć i hoće li te linčovat
naravno da tuđman nije bio antifašist, vodio je ustašku vojsku u zadnjem ratu i borio se protiv antifašista iz jna i antifašista slobe.
Tuđman nije vodio ustašku vojsku nego ju je držao podalje od sebe
Tuđman se nije borio protiv nikakvih antifašista već protiv povampirenih velikosrba
vili40-
2015-08-02
na koga ili što su ove cijevi bile uperene?
tko ili što je ove ljude razljutilo da uzmu oružje u ruke?
vili40-
2015-08-02
to ja ne znam nego baratam samo onim za što znaju i ptice na graniveber wrote:+ znao je za bleiburg
vili40-
2015-08-02
čardak kroji novu povjest pa ima neke probleme sa činjenicama,tu ni škare ne pomognu
vili40-
2015-08-02
Ništa ako treba i Tuđmana treba ukinuti...
Pika se samo demokratska hrvatska i čista linija...od 90.-te pa na ovako i to bez pripadnika udbe i partije.
Pika se samo demokratska hrvatska i čista linija...od 90.-te pa na ovako i to bez pripadnika udbe i partije.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
HDZ misliš?hahahahaha...bez udbe i partije.epikur37 wrote:Ništa ako treba i Tuđmana treba ukinuti...
vili40-
2015-08-02
u HDZ-u ima svega i svačega ali drži ih samo jedno a to je vlastiti interes.Radi njega puno puta treba zažmiriti na jedno oko,ponekad i na oba.
vili40-
2015-08-02
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hvala glasačima na Hajdaš kompleks narcis Dončiću
» Hajdaš Dončić ne može zaspat noću zbog SDP-a
» Hajdaš Dončić poručio Piculi:'Manje se upucavaj Briselu a više Zokiju'
» Hajdaš Dončić ne može zaspat noću zbog SDP-a
» Hajdaš Dončić poručio Piculi:'Manje se upucavaj Briselu a više Zokiju'
Page 2 of 3