Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
Sta je ovo 2-2 sa valenciom, vidio prvi gol i iso spavat.....vidim nesreca opet benzema je briljiro, neznam sta sprijecava pereza da kupi jednog pravog napadaca, stvarno neznam, pa vise je cibalia potrosila na pojacanja ove sezone nego real zadnje tri
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
a koga bi to uzeli umjesto benzeme u napadu, nemaš nijednoga clinical finishera, uostalom njegova kvaliteta se mjeri u požrtvovnosti koju radi da bi zasjali umjetni igrači tipa pederko, a to je najbolje dokazao i jučer kad je odvukao sve igrače da bi asensio imao prazan šut na gol.
jedini neegoistični igrač loreala i kapa dolje za to..
End- Posts : 21177
2015-08-25
prije bi se trebali riješiti balea, kakav promašaj od igrača, najlošiji igrač u ekipi bez premca, uđe mali lucas i pojede ga bez kruha i soli
Last edited by End on 28/8/2017, 13:04; edited 1 time in total
2015-08-25
End wrote:a koga bi to uzeli umjesto benzeme u napadu, nemaš nijednoga clinical finishera, uostalom njegova kvaliteta se mjeri u požrtvovnosti koju radi da bi zasjali umjetni igrači tipa pederko, a to je najbolje dokazao i jučer kad je odvukao sve igrače da bi asensio imao prazan šut na gol.
deigo costa je profesor fudbala i finishinga za nosatog baliju...
Guest- Guest
Nedaj boze tog ultra cigana u ekipiBraća wrote:End wrote:a koga bi to uzeli umjesto benzeme u napadu, nemaš nijednoga clinical finishera, uostalom njegova kvaliteta se mjeri u požrtvovnosti koju radi da bi zasjali umjetni igrači tipa pederko, a to je najbolje dokazao i jučer kad je odvukao sve igrače da bi asensio imao prazan šut na gol.
nowitzki-
2014-04-27
Treba kupit nekog i da benzema zabija 100 golova u sezoni, treba neki backup, moratu su uvalili za odlicne pare, bale je los to je svakako, treba ga prodat pogotovo sad kad imas asensia koji moze igrat sve pozicije
nowitzki-
2014-04-27
kad smo kod realizacije ne znam šta onda reći za suareza i neymara, po tom segmentu oni su uvjerljivo dvojica najlošijih igrača planete, a opet ih onaj svemirac čini najboljima to je čudo nad čudima
2015-08-25
nowitzki wrote:Nedaj boze tog ultra cigana u ekipiBraća wrote:End wrote:a koga bi to uzeli umjesto benzeme u napadu, nemaš nijednoga clinical finishera, uostalom njegova kvaliteta se mjeri u požrtvovnosti koju radi da bi zasjali umjetni igrači tipa pederko, a to je najbolje dokazao i jučer kad je odvukao sve igrače da bi asensio imao prazan šut na gol.
aguero, cavani, kane-mada i kane razbija koliko promasuje...
Guest- Guest
aguero da.. lik je izgubljen od dolaska guardiole, sad kad treba pokazati klasu on je najlošiji igrač napada, a ostalima je isto realizacija 0 bodova, znači po tome je aguero u minusu. city nema problem obrane, prije napada, ali u smislu realizacije.
2015-08-25
jedini igrač koji može zamijeniti i biti bolji od benza u lorealu je lewa, s ostalima mogu samo popušiti ili da jednostavno pederko bude u sredini napada.
2015-08-25
Reala mrzim ali igraju zaista tecno i lipo. Svaka akcija ima smisla. Asencio je vec vrhinski kalibar igraca. Tocno se vidi sva mastovitost te momcadi dok je egoista na prisilnom odmoru. Kad se vrati onda ce ici nesto losije a Asenciu savjetujem da prestane tresti golove sa 30 metara kako mu se prohtije jer bi se lako moglo dogoditi da zavrsi na klupi i karijera mu se ugasi ako egoista osjeti da ga ovaj ugrozava. Bolje mu je da ide polako sa noge na noge jer je presavrsen igrac i namece se kao lider za buducnost real madrida. Jer kad se vrati placljivko sigurno je da nece tolerirati asenciove topcine sa 30 metara i busenje protivnika kako se sjeti.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Real je pokazao kako se odnosi spram svojih legendi kako su šutnuli Ikera i Raula samo..
Najbezvridniji klub na svitu je real. Uskoro ce i ronaldo dozivit istu sudbinu. Ali raula nemogu oprostiti to je uzas. Covik je zivio real. Igrao za real za razliku od pickice kojoj je real lostao samopromocija. Za to vrijeme je raul u Schalkeu docekan kao Kralj i svetinja. Doduse to je ipak Schalke. A znamo svi sta znaci to ime. Ipak je to najveci klub u povijesti
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
higuain, mandžukić, dybala, lewandowski, cavaniEnd wrote:a koga bi to uzeli umjesto benzeme u napadu, nemaš nijednoga clinical finishera, uostalom njegova kvaliteta se mjeri u požrtvovnosti koju radi da bi zasjali umjetni igrači tipa pederko, a to je najbolje dokazao i jučer kad je odvukao sve igrače da bi asensio imao prazan šut na gol.
Guest- Guest
Ende ja mislim.da bi bilo vrijeme da u nedjelju malo prosetas do vojarne
2015-09-13
operw wrote:higuain, mandžukić, dybala, lewandowski, cavaniEnd wrote:a koga bi to uzeli umjesto benzeme u napadu, nemaš nijednoga clinical finishera, uostalom njegova kvaliteta se mjeri u požrtvovnosti koju radi da bi zasjali umjetni igrači tipa pederko, a to je najbolje dokazao i jučer kad je odvukao sve igrače da bi asensio imao prazan šut na gol.
Bože dragi, koliko si glup
Guest- Guest
Mandzo bi se dobro kod keka uklopio
nowitzki-
2014-04-27
https://www.facebook.com/RealTrollFootball/videos/1640901695960419/
Igrač od 150 miliona...
Bože dragi, da li postoji gluplji klub od ciganske čerge.
Igrač od 150 miliona...
Guest- Guest
mandžo je prvi izbor kod svakog trenera, magath, heynckes, guardiola, simeone, allegri, čačke, sigurno bi bio i kod keka i zizua prva violina za trofeje zovi mandžu
Guest- Guest
cirkusant. idealan za farsu, milan i takve smiješne kluboveBraća wrote:https://www.facebook.com/RealTrollFootball/videos/1640901695960419/
Igrač od 150 miliona...
Guest- Guest
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Similar topics
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50