Laseri više nisu SF: Američka mornarica testirala najnaprednije oružje
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Laseri više nisu SF: Američka mornarica testirala najnaprednije oružje
Ne slažem se. Svi vidimo da je čovjek poremećena osoba, a s takvima nikad ne znaš kad će ono što pišu pretvoriti u zbilju. Prietil majci ili sebi, intervenirati je trebalo i dobro je učinila.pismejker wrote:znam sto je pisao..njegova stvar,a ne Metildina..nakon lajanja i ubijanja svega oko sebe nakon 10 godina,hektolitri krvi oko njegovih gleznjeva...i sad se Metilda sjetila da ga ide pandurima prijaviti..PLJUTZ..!!Regoč wrote:Longiju Metilda? Pa jel ti uopće znaš o čem se tu radi? Što je budaletina pisala i zašto je Metka reagirala?pismejker wrote:Ono sto je Metilda smjestila Longiju,prijavu policiji...pravis se neuk?Regoč wrote:?pismejker wrote:
a ti pokusavas jeftinim forma istisnuti priznanje,pa ici trcati pendrek-balijama i prijavljivati?? uza sve kmecanje na forumu,ovi bi bio karijerni skok..
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ne Gnječ nego Ray i Metka.pismejker wrote:trazis od Gnjeca potvrdu prietnje...sto to ima s tobom??Regoč wrote:I kakve to sveze ima sa mnom, nuzgred?
Sad je previše citatah pa se moraš vratiti na prethodne u kojima sam citiral tvoju inkriminirajuću rečenicu, a u ovom koji si citiral nalazi se u sredini upisa.Gnječ wrote:Regoč wrote:Čitaj iz sredine van pa će ti tvoje muljaže biti jasne.Gnječ wrote:Regoč wrote:Opet si se povukal, kukavče! Reci "jesam, prietil sam Eri", šta svaki put uzmičeš kao najveće govno?Gnječ wrote:
ie to ie liubav skinut nekog laserom. eri na dupetu laserom spalim dlake ( laserska depilacia ) tako da mu bulja blista na vjetrometini i onda ga samo naguzim.
gdje ti vidiš da sam erotu bosančerosu prietil? u kojoj rečenici rieči barem dokaži.
?
Staviš špigl i on se odbije. Vidjel sam u Sport Billyju.pismejker wrote:ero,laser je stara stvar,i lako ga je sjebati...ne pitaj kako,Rusi znaju...
špiglovi,dimne zavjese sa kondenzatima vode,sve sto lasersku zraku odbija ili slabi,slama je..Regoč wrote:Staviš špigl i on se odbije. Vidjel sam u Sport Billyju.pismejker wrote:ero,laser je stara stvar,i lako ga je sjebati...ne pitaj kako,Rusi znaju...
goli curac u sustini..Efikasno kao kad bih ja isao povecalom od 10x u rat protiv svih mrava svijeta...
Guest- Guest
Regoč wrote:Sad je previše citatah pa se moraš vratiti na prethodne u kojima sam citiral tvoju inkriminirajuću rečenicu, a u ovom koji si citiral nalazi se u sredini upisa.Gnječ wrote:Regoč wrote:Čitaj iz sredine van pa će ti tvoje muljaže biti jasne.Gnječ wrote:Regoč wrote:
Opet si se povukal, kukavče! Reci "jesam, prietil sam Eri", šta svaki put uzmičeš kao najveće govno?
gdje ti vidiš da sam erotu bosančerosu prietil? u kojoj rečenici rieči barem dokaži.
?
glagol ima jako puno interpretacija i po tebi ja bih trebao prihvatiti tvoju interpretaciju koju mi ti namećeš? to ti ne bu prošlo ni na rvackim sudovima.
Guest- Guest
Nije da ne bi spržil pokojeg.pismejker wrote:špiglovi,dimne zavjese sa kondenzatima vode,sve sto lasersku zraku odbija ili slabi,slama je..Regoč wrote:Staviš špigl i on se odbije. Vidjel sam u Sport Billyju.pismejker wrote:ero,laser je stara stvar,i lako ga je sjebati...ne pitaj kako,Rusi znaju...
goli curac u sustini..Efikasno kao kad bih ja isao povecalom od 10x u rat protiv svih mrava svijeta...
Nema interpretacije, jasno si se izjasnio!Gnječ wrote:Regoč wrote:Sad je previše citatah pa se moraš vratiti na prethodne u kojima sam citiral tvoju inkriminirajuću rečenicu, a u ovom koji si citiral nalazi se u sredini upisa.Gnječ wrote:Regoč wrote:Čitaj iz sredine van pa će ti tvoje muljaže biti jasne.Gnječ wrote:
?
glagol ima jako puno interpretacija i po tebi ja bih trebao prihvatiti tvoju interpretaciju koju mi ti namećeš? to ti ne bu prošlo ni na rvackim sudovima.
tocno...no krenuti time na mrave kao vrstu....Regoč wrote:Nije da ne bi spržil pokojeg.pismejker wrote:špiglovi,dimne zavjese sa kondenzatima vode,sve sto lasersku zraku odbija ili slabi,slama je..Regoč wrote:Staviš špigl i on se odbije. Vidjel sam u Sport Billyju.pismejker wrote:ero,laser je stara stvar,i lako ga je sjebati...ne pitaj kako,Rusi znaju...
Laser kao laser je fina zamisao,ali ono kakoih prikazuju u filmovima,ili one plazma canons,je daleka buducnost,gdje izvori energije budu minijaturizirani ,a izlazna snaga opaka..bolje koristiti kao zasljepljivace i ono sto Rusi rade...
Guest- Guest
Regoč wrote:Nema interpretacije, jasno si se izjasnio!Gnječ wrote:Regoč wrote:Sad je previše citatah pa se moraš vratiti na prethodne u kojima sam citiral tvoju inkriminirajuću rečenicu, a u ovom koji si citiral nalazi se u sredini upisa.Gnječ wrote:Regoč wrote:
Čitaj iz sredine van pa će ti tvoje muljaže biti jasne.
?
ma naravno ti znaš. vidiš ono što želiš vidjeti, čuješ ono što želiš čuti, interpretiraš tekst onako kako tebi najviše odgovara. get a life!
Guest- Guest
Jebi ga, ako si ga željel pojebati, zašto spominješ laser. Dosadan si više!Gnječ wrote:Regoč wrote:Nema interpretacije, jasno si se izjasnio!Gnječ wrote:Regoč wrote:Sad je previše citatah pa se moraš vratiti na prethodne u kojima sam citiral tvoju inkriminirajuću rečenicu, a u ovom koji si citiral nalazi se u sredini upisa.Gnječ wrote:
?
ma naravno ti znaš. vidiš ono što želiš vidjeti, čuješ ono što želiš čuti, interpretiraš tekst onako kako tebi najviše odgovara. get a life!
Ero drzi gaćove..!!!!
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvatska je prvi put testirala dalekometno i ubojito oruzje
» Ulazak Srbije u EU kao i Vucic vise nisu medju prvim prioritetima Merkel cak sta vise medju zadnjim
» Italija: Policajcima rečeno da nose oružje i kada nisu na dužnosti
» Sve više njemačkih desničara posjeduje oružje
» POVUCI LJUDE, OVO JE PUŠKA: Nisu prezali da potegnu oružje, KRVOPROLIĆE u Crnoj Gori
» Ulazak Srbije u EU kao i Vucic vise nisu medju prvim prioritetima Merkel cak sta vise medju zadnjim
» Italija: Policajcima rečeno da nose oružje i kada nisu na dužnosti
» Sve više njemačkih desničara posjeduje oružje
» POVUCI LJUDE, OVO JE PUŠKA: Nisu prezali da potegnu oružje, KRVOPROLIĆE u Crnoj Gori
Page 3 of 3