Laseri više nisu SF: Američka mornarica testirala najnaprednije oružje
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Laseri više nisu SF: Američka mornarica testirala najnaprednije oružje
Ono sto je Metilda smjestila Longiju,prijavu policiji...pravis se neuk?Regoč wrote:?pismejker wrote:a ti pokusavas jeftinim forma istisnuti priznanje,pa ici trcati pendrek-balijama i prijavljivati?? uza sve kmecanje na forumu,ovi bi bio karijerni skok..Regoč wrote:Opet si se povukal, kukavče! Reci "jesam, prietil sam Eri", šta svaki put uzmičeš kao najveće govno?Gnječ wrote:Regoč wrote:
Ovo je iskaz ljubavi prema Eri, jel?
ie to ie liubav skinut nekog laserom. eri na dupetu laserom spalim dlake ( laserska depilacia ) tako da mu bulja blista na vjetrometini i onda ga samo naguzim.
Guest- Guest
Longiju Metilda? Pa jel ti uopće znaš o čem se tu radi? Što je budaletina pisala i zašto je Metka reagirala?pismejker wrote:Ono sto je Metilda smjestila Longiju,prijavu policiji...pravis se neuk?Regoč wrote:?pismejker wrote:a ti pokusavas jeftinim forma istisnuti priznanje,pa ici trcati pendrek-balijama i prijavljivati?? uza sve kmecanje na forumu,ovi bi bio karijerni skok..Regoč wrote:Opet si se povukal, kukavče! Reci "jesam, prietil sam Eri", šta svaki put uzmičeš kao najveće govno?Gnječ wrote:
ie to ie liubav skinut nekog laserom. eri na dupetu laserom spalim dlake ( laserska depilacia ) tako da mu bulja blista na vjetrometini i onda ga samo naguzim.
I kakve to sveze ima sa mnom, nuzgred?
Regoč wrote:Opet si se povukal, kukavče! Reci "jesam, prietil sam Eri", šta svaki put uzmičeš kao najveće govno?Gnječ wrote:Regoč wrote:Ovo je iskaz ljubavi prema Eri, jel?Gnječ wrote:tebe bi mogo skinut laserom
gdje ti vidiš da sam erotu bosančerosu prietil? u kojoj rečenici rieči barem dokaži.
Guest- Guest
Čitaj iz sredine van pa će ti tvoje muljaže biti jasne.Gnječ wrote:Regoč wrote:Opet si se povukal, kukavče! Reci "jesam, prietil sam Eri", šta svaki put uzmičeš kao najveće govno?Gnječ wrote:Regoč wrote:Ovo je iskaz ljubavi prema Eri, jel?Gnječ wrote:tebe bi mogo skinut laserom
gdje ti vidiš da sam erotu bosančerosu prietil? u kojoj rečenici rieči barem dokaži.
znam sto je pisao..njegova stvar,a ne Metildina..nakon lajanja i ubijanja svega oko sebe nakon 10 godina,hektolitri krvi oko njegovih gleznjeva...i sad se Metilda sjetila da ga ide pandurima prijaviti..PLJUTZ..!!Regoč wrote:Longiju Metilda? Pa jel ti uopće znaš o čem se tu radi? Što je budaletina pisala i zašto je Metka reagirala?pismejker wrote:Ono sto je Metilda smjestila Longiju,prijavu policiji...pravis se neuk?Regoč wrote:?pismejker wrote:a ti pokusavas jeftinim forma istisnuti priznanje,pa ici trcati pendrek-balijama i prijavljivati?? uza sve kmecanje na forumu,ovi bi bio karijerni skok..Regoč wrote:
Opet si se povukal, kukavče! Reci "jesam, prietil sam Eri", šta svaki put uzmičeš kao najveće govno?
Guest- Guest
trazis od Gnjeca potvrdu prietnje...sto to ima s tobom??Regoč wrote:I kakve to sveze ima sa mnom, nuzgred?
Guest- Guest
Regoč wrote:Čitaj iz sredine van pa će ti tvoje muljaže biti jasne.Gnječ wrote:Regoč wrote:Opet si se povukal, kukavče! Reci "jesam, prietil sam Eri", šta svaki put uzmičeš kao najveće govno?Gnječ wrote:Regoč wrote:
Ovo je iskaz ljubavi prema Eri, jel?
?
Guest- Guest
ero,laser je stara stvar,i lako ga je sjebati...ne pitaj kako,Rusi znaju...
Guest- Guest
ero ero, em si u zaostatku s vijestima em se hvastas s promasenim projektima,Eroo wrote:Nečujno i u tišini, sve u bijelim rukavicama...i za samo 1 dolar.
ameri vec par godina imaju lasere na brodovima, ne sjecam se tocno al vec prije 10tak godina su se hvastali s tim, sami oh jebe sto je neupotrebljiv u magli,:D
inace tu tehnologiju su dobili od nekog ruskog prebjega pocetkom devedesetih a rusi su to napustili kao neperspektivan projekt, sto da ti pricam,
glomazan je do bola i za sad ga je moguce instalirat iskljucivo na brodove
pisu koliko kosta jedan hitac a ne pisu koliko kosta sam uredjaj
za info tebi rusi vec na avione montiraju jednu vrst lasera sposobnu za dvije funkcje, osljepljivanje protivnika i napadacke akcije,
jbte, de odrasti
2017-04-17
da, kad holiwood odradi to ni cylonci ne mogu pobijedit :DMy Brother Billo wrote:ameri imaju holivud a to je jace i od lasera
inace tu tehnologiju su dobili od nekog ruskog prebjega pocetkom devedesetih a rusi su to napustili kao neperspektivan projekt, sto da ti pricam,
za info tebi rusi vec na avione montiraju jednu vrst lasera sposobnu za dvije funkcje, osljepljivanje protivnika i napadacke akcije,
jbte, de odrasti
ERO ODGOVARA... "MI SMO NAJJACI..!!!"
Guest- Guest
Najbrutalniji do sada su mi bili oni dominionci iz Star treka DS9
Guest- Guest
rambo pobije 100 neprijatelja lijevom rukom bez da mijenja okvir napravi 2-3 salta i par koluta naprijed i promasi ga jedno 10 000 metakaLeviathan2 wrote:da, kad holiwood odradi to ni cylonci ne mogu pobijedit :DMy Brother Billo wrote:ameri imaju holivud a to je jace i od lasera
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
LOOL, ma ja , al najjace mi je kad u onom filmu dan nezavisnosti hakiraju maticni brod od alijena, ahahahapismejker wrote:Leviathan2 wrote:ero ero, em si u zaostatku s vijestima em se hvastas s promasenim projektima,Eroo wrote:Nečujno i u tišini, sve u bijelim rukavicama...i za samo 1 dolar.
ameri vec par godina imaju lasere na brodovima, ne sjecam se tocno al vec prije 10tak godina su se hvastali s tim, sami oh jebe sto je neupotrebljiv u magli,:D
jbte, de odrasti
ERO ODGOVARA... "MI SMO NAJJACI..!!!"
jebate, ameri su nenadjebivi,
svidja mi se i kad elijeni napadnu onda srokaju samo amere, stali svijet ne diraju, bas bi bilo cool da napadnu klingonci :D
2017-04-17
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
s dvsrceneger u onom filmu komando, jbte, ide svarci a njih 30 puca rafale po njemu i nula bodova, pukne svarci ratki rafal njih 10 odmah zalegne, baci granatu i ostalih 10 leti, sa onih resto 10 ne znam sto je bilo, vjerojatno utekli :DMy Brother Billo wrote:rambo pobije 100 neprijatelja lijevom rukom bez da mijenja okvir napravi 2-3 salta i par koluta naprijed i promasi ga jedno 10 000 metakaLeviathan2 wrote:da, kad holiwood odradi to ni cylonci ne mogu pobijedit :DMy Brother Billo wrote:ameri imaju holivud a to je jace i od lasera
2017-04-17
Ne slažem se. Svi vidimo da je čovjek poremećena osoba, a s takvima nikad ne znaš kad će ono što pišu pretvoriti u zbilju. Prietil majci ili sebi, intervenirati je trebalo i dobro je učinila.pismejker wrote:znam sto je pisao..njegova stvar,a ne Metildina..nakon lajanja i ubijanja svega oko sebe nakon 10 godina,hektolitri krvi oko njegovih gleznjeva...i sad se Metilda sjetila da ga ide pandurima prijaviti..PLJUTZ..!!Regoč wrote:Longiju Metilda? Pa jel ti uopće znaš o čem se tu radi? Što je budaletina pisala i zašto je Metka reagirala?pismejker wrote:Ono sto je Metilda smjestila Longiju,prijavu policiji...pravis se neuk?Regoč wrote:?pismejker wrote:
a ti pokusavas jeftinim forma istisnuti priznanje,pa ici trcati pendrek-balijama i prijavljivati?? uza sve kmecanje na forumu,ovi bi bio karijerni skok..
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvatska je prvi put testirala dalekometno i ubojito oruzje
» Ulazak Srbije u EU kao i Vucic vise nisu medju prvim prioritetima Merkel cak sta vise medju zadnjim
» Italija: Policajcima rečeno da nose oružje i kada nisu na dužnosti
» Sve više njemačkih desničara posjeduje oružje
» POVUCI LJUDE, OVO JE PUŠKA: Nisu prezali da potegnu oružje, KRVOPROLIĆE u Crnoj Gori
» Ulazak Srbije u EU kao i Vucic vise nisu medju prvim prioritetima Merkel cak sta vise medju zadnjim
» Italija: Policajcima rečeno da nose oružje i kada nisu na dužnosti
» Sve više njemačkih desničara posjeduje oružje
» POVUCI LJUDE, OVO JE PUŠKA: Nisu prezali da potegnu oružje, KRVOPROLIĆE u Crnoj Gori
Page 2 of 3